Jump to content

Μεταναστευτικό Ζήτημα στην Ελλάδα

sotiris

Recommended Posts

Δηλαδή όταν καιγόταν η Πάρνηθα έπρεπε να κυρήξει όλη η Αθήνα πένθος και να σταματήσει όλες της τις δραστηριότητες?

Δεν λέω ότι είναι αφορμή για πάρτυ το να κάψεις το δάσος, αλλά τι άκυρη σύγκριση είναι αυτή?

Άσε που στη φωτιά αν δεν έχεις εξοπλισμό και εκπαίδευση καλύτερα να την κοιτάς από μακριά χορεύοντας στο πανηγύρι, γιατί αλλιώς η κατάσβεση που θα κάνεις θα είναι για τα πανηγύρια.

Και που κάηκε η μισή Ελλάδα, ενισχύθηκαν τα πυροσβεστικά σώματα?

• Replies 2,8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Άσε που στη φωτιά αν δεν έχεις εξοπλισμό και εκπαίδευση ...

Να υποθέσω ότι δεν έχεις δει φωτιά από κοντά, ε;

Μια καλοκαιρινή μέρα το 1994-1995, επιστρέφαμε από την παραλία στο σπίτι που μέναμε (Χαλκιδική) και στο δρόμο βλέπουμε καπνό, σα να οδηγούσαμε μέσα σε ομίχλη. Βλέπουμε εκεί το μισό χωριό να παλεύει να σβύσει μια φωτιά που άρπαξε σε κάτι θάμνους έξω από τον οικισμό. Είμασταν στο σύνολο καμιά 30-40 άτομα, μπορεί και παραπάνω, από τους οποίους μόνο 2 φαινόντουσαν ότι ήξεραν τι να κάνουν, αλλά ήταν αρκετοί για να μας οργανώσουν.

Μας είπανε να μην σπαταλάμε το νερό πάνω στην φωτιά, αλλά να "πατήσουμε" τα ξερά γύρω γύρω από την φωτιά και να ρίξουμε το νερό εκεί για να περιοριστεί και να σβύσει. Τα ξερά τα πατούσαμε με ό,τι βρίσκαμε, φτυάρια, σκούπες, τσουγκράνες από τα γύρω σπίτια, μέχρι και τηγάνια και ρακέτες παραλίας.

Είμασταν καμιά 1.5 ώρα εκεί, μέχρι που οι φλόγες έπεσαν, κάηκε ό,τι ήταν να καεί κι έσβυσε η φωτιά, καμιά 2-3 στρέμματα καμμένα και 2-3 σπίτια την γλιτώσαν στην τρίχα, μέχρι τα ντουβάρια φτάσαν οι φλόγες. Οι πλαστικές παντόφλες μου είχανε παραμορφωθεί, είχαν κολλημένα κάρβουνα από κάτω. Τα πόδια μας ήταν γυμνά από τρίχες, σαν καψαλισμένες ρέγγες είμασταν όλοι.

Εσύ αν δεις ποτέ πυρκαγιά να απειλεί να κάψει το σπίτι σου ή του συνανθρώπου σου, μην κάνεις τίποτα χωρίς εξοπλισμό, πάρε τηλέφωνο και περίμενε να έρθουν οι ειδικά εκπαιδευμένοι να σε σώσουν.

Λεβέντες της Κρήτης (και μετά κατηγορούμε τους μετανάστες που τρώνε σκυλιά)

Μαζική δολοφονία σκύλων στην Κρήτη | EcoNews.gr

Δηλαδή οι άλλοι που βάζουνε φώλα στον υπόλοιπο κόσμο, χαρακτηρίζουν τον τόπο τους; Σοβαρέψου.

Όσο για το βίντεο με το πανηγύρι τι περιμένατε; Ο καθένας είχε κοπανήσει τα κρασάκια του, μουσική στη διαπασών απ' ότι είδα είχε και πανιά γύρω γύρω, ΠΟΥ να πάρουν χαμπάρι; Πόσο περίεργο είναι πια; Σοβαρότητα λίγη και εδώ.

