Jump to content

aerogate 2 και athlon

hurin

Recommended Posts

Έχει καταφέρει κανείς να τοποθετήσει τον σένσορα του aerogate 2 κάτω από τον επεξεργαστή ?

Έχει πολύ χοντρό καλώδιο και δεν πρόκειται να κάτσει η cpu .

Επομένως τον κολλάω πάνω στην ψύκτρα ?

Έχω ένα volcano 9 το οποίο έχει σένσορα θερμοκρασίας . ’ν χρησιμοποιήσω αυτόν τον σένσορα στο aerogate , θα μου δείχνει λανθασμένες ενδείξεις ?

Έχουν πάνω έναν σειριακό αριθμό ο οποίος είναι πανομοιότυπος , με την διαφορά ότι του aerogate ο σένσορας τελειώνει σε j13 ενώ του volcano σε η13 .

Μήπως μπορώ να βρω τα specifications των σένσορ σε κάποιο site ?

αν το βαλεις επανω στην ψυκτρα, θα σου δειχνει τη θερμοκρασια της ψυκτρας, αν σε ενδιαφερει κατι τετοιο

οσο για το serial, αν δε βρεις τον κατασκεαυστη, δυσκολα θα βρεις τα specifications.

Τώρα κατάφερα και τελείωσα το σύστημα (πολύ καλώδιο ...) .

Έψαξα στα site της coolermaster και της thermaltake αλλά δεν βρήκα specifications για τους σένσορες .

Δοκίμασα πάντως τον σένσορα του volcano και είχα ένδειξη δέκα βαθμούς πάνω από ότι λέει η msi k7n2 .

Τώρα τον έχω τοποθετήσει ανάμεσα στα fins της ψύκτρας και μου δείχνει 12 βαθμούς κάτω από ότι το bios !

Κρίμα και ήθελα να λύσω μια και καλή το θέμα της θερμοκρασίας του επεξεργαστή . Αναγκαστικά θα εγκαταστήσω το mbm5 και θα προσθετω +10 στην ένδειξη θερμοκρασίας .

Δεν υπάρχει περίπτωση να αρχίσω να ροκανίζω καλώδια . Μου το έφερε δώρο ένας φίλος από Αμερική και δεν θα ήθελα να μου μείνει στο χέρι .

1) που εβαλες τον σένσορα του volcano και σου λεει δέκα βαθμούς πάνω από ότι λέει η msi k7n2 ???

2) οι 12 βαθμοι ειναι λογικο νουμερο, αφου μετρας τη θερμοκρασια την ψυκτρας

• 3 months later...

Παιδες εγω στον P4 3200 οχι o/ced το εβαλα απο κατω και ειναι μια χαρα!

Παιρνεις το καλωδιο και με ενα νυστερι θα κοψεις τα περιττα "καφε" κομματια...το συρμα ειναι αυτο που μας ενδιαφερει και οχι το προστατευτικο...

υστερα θα ανοιξεις λιγο τα καλωδια...στην ενωση που εχουν...και θα το βαλεις αναμεσα στα ποδαρακια και υστερα εκει που θες!

Δεν το εξηγησα σωστα...αλλα προσπαθησα!

ΥΓ:Μια χαρα δουλευει απο τον Ιανουαριο....βεβαια ειναι καμμενο το Aerogate II....δεν το χαρηκα καθολου!

Αλλα τωρα θα το ξαναπαρω και εχω αφησει εκει τον αισθητηρα...εν αναμονη του νεου Aerogate II Black...

Αρχική απάντηση από fANiS_K

Παιρνεις το καλωδιο και με ενα νυστερι θα κοψεις τα περιττα "καφε" κομματια...το συρμα ειναι αυτο που μας ενδιαφερει και οχι το προστατευτικο...

Ε ένταξη δε πιστεύω να το άφησες χωρίς καθόλου προστατευτικό Δεν μας ενδιαφέρει μόνο το σύρμα αλλά και η μόνωση του για να μη γίνει κανένα βραχυκύκλωμα και κλαις τη CPU σου μετά.

Αλλά αφού λειτουργείς κανονικότατα σημαίνει ότι δε «κούρεψες» όλο το προστατευτικό.

Οχι παιδες δεν το "κουρεψα" ολο...

Βασιλη θα σου δειξω φωτο αυριο!

Βεβαια οχι απο τη CPU γιατι ειναι κομματακι παλουκι να βγαλω sp94(ευκολο) αλλα να βγαλω το καλωδιο απο τα ποδαρακια της CPU....ημουν πολυ τυχερος μετα απο 5 προσπαθειες μπηκε μεσα...

Θα ανεβασω φωτο απο αλλο καλωδιο που μου εχει μεινει...και θα σημειωσω τι πρεπει να κανετε και που!

Περιμενετε μεχρι το μεσημερακι!

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.