nickthegreek1974 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 6, 2010 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 6, 2010 Παιδιά υπάρχει ενα λάπτοπ και θέλω να του περάσω νέους driver πάνω στους παλιούς... να το κάνω κατευθείαν οι να απεγκαταστίσω πρώτα τους παλιούς... είναι το toshiba i5 520 με την nvidia 330m Link to comment Share on other sites More sharing options...
nickthegreek1974 Απρίλιος 7, 2010 Author #2 Κοινοποίηση Απρίλιος 7, 2010 Πάω να τους βάλω πάνω απο τους παλιούς και εκεί που φωρτώνει μου λέει οτι το λογιμικό που πάτε να περάσετε δεν συνάδει κτλ...Καμιά βοήθεια??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Havic Απρίλιος 7, 2010 #3 Κοινοποίηση Απρίλιος 7, 2010 πες πιο μοντέλο είναι ρε μαν...να βγάλεις τους παλιούς να κάνεις επανεκκίνηση και να περάσεις τους νέους. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nickthegreek1974 Απρίλιος 7, 2010 Author #4 Κοινοποίηση Απρίλιος 7, 2010 toshiba i5 520m 2.4 ghz με την 330m tis nvidiaκαι πάω να περάσω αυτούςhttp://www.nvidia.com/object/notebook_winvista_win7_197.16_whql.html Link to comment Share on other sites More sharing options...
juno12 Απρίλιος 9, 2010 #5 Κοινοποίηση Απρίλιος 9, 2010 δοκίμασε αυτούς εδώ και πές μας: http://www.tweakforce.com/modules.php?name=Downloads&d_op=viewdownload&cid=16(το εγκαθιστάς με δεξί κλικ και εκτέλεση ως διαχειριστής) Link to comment Share on other sites More sharing options...
anthis Απρίλιος 9, 2010 #6 Κοινοποίηση Απρίλιος 9, 2010 Δεν ειναι λιγο παλιοι driver αυτοι που εχει στο λινκ σου juno?? η 330Μ ειναι καινουρια καρτα την υποστηριζουν? Link to comment Share on other sites More sharing options...
juno12 Απρίλιος 9, 2010 #7 Κοινοποίηση Απρίλιος 9, 2010 ναι βέβαια αλλά λέω απλά να δοκιμάσει με αυτούς αν δουλεύουν και μετά βλέπουμε μέχρι ποιά έκδοση μπορεί να εγκαταστήσει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
anthis Απρίλιος 9, 2010 #8 Κοινοποίηση Απρίλιος 9, 2010 την υποστηριζουν ομως την καρτα αυτη?? ειναι προσφατη γιαυτο το λεω.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
juno12 Απρίλιος 9, 2010 #9 Κοινοποίηση Απρίλιος 9, 2010 δεν το ξέρω αν δεν το έχω μπροστά μου. μία πρόταση κάνω γιατί τους ίδιους έχω περάσει σε πολλά laptop φίλων που δεν τους δούλευαν οι τελευταίοι, με παλιά και νέα chipακια. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.