Jump to content

Μεταναστευτικό Ζήτημα στην Ελλάδα

sotiris

Recommended Posts

Οι ανθρωποι ειναι ανθρωποι τα ορκ ειναι ορκ.

Ξερω και ξερεις σε ποιους αναφερομαι.

Επισης εκει στο συριζα προσεχτε, γιατι ενω μεχρι τωρα δεν ειχατε πατησει μεγαλη μπανανοφλουδα οσο αφορα στις σχεσεις με το πασοκ,

δες το βιντεο με το λαθρομεταναστη συναγωνιστη και δες και την παρακατω εικονα

και δε χρειαζεται να πω πολλα παραπανω

7142656091_1eac0b14a5_z.jpg

Όταν μισείς κάποιον ορκοποιήσαι. Με βάση αυτό, πολλοί μαυρούληδες, είναι πολύ πιο άνθρωποι από εσένα.

Δεν έχω δει το βίντεο, και δεν χρειάζεται. Εμείς τον βλέπουμε σαν Άνθρωπο (γιατί είναι ένας Άνθρωπος), ο νόμος τον βλέπει σαν λαθρομετανάστη, (γιατί είναι λαθρομετανάστης και πρέπει να γίνει ότι ο νόμος ορίζει), και εσείς τον μισείτε γιατί είναι μαυριδερός (γιατί έχετε νοσηρά μυαλά). Τι σχέση έχουν αυτά με το ΠΑΣΟΚ, δεν ξέρω.

Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν έχει την νοοτροπία του ΠΑΣΟΚ να Ελληνοποιεί (το οποίο είναι διαφορετικό από το να νομιμοποιεί) μετανάστες για να πάρει ψηφαλάκια.

Μπορεί να πιστευεις ότι θέλεις, αλλά από την στιγμή που δεν έχει κυβερνήσει και που δεν λέει "Νομιμοποίηση όλων" όπως σας πιπιλίζουν το μυαλό ότι και καλά έχει πει, ζεις σε έναν φανταστικό κόσμο.

• Replies 2,8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Αρκετά το ανεκτήκαμε το παιχνιδάκι. Όποιος θέλει να προωθήσει τον ρατσισμό και την ξενοφοβία ας το κάνει σπίτι του, εδώ μέσα δεν το επιτρέπω. jiohkor3 threadban.

Αν θέλετε να συνεχιστεί η κουβέντα για το πρόβλημα του μεταναστευτικού καλώς, όποιος όμως συνεχίσει το ίδιο μοτίβο με τα από πάνω posts θα έχει την ίδια μοίρα. Όποιος έχει πρόβλημα ας μου στείλει πμ.

Είπα να μπω μετά απο πολύ καιρό να δω τι λέει το τοπικ.. θυμάμαι ότι είχα φάει κάρτα γιατι τσακωνόμουν σαν βλάκας (εποχές πριν οι Ναζί αρχίσουν να δέρνουν απροκάλυπτα)

τώρα μπαίνω και βλέπω το ίδιο μένος και μίσος κατά των "ορκ" λες και ακόμα δεν έχετε καταλάβει ποιος φταίει για τα δινά αυτής της χώρας και αυτού του κόσμου :hehe:

επιμένω ότι πρέπει να είμαστε πιο αυστηροί απέναντι στις προσβολές κατά (συν)ανθρώπων ιδιαίτερα αυτή την εποχή

:hmm:. το φασισμό βαθιά κατάλαβέ τον δε θα πεθάνει μόνος τσάκισέ τον

edit

κοίτα να δεις. μέ το που πόσταρα για αυτό το λόγο με πρόλαβε ο DJD :p

Διάβασε το λοιπόν για να κάνουμε κουβέντα, ούτε εγώ συμφωνώ με όλα τα κομμάτια του. Από μια παράγραφο και τον τίτλο δε βγαίνει άκρη.

