Daidalos Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 10, 2004 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 10, 2004 Τελικα εκανα και εγω την μεταβαση μου στην dark side! O cpu ειναι ενας 2.8C SL6Z5 BATCH 3339A525! Οσο για ψυξη εμεινα "αερατος" με μια sp-94! Οσο για μητρικη ξεκινησα με μια ABIT AI7 (865chipset) που πηρα απο τον αριστιδι ελαφρα μεταχειρισμενη! Το αποτελεσμα ηταν max fsb 245 σταθερα με 1.525V αλλα οτιδιποτε παραπανω οση ταση και να βαλω ηταν απιστευτα ασταθες! Οποτε θεωρησα οτι επεσα σε πολυ κακο κοματι και τα ειχα παρει πραγματικα! Και τοτε βρεθηκε στα χερια μου μια ABIT IC7-MAX3! Αφου εκανα το απαραιτητο mod για σταθεροποιηση του vmem ξεκινησα τις δοκιμες και ειδα αμεσως την διαφορα! Πλεον η cpu ειναι βραχος με 256fsb και 1.550 πραγματικο vcore και λεω πραγματικο vcore γιατι το vcore δεν ειναι σταθερο! Με τιμη Bios 1.600 εχω 1.570-1.550 ξερει κανεις αν υπαρχει τροπος να διωρθωθει αυτο? Ακομα μεχρι ποσο vcore να δωσω μεχρι να τον στρωσω? 1,7 ειναι ενταξει για λιγο στρωσιμο γιατι εκει ειμαι αρκετα σταθερα με 265 fsb οποτε αν το στωσω λιγο κατι κανουμε! Μην ξεχασω οι μνημες τρεχουν με 5/4 διαιρετη στα 2-2-2-5 ειναι οι ocz 3500el dual channel 1Gb kit! Ακομα μια απορια! Με το game accelerator τι παιζει?? Ψαχνομαι με τις διαφορες επιλογες αλλα δεν βλεπω φως! Με τα περισσοτερα δεν μπουταρει καν το συστημα η αν μπουταρει δεν βλεπω διαφορες σε επιδοσεις! Αναλυτικα σε επομενο post τα αποτελεσματα μαζι με benches! Λοιπόν πως βλεπετε τα αποτελεσματα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vadergr Ιανουάριος 11, 2004 #2 Κοινοποίηση Ιανουάριος 11, 2004 To game accelerator εχει προβλημα.Λογικα θα λυθει σε καποια εκδοση του bios.1.7v ισως να ειναι πολυ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
JiMk Ιανουάριος 11, 2004 #3 Κοινοποίηση Ιανουάριος 11, 2004 1.7 με 1.675 και 1.650 σε full load είναι καλά πιστεύω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grace Ιανουάριος 11, 2004 #4 Κοινοποίηση Ιανουάριος 11, 2004 Δεν είναι και άσχημα για αέρα. Όμως Vcore πάνω από 1.65ν μην δώσεις. Και μην κοιτάς το Vcore από το BIOS, διαβάζει ότι θέλει. Μέσα στα 0.02ν από αυτό που δίνεις είσαι το πολύ και δεν παίζει idle με load. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Daidalos Ιανουάριος 11, 2004 Author #5 Κοινοποίηση Ιανουάριος 11, 2004 Ok μαλλον θα μεινω κατω απο 1,65 γενικοτερα γιατι παραπανω εχω ασταθειες! Παντως μερα με τη μερα στρωνει! Για να δουμε τι θα κανουμε! Link to comment Share on other sites More sharing options...
perlepes Ιανουάριος 11, 2004 #6 Κοινοποίηση Ιανουάριος 11, 2004 δεν περιμενα ποτε να μας προδοσης εσυ δαιδαλε .σε κερδιζε και εσενα η Intel .καλο o/c Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vadergr Ιανουάριος 11, 2004 #7 Κοινοποίηση Ιανουάριος 11, 2004 Αρχική απάντηση από perlepes [11-01-2004 και 10:15] δεν περιμενα ποτε να μας προδοσης εσυ δαιδαλε .σε κερδιζε και εσενα η Intel .καλο o/c Γιατι εγω εμεινα πιστος? :whistling Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vagouridis Ιανουάριος 11, 2004 #8 Κοινοποίηση Ιανουάριος 11, 2004 Εσυ μην μιλας καθολου..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
RootX Ιανουάριος 11, 2004 #9 Κοινοποίηση Ιανουάριος 11, 2004 Χαχαχαχα, μα καλά ωρέ, τώρα βρήκατε την ώρα να σνομπάρετε την amd?αν δεν πάρετε εσείς 64-bit, πως θα φθηνήνουν να πάρουμε και οι υπόλοιποι ?Στο game accelerator, μπωρώ να βοηθήσω μόνο για το 1:1, για τα 5/4 κάποιο από τα παιδιά που την δουλέυουν εκεί..Αnyway, τα optimal settings για 1:1, είναι:Streetracerenhanced4/5 clocksenabledenabled Link to comment Share on other sites More sharing options...
