Passenger57 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 30, 2010 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 30, 2010 Θέλω να κάνω δώρο στην κοπέλα μου ένα wii αλλά δεν ξέρω ποιό!!! Θέλει να κάνει ασκήσεις-παιχνίδια στην τηλεόρασή της στο σπίτι ( δλδ να καταργήσει διαδρόμους και γυμναστήρια ενα πράγμα) Τί πρέπει να αγοράσω από όλα αυτά τα ματζαφλάρια που πουλούν...μπορεί κάποιος να μου προτείνει 2-3 πακετάκια...να έχουν μέσα και αθλητικά παιχνίδια....:fun: Link to comment Share on other sites More sharing options...
dpolal Μάρτιος 31, 2010 #2 Κοινοποίηση Μάρτιος 31, 2010 Με το βασικό πακέτο έτσι όπως πωλείτε μαζί με το παιχνίδι wii sports είσαι καλυμένος.Ας ξεκινήσει με αυτό και μετά βλέπεις για άλλα περιφερειακά...Αν πάρεις το black edition περιλαμβάνει και το παιχνίδι sports resort. Link to comment Share on other sites More sharing options...
partsa Μάρτιος 31, 2010 #3 Κοινοποίηση Μάρτιος 31, 2010 Παρε το balance board που εχει μαζι και τοwii fit plus για απολυτη γυμναστικη. Παει γυρω στα 100 ευρω αλλα αξιζει Link to comment Share on other sites More sharing options...
jpavly Μάρτιος 31, 2010 #4 Κοινοποίηση Μάρτιος 31, 2010 Αν είναι για αυτή τη δουλειά, θες το Wii fit. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Passenger57 Μάρτιος 31, 2010 Author #5 Κοινοποίηση Μάρτιος 31, 2010 Μπορεί κάποιος να μου δώσει 1-2 λινκ στο skroutz.gr? Ευχαριστώ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ignatios Μάρτιος 31, 2010 #6 Κοινοποίηση Μάρτιος 31, 2010 Βασικά το καλύτερο θα ήταν να τις έπερνες το Shii Link to comment Share on other sites More sharing options...
whitesnake Μάρτιος 31, 2010 #7 Κοινοποίηση Μάρτιος 31, 2010 Εγώ θα προτιμούσα αυτό:http://www.plaisio.gr/Gaming/Consoles/Nintendo-DS-Nintendo-Wii/Nintendo-Wii-Sports-Resort-Pak-Black.htmκαι ίσως και αυτό το αξεσουάρ:http://www.plaisio.gr/Gaming/Accessories/Nintendo-Wii/Thrustmaster-Wii-Sports-Pack.htm Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.