Αυτό πάντως που εσένα σου φαίνεται μπούρδα, εμένα μου κάνουν απλά μαθηματικά. Το ποσοστό των φανατικών μουσουλμάνων είναι τόσο μικρό ανά την ευρώπη που απλά δεν διατρέχει κανένας κίνδυνος να αλλοιωθεί ο τρόπος ζωής σου. Εκτός αν την αλλαγή του τρόπου ζωής σου την αντιλαμβάνεσαι με τον αν βλέπεις γυναίκες με μπούργκες ή όχι. Επίσης το θεωρώ από απίθανο ως εκτός πραγματικότητας να έρθει κανείς και να σου ζητήσει να βάλεις στην γυναίκα σου φουλάρι.

Τι ορίζεις ως φανατικούς?

Γιατί μαντήλες φοράει μεγάλη πλειοψηφία των μουσουλμάνων γυναικών.

Μη μου πεις για τη γιαγιά μου που φορούσε μαντήλι, γιατί ζούσε 100 χρόνια πριν την εποχή μας.

[MENTION=1085]sotiris[/MENTION] Ως ουδέτερος παρατηρητής στα γραφεία της Dell στο Δουβλίνο (αλλά φαντάζομαι και στην Ιρλανδία γενικότερα), έχω να σου δώσω μερικά νούμερα:

- Αριθμός μη-μουσουλμάνων συναδέλφων που υποχρεώθηκαν να βάλουν μπούρκα ή να σταματήσουν να τρώνε χοιρινό: 0 (+- 3% περιθώριο λάθους)

- Αριθμός μουσουλμάνων συναδέλφων που τους άρεσε ο "δυτικός" τρόπος και πίνουν τα μπυρόνια τους στα Dell nights out και μουσουλμάνων γυναικών που φοράνε φουστίτσα και τιραντούλες στο γραφείο (έξω από το σπίτι τους γενικότερα): 20 (+- 3% περιθώριο λάθους)

Δεν το πιάνω αυτό. Θες να μου πεις ότι 20% των μουσουλμάνων μπόρεσε να αποτινάξει το θρησκευτικό ζυγό? Το άλλο 80% είναι το πρόβλημα όμως! Για δες πόσοι από μας π.χ. νηστεύουμε ή κάνουμε άλλες πράξεις της θρησκείας μας και θα δεις ότι είμαστε πλέον πολύ πιο άθρησκοι απ'ότι όσοι προέρχονται από μουσουλμανικές χώρες, και αυτό πιστεύω είναι θετικό.

Επίσης στο συγκεκριμένο παράδειγμα το πρόβλημα είναι ότι αν εσύ πας σε ένα μουσουλμανικό καθεστώς τύπου Σαουδικής Αραβίας 100% θα υποχρεωθείς να μην πίνεις και να φοράς μπούρκα στη γυναίκα σου :p

Επίσης στο συγκεκριμένο παράδειγμα το πρόβλημα είναι ότι αν εσύ πας σε ένα μουσουλμανικό καθεστώς τύπου Σαουδικής Αραβίας 100% θα υποχρεωθείς να μην πίνεις και να φοράς μπούρκα στη γυναίκα σου :p

επειδή αυτοί είναι 600 χρόνια πίσω, δε σημαίνει ότι κι εμείς θα πρέπει να φερόμαστε το ίδιο. Το πρόβλημα είναι (ότ)αν προσπαθούν να μας επιβάλλουν εδώ αυτά που γίνονται στις πατρίδες τους, και για τα οποία υποτίθεται ότι έφυγαν από τις πατρίδες τους.

επειδή αυτοί είναι 600 χρόνια πίσω, δε σημαίνει ότι κι εμείς θα πρέπει να φερόμαστε το ίδιο. Το πρόβλημα είναι (ότ)αν προσπαθούν να μας επιβάλλουν εδώ αυτά που γίνονται στις πατρίδες τους, και για τα οποία υποτίθεται ότι έφυγαν από τις πατρίδες τους.

Δεν νομίζω οι οικονομικοί μετανάστες να έφυγαν από τις χώρες τους για αυτόν τον λόγο.

