trelakias7 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 31, 2010 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 31, 2010 γεια σας παιδια!! λοιπον...εχω το εξης προβλημα οταν μου καηκε η 9800 Που ειχα εβαλα μια 8600 gts που ειχα να κανω την δουλεια μου και το προβλημα ειναι οτι εχω artifacts στην επιφανεια εργασιας συγκεκριμενα οταν ανοιγω παραθυρα και κανω scrolling αφηνει γραμμες με περιεργα χρωματα......εχω βαλει windows xp sp3 και εχω τους 194,46 drivers...ξερετε καμια λυση η και αυτη η καρτα ειναι σιγα σιγα για πεταμα?? α και κατι αλλο οταν η καρτα μπαινει σε λειτουργια 3d η βλεπω ταινιες δεν κανει τπτ Ολα normal.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
trelakias7 Απρίλιος 1, 2010 Author #2 Κοινοποίηση Απρίλιος 1, 2010 καμια βοηθεια παιδια τιποτα?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
KostasNK Απρίλιος 1, 2010 #3 Κοινοποίηση Απρίλιος 1, 2010 Αν και δεν είχα ποτέ αυτή την κάρτα, δοκίμασε να ανεβάσεις λίγο τα 2d clocks από τα default. Στις 5870-5970 που έχω εμπειρία τέτοια προβλήματα λύνονται με αυτό τον τρόπο... Link to comment Share on other sites More sharing options...
SkaL- Απρίλιος 1, 2010 #4 Κοινοποίηση Απρίλιος 1, 2010 Ή και να τα κατεβάσεις....ίσως είναι ζεστή και για αυτό βγάζει artifacts. Δοκίμασε και άλλους drivers. Link to comment Share on other sites More sharing options...
trelakias7 Απρίλιος 1, 2010 Author #5 Κοινοποίηση Απρίλιος 1, 2010 kostasnk θα το δοκιμασω αυτο που ειπες οσο για της θερμοκρασιες SkaL- η καρτα φοραει zalman ψυκτρα και πιανω σε idle 41c και full load στο furmark 58c με o/c...δεν νομιζω να φταει η θερμοκρασια... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.