petroSEXtreme Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 6, 2010 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 6, 2010 Παιδια καλησπερα.Ειμαι σε αναζητηση ενος kvm switch.Το προβλημα μου ειναι οτι χρειαζομαι ενα με usb πανω αλλα με τρεις υποδοχες.Τη μια για το ποντικι και τις αλλες δυο για το πληκτρολογιο (razer lycosa) το οποιο εχει 2 usb...Τι μπορω να κανω σε αυτη την περιπτωση?:hang2:Καλο θα ηταν να ειχε και dvi πανω αλλα δεν με καιει κιολας...Οποια ιδεα εχετε θα βοηθουσε..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
YDinopoulos Απρίλιος 6, 2010 #2 Κοινοποίηση Απρίλιος 6, 2010 Εγω εχω αυτο (με Logitech G15 και Roccat kone). Το μονο μειον, θα ελεγα οτι οποτε γυρνας στο νεο pc, αργει 2-3 sec να δουλεψει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
petroSEXtreme Απρίλιος 6, 2010 Author #3 Κοινοποίηση Απρίλιος 6, 2010 πολυ ωραιο και σε καλη τιμουλα.ΑΛΛΑ εχει μονο 2 θυρες usb.Eγω χρειαζομαι ενα με τρεις.Μια για το mouse kai 2 για το keyboard Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikchris Απρίλιος 6, 2010 #4 Κοινοποίηση Απρίλιος 6, 2010 Στο skroutz δε βρηκες τιποτα?@YDinopoulosΚαι σε μενα αργει μερικα secs απο το ενα στο αλλο, και ειναι αλλης εταιριας. Link to comment Share on other sites More sharing options...
petroSEXtreme Απρίλιος 6, 2010 Author #5 Κοινοποίηση Απρίλιος 6, 2010 αυτο που μου λες δεν εχει καθολου usb πανω του:flower: Link to comment Share on other sites More sharing options...
petroSEXtreme Απρίλιος 6, 2010 Author #6 Κοινοποίηση Απρίλιος 6, 2010 κατι σαν και αυτο Link to comment Share on other sites More sharing options...
snooze Απρίλιος 6, 2010 #7 Κοινοποίηση Απρίλιος 6, 2010 Έχετε θέμα με "τρεμόπαιγμα" της οθόνης ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
petroSEXtreme Απρίλιος 6, 2010 Author #8 Κοινοποίηση Απρίλιος 6, 2010 ????????????????? Link to comment Share on other sites More sharing options...
snooze Απρίλιος 6, 2010 #9 Κοινοποίηση Απρίλιος 6, 2010 Σε όσους έχουν kvm switch απευθύνεται η ερώτηση Link to comment Share on other sites More sharing options...
YDinopoulos Απρίλιος 6, 2010 #10 Κοινοποίηση Απρίλιος 6, 2010 Καθολου παιξιμο οθονης ! Θεμα ρευματος ειναι το 2ο USB ? Ισως να δοκιμαζες να βαλεις ενα μικρο usb switch σε μια απο τις 2 θυρες ?Θα το εκανα, αλλα δεν εχω switch... Link to comment Share on other sites More sharing options...
petroSEXtreme Απρίλιος 6, 2010 Author #11 Κοινοποίηση Απρίλιος 6, 2010 εχω δει αυτο που λεει οτι υποστηριζει usb hub αλλα και παλι το φοβαμαι κατα ποσο θα δουλεψει..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
YDinopoulos Απρίλιος 6, 2010 #12 Κοινοποίηση Απρίλιος 6, 2010 Και καθε φορα θα πατας 2 κουμπια λογικα. Ενα του KVM και ενα απο αυτο που λες... Link to comment Share on other sites More sharing options...
petroSEXtreme Απρίλιος 6, 2010 Author #13 Κοινοποίηση Απρίλιος 6, 2010 oxi αμα κανω δουλεια με αυτο δεν θα το βαλω πανω σε KVM.Θα το βαλω μονο του:man_in_love: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highlander Απρίλιος 7, 2010 #14 Κοινοποίηση Απρίλιος 7, 2010 Εγώ έχω αλλάξει 3 μάρκες και όλα έχουν το ίδιο πρόβλημα. Επειδή το χρησιμοποιώ στο service, μετά από λίγο καιρό, τα παίζουν τα καλώδια από το βάλε-βγάλε Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.