Δεν νομίζω οι οικονομικοί μετανάστες να έφυγαν από τις χώρες τους για αυτόν τον λόγο.

Τι είδους αριστερός είσαι που δεν γνωρίζεις τα βασικά: Οι χώρες τους καταπιέζονται από το μεγάλο κεφάλαιο που μέσω κυβερνήσεων αχυράνθρωπων κρατάνε τον πληθυσμό στην εξαθλίωση με την βία για να μπορούν ανενόχλητοι να απομυζούν τους φυσικούς πόρους.

Αυτήν την βία την κουβαλάνε μαζί τους.

Μα αυτό ακριβώς λέω, επειδή είναι κάποια χρόνια πίσω (100-200-600 you name it), όχι παντού, αλλά σε κάποια κομμάτια του πλανήτη, το σημείο προσοχής δεν είναι πόσους ... προσηλυτύσαμε στο δρόμο της ασέβειας αλλά ποιος είναι ο κίνδυνος από την εισροή πληθυσμού που είναι ... έτοιμος για γκετοποίηση. Εγώ δεν λέω ότι θα πρέπει να υποχρεώσω τις γυναίκες τους να φοράν στρινγκ, αυτό που θα πρέπει θα είναι να πληρούν τις συνθήκες του ΟΗΕ / Ε.Ε. κλπ. περί ανθρωπίνων δικαιωμάτων, και σε αυτό η ισότητα των 2 φύλων είναι σημαντική. Προσωπικά θεωρώ πιο σημαντική την ισότητα των 2 φύλων από την ανεξιθρησκεία αλλά από όσα βλέπω στην πράξη φαίνεται ότι το διεθνές δίκαιο έχει άλλη άποψη από εμένα!

Σωτήρη συμφωνώ 100% για την ισότητα, αυτό που δε συμφωνώ ειναι οτι δε βλέπω κανένα να προσπαθεί να σου αλλάξει το τι πιστεύεις εσυ, μάλλον το αντίθετο συμβαίνει. Οσο για την θρησκεία, την άποψη μου την ξέρεις, όσο πιο γρήγορα εξαφανιστεί από το πλανήτη τόσες περισσότερες ελπίδες έχουμε για καλυτέρευση των πραγμάτων.

Εκεί που θέλω να καταλήξω ειναι οτι για να αρχίσει να υπάρχει μια λύση στο πρόβλημα θα πρέπει να αναγνωρίσουμε τις αιτίες που έχει συμβεί και δε μπορούμε παρά να ξεκινήσουμε από την "αδιαφορία" - συμφεροντα των κυβερνώντων των τελευταίων 10ετιων. Εκεί εκνευριζομαι με τους περισσότερους που τα βάζουν με τους μετανάστες. Βάλτα πρώτα με αυτόν που σου δημιουργεί το πρόβλημα, σταματα την παράνομη εισροή και το δουλεμποριο και μετά βρίσκεις και λύση για τους υπόλοιπους. Αλλα δυστυχώς επειδή άνθρωποι χωρίς ιδιαίτερη κριτική σκέψη πήγαν και έδωσαν βήμα σε νεοναζιστες πλέον ειναι φυσιολογικό να ακούμε οτι φταίνε οι μετανάστες για όλα τα κακά που συμβαίνουν σε αυτό το τόπο. Ψηφίζες και ψηφίζεις ακόμα ******** μου ΝΔ/ΠΑΣΟΚ/και λοιπούς προδότες; Συγνώμη αλλα έχεις χάσει το δικαίωμα να παραπονιεσαι. Το πρόβλημα ειναι άκρως πολιτικό και δε λύνεται με πατριδολαγνικα λογιδρια ούτε με βία και φασισμό.

Με βάση αυτό, πολλοί μαυρούληδες, είναι πολύ πιο άνθρωποι από εσένα.

