petran_x13 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 29, 2010 #1 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 29, 2010 Καταρχάς παιδαράδες μου καλησπέρα… λοιπόν… έχω το εξής κουλό prob στο δεύτερο pcaki σήμερα μπήκε μια true black… την κουμπώνω πάνω το ανοίγω τίποτα ούτε σιμά στην οθόνη ούτε κιχ… τα βγάζω όλα από το κουτί ευτυχώς είχα τροφοδοτικό και δεν χρεωστικέ να βγάλω το δικό του… βάζο μόνο κάρτα cpu μνήμες και μητρική ανοίγω πάλι τίποτα βγάζω την true ξαναβάζω το stock cooler και όλα καλά. Τώρα λοιπόν θέλω να ακούσω γνώμες για το τι μου δημιούργει το prob …τα πολύ δυνατά ελατήρια στης βίδες? η ότι δεν έχω αποστάτες πλαστικούς ανάμεσα στις βίδες και την μητρική…? Η μητρική μου είναι μια asus p5k... :baby:
Gregorypeg1000 Μάρτιος 29, 2010 #2 Μάρτιος 29, 2010 μαλλον το οτι δν εχεις πλαστικους αποστατες.πρεπει να βραχυκυκλωνει η μητρικη.
petran_x13 Μάρτιος 30, 2010 Author #4 Μάρτιος 30, 2010 Παίδες δεν νομίζω ότι ήταν αυτό γιατί χαλάρωσα μισό γύρισμα της βίδες και όλα οκ...:crazy_pilot:
petran_x13 Μάρτιος 30, 2010 Author #6 Μάρτιος 30, 2010 Δεν είχε αποστάτες το κουτί... έχετε κάνει κάνα κόλπο οι κάτοχοι τις ψήκτρας…?
evolution Μάρτιος 30, 2010 #7 Μάρτιος 30, 2010 Δεν είχε αποστάτες το κουτί... έχετε κάνει κάνα κόλπο οι κάτοχοι τις ψήκτρας…?Εγω πριν λιγες μερες ειχα παρομοιο προβλημα με ενα υπολογιστη 3ετιας ανοιξα να τον καθαρισω να αλλαζω παστα κτλ τα βιδωνω ολα παω να τον ανοιξω τιποτα κοιτα συνδεσεις ολα οκ χαλαρωσα λιγο την ψυκτρα απο 1/4 τις στροφης ισως και λιγοτερο και ειμαι ενταξει
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.