Isma_21 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 29, 2010 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 29, 2010 Εχθες έκανα upgraded απο vista σε 7 στο laptop μου...Όμως όταν είχα παραγγείλει τα 7 είχα δηλωσει να ερθουν στα ελληνικα.Το θεμα είναι οτι τωρα αλλαξα γνωμη και θελω να τα γυρισω στα αγγλικα, και ρωταω μηπως ξερει κανεις να με βοηθησει??εκανα googling βρηκα διαφορα αλλα δν εχω βγαλει ακρη ακομα αν υπαρχει κανεις που να έχει κάνει αντισοιχη διαδικασια δεκτες οι βοηθειες... Link to comment Share on other sites More sharing options...
SirDiman Μάρτιος 29, 2010 #2 Κοινοποίηση Μάρτιος 29, 2010 Τι εκδοση ειναι τα windows? Link to comment Share on other sites More sharing options...
astrolabos Μάρτιος 29, 2010 #3 Κοινοποίηση Μάρτιος 29, 2010 Νομίζω ότι μόνο στην Ultimate έκδοση μπορείς να αλλάξεις την γλώσσα συστήματος. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gregorypeg1000 Μάρτιος 29, 2010 #4 Κοινοποίηση Μάρτιος 29, 2010 Νομίζω ότι μόνο στην Ultimate έκδοση μπορείς να αλλάξεις την γλώσσα συστήματος.+1.Μόνο στην ultimate εκτος αμα βρεις κανα πακετο γλωσσας σε κανα <<μαγαζακι>> και το βαλεις Link to comment Share on other sites More sharing options...
Isma_21 Μάρτιος 29, 2010 Author #5 Κοινοποίηση Μάρτιος 29, 2010 Επειδη τωρα δν ειμαι στο laptop,θα σας περιγραψω λιγο την κατασταση...Τελη φεβρουαριου πηρα ενα toshiba qosmio και απο την toshiba υπηρχε προσφορα οτι μεχρι 28/2 με αγορα laptop toshiba επερνες και δωρεαν αναβαθμιση σε 7 τα οποια cd θα στα εστελναν απο το εξωτερικο, εσυ απλα δηλωνες γλωσσα(που εκανα τη βλακεια και δηλωσα ελληνικα) κλπ στοιχεια. Πριν 1-2 βδομαδες περιπου μου ηρθαν τα cd και εκατσα χθες να κανω την αναβαθμιση και ειχα ξεχασει τελιως οτι ειχα δηλωσει ελληνικα και "ξενερωσα" και ψαχνω απο χθες τροπο να αλλαξω τη γλωσσα...αυτα εν ολιγης, ως εναλακτικη δν υπαρχει και η λυση να τα απεγκαταστησω και να τα ξαναεγκαταστησω απο αλλου??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
papatsonis Μάρτιος 29, 2010 #6 Κοινοποίηση Μάρτιος 29, 2010 Τι εκδοση ειναι τα windows? την κατασταση μας την περιεργραψες, ποια εκδοση δε μας εχεις πει ακομη κατα 99% θα εχεις home premium, οποτε ριξε μια ματια και εδω Link to comment Share on other sites More sharing options...
Isma_21 Μάρτιος 29, 2010 Author #7 Κοινοποίηση Μάρτιος 29, 2010 Οντως το ξεχασα, ναι home premium 32bit ειναι... Link to comment Share on other sites More sharing options...
nobig Μάρτιος 29, 2010 #8 Κοινοποίηση Μάρτιος 29, 2010 Δεν παίζει αναβάθμιση. Sorry:OT: Μεγάλη βλακεία αυτή απο την MS, πρέπει να έχεις ultimate για να βάλεις τη γλώσσα των windows στην μητρική σου γλώσσα;Τουλάχιστον απαράδεκτο:warning2: Link to comment Share on other sites More sharing options...
papatsonis Μάρτιος 29, 2010 #9 Κοινοποίηση Μάρτιος 29, 2010 Δεν παίζει αναβάθμιση. Sorry:OT: Μεγάλη βλακεία αυτή απο την MS, πρέπει να έχεις ultimate για να βάλεις τη γλώσσα των windows στην μητρική σου γλώσσα;Τουλάχιστον απαράδεκτο:warning2:κατα 99% θα εχεις home premium, οποτε ριξε μια ματια και εδωσαφως και παιζει.. απλως δεν ειναι "legal" Link to comment Share on other sites More sharing options...
nobig Μάρτιος 29, 2010 #10 Κοινοποίηση Μάρτιος 29, 2010 Με ενδιαφέρει. Αν θες μέσω PM. Αλήθεια τι έκανες @ Lemnos? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Isma_21 Μάρτιος 29, 2010 Author #11 Κοινοποίηση Μάρτιος 29, 2010 Και εδω αν δν σου ειναι κοπος αν ειναι στειλε pm και σε μενα μπας και βγαλω ακρη. Link to comment Share on other sites More sharing options...
papatsonis Μάρτιος 29, 2010 #12 Κοινοποίηση Μάρτιος 29, 2010 check the link στο ποστ πιο πανω, ΔΕΝ το εχω δοκιμασει , αλλα απο τα σχολια που διαβασα , ειπαν οτι δουλεψε(καποιος αναφερει τον 2ο τροπο) Link to comment Share on other sites More sharing options...
dpolal Μάρτιος 29, 2010 #13 Κοινοποίηση Μάρτιος 29, 2010 Από προσωπική εμπειρία έχω δοκιμάσει το vistalizator (gui method) και από Αγγλικά άλλαξα μια εγκατάσταση win 7 proffesional σε ελληνικά...Έκανε κάνα μισάωρο και στο τέλος όλα ήταν ΟΚ...Έκανε και Update κανονικά χωρίς θέματα... :yes4::yes4::yes4: Link to comment Share on other sites More sharing options...
nickstamat Μάρτιος 29, 2010 #14 Κοινοποίηση Μάρτιος 29, 2010 Ρε παίδες, εννοείται Vistalizator! http://www.froggie.sk/download.html H έκδοση 2.30 είναι συμβατή με Windows 7! Κατεβάζεις το ελληνικό πακέτο από εδώ: http://www.froggie.sk/7lp32rtm.html Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.