chrisbmw150 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 9, 2004 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 9, 2004 official , unofficial ... οτι να'ναι !! να ξεφυγουμε λιγο απο τα msn , u2u, forum .... να τα πουμε και απο κοντα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stratos Ιανουάριος 9, 2004 #2 Κοινοποίηση Ιανουάριος 9, 2004 Παϊδάκια θα εχουμε????? Οχι σαν την αλλη φορα.....:whistling Link to comment Share on other sites More sharing options...
RootX Ιανουάριος 9, 2004 #3 Κοινοποίηση Ιανουάριος 9, 2004 Αμάν βρε Στράτο με τα παϊδια σου...... Βασικά έχω σκάσει στο φαγητό, γιαυτό και δεν μου κάνει αίσθηση... Βεβαίως και να κανονίσουμε συνάντηση...... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stratos Ιανουάριος 9, 2004 #4 Κοινοποίηση Ιανουάριος 9, 2004 Παντου κολλανε τα καλα παϊδακια....ειναι σαν τη Μονικα! που λεει και ενας τυπος..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
chrisbmw150 Ιανουάριος 9, 2004 Author #5 Κοινοποίηση Ιανουάριος 9, 2004 Φανη προτεινε τοπο, χρονο κλπ γιατι εγω θα τα κανω μπαχαλο φαγητο 'η καφε δεν εχω προβλημα Link to comment Share on other sites More sharing options...
RootX Ιανουάριος 9, 2004 #6 Κοινοποίηση Ιανουάριος 9, 2004 Ας ξεκινήσουμε με το πότε, Κυριακή 18 Ιανουαρίου, μεσημεράκι......Να δούμε πόσοι θα μαζευτούμε, και τις προτιμήσεις και κανονίζουμε και το μέρος.... βασικά, Αθήνα, προς το κέντρο κοντά, να βολέυει και τρένο/λεωφορείο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vadergr Ιανουάριος 9, 2004 #7 Κοινοποίηση Ιανουάριος 9, 2004 Υπαρχει μια ταση τα ελληνικα forums να κανονιζουν meetings τις ημερες της εξεταστικης... :toomuchne Link to comment Share on other sites More sharing options...
RootX Ιανουάριος 9, 2004 #8 Κοινοποίηση Ιανουάριος 9, 2004 Lol, όχι, μάλλον έχει να κάνει με το γεγονός ότι έχουμε περάσει το στάδιο/ηλικία εξετάσεων, και δεν γνωρίζουμε τις ημερομηνίες τους.Πότε τελειώνετε ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vadergr Ιανουάριος 9, 2004 #9 Κοινοποίηση Ιανουάριος 9, 2004 19 αρχιζουν οι περισσοτεροι και αλλοι 1η Φλεβαρη νομιζω Link to comment Share on other sites More sharing options...
chrisbmw150 Ιανουάριος 9, 2004 Author #10 Κοινοποίηση Ιανουάριος 9, 2004 ts ts Link to comment Share on other sites More sharing options...
alex_000 Ιανουάριος 9, 2004 #11 Κοινοποίηση Ιανουάριος 9, 2004 Λαθος Post. Για αλλού πήγενε και αλλού κατέληξε... Καλα κανετε και συναντιέστε πάντως.. (ασχετο) Link to comment Share on other sites More sharing options...
sokratis Ιανουάριος 9, 2004 #12 Κοινοποίηση Ιανουάριος 9, 2004 Εκτός από Συνάντηση δεν θα ήταν καλό να τα λέγαμε σε κάποιο κανάλι στο irc? Link to comment Share on other sites More sharing options...
voudas Ιανουάριος 10, 2004 #13 Κοινοποίηση Ιανουάριος 10, 2004 εγώ λέω για καμιά εξόρμηση στην Αράχωβα Link to comment Share on other sites More sharing options...
LL_NEO Ιανουάριος 10, 2004 #14 Κοινοποίηση Ιανουάριος 10, 2004 να πάρουμε και τα pc στο χιονοδρομικό για ultra low temps :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vagouridis Ιανουάριος 10, 2004 #15 Κοινοποίηση Ιανουάριος 10, 2004 Ολοι μαζι ραντεβου λαρισα να δουμε και τον αμρτωλο και τα αλλα παιδια... Link to comment Share on other sites More sharing options...
chrisbmw150 Ιανουάριος 10, 2004 Author #16 Κοινοποίηση Ιανουάριος 10, 2004 Εγω ελεγα να καναμε κανα meeting να ειμαστε αρκετοι απο εμας.... οχι να κανονισουμε εξορμηση και να παμε 2 ατομα :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
flameboy Ιανουάριος 10, 2004 #17 Κοινοποίηση Ιανουάριος 10, 2004 Και εγώ μέσα παιδιά αρκεί να γίνει σαββατοκύριακο Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vagouridis Ιανουάριος 10, 2004 #18 Κοινοποίηση Ιανουάριος 10, 2004 Να κανονιστει εξορμηση με πολλα ατομα λοιπον.Α και να κανουμε κατι να εχουμε και μπλουζακια ...TheLab.....μπροστα και πσω vagouridis και το γνωστο πλεον member of Aggoyrex ..xixixix Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.