Όσο για το βίντεο με το πανηγύρι τι περιμένατε; Ο καθένας είχε κοπανήσει τα κρασάκια του, μουσική στη διαπασών απ' ότι είδα είχε και πανιά γύρω γύρω, ΠΟΥ να πάρουν χαμπάρι; Πόσο περίεργο είναι πια; Σοβαρότητα λίγη και εδώ.

Εδώ υπάρχουν άτομα που τραβάνε video και φαίνεται η φωτιά, ενώ και σε κάποιο σημείο δείχνουν προς τη φωτιά με τα χέρια τους. Αστείο απλά να λέμε ότι είχαν πιει και δε την είδαν.

Το είδαν μερικά άτομα. Και τι να γίνει; Οι άλλοι στη κοσμάρα τους ήταν. Τι να έκαναν σε εκείνη την κατάσταση; ΕΓΩ αν ήμουν δεν θα πήγαινα από φόβο και μόνο. Δεν αντιδρούν όλοι άνθρωποι το ίδιο και δεν είναι όλοι άνθρωποι ούτε πάντοτε διαυγείς, ούτε πάντοτε ήρωες.

Είδα βέβαια και το δελτίο στην τηλεόραση (κανάλι δε θυμάμαι) και είχε τίτλο του στυλ "Εκείνοι χορεύανε και οι άλλοι καιγόντουσαν". Δε με εντυπωσίασε καθόλου γιατί μεγάλωσα σε μια Ελλάδα που κοροϊδευει και μιζεριάζει τα πάντα, με κάθε ευκαιρία. Και δεν έχω καμιά σχέση με αυτούς τους ανθρώπους, ούτε τους υποστηρίζω. Απλά θεωρώ ότι η αλήθεια είναι στη μέση.

Δηλαδή οι άλλοι που βάζουνε φώλα στον υπόλοιπο κόσμο, χαρακτηρίζουν τον τόπο τους; Σοβαρέψου.

Kρητικός είμαι και ντρέπομαι για το νησί μου.

Θα πρότεινα να διαβάζετε ,μερικοί, σοβαρά τα νέα περί φονεύσεως σκυλιών και γατιών στην λεβεντομάνα Κρήτη.

Σε ποια Ευρωπαική (ανεπτυγμένη) χώρα υπάρχουν τέτοια μαζικά κρούσματα δολοφονιών ζώων συντροφιάς?

Πριν εκφέρουμε γνώμη καλό θα ήταν να την υποστηρίζουμε με επιχειρήματα και όχι με συμβουλές τύπου "Τζελεμεντέ" και "Παγιατάκη".

Σοβαρότητα στην προστασία των ζώων και του φυσικού μας περιβάλλοντος.

Μπορεί μερικοί Έλληνες να είναι για τα πανηγύρια αλλά μερικοί άλλοι Έλληνες δεν είναι.

Έγινε επεξεργασία από Typhonios

Δεν καταλαβαινω ρε συ τυφονιε,ειμαι φανατικος ζωοφιλος, αν δηλαδη ο γειτονας μου βιαζει το κανις του δεν εχω δικαιωμα να ενοχλουμαι απο την παρανομη μεταναστευση?

Δεν καταλαβαινω ρε συ τυφονιε,ειμαι φανατικος ζωοφιλος, αν δηλαδη ο γειτονας μου βιαζει το κανις του δεν εχω δικαιωμα να ενοχλουμαι απο την παρανομη μεταναστευση?

To σωστό θα ήταν να φτιάξουμε την δική μας (υπο)κουλτούρα και πολιτισμό και κατόπιν να ενοχληθούμε για τις συνέπειες αυτών όπως είναι η ξαφνική μας ενόχληση με τους μετανάστες.

Όταν τους είχαμε στα κτήματα και τους χλευάζαμε ενώ τους κακοπλήρωναν με μεροκάματο πείνας ήταν καλοί, τώρα όμως που βιάζουν , σκοτώνουν , κλέβουν μας ενοχλούν και είναι απολύτως φυσιολογικό, δεν αντιλέγω.