Η συγκεκριμένη έκφραση είναι απο τα κλασικά παραδείγματα του φόβου "μην μας πουνε ρατσιστές".

Η φυλές είναι η λευκή και η μαύρη αντίστοιχα. Εκτός αν λέμε "λευκούλιδες".

Έγινε επεξεργασία από oxide

Τι είδους αριστερός είσαι που δεν γνωρίζεις τα βασικά: Οι χώρες τους καταπιέζονται από το μεγάλο κεφάλαιο που μέσω κυβερνήσεων αχυράνθρωπων κρατάνε τον πληθυσμό στην εξαθλίωση με την βία για να μπορούν ανενόχλητοι να απομυζούν τους φυσικούς πόρους.

Αυτήν την βία την κουβαλάνε μαζί τους.

Δεν καταλαβαίνω αν κάνεις πλάκα ή όχι, αλλά θα απαντήσω.

Μιλάς για πολιτικούς πρόσφυγες, όχι για οικονομικούς μετανάστες. Καμιά διαφορά στα μάτια μας, αλλά υπάρχει διαφορά.

Πέρα από αυτό, τι σημαίνει "την βία την κουβαλάνε μαζί τους" ? Το πιο λογικό είναι αν έφυγαν για αυτούς τους λόγους να μην είναι βίαιοι εκεί που πάνε.

Και στην Ελλάδα κυβερνάει η ασυδοσία και η διαφθορά, αυτό σημαίνει ότι όλοι οι Έλληνες που έφυγαν/φευγουν μετανάστες θα είναι διαφθαρμένοι και σάπιοι?

Η συγκεκριμένη έκφραση είναι απο τα κλασικά παραδείγματα του φόβου "μην μας πουνε ρατσιστές".

Η φυλές είναι η λευκή και η μαύρη αντίστοιχα. Εκτός αν λέμε "λευκούλιδες".

Βρίσκω την λέξη πολύ συμπαθητική, για αυτό και την χρησιμοποίησα, εκτός αυτών, κάνεις λάθος! Δεν υπάρχει μόνο η λευκή και η μαυρη φυλή.

Διαφορετικό το χρώμα το δικό μας από των Νορβηγών για παράδειγμα, διαφορετικό το χρώμα των Πακιστανών απο το δικό μας, διαφορετικό των Πακιστανών από των Μπαγκλαντεσιανων, των Μπαγκλαντεσιανων από των Κενυατών κτλ.

Δεν καταλαβαίνω αν κάνεις πλάκα ή όχι, αλλά θα απαντήσω.

Μιλάς για πολιτικούς πρόσφυγες, όχι για οικονομικούς μετανάστες. Καμιά διαφορά στα μάτια μας, αλλά υπάρχει διαφορά.

Πέρα από αυτό, τι σημαίνει "την βία την κουβαλάνε μαζί τους" ? Το πιο λογικό είναι αν έφυγαν για αυτούς τους λόγους να μην είναι βίαιοι εκεί που πάνε.

Και στην Ελλάδα κυβερνάει η ασυδοσία και η διαφθορά, αυτό σημαίνει ότι όλοι οι Έλληνες που έφυγαν/φευγουν μετανάστες θα είναι διαφθαρμένοι και σάπιοι?

Καμία διάφορα. Για μένα όλα γίνονται για τα λεφτά, χούντες, πόλεμοι, φτώχια.

Αυτό που εσύ θεωρείς λογικό έχει απασχολήσει χιλιάδες έρευνες και έχει αποδειχθεί το αντίθετο. Ο άνθρωπος που βιώνει την βία, μεγαλώνοντας γίνετε φορέας της και την μεταφέρει σε άλλους.

Θέλει τεράστια προσπάθεια και συνειδητή ενδοσκόπηση ακόμα και για το ποιο απλό, πχ να μην νουθετείς με σφαλιάρες το παιδί σου επειδή το έκανε η μάνα σου.

Καμία διάφορα. Για μένα όλα γίνονται για τα λεφτά, χούντες, πόλεμοι, φτώχια.

