Jump to content

Αλαγή driver σε λάπτοπ

nickthegreek1974

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Παιδιά υπάρχει ενα λάπτοπ και θέλω να του περάσω νέους driver πάνω στους παλιούς... να το κάνω κατευθείαν οι να απεγκαταστίσω πρώτα τους παλιούς... είναι το toshiba i5 520 με την nvidia 330m

Πάω να τους βάλω πάνω απο τους παλιούς και εκεί που φωρτώνει μου λέει οτι το λογιμικό που πάτε να περάσετε δεν συνάδει κτλ...

Καμιά βοήθεια???

πες πιο μοντέλο είναι ρε μαν...να βγάλεις τους παλιούς να κάνεις επανεκκίνηση και να περάσεις τους νέους.

Δεν ειναι λιγο παλιοι driver αυτοι που εχει στο λινκ σου juno?? η 330Μ ειναι καινουρια καρτα την υποστηριζουν?

ναι βέβαια αλλά λέω απλά να δοκιμάσει με αυτούς αν δουλεύουν και μετά βλέπουμε μέχρι ποιά έκδοση μπορεί να εγκαταστήσει.

την υποστηριζουν ομως την καρτα αυτη?? ειναι προσφατη γιαυτο το λεω..

δεν το ξέρω :hm: αν δεν το έχω μπροστά μου.

μία πρόταση κάνω γιατί τους ίδιους έχω περάσει σε πολλά laptop φίλων που δεν τους δούλευαν οι τελευταίοι, με παλιά και νέα chipακια.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.