Jump to content

bluetooth σε laptop

daron

Recommended Posts

καλημερα παιδια ,εχω ενα Acer Aspire 5738Z και ενω υπαρχει κουμπι bluetooth διπλα απο αυτο του Wifi οταν το παταω μου λεει : δεν βρεθηκε συσκευη.Εψαξα και το laptop και δεν βρισκω πουθενα πως μπορω να το χρησιμοποιησω..οποιος ξερει ας με βοηθισει λοιπον..ευχαριστω:nerd:

ε λογικά αυτό θα ειναι. πήγαινε στην διαχείριση συσκευών να ελέγξεις αν υπάρχει καμιά αγνωστη συσκευή και κάνε ενημέρωση στο πρόγραμμα οδήγησης της.

(μετά δώσε και κανενα feedback :) )

έχω ακούσει (και έχω δει) για λάθος shortcuts στο πληκτρολογιο (του τύπου fn+κατι να μη δουλεύει) αλλά να υπάρχει διακόπτης και να μην υπάρχει "συσκευή" που να την ανάβει πρώτη φορά ακούω :p

όπως τα λέει ο NTG....για περικοπή κόστους η εταιρίες κατασκευής chassis φτιάχνουν 2-3 generic και τα κουμπώνουν σε παραπάνω απο 3-4 μοντέλα της ίδιας σειράς. Μπορεί να υπάρχει το κουμπί του bluetooth αλλά το module στη μητρική να λείπει.

Μπορεί να υπάρχει η HDMI τρύπα με το πλαστικό κάλυμμα αλλά πίσω από το κάλυμμα να λείπει το port.

όπως τα λέει ο NTG....για περικοπή κόστους η εταιρίες κατασκευής chassis φτιάχνουν 2-3 generic και τα κουμπώνουν σε παραπάνω απο 3-4 μοντέλα της ίδιας σειράς. Μπορεί να υπάρχει το κουμπί του bluetooth αλλά το module στη μητρική να λείπει.

Ετσι ακριβώς είναι και όντως το συγκεκριμένο μοντέλο δεν εχει BT.Βάλε ένα στικάκι BT με 8-10 ευρώ και θα είσαι μια χαρά:neo:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.