Αυτό που εσύ θεωρείς λογικό έχει απασχολήσει χιλιάδες έρευνες και έχει αποδειχθεί το αντίθετο. Ο άνθρωπος που βιώνει την βία, μεγαλώνοντας γίνετε φορέας της και την μεταφέρει σε άλλους.

Θέλει τεράστια προσπάθεια και συνειδητή ενδοσκόπηση ακόμα και για το ποιο απλό, πχ να μην νουθετείς με σφαλιάρες το παιδί σου επειδή το έκανε η μάνα σου.

Άρα και όλοι οι Έλληνες είναι μαθημένοι στην διαφθορά και στις λαμογιές και δεν θα εξελιχθούμε ποτέ;

Γιατί αν εκεί στο Πακιστάν και το Μπαγκλαντές μαθαίνουν από μικροί την βία, τότε οι Έλληνες σίγουρα μαθαίνουν από μικροί την λαμογιά, το πως να παίρνουν μίζες και να ζουν παρασιτικά πάνω στους συνανθρώπους τους.

Άρα και όλοι οι Έλληνες είναι μαθημένοι στην διαφθορά και στις λαμογιές και δεν θα εξελιχθούμε ποτέ;

Γιατί αν εκεί στο Πακιστάν και το Μπαγκλαντές μαθαίνουν από μικροί την βία, τότε οι Έλληνες σίγουρα μαθαίνουν από μικροί την λαμογιά, το πως να παίρνουν μίζες και να ζουν παρασιτικά πάνω στους συνανθρώπους τους.

Τι σχέση έχει η λαμογιά με την βία!

Η απήχηση που έχει στο χαρακτήρα ενός ανθρώπου η βία δεν συγκρίνετε με τίποτα. Μην σπαμάρης μόνο για να απαντήσεις. : /

Σωτήρη συμφωνώ 100% για την ισότητα, αυτό που δε συμφωνώ ειναι οτι δε βλέπω κανένα να προσπαθεί να σου αλλάξει το τι πιστεύεις εσυ, μάλλον το αντίθετο συμβαίνει. Οσο για την θρησκεία, την άποψη μου την ξέρεις, όσο πιο γρήγορα εξαφανιστεί από το πλανήτη τόσες περισσότερες ελπίδες έχουμε για καλυτέρευση των πραγμάτων.

Εκεί που θέλω να καταλήξω ειναι οτι για να αρχίσει να υπάρχει μια λύση στο πρόβλημα θα πρέπει να αναγνωρίσουμε τις αιτίες που έχει συμβεί και δε μπορούμε παρά να ξεκινήσουμε από την "αδιαφορία" - συμφεροντα των κυβερνώντων των τελευταίων 10ετιων. Εκεί εκνευριζομαι με τους περισσότερους που τα βάζουν με τους μετανάστες. Βάλτα πρώτα με αυτόν που σου δημιουργεί το πρόβλημα, σταματα την παράνομη εισροή και το δουλεμποριο και μετά βρίσκεις και λύση για τους υπόλοιπους. Αλλα δυστυχώς επειδή άνθρωποι χωρίς ιδιαίτερη κριτική σκέψη πήγαν και έδωσαν βήμα σε νεοναζιστες πλέον ειναι φυσιολογικό να ακούμε οτι φταίνε οι μετανάστες για όλα τα κακά που συμβαίνουν σε αυτό το τόπο. Ψηφίζες και ψηφίζεις ακόμα ******** μου ΝΔ/ΠΑΣΟΚ/και λοιπούς προδότες; Συγνώμη αλλα έχεις χάσει το δικαίωμα να παραπονιεσαι. Το πρόβλημα ειναι άκρως πολιτικό και δε λύνεται με πατριδολαγνικα λογιδρια ούτε με βία και φασισμό.

