intel4ever Απρίλιος 7, 2010 Author #21 Απρίλιος 7, 2010 Δεν έχω ιδέα πως δουλεύει το μπαρούτι. Μπορώ να υποθέσω ότι το κάρβουνο το χρειάζεται για να προμηθεύσει άνθρακα σε κάποιας μορφής αναγωγή του S και έκλειση CO ή CO2. Πώς σου ήρθε να χρησιμοποιήσεις μαγνήσιο; To μαγνήσιο από μόνο του λογικά με το S θα αντιδράσει προς MgS που με υγρασία θα γίνει H2S που είναι δηλητηριώδες. Άσε που από μόνο του το μεταλλικό μαγνήσιο είναι επικίνδυνο. Μη παίζεις με τέτοια πράγματα.edit: τώρα που το σκέφτομαι και ο θείος είναι επικίνδυνος, και γενικά ο χώρος που κινείσαι δεν είναι το καλύτερο "playground". Θα σε συμβούλευα να το αφήσεις, και ότι χρειαστείς να βρεις κάποιον επαγγελματία. Πες μου τι θες να κάνεις και ίσως μπορώ να σε κατευθύνω σε κάτι λιγότερο επικίνδυνοΣτο Internet το βρήκα όπως επίσης και για το αλουμίνιο[ame]http://www.youtube.com/watch?v=FTx94WrXOw0[/ame]
astrolabos Απρίλιος 7, 2010 #22 Απρίλιος 7, 2010 Το θέμα κλειδώνει μέχρι να επικοινωνήσει μαζί μου ο χρήστης και να με διαβεβαιώσει ότι δε θέλει να φτιάξει μπαρούτι, μιας και αυτό είναι παράνομο.
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.