emm_stra Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 6, 2010 #1 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 6, 2010 καλησπεραθα ηθελα να ρωτησω κατι που συμβαινει με τον δισκο του θεματος που εχω στην κατοχη μου ως δισκος που εχει το λειτουργικο συστημα windows 7 pro.ειναι πολυ θορυβωδης, δλδ καποιες φορες αλλα κυριως στην εκκινηση και στον τερματισμο ακουγεται πολυ δυνατος ηχος σαν γρουτσ γρουτσ...ειναι φυσιολογικο??καποιος μου ειπε οτι επειδη τρεχει στις 10000 στροφες ειναι λογικο να κανει θορυβο..εμενα δεν μου φαινεται και τοσο λογικο... βεβαια καποιες φορες δεν κανει...
MicAn Απρίλιος 6, 2010 #2 Απρίλιος 6, 2010 Δεν είναι φυσιολογικό.Έχω έναν στα 300GB και δεν ακούγεται κιχ.
kostas82 Απρίλιος 6, 2010 #3 Απρίλιος 6, 2010 Εγώ πάντος που είχα τον 150άρι Velociraptor, έκανε αυτό το χαρακτηριστικό γρουτς-γρουτς/τσικ-τσικ(όπως θες πες το) κάθε φορά που διάβαζε, από τη πρώτη μέρα που τον αγόρασα.
emm_stra Απρίλιος 6, 2010 Author #4 Απρίλιος 6, 2010 Εγώ πάντος που είχα τον 150άρι Velociraptor, έκανε αυτό το χαρακτηριστικό γρουτς-γρουτς/τσικ-τσικ(όπως θες πες το) κάθε φορά που διάβαζε, από τη πρώτη μέρα που τον αγόρασα.και εμενα απο την 1η ημερα το εκανε, αλλα δεν το εδωσα σημασια, γιατι καποιες φορες δεν το κανει..ειναι φυσιολογικο??
kostas82 Απρίλιος 6, 2010 #5 Απρίλιος 6, 2010 Στους 6 μήνες που τον χρησιμοποίησα, δεν είχα το παραμικρό πρόβλημα.
PetrosD Απρίλιος 6, 2010 #6 Απρίλιος 6, 2010 Μιας και ανέφερες ότι έχεις Windows 7.Είχα ένα 500άρη με win XP, όλα καλά. Τον έδωσα στον αδερφό μου, του έβαλε Windows 7 και ο δίσκος δουλεύει συνεχώς. Κάτι πρέπει να τρέχει με το λειτουργικό. Τα Windows 7 χρησιμοποιούν συνέχεια το δίσκο.Δεν έχω καθόλου εμπειρία με Windows 7, ελπίζω να βοήθησα έστω και λίγο στο πού πρέπει να αναζητήσεις το πρόβλημα. (στα Windows 7, όχι στο δίσκο.)
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.