stathid90 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 30, 2010 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 30, 2010 σήμερα αγόρασα άλλη μία 5770 για να κάνω crossfire αλλά έχω πρόβλημα.. αν συνδέσω την κάρτα με το connector και ανοίξω το pc , μόλις τελειώνει το loading των windows μου βγάζει bsod.. τώρα έχω τις 2 κάρτες πάνω στην μητρική αλλά δεν είναι συνδεμένες με τον connector.. καμία ιδέα ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
takis-pa Μάρτιος 30, 2010 #2 Κοινοποίηση Μάρτιος 30, 2010 Ελπιζω οτι προτου βαλεις την 2 καρτα γυρισες στα default την πρωτη γιατι απο οτι βλεπω στην υπογραφη σου την εχεις ανεβασμενη. Link to comment Share on other sites More sharing options...
stathid90 Μάρτιος 30, 2010 Author #3 Κοινοποίηση Μάρτιος 30, 2010 ναι την γύρισα στα defaults .. Link to comment Share on other sites More sharing options...
takis-pa Μάρτιος 30, 2010 #4 Κοινοποίηση Μάρτιος 30, 2010 Φανταζομαι οτι δοκιμασες και αλλη γεφυρα.Με την μια επανω κανε απεγκατασταση τους drivers και μετα βαλε και την δευτερη και ξανα εγκατασταση και δες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
stathid90 Μάρτιος 30, 2010 Author #5 Κοινοποίηση Μάρτιος 30, 2010 είχα ανεβασμένα τα volt στις ram και γι αυτό η μητρική δεν την πάλεψε και έτρωγα τα bsod.. τώρα τα ξανακατέβασα και όλα είναι οκ.. thx για την βοήθεια :jump: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.