Μέγα λάθος συλλογισμός. καμιά κυβέρνηση δεν έχει ευθύνη για την σημερινή κατάσταση. αποκλειστική ευθύνη φέρει η ελληνική κοινωνία που διαβρώθηκε τα τελευταία 30 χρονιά σε τέτοιο βαθμό που σήμερα να υποδουλώνεται εθελουσία.

πολλά είναι τα αίτια για αυτό(πχ. νεοπλουτισμός/καπιταλισμός , 0 παιδεία, αριστερά κ.λ.) άλλα δεν είναι του παρόντος να τα αναλύσουμε ( το γελειο της υπόθεσης είναι ότι οι πατεράδες μας βγάλαν το δημοτικό χωρίς παπούτσια κ εσείς σκατε γιατί δεν μπορείτε να πάρετε το νέο iphone τώρα.) .

εν κατακλείδι ο ελληνικός πολιτισμός έχει πεθάνει, το αν θα αναγεννηθεί είναι άλλου παπά ευαγγέλιο κ δεν χωράει σε αυτό το thread.

τώρα για ένα από τα συμπτώματα της παρακμής όπως το ότι γεμίσαμε λαθρομετανάστες και τα προβλήματα που απορρέουν από αυτό δεν είμαστε σε θέση να το λύσουμε από ένα δικτυακό thread.

από την άλλη όταν πρακτικές βίας όπως της χρήσης αυγής κ των κατοίκων μερικών από των περιέχων με το μεγαλύτερο πρόβλημα έχουν αποφέρει καρπούς γιατί όλοι σας αμέσως τις καταδικαζεται ?? έχετε πότε ζήσει το πρόβλημα εκ των έσω ώστε να αναλογιστείτε τρόπους επίλυσης του προβλήματος όταν η πολιτεία, η αστυνομία η κοινωνία σε έχει αφήσει έρμαια των απολίτιστων λαών που λυμαίνονται τον ελληνικό χώρο?

όχι, απλά βγάζετε βιαστικά συμπεράσματα χωρίς να σας έχει ακουμπήσει το πρόβλημα. κατά τής βίας και κατά των κυβερνήσεων. μια πάρα πολύ εύκολη λύση για εσάς, από τη στιγμή που δεν σας ενδιαφέρει η κατάληξη αυτού άλλα όταν βρεθεί κάποιος κ το λύσει με την στήριξη της τοπικής κοινωνίας το μόνο που να καμώνεται είναι να τούς κατηγορείτε για ρατσιστική βια κ λύπες επιφανειακές αρλούμπες( εσύ προσωπικά κ το 95% του απολίτιστου, ηλίθιου λάου που είναι το βασικό πρόβλημα).

μπορεί ο ελληνικός λαός να έχει διαβρωθεί σε μεγάλο βαθμό άλλα πιστεύω ότι ο ελληνικός πολιτισμός δεν έχει πεθάνει ακόμα. υπάρχουν αρκετοί που τον πρεσβεύουν ακόμα κ σήμερα άσχετα που έχουν αποκλειστεί από τα δημοσιά μέσα. επίσης για έμενα το μεγάλο πρόβλημα θα είναι οι αντιδράσεις των κατηγόρων των περιοχών με το μεγαλύτερο πρόβλημα κ των Ελλήνων που θα τούς συνδράμουν άμα γίνει το μπαμ.

το 2004 σαν έφηβος τότε έζησα τα γεγονότα που ακολούθησαν την ήττα μας από την αλβανία από πρώτο χέρι. ένας τεράστιος όγκος Ελλήνων ετεροκλήτων δυνάμεων δεν ανεχτήκαμε την ιδέα ότι μια σημαία ξένης χωράς θα υψωθεί στην ομόνοια τόσο προβοκατόρικα. χωρίς να έχουμε ηττηθεί κατά κράτος σε ένα πόλεμο το να υψωθεί μια σημαία ξένης χωράς και ιδίως μιας που έχει επεκτατικές βλέψεις κ κατέχει ελληνικό έδαφος θα ήταν μεγίστη ύβρης προς τον ελληνισμό. ο διεφθαρμένος, απολίτιστος λαός της αθήνας (κ όλης της Ελλάς να μην ξεχνιόμαστε) είπε όχι και πήγε στην ομόνοια να το αποτρέψει πάση θυσίας. αντ' αυτού καταλήξαμε να κάνουμε δολοφονικές επιθέσεις/εκκαθαρίσεις 4-5 χλμ περιμετρικά της ομόνοιας με την αστυνομία σε υποβοηθητικό ρόλο.

