greekfragma Απρίλιος 12, 2010 #121 Κοινοποίηση Απρίλιος 12, 2010 αν τα πήγες με ελάττωμα με υπαιτιότητα δική σου τότε είσαι εκτός εγγύησης. αν βέβαια χαλάσανε γιατί απλά ήταν μούφα ζητάς από το e-shop να σου δώσει γραπτώς οτι είσαι εκτός εγγύησης με υπαιτιότητα δική σου λόγω κακής χρήσης και όχι λόγω φθηνής κατασκευής. αν γίνει αυτό θα γίνει ωραία η κατάσταση......παίρνεις το χαρτί που σου υπέγραψαν και μαζί με το χαρτί βγάζεις φωτογραφία το προιόν και τσουπ απευθείας email στη logitech μαζί με όλη την ιστορία. τους εξηγείς και την πολιτική after sales του e-shop και θα χουμε γλέντια Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dant3 Απρίλιος 12, 2010 #122 Κοινοποίηση Απρίλιος 12, 2010 Κατσε γιατι δεν το πιασα αυτο το τελευταιο... λοιπον εχει προβλημα σε 2 σημεια στις 2 φωτο που εχω βαλει.στο πρωτο που ειναι εκει που ρυθμιζεις τον ηχο πρεπει να το πιεζω στη μεση για να δουλεψουν και τα 2 ακουστικα.αυτο οφειλεται σε μουφοκατασκευη γιατι πως θα μπορουσα εγω να το χαλασω εκει εφοσον δεν τα εχω ανοιξει?απο πισω εχει το κλιπακι που εχει σπασει αλλα δεν εχει καμια σχεση αφουν ειναι εξωτερικα και δεν εχει σχεση με την κατασκευη εσωτερικα.στα ακουστικα επισης στην 2η φωτο εχει προβλημα εκει που ειναι το κυκλακι.εχει σπασει το καλωδιο και πρεπει να το γυριζεις πιεζεις κτλ γιατι αλλιως δεν δινει καποιες συχνοτητες.για αυτο μπορει να φταιω και εγω αν και δεν νομιζω γιατι δεν τα τυλιγα ποτε ωστε να σπασει. θα στειλω και ενα mail στην Logitech να δω γιατι με το e-shop δε βλεπω καλα ξεμπερδεματα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jiggabyte Απρίλιος 12, 2010 #123 Κοινοποίηση Απρίλιος 12, 2010 Απο βδομαδα θα παω για rma μια mobo(s 478) που την ακουσε ετσι ξαφνικα...για να δουμε τι θα γινει.. Πάρε καμμιά βιντεοκάμερα ή έστω φωτογραφική μηχανή και βγάλε υλικό όταν την ελέγχει κατά την παραλαβή ο υπάλληλος γιατί μυρίζει "στραβωμένο...socket" (αφού δεν έχει πινάκια το socket εδώ θα ανακαλύψουνε κάποια παραμορφωμένη τρύπα στο socket ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dant3 Απρίλιος 13, 2010 #124 Κοινοποίηση Απρίλιος 13, 2010 Μολις μου εστειλαν μηνυμα απο το e-shop οτι εγινε η αντικατασταση και θα με ενημερωσουν να παω να τα παρω!μπραβο τους,μεσα σε μια μερα...εγω παντως τωρα που τους χρειαστηκα καλα φαινεται να εκαναν την δουλεια τους...αλλα καλυτερα να μην λεω πολλα πριν παρω στα χερια μου καινουργια Link to comment Share on other sites More sharing options...