Όμως σπείραμε ανέμους και θερίζουμε τυφώνες.

Όλα έγιναν με την δική μας ανοχή.

Δεν συμφωνούμε με τις μεθόδους της Χ.Α (ΛΟΓΙΚΟ) , δεν συμφωνούμε με μεθόδους ΜΠΑΤΣΟΚ και PIZZA ΝΔ, τι θέλουμε?

Να έρθει ο Χαρρυ Πότερ και να τους εξαφανίσει με μαγικό ραβδάκι??

Οι μετανάστες ήρθαν για να μείνουν και θα μείνουν και ο λόγος ήδη φαίνεται, δημιουργία οικονομικών περιοχών στην Ελλάδα και εκμετάλλευση των μεταναστών σε μελλοντικές επενδύσεις μέσω της μαύρης εργασίας.

[MENTION=129]Chosen[/MENTION]: Βράδυ, αν δεν ξέρεις, δεν μπλέκεις με πυρκαγιά. Ειδοποιείς την πυροσβεστική ή/και την τοπική ΕΟΔ και απομακρύνεσαι από την περιοχή. Εδώ, οι τύποι στα ΕΜΑΚ δε θέλουν να μπλέκουν με δασικές πυρκαγιές τη διάρκεια της νύχτας

Αυτό, βέβαια, από το συνεχίζω κανονικά το πανηγύρι, απέχει παρασάγγας. Για την ακρίβεια απέχει όσο το λογικό με το ηλίθιο.

Sent from my GT-I9000 using Tapatalk 2

Να υποθέσω ότι δεν έχεις δει φωτιά από κοντά, ε;

Όχι, εδώ στο UK είναι όλα χλωρά!!!!!

Μια καλοκαιρινή μέρα το 1994-1995, επιστρέφαμε από την παραλία στο σπίτι που μέναμε (Χαλκιδική) και στο δρόμο βλέπουμε καπνό, σα να οδηγούσαμε μέσα σε ομίχλη. Βλέπουμε εκεί το μισό χωριό να παλεύει να σβύσει μια φωτιά που άρπαξε σε κάτι θάμνους έξω από τον οικισμό. Είμασταν στο σύνολο καμιά 30-40 άτομα, μπορεί και παραπάνω, από τους οποίους μόνο 2 φαινόντουσαν ότι ήξεραν τι να κάνουν, αλλά ήταν αρκετοί για να μας οργανώσουν.

Μας είπανε να μην σπαταλάμε το νερό πάνω στην φωτιά, αλλά να "πατήσουμε" τα ξερά γύρω γύρω από την φωτιά και να ρίξουμε το νερό εκεί για να περιοριστεί και να σβύσει. Τα ξερά τα πατούσαμε με ό,τι βρίσκαμε, φτυάρια, σκούπες, τσουγκράνες από τα γύρω σπίτια, μέχρι και τηγάνια και ρακέτες παραλίας.

Είμασταν καμιά 1.5 ώρα εκεί, μέχρι που οι φλόγες έπεσαν, κάηκε ό,τι ήταν να καεί κι έσβυσε η φωτιά, καμιά 2-3 στρέμματα καμμένα και 2-3 σπίτια την γλιτώσαν στην τρίχα, μέχρι τα ντουβάρια φτάσαν οι φλόγες. Οι πλαστικές παντόφλες μου είχανε παραμορφωθεί, είχαν κολλημένα κάρβουνα από κάτω. Τα πόδια μας ήταν γυμνά από τρίχες, σαν καψαλισμένες ρέγγες είμασταν όλοι.

Δεν λέω ότι δεν μετράει η αυτοθυσία, αλλά εσύ δεν λες για φωτιά σαν αυτή που είδα εγώ πίσω από το πανηγύρι, αλλά για φωτιά - τσίρκο τύπου ξέχασα τη σούβλα αναμμένη. Σίγουρα μπορεί κι αυτή να επεκταθεί και να γίνει σαν το βουνό που καίγεται αλλά δεν νομίζω ότι είναι στην ίδια τάξη μεγέθους.