οι νεκροί του 2004 στην αθήνα αποσιωπήθηκαν. το γιατί αποσιωπήθηκαν μόνο εικασίες μπορώ να κάνω άλλα ξερό ότι αυτό έκανε μεγαλύτερο κακό πάρα κάλο, το να ξυπνήσει την επόμενη μια Ελλάς με 20-30-100 νεκρούς μετανάστες( 2 νεκρούς είδα με τα ίδια μου τα μάτια όποτε το 0 νεκρούς στην αθήνα το θεωρώ μια επιτυχημένη προσπάθεια κάλυψη του όχλου, της αστυνομίας κ της κυβέρνησης) ίσως να αφυπνιζόταν κ να έπαιρνε κάποια μετρά.

αντ' αυτού φτάσαμε στο σήμερα ~10 χρονιά μετά με περιοχές της αθήνας να βράζουν κυριολεκτικά. αυτό που φοβάμαι είναι ότι θα ζήσουμε μια μεγάλη σφαγή. οι λαθρο είναι σε πολλές περιοχές το μεγαλύτερο πρόβλημα, ο κίνδυνος είναι τεράστιος, όχι από τους λαθρομεταναστες άλλα από τούς Ελληνες. είναι τόσο τεταμένη η κατάσταση που με μια μικρή αφορμή μπορεί να ζήσουμε μια τεράστια σφαγή που οι επιπτώσεις της θα είναι τεράστιες.

όσοι ζητεί στην αθήνα αναλογιστείτε αυτό¨βιασμός κ δολοφονία Ελληνίδας από 3 αγνώστους (μετανάστες??), πορείες πογκρόμ με έναν - δυο Έλληνες νεκρούς. τι θα φέρει η επόμενη μέρα?? άπλα θα βγουν οι καραμπίνες κ με την αστυνομία σε ρόλο παρατηρητή/βοηθού θα σφαγιαστούν 300κ+ λαθρομεταναστες σε 5-10 μέρες κ η Ελλας θα χαρακτηρίσει από αυτές τις απάνθρωπες τακτικές για τα χρονιά που έπονται.

αυτό θέλετε να καταφέρεται??? όσο εθελοτυφλείτε ένα σενάριο σαν κ αυτό έρχεται όλο κ πιο κοντά. είμαι τόσο ηλίθιος που ευελπιστώ ότι η κοινωνία ίσως ξυπνήσει κ δώσει κάποια λύση αλλιώς γνωρίζω ποιανού το μέρος θα πάρω και ας οι βαρβαρότητες που θα συμβούν μας εξισορροπούσουν με τούς νεότουρκους, γιατί όταν ένα κράτος/κοινωνία σε αφήνει στο έλεος του κάθε τυχάρπαστου μπάσταρδου κάλο θα ήταν να μην εκπλαγείτε όταν η αντίδραση μας θα είναι άπλα η τελευταία επιλογή¨βίαια κ απολίτιστη.

Υγ¨όχι δεν είμαι χα, τούς θεωρώ πολύ παρτίδες, μαλθακούς κ πουλημένοι.

Υγ2¨όχι δεν είναι troll account, είμαι μέλος εδώ κ χρονιά κ με έναν απλό ελενχο ξεκαθαρίζει.

Υγ3¨DJD το να κανείς treadban ένα μέλος σαν jiohkor3 που τουλάχιστον βγάζει μερικά ποστ για την κατάσταση στην αθήνα κ να αφήνεις υποκουλτουριαδιδες εγκεφαλικά νεκρούς υπανθρώπους που ζουν στο Άμστερνταμ κ κάνουν κριτική στην Έλλασ είναι τουλάχιστον βλακώδες.

