Jump to content

Ποιο Free Antivirus χρησιμοποιείτε ?

Havic

Ποιο Free Antivirus χρησιμοποιείται ?  

103 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

Είμαι περίεργος ναι δω πιο free antivirus χρησιμοποιείται, να πω ότι γενικά προτιμώ τα δωρεάν antivirus από τα εμπορικά (για τα σπασμένα δεν κάνω καν σχόλια), έχω χρησιμοποιήσει στο παρελθόν to avg το οποίο δεν έκανε και τόσο καλή δουλεία, το Avira AntiVir Personal το οποίο χρησιμοποιούσα μέχρι σήμερα και ήμουν ευχαριστημένος και τέλος είπα να δοκιμάσω το panda cloud antivirus (απαιτεί σύνδεση στο internet) αν έχετε κάποια εμπειρία από αυτό παρακαλώ μοιρασθείτε την, ο λόγος που είπα να δοκιμάσω το panda είναι το πόσο καλά εμφανίζεται να πηγαίνει σε διάφορα test με ιούς σε σχέση με τα υπόλοιπα antivirus (εμφανίζεται να πηγαίνει καλύτερα και από εμπορικά στο κομμάτι τις εμπόδισης του malware) και σίγουρα είναι από τα πιο ελαφριά προγράμματα αυτή τη στιγμή τρέχουν δυο διεργασίες PSANhost.exe 11.268kb και PSUNMain.exe 2.284 kb, Δλδ ~14 mb ram.

Pcmag

blog.cloudantivirus / Pc world comparative

Αvira και εγώ...

πως γίνεται αυτό γιατί δεν το βρίσκω;

http://www.wikihow.com/Remove-the-Popup-Ads-in-Avira-Antivir

διάλεξε ανάλογα με το λειτουργικό που έχεις..

Όπως καταλάβατε, avira κι' εγω. Δυο μήνες το χρησιμοποιώ και είμαι απόλυτα ευχαριστημένος. Μετάβαση από AVG, και εχω την εντύπωση πως το avira είναι ενα κλίκ ελαφρύτερο.

Αvira και εγώ...

πως γίνεται αυτό γιατί δεν το βρίσκω;

1. Εκτέλεση

2. gpedit.msc

3. Ρυθμίσεις του χρήστη

4. Πρότυπα διαχείρισης

5. Σύστημα

6.Να μην εκτελούνται οι καθορισμένες εφαρμογές τον windows

7. ιδιότητες

8. A.ενεργός B. εμφανίση , προσθήκη και επέλεξε το avnotify.exe

9. οκ restart.

Έχει κανείς εγκατεστημένη την τελευταία έκδοση του Avira;

Ενώ τόσο καιρό στην 9, είχα επιλέξει δύο συγκεκριμένα αρχεία να μην τα scan-άρει (γιατί μου τα εμφάνιζε σαν ιούς), τώρα στην 10, παρότι το έχω επιλέξει, αυτό συνεχίζει κάθε 5 λεπτά να μου πετάει notification ότι αυτά τα δύο αρχεία είναι ιοί και ότι πρέπει να κάνω delete. Πάτησα always ignore αλλά αυτό εκεί, το χαβά του...

Έχει κανείς εγκατεστημένη την τελευταία έκδοση του Avira;

Ενώ τόσο καιρό στην 9, είχα επιλέξει δύο συγκεκριμένα αρχεία να μην τα scan-άρει (γιατί μου τα εμφάνιζε σαν ιούς), τώρα στην 10, παρότι το έχω επιλέξει, αυτό συνεχίζει κάθε 5 λεπτά να μου πετάει notification ότι αυτά τα δύο αρχεία είναι ιοί και ότι πρέπει να κάνω delete. Πάτησα always ignore αλλά αυτό εκεί, το χαβά του...

Αυτός είναι και ο λόγος που το παράτησα και γω από την 8 έκδοση μάλιστα.

Δεν δούλευε πότε το ignore και μου είχε σπάσει τα νεύρα

Τωρα έχω avast 1.5 χρόνο και είμαι ήρεμος

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.