Jump to content

Αναβάθμιση μνήμης ram σε παλιό pc.

Havic

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Χριστός ανέστη και χρόνια πολλά!!

Στο θέμα μας τώρα, λέω να αναβαθμίσω τον παλιό υπολογιστη: M/B QDI Platinix 2D, Psu 350w (Νομίζω), P4 1.9Hhz, Ram: 768 mb (512 ddr 400 pc3200 + 256 ddr 333 pc2700).

Σκέφτομαι να βάλω μνήμη ή να αλλάξω cpu ή και τα δυο :p, εννοείται ότι δεν σκοπεύω να διαθέσω πολλά χρήματα σε ένα τόσο παλιό σύστημα, αλλά από την στιγμή που την δουλεία του την κάνει μια χαρά δεν βλέπω λόγο να το αλλάξω…

Λοιπόν τη είναι καλύτερο να αναβαθμίσω την cpu από 1.9 σε 2.6 (που βλέπω ότι υποστηρίζει) και να βάλω 1gb dimm μαζί με την 512.

Αξίζει τον κόπο?

Θα την αναγνωρίζει? Σύμφωνα με το manual ναι, αλλά το 1999 δεν υπήρχαν 1gb dimm.

θα υπάρχουν τπτ αστάθειες συστήματος?

Να πω ότι δεν υποστηρίζει dual channel αλλά νομίζω υπάρχουν πλεονεκτήματα στη απόδοση ακόμα και έτσι.

(Τότε που τον πήρα ήταν θηρίο!! Ειδικά με την geforce3 ti 200 :p).

Αν το σύστημα που μας δείχνεις καλύπτει τις ανάγκες σου τότε ναι αξίζει να βάλεις 1Gb ram. Δεν νομίζω να έχεις κάποιο πρόβλημα επειδή θα είναι 1Gb. Όσο για τον επεξεργαστή δεν ξέρω σίγουρα αν αξίζει να τον αλλάξεις.

και βεβαια αξιζει ο κοπος να κανεις μια μινι αναβαθμιση και να αναστησεις το pc σου,

με ελαχιστα ευρω..

Βρες εναν 2.6 η 2.8/512/400 pentium ,

πεταξε την 256 μνημη και παρε μια 512 ,1gb συνολικης μνημης αρκει,

και το μηχανημα σου θα γινει αγνωριστο, παντοτε για

windows xp .

> Giorgos16, για ίντερνετ και κάνα dvd μια χαρά είναι, για την μνήμη συμφωνώ, η cpu από άποψη επιδόσεων σίγουρα αξίζει να άλλαχτη, το θέμα είναι οι συμβατότητες, για αυτό άνοιξα και το θέμα μπας και έχει κανένας καμία παρόμοια εμπειρία με την m/b.

>expert1 :T: Tο ίδιο σκεφτόμουν και εγώ, άσχετο σου εiχα στείλει Pm σε άλλο φόρουμ για cpu ή είναι συνωνυμία?

Thanks both!

Γιαννη παιζει να χω μερικα παραπεταμμενα dimm-ακια.

Αμα παρεις τον αλλο τον κεφτε και κατηφορησετε προς τα δω (εαν και πολυ αμφιβαλλω αν ξαναμπεις οσο οδηγει εκεινος):hm: να σου δωσω κανενα μπας και κανει.

Άσε ξαναμπήκα στο αυτοκίνητο του, τελικά μου αρέσει να ζω επικίνδυνα :p, καλή φάση, εγώ μάλλον θα κατεβώ κάποια στιγμή για την σχολή, τώρα ο άλλος ο λακαμας δεν νομίζω να μπορέσει με την δουλεία...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.