yanni Απρίλιος 13, 2010 #125 Κοινοποίηση Απρίλιος 13, 2010 Μολις μου εστειλαν μηνυμα απο το e-shop οτι εγινε η αντικατασταση και θα με ενημερωσουν να παω να τα παρω!μπραβο τους,μεσα σε μια μερα...εγω παντως τωρα που τους χρειαστηκα καλα φαινεται να εκαναν την δουλεια τους...αλλα καλυτερα να μην λεω πολλα πριν παρω στα χερια μου καινουργια Πες καλύτερα ένα "Ευχαριστώ πολύ lab". :yes4: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dant3 Απρίλιος 14, 2010 #126 Κοινοποίηση Απρίλιος 14, 2010 Μολις πηρα στα χερια μου τα καινουργια ακουστικα...μια χαρα την εκανα την δουλεια σε εμενα παντως!για να πουμε και τιποτα καλο για το e-shop σε αυτο το thread Link to comment Share on other sites More sharing options...
MUL Απρίλιος 14, 2010 #127 Κοινοποίηση Απρίλιος 14, 2010 Ωρε...ποιος καημένος θα πάρει τα προβληματικά ακουστικά τωρα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
greekfragma Απρίλιος 14, 2010 #128 Κοινοποίηση Απρίλιος 14, 2010 Μολις πηρα στα χερια μου τα καινουργια ακουστικα...μια χαρα την εκανα την δουλεια σε εμενα παντως!για να πουμε και τιποτα καλο για το e-shop σε αυτο το thread Ωρε...ποιος καημένος θα πάρει τα προβληματικά ακουστικά τωρα... Εγώ ξέρω οτι το Χριστός Ανέστη το ψέλνουν στις εκκλησίες για 40μέρες μετά το Πάσχα Link to comment Share on other sites More sharing options...
stilatos Απρίλιος 16, 2010 #129 Κοινοποίηση Απρίλιος 16, 2010 και εγώ μετά από πολλά προβλήματα αυτή την φορά δεν με ταλαιπώρησαν και μου πιστώσανε όσα είχα δώσει πριν 11 μήνες για το προϊόν που έστειλα πίσω. αυτήν την φορά ήταν πολύ σωστή εφόσον δεν είχαν το ίδιο προϊόν για αντικατάσταση. . Link to comment Share on other sites More sharing options...
yanni Απρίλιος 16, 2010 #130 Κοινοποίηση Απρίλιος 16, 2010 Μακάρι να βάλανε μυαλό και να στρώσουν. Μακάρι ώστε να μην ταλαιπωρείται κόσμος, αλλά και να μην χαλάσουν άλλα μαγαζιά που μέχρι στιγμής μπορεί να εξυπηρετούν σωστά τον κόσμο και μετά την αγορά. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MicAn Απρίλιος 16, 2010 #131 Κοινοποίηση Απρίλιος 16, 2010 Φαίνεται ότι η γενική κατακραυγή όντως άρχισε να αποδίδει καρπούς ...Παρέλαβα σήμερα νέο (ολοκαίνουργιο) τροφοδοτικό 1000W σε αντικατάσταση του προηγούμενου που κάηκε.Επειδή βέβαια το αυτοκόλλητο της εγγύησης που σφράγιζε το καπάκι του προηγούμενου ήταν λίγο ταλαιπωρημένο, αλλά όχι όμως κομμένο και μπορούσε πολύ εύκολα με ένα μικρό "χράτς" να "βγει" εκτός εγγύησης, έβαλα τον παραλαμβάνοντα στο κατάστημα να μου σημειώσει και να υπογράψει στο χαρτί παραλαβής ότι το αυτοκόλλητο ήταν φθαρμένο αλλά όχι κομμένο.Τέλος καλό, όλα καλά. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Billys Απρίλιος 24, 2010 #132 Κοινοποίηση Απρίλιος 24, 2010 Λοιπον εκει στο e shop δεν πανε καλα μου φαινεται.....γιατι και μενα με ειδοποιησανε οτι αντικαταστησανε την μητρικη(MSI) με μια asrock γιατι δεν υπηρχε η ιδια διαθεσιμη.. Δεν μπορω ομως αντι της μητρικης να παρω κατι αλλο και να συμπληρωσω την διαφορα ε...? ολα αυτα στο καταστημα καβαλας. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nephiλiμ Απρίλιος 24, 2010 #133 Κοινοποίηση Απρίλιος 24, 2010 Eμενα εγινε ο δισκος (WD Passport) αλλαγη κανονικοτατα.Οπως παντα δηλαδη. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Reselie Απρίλιος 24, 2010 #134 Κοινοποίηση Απρίλιος 24, 2010 Εγω εχω να παω ενα canon εκτυπωτη που τα κακαρωσε(αγορασμενος 3 μηνες τωρα) στα e-chop να δουμε τι θα γινει (πρωτη επιστροφη που κανω στο e-chop)παντως δεν ειναι λιγες οι κακιστες γνωμες που ακουγονται... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nik0s Απρίλιος 24, 2010 #135 Κοινοποίηση Απρίλιος 24, 2010 Γιατί δεν πας intersys να τελειώνεις άμεσα και πας στο eshop? Link to comment Share on other sites More sharing options...
