Jump to content

Σκυλοι για τυφλους και που πρεπει να πηγαινουν

gio102004

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε
καποια σχολια απο το "small pleasures" με εκαναν να ψαξω μερικα σχετικα video, ενα απο αυτα ειναι και αυτο (τυχαια το 2ο που ειδα) αφενος σε εξοργιζει με την κατασταση στο ελλαντα για θεματα που αγνοουσα.. αφετερου σε κανει να χαιρεσαι για αυτα που εχεις..

καλα εγω αν ειχα μαγαζι δεν υπηρχε περιπτωση να βαλω μεσα σκυλο...δεν πανα το λεει και ο παππας...αν θελει να παει σε εστιατοριο να παει συνοδευομενη η κυρια...ποιος παει μονος του σε εστιατοριο?δουλευομαστε?να τρωει ο πελατης και μεσα στο μαγαζι να ειναι το βρωμοσκυλο?πατε καλα ρε?

καλα εγω αν ειχα μαγαζι δεν υπηρχε περιπτωση να βαλω μεσα σκυλο...δεν πανα το λεει και ο παππας...αν θελει να παει σε εστιατοριο να παει συνοδευομενη η κυρια...ποιος παει μονος του σε εστιατοριο?δουλευομαστε?να τρωει ο πελατης και μεσα στο μαγαζι να ειναι το βρωμοσκυλο?πατε καλα ρε?

μαλλον λαθος αντιληφθηκες το σχολιο του papatsonis.............

αλλα εχεις δικιο ! ακου εκει να μπει το βρωμοσκυλο που οδηγει την βρωμοτυφλη....να πα να βρει εναν γκομενο ραα!

ετσι ειναι! κι εσυ αν ερχοσουν στο εστιατοριο μου απο την δουλεια πχ , και βρωμαγες ιδρωτιλα θα σε πεταγα εξω με κλωτσομπουνιδια ! !

εδιτ > σορυ για το ΟΤ

δεν εχουν καμια θεση τα ζωα σε ενα εστιατοριο ανθρωπων. επισης δεν εβρισα τη γυναικα εγω.υπαρχουν και αλλοι τροποι να φαει η κυρια.ας πουμε σε ακαλυπτο χωρο.ειναι εντελως εναντια στους υγειονομικους κανονες να υπαρχει σκυλος η συναφες σε χωρο υγειονομικου ενδιαφεροντος.και γω τυφλος ειμαι.:toomuchne

δεν εχουν καμια θεση τα ζωα σε ενα εστιατοριο ανθρωπων. επισης δεν εβρισα τη γυναικα εγω.υπαρχουν και αλλοι τροποι να φαει η κυρια.ας πουμε σε ακαλυπτο χωρο.ειναι εντελως εναντια στους υγειονομικους κανονες να υπαρχει σκυλος η συναφες σε χωρο υγειονομικου ενδιαφεροντος.και γω τυφλος ειμαι.:toomuchne

Δηλαδή οι άνθρωποι δεν είναι ζώα; Τι είναι; Μήπως φυτά;

Εξαπλώθηκες εις βάρος τους επειδή μπορείς, όχι γιατί είναι δίκαιο και έχεις δικαίωμα.

δεν εχουν καμια θεση τα ζωα σε ενα εστιατοριο ανθρωπων.

Έχω τρεις απαντήσεις έτοιμες και δεν ξέρω με ποια να απαντήσω

Α) Δηλαδή πηγαίνεις μόνο σε εστιατόρια χορτοφάγων;

Β) Αν απαγορεύανε τα ζώα στα εστιατόρια, δεν θα υπήρχε ούτε προσωπικό, ούτε πελάτες, ούτε φαγητό.

Γ) Έχεις συζητήσει ποτέ με κανέναν τυφλό; Έχεις κανέναν συγγενή ή φίλο να σου πει πόσο πιο δύσκολη είναι η ζωή αν δεν βλέπεις; Έχεις σκεφτεί ποτέ τι θα έκανες αν έχανες την όρασή σου;

Για ψηφίστε.

δεν εχουν καμια θεση τα ζωα σε ενα εστιατοριο ανθρωπων.
καλα εγω αν ειχα μαγαζι δεν υπηρχε περιπτωση να βαλω μεσα σκυλο...

