methanol88 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 5, 2010 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 5, 2010 Γεια και πάλι, όπως ίσως πρόσεξαν μερικοί ενδιαφέρομαι για cooler για τον 920 μου. Ήμουν μεταξύ του corsair h50 και άλλων καλών air coolers. Η αλήθεια είναι ότι θέλω να φτάσω τα 4-4.2 ghz και δεν είμαι fan των υψηλών θερμοκρασιών, οπότε σκέφτηκα να πάω σε κανονική υδρόψυξη αφού μαζέψω μερικά χρήματα παραπάνω. Και όπως και να το κάνουμε, η εμφάνιση και η ησυχία της είναι μπόνους. Καλά τα site frozencpu κτλ αλλά εσείς οι greek enthusiasts από που αγοράζετε τα parts της custom υδρόψυξης σας (όχι κάποιο έτοιμο πακέτο); Επίσης ποια είναι όλα τα κομμάτια σε μια λίστα που θα χρειαζόμουν; Έχω διαβάσει πολλά ξένα σαίτ και επειδή τα αγγλικά δεν είναι η μητρική μου είμαι λίγο μπερδεμένος. Ως βασικά πάντως ξέρω ότι χρειάζομαι το CPU block, radiator, καλώδια (tubings), αλλά και τις βίδες/βαλβίδες. Και προφανώς κάτι σαν ρεσερβουάρ. Κάποιος να μου συμπληρώσει τη λίστα; :baby: Αν μου έκανε και προτάσεις για το κάθε αντικείμενο θα του ήμουν υπόχρεος. Τέλος πόσο συχνά πρέπει να γίνεται συντήρηση και άδειασμα; Οποιαδήποτε αποτελέσματα δικά σας με θερμοκρασίες από υψηλά overclock είναι καλοδεχούμενα Ευχαριστώ PS. Ξέχασα ότι έχω το thermaltake spedo, το οποίο είναι τεράστιο αλλά τίγκα στους ανεμιστήρες, που θα έβαζα το radiator; Δεν θα ήθελα να τρυπήσω το κουτί, ίσως θα μπορούσα να περάσω τα καλώδια από τα αχρησιμοποίητα pci lanes στο πίσω μέρος; Link to comment Share on other sites More sharing options...
evolution Απρίλιος 5, 2010 #2 Κοινοποίηση Απρίλιος 5, 2010 Γεια και πάλι, όπως ίσως πρόσεξαν μερικοί ενδιαφέρομαι για cooler για τον 920 μου. Ήμουν μεταξύ του corsair h50 και άλλων καλών air coolers. Η αλήθεια είναι ότι θέλω να φτάσω τα 4-4.2 ghz και δεν είμαι fan των υψηλών θερμοκρασιών, οπότε σκέφτηκα να πάω σε κανονική υδρόψυξη αφού μαζέψω μερικά χρήματα παραπάνω. Και όπως και να το κάνουμε, η εμφάνιση και η ησυχία της είναι μπόνους. Καλά τα site frozencpu κτλ αλλά εσείς οι greek enthusiasts από που αγοράζετε τα parts της custom υδρόψυξης σας (όχι κάποιο έτοιμο πακέτο); Επίσης ποια είναι όλα τα κομμάτια σε μια λίστα που θα χρειαζόμουν; Έχω διαβάσει πολλά ξένα σαίτ και επειδή τα αγγλικά δεν είναι η μητρική μου είμαι λίγο μπερδεμένος. Ως βασικά πάντως ξέρω ότι χρειάζομαι το CPU block, radiator, καλώδια (tubings), αλλά και τις βίδες/βαλβίδες. Και προφανώς κάτι σαν ρεσερβουάρ. Κάποιος να μου συμπληρώσει τη λίστα; :baby: Αν μου έκανε και προτάσεις για το κάθε αντικείμενο θα του ήμουν υπόχρεος. Τέλος πόσο συχνά πρέπει να γίνεται συντήρηση και άδειασμα; Οποιαδήποτε αποτελέσματα δικά σας με θερμοκρασίες από υψηλά overclock είναι καλοδεχούμενα Ευχαριστώ PS. Ξέχασα ότι έχω το thermaltake spedo, το οποίο είναι τεράστιο αλλά τίγκα στους ανεμιστήρες, που θα έβαζα το radiator; Δεν θα ήθελα να τρυπήσω το κουτί, ίσως θα μπορούσα να περάσω τα καλώδια από τα αχρησιμοποίητα pci lanes στο πίσω μέρος; επειδη δεν ξερω αν εχει διαφορες απο το advance edition αν οχι τοτε μπορεις να βαλεις ενα διπλο ψυγειο (http://www.plaisio.gr/Computers/Tuning/Watercooling/Radiators/Black-Ice-Radiator-Gts-240-WAIC-002.htm) πισω που εχει τους 2 ανεμηστηρες απο οτι βλεπω πρεπει να χωραει και απο τη μεσα μερια οπως επισεις πρεπει να μπορεις να το στερεωσεις και πανω κανοντας μια αναζητηση στο google λογικα θα βρεις φωτογραφεις με το κουτι σου απο ατομα που εχουν βαλει υδροψυξη μεσα στα εξαρτηματα ξεχασες τη αντλια μετα θα πρεπει να μας πεις και τα λεφτα που σκεφτεσε να διαθεσεις ----------------------Edit-------------------------------------- Δες το παρακατω βιντεο για να παρεις μια ιδεα που μπορεις να βαλεις τους ανεμηστυρες [ame=http://www.youtube.com/watch?v=Pb8dh09Gjok]YouTube - Dual Loop Watercooling Q6600 Thermaltake Spedo[/ame] Link to comment Share on other sites More sharing options...