Υγ4¨ΓιαγκΤ ναι είναι αλήθεια ότι άμα ζεις τι βια γίνεσαι φορέας της( διότι ι βια εν κατακλείδι είναι μέρος της ανθρωπινής υπόστασης). οποιοσδήποτε μπορεί να ζήσει την βια άλλα αυτοί οι λαοί δεν είναι μόνο βίαιοι, είναι θρασύδειλοι, εκδηλώνουν την βια σε ανθρώπους που έχουν πλεονέκτημα¨γυναίκες, παππούδες και παιδιά. σπάνια σε άνδρες αν δεν έχουν συντριπτικό πλεονέκτημα.

Υγ5¨κανένας λόγος να με κανείς threadban. δεν θα μπω στον κόπο να απαντήσω άπλα λίγη τροφή για σκέψη έδωσα. άλλα ξέρω delete κ siteban...

Δεν ξέρω για σας, αλλά εγώ από το όλο thread, έχω καταλάβει ότι για να λυθεί το μεταναστευτικό της Ελλάδος, πρέπει να μετακομίσουμε όλοι στο Δουβλίνο. Πέραν του τυπικού του πράγματος, που γλυτώνουμε απο την κρίση, και βλέπουμε την ζωή με άλλο μάτι!, είμαστε σε θέση να καταλάβουμε και αμέσως την ουσία του προβλήματος.

Μόνο ο τόπος αλλάζει, μην νομίζετε, κατά τα άλλα όλες οι παράμετροι είναι ακριβώς οι ίδιες...Δεν έχει καμία διαφορά το να κατοικείς σε Χώρα της Β.Δ Ευρώπης, και στην Ν.Ανατολικότερη χώρα της Ευρώπης την συγκεκριμένη εποχή.

:TD:

Και φυσικά, "πολύ καλά κάνουν και μας στέλνουν και εγκληματίες". Γιατί όχι κύριοι; Ε; "Εμείς δεν στείλαμε στρατό στο Αφγανιστάν, στο Σουδάν, στην Βοσνία, ε;;" Στείλαμε και κανα 2 φρεγάτες στον κόλπο...

Στην Αλβανία, στην Ρουμανία ρε γμ και στην Ρωσία, δεν θυμάμαι...τι στείλαμε; Για θυμήστε μου λίγο. Δεν μπορεί! Εκεί πρέπει να στείλαμε ολόκληρες Στρατιές, για να "προκαλέσουμε" τέτοια αποτελέσματα...

Και μην ξεχνάμε, ο ΔΟΥΡΗΣ ΗΤΑΝ ΕΛΛΗΝΑΣ! Και μάλιστα και γι' αυτόν, το ΠΑΣΟΚ και η ΝΔ φταίγανε, επειδή δεν είχαν στείλει έγκαιρα ψυχολόγο να αντιμετωπίσει την κατάσταση, την πρόνοια να πάρει τα παιδιά στα πρώτα δείγματα συμπεριφοράς, την αστυνομία να τον κλείσει μέσα, έστω έναν γιατρό βρε παιδί μου να του κάνει στείρωση πριν τα γεννήσει τα παιδιά! Δεν τον είχανε καταλάβει τι ήταν; Σε τι κράτος ζούσαμε Θεέ μου!

Το πρόβλημα είναι πολιτικό βεβαίως, βεβαίως!

Δεν ξέρω για σας, αλλά εγώ από το όλο thread, έχω καταλάβει ότι για να λυθεί το μεταναστευτικό της Ελλάδος, πρέπει να μετακομίσουμε όλοι στο Δουβλίνο.

Όχι άσε, μην πετάς ιδέες γιατί έχουμε γεμίσει ξένους εδώ...

Πως υπολογίζεις ότι θα μπορούσε να γίνει κάτι τέτοιο ??