δεκτη η απαιτηση σου - ΑΛΛΑ εδω μιλαμε για ειδικο σκυλο και ειδικη περιπτωση

(δεν χρησιμοποιω τις λεξεις 'φιλανθρωπια' , 'ανθρωπιστικη λογοι' κλπ γιατι θα υποτιμουσα τους τυφλους)

επισης δεν εβρισα τη γυναικα εγω.
δεν πανα το λεει και ο παππας...αν θελει να παει σε εστιατοριο να παει συνοδευομενη η κυρια...ποιος παει μονος του σε εστιατοριο(ποιος?) ?δουλευομαστε?

δεν χρειαζονται ιδαιτερες ικανοτητες για να αντιληφθει καποιος το υφος.....

υπαρχουν και αλλοι τροποι να φαει η κυρια.ας πουμε σε ακαλυπτο χωρο.

μπορεις να την σερβιρεις εξω, στο απεναντι παρκακι ας πουμε!! κι αν ειναι χειμωνας θα τις δωσεις ομπρελα και μια κουβερτα για το κρυο !!.......με το αζημιωτο φυσικα ! ! !

ειναι εντελως εναντια στους υγειονομικους κανονες να υπαρχει σκυλος η συναφες σε χωρο υγειονομικου ενδιαφεροντος.

να τρωει ο πελατης και μεσα στο μαγαζι να ειναι το βρωμοσκυλο?πατε καλα ρε?

μαλλον δεν εδωσες σημασια στο βιντεο - ξαναδεστο

και γω τυφλος ειμαι.:toomuchne

αν εισαι οντως τυφλος ,τοτε λυπαμαι πραγματικα! - οχι απο συμπονοια στο προβλημα σου....καταλαβαινεις..

αν παλι πεταξες την αποστομωτικη ατακα(!) ,τοτε αλλαξε νικνειμ! -εγω θα ντρεπομουν να ξαναποσταρω.......

τζιο σιχαινεσαι τα ντογκια...

μανιταρια στις πιτσες σου τρως?ξερεις με τι τρεφονται αυτα τα μανιταρια? ;)

τζιο σιχαινεσαι τα ντογκια...

μανιταρια στις πιτσες σου τρως?ξερεις με τι τρεφονται αυτα τα μανιταρια? ;)

βασικά συνήθως τα μανιτάρια που λες είναι δηλητηριώδη και αυτά που είναι στην πίτσα δεν είναι (((σαρκοφάγα))) :p

αλλα ontopic άμα είναι εκπαιδευμένο το σκυλί, καθαρό και κάθεται σε μια γωνια χωρίς να ενοχλεί, εγώ δεν βλέπω το πρόβλημα

άμα έρχεται και κόβει βόλτες και χώνεται στα πιάτα των άλλων (που θα έκαναν τα ανεκπαίδευτα σκυλιά) ναι τότε θα τρελαινόμουνα, αλλα και ένα παιδάκι να ήταν άμα έκανε το ίδιο πάλι θα τρελαινόμουνα :p