Εσύ αν δεις ποτέ πυρκαγιά να απειλεί να κάψει το σπίτι σου ή του συνανθρώπου σου, μην κάνεις τίποτα χωρίς εξοπλισμό, πάρε τηλέφωνο και περίμενε να έρθουν οι ειδικά εκπαιδευμένοι να σε σώσουν.

Αυτοί που δείχνει το πανηγύρι απείχαν από τη φωτιά όσο το σπίτι μου στην Αθήνα από την Πάρνηθα (Πατήσια). Πρόπερσυ έβλεπα το ίδιο θέαμα στην Πάρνηθα όταν μαγείρευα. Δεν χάρηκα που το έβλεπα αλλά δεν νομίζω ότι μπορούσα να κάνω και κάτι.

Στην Πεντέλη που έχω δει φωτιά και κυρίως τα αποτελέσματα, είναι καθαρά θέμα τύχης το αν θα σου καεί το σπίτι. Πιο πολλά καθορίζει ο στρατηγός άνεμος παρά το πιτσίλισμα με το λάστιχο. Εκτός αν δεν φυσάει, οπότε μπορεί ίσως να περιοριστεί με αυτοθυσία που δεν θα καταλήξει σε πραγματική θυσία.

Σε κάθε περίπτωση δεν μπορώ να καταλάβω τι σχέση έχει αυτό με το μεταναστευτικό. Να αποδείξει ότι οι Έλληνες είναι παλιόφαρα? Δεν το πιστεύω, από τις άλλες φάρες που έχω δει, θεωρώ ότι είμαστε άνω του μέσου όρου.

Kρητικός είμαι και ντρέπομαι για το νησί μου.

Θα πρότεινα να διαβάζετε ,μερικοί, σοβαρά τα νέα περί φονεύσεως σκυλιών και γατιών στην λεβεντομάνα Κρήτη.

Σε ποια Ευρωπαική (ανεπτυγμένη) χώρα υπάρχουν τέτοια μαζικά κρούσματα δολοφονιών ζώων συντροφιάς?

Πριν εκφέρουμε γνώμη καλό θα ήταν να την υποστηρίζουμε με επιχειρήματα και όχι με συμβουλές τύπου "Τζελεμεντέ" και "Παγιατάκη".

Σοβαρότητα στην προστασία των ζώων και του φυσικού μας περιβάλλοντος.

Μπορεί μερικοί Έλληνες να είναι για τα πανηγύρια αλλά μερικοί άλλοι Έλληνες δεν είναι.

Να ξαναρωτήσω: Τι σχέση έχει αυτό με το μεταναστευτικό?

Δεν νομίζω να υποστηρίζει κανείς ότι οι έλληνες είναι η αρία φυλή της ανθρωπότητας. Μια φυλή σαν όλες τις άλλες είναι. Τα ερωτήματα 'σε ποια ευρωπαϊκή χώρα' κλπ. είναι ψευτοδιλήμματα, οι μισές του πρώην ανατολικού μπλοκ παίζει να έχουν ολυμπιακό άθλημα τις κυνομαχίες.

Να ξαναρωτήσω: Τι σχέση έχει αυτό με το μεταναστευτικό?

Δεν νομίζω να υποστηρίζει κανείς ότι οι έλληνες είναι η αρία φυλή της ανθρωπότητας. Μια φυλή σαν όλες τις άλλες είναι. Τα ερωτήματα 'σε ποια ευρωπαϊκή χώρα' κλπ. είναι ψευτοδιλήμματα, οι μισές του πρώην ανατολικού μπλοκ παίζει να έχουν ολυμπιακό άθλημα τις κυνομαχίες.

Όλα έχουν σχέση μεταξύ τους, είναι αλληλένδετα της καταστάσεως στην οποία έχουμε οδηγηθεί, λόγω της νοοτροπίας μας ως έθνος.

Λαός που αντιμετωπίζει των συμπολίτη του σαν σκουπίδι, που χειρίζεται το περιβάλλον ως σκουπίδι, τα ζώα σαν σκουπίδια στο τέλος θα κάνει παρέα με τα σκουπίδια και τελικά θα παραμείνει στον πάτο της χωματερής.

