Jump to content

Γεφυρα για Crossfire

takis-pa

Recommended Posts

Αυτες ειναι σαν κι αυτες που εχω.

Εκανα ενα googling γρηγορο αλλα δεν βρηκα κατι γι αυτο ποσταρα μπας και ξερει καποιος κατι αλλο.

Ο ΑΤΙ μαν εχει υπ οψιν του αραγε κατι;

Ο ΑΤΙ μαν εχει υπ οψιν του αραγε κατι;

Δες στο ebay έχει κάποιες μακρυές έυκαμπτες (10 εκατοστά π.χ.). Πρέπει να σου κάνουν αυτές.

Είναι λίγο ακριβές though... Ορίστε το link.

Απλα οπως βλεπεις ολες οι γέφυρες κοστίζουν ~25$

Το 8$+18$ μεταφορικα=~25$

Φυσικα τα μεταφορικά ειναι 2-3 $ απλα αυτο το κάνουν για να ειναι το προϊoν τους πάνω πάνω στην λιστα ως το ''φτηνότερο''

Θεωρωντας λιγο υπερβολικο να πληρωσω κοντα στα 50€ μια γεφυρα Crossfire απο αμερικη και ποτε θαρθει, επικοινωνησα με δυο συν forum ιτες γνωστους για την βοηθεια που προσφερουν (αν μπορουν βεβαια οι ανθρωποι) τον Γοριλακο και τον Κοπριτη.

Μεσα απο εδω θελω να Ευχαριστησω και τους δυο γιατι αν και βρισκονταν στον χωρο της δουλειας τους ασχοληθηκαν μαζι μου με τροπο που με σκλαβωσε. :daisy:

Ο δε Γιωργος (Κοπριτης) μου βρηκε κιολας γεφυρα και τωρα το μηχανακι ειναι ετοιμο.

Γιωργο χιλια Ευχαριστω και νασαι παντα καλα.

Παραθετω και φωτο:

post-9802-1416074389,4377_thumb.jpg

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.