Daidalos Ιανουάριος 11, 2004 Author #10 Κοινοποίηση Ιανουάριος 11, 2004 Μεχρι στιγμης μονο με Turbo το πρωτο και υπολοιπα auto δουλευει... Αν καποιος μπορει να βοηθησει θα το εκτιμουσα ιδιαιτερα! Αληθεια φανη με τι μνημες ειχες αυτα τα settings? Γιατι κατι μου λεει οτι οι μνημες παιζουν πολυ μεγαλο ρολο! Εγω σε intel πηγα παντως εντελως τυχαια μεσα απο σειρα συγκυριων οπως μια κακη nf7 που ηρθε απο το rma και αλλα πολλα! Αλλα νοιωθω εντελως ασχετος! Απο εκει που ηξερα σχεδον τα απαντα των amd τωρα ηρθα σε intel και σχεδον δεν ξερω που παν τα 4! Αλλα θα μαθω που θα παει! Παντως η δαφορα σε επιδοσεις μεχρι στιγμης ειναι αρκετα εντυπωσιακη και ακομα ειμαι σε περιοδο δοκιμων! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vadergr Ιανουάριος 11, 2004 #11 Κοινοποίηση Ιανουάριος 11, 2004 Eγω με το game accelerator ειχα προβλημα με το αρχικο bios.Εβαλα το τελευταιο και ολα κυριλε! Street racer και οπως τα λεει ο RootX... 5-3-2-2 !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
zyx Ιανουάριος 11, 2004 #12 Κοινοποίηση Ιανουάριος 11, 2004 προδοτες Link to comment Share on other sites More sharing options...
Daidalos Ιανουάριος 11, 2004 Author #13 Κοινοποίηση Ιανουάριος 11, 2004 Εμενα και με το τελευταιο δεν δουλευει τιποτα! Τι μνημες χρησιμοποιειται ρε παιδια γιατι νομιζω οτι εκει ειναι το προβλημα μου! Link to comment Share on other sites More sharing options...
RootX Ιανουάριος 11, 2004 #14 Κοινοποίηση Ιανουάριος 11, 2004 Αρχική απάντηση από Daidalos Αληθεια φανη με τι μνημες ειχες αυτα τα settings? Γιατι κατι μου λεει οτι οι μνημες παιζουν πολυ μεγαλο ρολο! Mε καλές bh5/6.... επιβάλλεται το κατάλληλο memtest στους πειραματισμούς με αυτά τα setting, διότι στρεσάρουν πολύ την μνήμη.... αλλά ανεβαίνει και το bandwidth κατακόρυφα...Αυτά ξέρω ότι είναι τα γρηγορότερα settings για 1:1, για 5/4 δεν είμαι σίγουρος αν είναι σωστά....Σε 1:1 δίνουν το μεγαλύτερο δυνατό bandwidth. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shidokanjohn Ιανουάριος 11, 2004 #15 Κοινοποίηση Ιανουάριος 11, 2004 με 5/4Auto,normal,5.enabled,enabled Link to comment Share on other sites More sharing options...
perlepes Ιανουάριος 11, 2004 #16 Κοινοποίηση Ιανουάριος 11, 2004 αντε οσο παει μενουμε και πιο λιγοι.vader κι εσυ ε?ωστε ετσι.εμεινε ο ενας και μοναδικος dagalidis.may the power be with you . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Daidalos Ιανουάριος 11, 2004 Author #17 Κοινοποίηση Ιανουάριος 11, 2004 The power of the dark side is strong! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Daidalos Ιανουάριος 11, 2004 Author #18 Κοινοποίηση Ιανουάριος 11, 2004 Αρχική απάντηση από shidokanjohn με 5/4Auto,normal,5.enabled,enabled Με αυτα τα settings οι ocz δεν πανε καθολου! Μαλλον ειμαι για μνημες! Link to comment Share on other sites More sharing options...
unstoppable Ιανουάριος 11, 2004 #19 Κοινοποίηση Ιανουάριος 11, 2004 Αρχική απάντηση από perlepes [11-01-2004 και 16:57] αντε οσο παει μενουμε και πιο λιγοι.vader κι εσυ ε?ωστε ετσι.εμεινε ο ενας και μοναδικος dagalidis.may the power be with you . Ας βγουν σωστες μητρικες για Α64 και δεν θα ειμαστε μονοι μας:devil: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shidokanjohn Ιανουάριος 11, 2004 #20 Κοινοποίηση Ιανουάριος 11, 2004 οπως εχω καταλαβει καθε μνημη εχει τα δικα τις...εμενα ππχ οι kingston δεν παιζουν σωστα με αλλες ρυθμισεις.Με αυτες τις ρυθμισεις ομως πηγαινουν ψηλα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.