Ίσως ενοχλεί αυτό που λέω αλλά είμαστε χειρότεροι από Τούρκους, Πακιστανούς, Αλβανούς και άλλες "κατώτερες" φυλές, όπως χαρακτηρίζει η Χ.Α και τα υπόλοιπα κατακάθια της κοινωνίας μας.

Εάν κάποιος προσβληθεί ζητάω προκαταβολικά συγνώμη αλλά πρέπει να αναθεωρήσει τις σκέψεις του περί καθαρότητας του (γενετικά) αλλιώτικα τον περιμένει μια θέση στο Δαφνί.

Επαναλαμβάνω: Οι μετανάστες δεν ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ να φύγουν , τα νέα μας αφεντικά θα θελήσουν μαύρη εργασία και δεν πρόκειται να απευθυνθούν στους Έλληνες.

Όποιος έχει παρακολουθήσει την πορεία του ΔΝΤ ανά την υφήλιο θα δει ότι ακολουθούν ίδιες τακτικές.

Επίσης ισχύει το Δουβλίνο 2, όσο ακόμη είναι εν ισχύ,ΌΛΟΙ οι μετανάστες θα εξακολουθούν να γυρίζουν πίσω στην Ελλάδα.

Πρώτο βήμα είναι η καταγγελία της συμβάσεως αυτής.

Όταν τους είχαμε στα κτήματα και τους χλευάζαμε ενώ τους κακοπλήρωναν με μεροκάματο πείνας ήταν καλοί, τώρα όμως που βιάζουν , σκοτώνουν , κλέβουν μας ενοχλούν και είναι απολύτως φυσιολογικό, δεν αντιλέγω.

Όμως σπείραμε ανέμους και θερίζουμε τυφώνες.

Εγώ πάντως αν με χλευάζουν και με κακοπληρώνουν και με εκμεταλλεύονται απλά θα φύγω, δεν θα βιάσω, σκοτώσω, κλέψω.

Ο μόνος άνεμος που φυτεύτηκε σε αυτή τη χώρα και έγινε τυφώνας είναι η ατιμωρησία η ανομία. Εκεί ποντάρει η πολιτική ηγεσία, εκεί ποντάρει ο διεφθαρμένος που τα τσεπώνει, εκεί ποντάρει και ο Έλληνας και ο αλλοδαπός κακοποιός. Ιδίως ο αλλοδαπός ξέρει ότι είναι αόρατος. Ένα φάντασμα.

Εγώ πάντως αν με χλευάζουν και με κακοπληρώνουν και με εκμεταλλεύονται απλά θα φύγω, δεν θα βιάσω, σκοτώσω, κλέψω.

Ο μόνος άνεμος που φυτεύτηκε σε αυτή τη χώρα και έγινε τυφώνας είναι η ατιμωρησία η ανομία. Εκεί ποντάρει η πολιτική ηγεσία, εκεί ποντάρει ο διεφθαρμένος που τα τσεπώνει, εκεί ποντάρει και ο Έλληνας και ο αλλοδαπός κακοποιός. Ιδίως ο αλλοδαπός ξέρει ότι είναι αόρατος. Ένα φάντασμα.

Δυστυχώς δεν σκέφτονται όλοι έτσι Yianni , αλλά έτσι:

"Μιλάμε συνέχεια, αναλύουμε διαρκώς, καταγγέλλουμε τα πάντα αλλά δεν περνάμε στην δράση. Δεν υπάρχει περίπτωση να αλλάξει τίποτα σε αυτόν τον πλανήτη, αν δεν αποφασίσουμε να δράσουμε. Αυτό είναι κάτι που θα πρέπει επιτέλους να το καταλάβουμε όλοι.

Εγώ κουράστηκα από τις πάρλες, τις θεωρίες και τις αναλύσεις.

Αποφάσισα να δράσω. Αποφάσισα να πράξω!

Πάω διακοπές"

πιτσιρίκος | Τέλος η θεωρία! Ώρα για πράξη!