yanni Απρίλιος 24, 2010 #136 Κοινοποίηση Απρίλιος 24, 2010 Εγώ πάλι, με αυτά που βλέπω τις τελευταίες βδομάδες στο παρόν thread, πιστεύω ότι όποιος γυρίσει σήμερα Canon στο e-shop που αγόρασε περίπου πριν 3 μήνες θα έχει την ταχύτερα και καλύτερη εξυπηρέτηση. Link to comment Share on other sites More sharing options...
stilatos Απρίλιος 24, 2010 #137 Κοινοποίηση Απρίλιος 24, 2010 αρχισαμε παλι... εχω μια 22'' οθονη Siemens η οποια αρχισε να κανει νουμερα, περνω τηλεφωνο στο service και μου λενε να την πας στην αντιπροσωπεια οχι σε μας, ελα που αντιπροσωπεια μου ειπε οχι!!! να την παραδοσω στο eshop. μηπως θα γινω μπαλακι του eshop τωρα;;; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hydra Απρίλιος 24, 2010 #138 Κοινοποίηση Απρίλιος 24, 2010 Η οθονη απ'οσο ξερω πρεπει να παει στην αντιπροσωπεια.Εχεις εγγυηση? Link to comment Share on other sites More sharing options...
jax7480 Απρίλιος 24, 2010 #139 Κοινοποίηση Απρίλιος 24, 2010 αρχισαμε παλι... εχω μια 22'' οθονη Siemens η οποια αρχισε να κανει νουμερα, περνω τηλεφωνο στο service και μου λενε να την πας στην αντιπροσωπεια οχι σε μας, ελα που αντιπροσωπεια μου ειπε οχι!!! να την παραδοσω στο eshop. μηπως θα γινω μπαλακι του eshop τωρα;;;To πιο γρηγορο για σενα ειναι να την πας στην αντιπροσωπια.Απο εκει και περα εσυ διαλεγεις που θα την πας (e-shop ή αντιπροσωπια).Και οι 2 πρεπει να σε εξυπηρετησουν, σε περιπτωση που παραλαβουν την οθονη.Τα λεφτα στο e-shop τα εδωσες οταν την αγορασες, οχι στην Siemens. Link to comment Share on other sites More sharing options...
stilatos Απρίλιος 24, 2010 #140 Κοινοποίηση Απρίλιος 24, 2010 επειδη ειμαι στην Ροδο και ειναι πολλα τα μεταφορικα θα την δωσω στο e-shop. εγγυηση εχει ακομα 2 χρονια. το προβλημα που κανει ειναι οτι που και που σβηνει για 3 έως 5 δευτερολεπτα η οθονη, σκετο μαυρο. την δοκιμασα και στο δευτερο pc και κανει το ιδιο. το θεμα ειναι οτι το κανει οποτε θελει. μπορουν να βρουνε το προβλημα; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.