firekiller Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 5, 2010 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 5, 2010 Πρόσφατα αγόρασα το δικό μου νέο τροφοδοτικό και να μερικές pics του Η συσκευασία(μπροστά) πίσω πρώτη ματιά στο εσωτερικό Τα περιεχόμενα καλώδιο τροφοδοσίας Βίδες τα χριτσ-χρατσ για τα καλώδια και τα λοιπά το 6+2 για την κάρτα γραφικών χ2 το 6αρι για την κάρτα γραφικών χ2 σκληροί(8) floppy(1) molex(6) το τροφοδοτικό εγκαταστημένο(δεν άντεξα) Προσωπική βαθμολογία: Περιεχόμενα κουτιού: 9.5 Ευκολία Εγκατάστασης: 9.5(σχεδόν όλα τα καλώδια modular) Επιδόσεις: 9(μέχρι στιγμής καλά δεν έχει μπει και καμια καλή κάρτα για να πω) Εμφάνιση Εξωτερική(Κουτιού): 9.5 Εμφανιση Τροφοδοτικού: 7(χρυσολαδί χρώμα ) :X: Manuals: 5(μέσα σε 5βήματα σου λέει ανοίξτε το κουτί αφεραίστε το παλιό τροφοδοτικό συνδέστε το καινούργιο και βιδωστε το) :suicide2: Συγνώμη για τις pics είναι απο κινητό:mobile1: :hang3: Ευχαριστώ Link to comment Share on other sites More sharing options...
AnimaTronic Απρίλιος 7, 2010 #2 Κοινοποίηση Απρίλιος 7, 2010 Καλοδούλευτο φίλε. Το χρωματάκι προσωπικά μ'αρέσει. Κι εγώ χρησιμοποιώ PSU της ThermalTake (Toughpower 700 Watt) εδώ και 3 χρόνια και δεν είχα το παραμικρό πρόβλημα. PS. Μας "τέντωσες" λίγο με τις photo Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΝTG Απρίλιος 7, 2010 #3 Κοινοποίηση Απρίλιος 7, 2010 γουσταρες τρελλα να δεις 8mpx απο κινητο??Kανε ενα κοπο και βαλε το Forum link. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tsan Απρίλιος 7, 2010 #4 Κοινοποίηση Απρίλιος 7, 2010 πηρα για δευτερο το 1200w (εχω και 1 hiprotech 1200w) και σημερα που εκανα δοκιμες στο cascade με 1 i7 950 ενος φιλου στα 5460mhz και μια 5870 στα 1100core1360memory ουτε κανε ζεστενοτανε πολη καλα τροφοδοτικα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.