δεκτες ολες οι αποψεις. το αν σιχαινομαι τα dogia δικαιωμα μου. μπορεις και συ να με σιχαινεσαι και μπορεις να το εκφρασεις ελευθερα. η αποψη μου ειναι οτι ενα ζωο δεν εχει καμια θεση στην πολη και ιδαιτερα σε χωρους που εμεις συναθροιζουμε.επιπλεον δεν λεω κατι παραλογο.δεν μπορω να τρωω και διπλα να ναι ο σκυλος...το και γω τυφλος ειμαι που λεω ειναι οτι θα συμφωνουσε μαζι μου ο αντιστοιχος ανθρωπος με τα ιδια πιστευω/μορφωση/κουλτουρα και ηταν και τυφλος.θα μπορουσα να ειμαι τυφλος.και παραλυτος.και οτιδηποτε.δεν αλλαζουν τα πιστευω μου αναλογα με τις αναγκες μου,η τις ειδικες αναγκες μου ξερεις..επισης αν ειναι χειμωνας, και ειμαστε τυφλοι και αφου ο νομος μας επιτρεπει να τρωμε με συνοδο το σκυλο οδηγο μας σε εστιατοριο μονο σε ακαλυπτο...καθομαστε σπιτι μας και τρωμε μονοι μας η με παρεα η σε σπιτι φιλου μονοι μας η με παρεα εφοσον το επιτρεπει ο κανονισμος της πολυκατοικιας.αν ειναι μονοκατοικια δεν εχουμε προβλημα.προσπαθω να σου δωσω να καταλαβεις μεσα απο τις υπερβολες μου την γενικοτερη αποψη μου.σε ενα περιβαλλον καλοκαμομενων κλουβιων που ζουμε, οπως ειναι τα κτισματα της πολης, δεν αξιζει να ζουνε σε αυτη την φυλακη τα ζωα.επειδη ζουμε εμεις πρεπει να υποφερουν και τα ζωα?τωρα οσον αφορα το βιντεο αυτο που εχω να πω ειναι οτι ειμαι η αντιθετη αποψη.και η αντιθετη ή διαφορετικη αποψη μεσα στο βιντεο δεν ακουστηκε.καλο ειναι για τη δημοκρατια να διαφωνουμε που και που.δεν νομιζεις?συγνωμη για το υφος μου, αφου θεωρεις οτι ειχα καποιο υφος.ευχαριστω για τις απαντησεις σου και γενικοτερα ολων τις αποψεις. τελος αναφερομαι τωρα στον chosen.λογω επαγγελματος φιλε μου ουτε α ουτε β ουτε γ.αλλα δ.βαση αγορανομικων διαταξεων ξαναλεω δεν μπορει ενας σκυλος να παρεβρισκεται σε κλειστους χωρους οπου σιτιζονται ανθρωποι.πως μας ελεγε η μαμα πλυνε τα χερια σου πριν φας?ετσι ειναι και αυτο που λεω εγω.κανενας δεν στο ειπε ποτε?το αλλο που μας ελεγε ο μπαμπας?μην τελειωνεις μεσα γιατι....η βαλε προφυλαξη....

(ΓιαγκΤ συμφωνω μαζι σου απολυτα.)

Αυτο που πραγματικά με παγώνει, είναι η ευκολία με την οποία εξισώνεις τις ανάγκες ενος τυφλού με τις δικές σου, και αντίστοιχα και τα πιστεύω τους...

Φιλε, δεν υπάρχει χειρότερο πράγμα απο το να χάσεις την όραση σου... Σου εύχομαι πραγματικά να μην ερθείς ποτέ κοντά σε κατι παρόμοιο, και να μου συγχωρεθεί η έκφραση, αλλα όσο είσαι εξω απο τον χορό μπορείς να λές πολλά τραγούδια...

οταν βρεθεις αντιμετωπος με το χειροτερο...και το ξεπερνας.απο τυχη?επειδη παλεψες?δεν ξερω.οταν λεω το χειροτερο πιστευω οτι καταλαβαινουμε ολοι τι εννοω...παυεις να φοβασαι.ξυπνας.φοβασαι μονο για τους αλλους.οχι για τον εαυτο σου.ποτε πια.:OT:

Όχι φιλε μου... Το χειρότερο ειναι να ξυπνάς καθε μέρα και να μην μπορείς να δείς... Πίστεψε με, το χειρότερο κατ' εσε, το βλέπουν αλλοι σαν λύτρωση... Αλλα επειδή δεν θελω να μπω σε φιλοσοφικές συζητήσεις σταματάω εδω.

Στο γραφείο έχουμε ένα παλικάρι, δυστυχώς τυφλός που δουλεύει στο service desk. Παντού και πάντα με τον σκύλο του, είναι τα μάτια του αυτός ο σκύλος. Μαζί μέσα στο γραφείο, μαζί στα server rooms, μαζί στις pub, μαζί και στα εστιατόρια. Και δεν μιλάω για τυχαίο σκύλο. Είναι εκπαιδευμένος μόνο για αυτή την δουλειά, να υπηρετεί τον τυφλό "αφέντη" του. Όταν είναι σε δημόσιο χώρο ο σκύλος ίσα που αναπνέει για να μην ενοχλήσει κανέναν. Θα σηκωθεί ήρεμα κι ήσυχα μόνο όταν του το ζητήσει ο φίλος του. Αυτός ο σκύλος θα έδινε την ζωή του για αυτόν τον άνθρωπο αν χρειαζόταν. Κι εσύ ο "άνθρωπος" θέλεις να διώξεις την ζωή από τον τυφλό.. ξέχασα ποιος είναι το ζώο εδώ.