Λαός που αντιμετωπίζει των συμπολίτη του σαν σκουπίδι, που χειρίζεται το περιβάλλον ως σκουπίδι, τα ζώα σαν σκουπίδια στο τέλος θα κάνει παρέα με τα σκουπίδια και τελικά θα παραμείνει στον πάτο της χωματερής.

Ίσως ενοχλεί αυτό που λέω αλλά είμαστε χειρότεροι από Τούρκους, Πακιστανούς, Αλβανούς και άλλες "κατώτερες" φυλές, όπως χαρακτηρίζει η Χ.Α και τα υπόλοιπα κατακάθια της κοινωνίας μας.

Στην δεύτερη φράση σου κάνεις αυτό που κατηγορείς στην πρώτη φράση σου. Αν θεωρείς ότι είμαστε χειρότεροι από Τούρκους, Πακιστανούς, Αλβανούς, θα αντιμετωπίσεις τον συμπολίτη σου ως σκουπίδι. Μην μου πεις ότι είναι έτσι (ότι είμαστε κατώτεροι), δεν το δέχομαι. Οι λαοί είναι διαφορετικοί, όχι χειρότεροι/καλύτεροι.

Εάν κάποιος προσβληθεί ζητάω προκαταβολικά συγνώμη αλλά πρέπει να αναθεωρήσει τις σκέψεις του περί καθαρότητας του (γενετικά) αλλιώτικα τον περιμένει μια θέση στο Δαφνί.

Και δεν νομίζω ότι όποιος προσβληθεί θα το κάνει επειδή κάνει σκέψεις περί γενετικής καθαρότητας. Στέλνεις στο δαφνί και βαφτίζεις χρυσαυγήτη όποιον δεν συμφωνεί μαζί σου; Βγαίνεις πολλά χιλιόμετρα off side.

Έγινε επεξεργασία από yanni

Στην δεύτερη φράση σου κάνεις αυτό που κατηγορείς στην πρώτη φράση σου. Αν θεωρείς ότι είμαστε χειρότεροι από Τούρκους, Πακιστανούς, Αλβανούς, θα αντιμετωπίσεις τον συμπολίτη σου ως σκουπίδι. Μην μου πεις ότι είναι έτσι, δεν το δέχομαι. Οι λαοί είναι διαφορετικοί, όχι χειρότεροι/καλύτεροι.

Και δεν νομίζω ότι όποιος προσβληθεί θα το κάνει επειδή κάνει σκέψεις περί γενετικής καθαρότητας. Στέλνεις στο δαφνί και βαφτίζεις χρυσαυγήτη όποιον δεν συμφωνεί μαζί σου; Βγαίνεις πολλά χιλιόμετρα off side.

Συγνώμη αλλά τα περί καθαρότητας φυλής ανήκουν στα πλαίσια του Ναζισμού και της φαντασίας.

Επίσης είδες ότι τα περί κατώτερων φυλών το έχω βάλει σε εισαγωγικά ????

Μάλλον όχι, κακό πράγμα η επιλεκτική ανάγνωση.

Ναι είμαστε κατώτεροι, κάποτε ήμασταν διαφορετικοί λόγω ήθους, πεποιθήσεων , θρησκείας, πολιτισμού και άλλων χίλιων δύο.

Τώρα στηριζόμαστε στην θρησκεία των ρασοφόρων και στις πλάτες του Pizza Antonio για την σωτηρία μας.

Μην ξεχάσουμε να κάνουμε τον σταυρό μας ενώ χλευάζουμε τον γείτονα μας, κάψουμε καμιά γάτα και κατηγορήσουμε τον μετανάστη για τα δεινά της χώρας.

Μην ξεχάσουμε να ρίξουμε και κανά τσιφτετέλι ενω καίγεται η Αθήνα, το δικό μας σπίτι κάηκε άλλωστε??

Θα με αναθεματίσετε αρκετοί , θα το ξεπεράσω, αλλά ο Νεο-Έλληνας ΘΕΛΕΙ τον Γερμανό του.