methanol88 Απρίλιος 5, 2010 Author #3 Κοινοποίηση Απρίλιος 5, 2010 To advanced έχει μια αχρείαστη βλακεία που χωρίζει την CPU/gpu/τροφοδοτικό. Για πάνω δεν ξέρω αν μπορώ να το στερεώσω γιατί έχει διπλά Fans που φυσάνε έξω από το κουτί. Σίγουρα πάντως μπορώ να εκμεταλλευτώ το χώρο από τους αχρησιμοποίητους σκληρούς/dvd drives που βγαίνουν αμέσως. Από χρήματα για πιστέυω με κοντά 300-350 ευρώ, ίσως και μια μικρή υπέρβαση αν χρειαστεί. Link to comment Share on other sites More sharing options...
evolution Απρίλιος 5, 2010 #4 Κοινοποίηση Απρίλιος 5, 2010 To advanced έχει μια αχρείαστη βλακεία που χωρίζει την CPU/gpu/τροφοδοτικό. Για πάνω δεν ξέρω αν μπορώ να το στερεώσω γιατί έχει διπλά Fans που φυσάνε έξω από το κουτί. Σίγουρα πάντως μπορώ να εκμεταλλευτώ το χώρο από τους αχρησιμοποίητους σκληρούς/dvd drives που βγαίνουν αμέσωςθα βγουνε οι ανεμηστηρες θα μπει το ψυγειο και πανω οι ανεμηστηρες να φυσανε εξω ωστε να ψυχετε το νερο που θα περναει απο μενα αν δεις το video θα καταλαβεις τι λεο απο οτι βλεπω πανω στο βιντεο εχει 3πλο ψυγειο Link to comment Share on other sites More sharing options...
methanol88 Απρίλιος 5, 2010 Author #5 Κοινοποίηση Απρίλιος 5, 2010 Σε ευχαριστώ για τη βοήθεια σου Link to comment Share on other sites More sharing options...
methanol88 Απρίλιος 6, 2010 Author #6 Κοινοποίηση Απρίλιος 6, 2010 BTW Τι θερμοκρασίες να περιμένω; Επίσης ένα radiator δεν φτάνει για ικανοποιητική ψύξη και των καρτών μετά οπότε ίσως προσθέσω ένα και για αυτές μετά Link to comment Share on other sites More sharing options...
evolution Απρίλιος 6, 2010 #7 Κοινοποίηση Απρίλιος 6, 2010 BTW Τι θερμοκρασίες να περιμένω; Επίσης ένα radiator δεν φτάνει για ικανοποιητική ψύξη και των καρτών μετά οπότε ίσως προσθέσω ένα και για αυτές μετά Ακομα δεν εχω στησει την υδροψυξη για να μπορω να σου πω εγω αλλα για το ψυγειο αν ειναι να προσθεσεις αργοτερα και καρτα γραφικων - motherboard στο κυκλωμα παρε μια και καλη ενα χοντρο 3πλο ψυγειο ωστε να καθαρισεις μια και εξω για περισσοτερες πληροφοριες στειλε ενα pm στον κοπριτη που δουλευει στα multirama extreme και ασχολειτε με costum υδροψυξη και mod's στα κουτια ωστε να σου τα πει τη χρειαζετε για το cpu τωρα αλλα και να μπορεις να προσθεσεις οτι αλλο θες μετα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.