Jump to content

προβλήματα σε XP sp3 Fr

esykas

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

καλημέρα

έχω εγκαταστήσει τα Γαλλικά xp sp3 κάνοντας όλες τις αναβαθμίσεις που είναι απαραίτητες.

Σιγά σιγά όμως αρχίζει και τα παίζει.........

Δηλαδή όταν πάω να κάνω μια εγκατάσταση προγράμματος π.χ το vlc που θέλω,βγάζει NSIS error αυτό το κάνει και σε άλλα προγράμματα όπως είδα στη συνέχεια.

Έκανα μια αναζήτηση και είδα ότι υπάρχει υλικό πάνω στο θέμα αλλά λύση δεν βρήκα από αυτά που διάβασα.

Το άλλο που εμφανίστηκε είναι όταν πάω να κάνω update από το link της microsoft δεν φορτώνει τη σελλίδα παρά την αφήνει λευκή.

Το καλό είναι ότι βγάζει τις αναβαθμίσεις μόνο του στη μπάρα και πάω από εκεί και διαλέγω ποιές να κατεβάσω.

Τέλος σήμερα δεν εμφανίζετε το time capsule που έχω στον "υπολογιστής μου" στο airport τον εμφανίζει και έτσι έχω σύνδεση wifi,αλλά τον δίσκο πουθενά μέσα στο my computer.

Να συμπληρώσω ότι λευκό βγάζει και στην επαναφορά συστήματος όπως και στους χρήστες

Έχει συναντήσει κάτι κάποιος από αυτά!!

τελικά έκανα repear από το δισκάκι με τον τρόπο αυτής της σελλίδας http://michaelstevenstech.com/XPrepairinstall.htm και δεν έχασα τίποτα

η νέα μου ερώτηση είναι μήπως ευθύνεται κάποιο από τα your uninstaller,O&O Defrag,registry mechanic???????

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.