Συγνώμη αλλά τα περί καθαρότητας φυλής ανήκουν στα πλαίσια του Ναζισμού και της φαντασίας.

Επίσης είδες ότι τα περί κατώτερων φυλών το έχω βάλει σε εισαγωγικά ????

Μάλλον όχι, κακό πράγμα η επιλεκτική ανάγνωση.

Ε άμα παρεξήγησα, συμβαίνει.

Εκφράζεις μια άποψη ότι ως λαός συμπεριφερόμαστε στον διπλανό μας ως σκουπίδι και μετά διαβάζω ότι είμαστε χειρότεροι από άλλους. Αυτό εμένα μου φαίνεται λάθος μιας και η άποψη αυτή ενισχύει την συμπεριφορά που κατακρίνεις στην πρώτη σου φράση.

Στην επόμενη ακριβώς φράση μου δίνεις την εντύπωση ότι όποιος προσβληθεί θα προσβληθεί διότι η άποψή του θα είναι αυτή ενός Χρυσαυγίτη και ως χρυσαυγίτης του προτείνεις να πάει στο Δαφνί.

Αυτό κατάλαβα, μπορεί, πιθανόν, να κατάλαβα και λάθος.

Δεν διαφωνώ με το σχόλιό σου εδώ, περί καθαρότητας. Σαφώς και είδα τα εισαγωγικά και δεν σχολίασα αυτά, που πολύ ορθά έβαλες.

Οπότε η παρεξήγησα, δεν διάβασα πάντως επιλεκτικά, ή... στραβοδιάβασες το σχόλιό μου.

Ναι είμαστε κατώτεροι, κάποτε ήμασταν διαφορετικοί λόγω ήθους, πεποιθήσεων , θρησκείας, πολιτισμού και άλλων χίλιων δύο.

Τώρα στηριζόμαστε στην θρησκεία των ρασοφόρων και στις πλάτες του Pizza Antonio για την σωτηρία μας.

Μην ξεχάσουμε να κάνουμε τον σταυρό μας ενώ χλευάζουμε τον γείτονα μας, κάψουμε καμιά γάτα και κατηγορήσουμε τον μετανάστη για τα δεινά της χώρας.

Μην ξεχάσουμε να ρίξουμε και κανά τσιφτετέλι ενω καίγεται η Αθήνα, το δικό μας σπίτι κάηκε άλλωστε??

Θα με αναθεματίσετε αρκετοί , θα το ξεπεράσω, αλλά ο Νεο-Έλληνας ΘΕΛΕΙ τον Γερμανό του.

Πάντα διαφορετικοί ήμασταν και διαφορετικοί θα είμαστε, μέχρι η παγκοσμιοποίηση να τα ισοπεδώσει όλα.

Δεν σχολιάζω περί Pizzas. :p Για την θρησκεία είναι άποψή σου. Τα υπόλοιπα απλά βγάζουν θυμό κατά την γνώμη μου.

Έγινε επεξεργασία από yanni

Ε άμα παρεξήγησα, συμβαίνει.

Οπότε η παρεξήγησα, δεν διάβασα πάντως επιλεκτικά, ή... στραβοδιάβασες το σχόλιό μου.

Και τα δύο συνέβησαν:p

Το θέμα είναι ότι εδώ μας επιβάλουν κυρώσεις σε κάθε μας προσπάθεια να ξεφορτωθούμε τις ορδές των μεταναστών.

Δεν βλέπω να υπάρχει άμεση λύση αλλά προβλέπεται και επιδείνωση της καταστάσεως.

Είμαι απαισιόδοξος αλλά όλες οι έρευνες αυτό δείχνουν.

Θα προχωράμε στον δρόμο και θα φοβόμαστε να φοράμε ακόμη και τα ρούχα μας.

Μιας και λέμε για φωτιές:

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Γέμισαν ανεμογεννήτριες τα καμμένα της Πάρνηθας! Ποιό fund

Άρα καλά κάναν και το γλεντάγανε τα παιδιά, έρχεται η πράσινη ανάπτυξη και στον τόπο τους!!!!!