Πρέπει να 'σαι κι από τους τύπους που παρκάρουν μπροστά από τις ράμπες για τους ανάπηρους ε;

δεν εχω παρκαρει ποτε εκει που λες. το θεμα δεν ειναι αν ενοχλει η οχι το σκυλι.δεν εδιωξα κανεναν εγω..να μην ξαναλεω τα ιδια.... και καθολου δεν μ απασχολει αν κανενας δεν συμφωνει μαζι μου, ειμαι μειοψηφια.και λοιπον?παντως ο νεος νομος διαφωνει.οποτε και γω ακολουθω το νομο τον καινουργιο και ας μην μ αρεσει.και το τελειωνω εδω.(δεν με εκφραζουν οι προσωπικες επιθεσεις)

οποτε και γω ακολουθω το νομο τον καινουργιο και ας μην μ αρεσει

εαν το θεμα σου ειναι ο νομος,σου εχω εδω τον ανωτερο ολων τον νομων...

αρθρο 21 συνταγματος της ελλαδας.

Άρθρo 21

1. H oικoγένεια, ως θεμέλιo της συντήρησης και

πρoαγωγής τoυ Έθνoυς, καθώς και o γάμoς, η

μητρότητα και η παιδική ηλικία τελoύν υπό την

πρoστασία τoυ Kράτoυς.

2. Πoλύτεκνες oικoγένειες, ανάπηρoι πoλέμoυ

και ειρηνικής περιόδoυ, θύματα πoλέμoυ, χήρες

και oρφανά εκείνων πoυ έπεσαν στoν πόλεμo,

καθώς και όσoι πάσχoυν από ανίατη σωματική ή

πνευματική νόσo έχoυν δικαίωμα ειδικής φρoντί-

δας από τo Kράτoς.

3. To Kράτoς μεριμνά για την υγεία των πoλιτών

και παίρνει ειδικά μέτρα για την πρoστασία της

νεότητας, τoυ γήρατoς, της αναπηρίας και για την

περίθαλψη των απόρων.

4. H απόκτηση κατoικίας από αυτoύς πoυ την

στερoύνται ή πoυ στεγάζoνται ανεπαρκώς απoτε-

λεί αντικείμενo ειδικής φρoντίδας τoυ Kράτoυς.

**5. Ο σχεδιασμός και η εφαρμογή δημογραφι-

κής πολιτικής, καθώς και η λήψη όλων των ανα-

γκαίων μέτρων αποτελεί υποχρέωση του Κράτους.

**6. Τα άτομα με αναπηρίες έχουν δικαίωμα να

απολαμβάνουν μέτρων που εξασφαλίζουν την

αυτονομία, την επαγγελματική ένταξη και τη συμ-

μετοχή τους στην κοινωνική, οικονομική και πολιτι-

κή ζωή της Χώρας.

Σε περίπτωση που το κατάστημα απαγορεύει την είσοδο σκυλιών, θα πρέπει να έχει μεριμνήσει για τέτοιες περιπτώσεις. Δούλευα σερβιτόρος σε εστιατόριο Ά κατηγορίας, και εκεί απαγορεύονταν τα "κατοικίδια". Αρχικά στο πρόγραμμα, υπήρχε πάντα κάποιος (σερβιτόρος) που έπερνε μικρό φόρτο εργασίας (λιγότερα τραπέζια) σε περιπτώσεις ατόμων με ειδικές ανάγκες.

Επίσης είχαμε χώρο για κατοικίδια εκτός του μαγαζιού (κλιματιζόμενος παρακαλώ). Βέβαια βασιζόταν σε άτακτη πελατία το κατάστημα (τουριστικό μέρος), οπότε είχαν ένα παραπάνω λόγο να μεριμνήσουν για σκυλιά (ξέρεις διακοπες οικογένειας + σκύλο κτλ).

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.