Jump to content

Μεταναστευτικό Ζήτημα στην Ελλάδα

sotiris

Recommended Posts

• Replies 2,8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Δώσε θάρρος στο χωριάτη.... Newpost.gr - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ

καλά πόσο ευκολόπιστος παίζει να είναι κάποιος για να το πιστέψει αυτό? διάβασα τις τελευταίες τρεις σελίδες του τόπικ και δε θα έμπαινα στον κόπο να απαντήσω αλλά είδα αυτό και πράγματικά δεν ξέρω τι να πω. Αλλά καλό είναι τέτοιες @@ να μην τις αναπαραγουμε ... ώριμοι άνθρωποι θέλω να πιστεύω....

μάλλον κάποιοι έχουν φτάσει σε τέτοιο σημείο που πλέον μασάνε ότι τους δώσουν...

και εγώ μπορώ να συντάξω σπίτι μου μία ανακοίνωση που θα την υπογράφει η TheLabTeam και στη συνέχεια να αρχίσω να τη στελνω στα blogs... Τι σημαίνει αυτό? Ότι την ανακοίνωση την έβγαλε το thelab? Ελεος.....

Ίσως δεν "πάμε" καθεμιά ξενόφερτη μπούρδα προσπαθεί να αντιγράψει ο κάθε γελοίος αυτού του τόπου, νομίζοντας ότι έτσι θα αποκτήσει ταυτότητα και έσοδα.....

• Like 1

Ίσως δεν "πάμε" καθεμιά ξενόφερτη μπούρδα προσπαθεί να αντιγράψει ο κάθε γελοίος αυτού του τόπου, νομίζοντας ότι έτσι θα αποκτήσει ταυτότητα και έσοδα.....

εσυ πουχεις παραδοσιακο ελληνικο χιουμορ κοιτα μην σε φαει η πολλη ελληνικη παραδοση των αρχαιων ημων προγονων

http://www.thelab.gr/off-topic/home-exchange-home-swap-holidays-94502.html#post1063019014

ΜΑ αυτό ακριβώς λέω....

Τι home/holidays exchange και κουραφέξαλα τώρα! Πάμε κατευθείαν στο "ψητό".

"Το τερπόν" λέγανε, "μετά του ωφελίμου"... Άλλο να μας την πέσουν "ευρωπέες" και άλλο καραφλές καρικατούρες με μουστακάκι αλλά Freddy Mercury και στριγκάκια χνουδωτά.

:p

καλά πόσο ευκολόπιστος παίζει να είναι κάποιος για να το πιστέψει αυτό? διάβασα τις τελευταίες τρεις σελίδες του τόπικ και δε θα έμπαινα στον κόπο να απαντήσω αλλά είδα αυτό και πράγματικά δεν ξέρω τι να πω. Αλλά καλό είναι τέτοιες @@ να μην τις αναπαραγουμε ... ώριμοι άνθρωποι θέλω να πιστεύω....

μάλλον κάποιοι έχουν φτάσει σε τέτοιο σημείο που πλέον μασάνε ότι τους δώσουν...

και εγώ μπορώ να συντάξω σπίτι μου μία ανακοίνωση που θα την υπογράφει η TheLabTeam και στη συνέχεια να αρχίσω να τη στελνω στα blogs... Τι σημαίνει αυτό? Ότι την ανακοίνωση την έβγαλε το thelab? Ελεος.....

Ενώ η προσευχή στην Πλατεία δεν είναι παράβαση?

Το και καλά άσυλο των πεζοδρομίων των Πανεπιστημίων δεν είναι παράβαση?

Το άσυλο στο Πανεπιστήμιο στο κέντρο (στο μετρό) με τις σκηνές απέξω?

Πιστεύω ότι στην Ελλάδα έχουμε αρκετούς μετανάστες και πιο αρκετούς οργανωτές μεταναστών, που οργανώνουν τους μετανάστες σε ομάδες κατά το δοκούν για να πετύχουν κάποιες ιδέες ή ωφέλη που θεωρούν σημαντικά.

Η είδηση αυτή που παίχτηκε μπορεί τώρα να είναι μη πραγματικότητα και κατευθυνόμενη, είναι όμως σίγουρο ότι σε 1-2-5-10 χρόνια θα είναι καθημερινότητα, αν κρίνουμε από τις αντίστοιχες εφαρμογές της στο εξωτερικό (Λονδίνο κλπ.).

• Like 2

Ενώ η προσευχή στην Πλατεία δεν είναι παράβαση?

Το και καλά άσυλο των πεζοδρομίων των Πανεπιστημίων δεν είναι παράβαση?

Το άσυλο στο Πανεπιστήμιο στο κέντρο (στο μετρό) με τις σκηνές απέξω?

Που μίλησα για παράβαση? εν παση περιπτώση η απάντηση στις ερωτήσεις σου είναι μια:

Οχι. Από πότε είναι παράνομο (ή παράβαση όπως λες) να προσεύχονται στην πλατεία? εσύ απαγορεύεται να προσευχηθείς? ότι δεν σου αρέσει δε σημαίνει ότι είναι παράβαση.

όσον αφορά το άσυλο προφανώς και δεν είναι παράβαση . και χωρις καν να μπαίνω στη διαδικασία να το αναλύσω λέω το πιο απλό που το αποδεικνύει : αν ήταν παράβαση η αστυνομία θα το καταπατούσε.

Πιστεύω ότι στην Ελλάδα έχουμε αρκετούς μετανάστες και πιο αρκετούς οργανωτές μεταναστών, που οργανώνουν τους μετανάστες σε ομάδες κατά το δοκούν για να πετύχουν κάποιες ιδέες ή ωφέλη που θεωρούν σημαντικά.

Η είδηση αυτή που παίχτηκε μπορεί τώρα να είναι μη πραγματικότητα και κατευθυνόμενη, είναι όμως σίγουρο ότι σε 1-2-5-10 χρόνια θα είναι καθημερινότητα, αν κρίνουμε από τις αντίστοιχες εφαρμογές της στο εξωτερικό (Λονδίνο κλπ.).

Θα ήθελα πολύ να μου πεις πότε στο εξωτερικό έγινε κάτι τέτοιο. Το να λέει ο καθένας ότι του κατεβαίνει, πράγματα που δεν ισχύουν είναι πολύ πολύ εύκολο. Και είναι ακόμη πιο εύκολο να τον πιστεύουν όποιοι είναι αφελείς.

Αλλά που στο εξωτερικό οι μετανάστες ,που είναι μία μειωψηφία που πλήγεται, αντέδρασαν απέναντι στα δικαιώματα μιας άλλης μειοψηφίας?

Έγινε επεξεργασία από 3likos

Που μίλησα για παράβαση? εν παση περιπτώση η απάντηση στις ερωτήσεις σου είναι μια:

Οχι. Από πότε είναι παράνομο (ή παράβαση όπως λες) να προσεύχονται στην πλατεία? εσύ απαγορεύεται να προσευχηθείς? ότι δεν σου αρέσει δε σημαίνει ότι είναι παράβαση.

όσον αφορά το άσυλο προφανώς και δεν είναι παράβαση . και χωρις καν να μπαίνω στη διαδικασία να το αναλύσω λέω το πιο απλό που το αποδεικνύει : αν ήταν παράβαση η αστυνομία θα το καταπατούσε.

NewsIt.gr:

NewsIt.gr: Ηγουμενίτσα: Έληξε ο αποκλεισμός του λιμανιού

Θα ήθελα πολύ να μου πεις πότε στο εξωτερικό έγινε κάτι τέτοιο. Το να λέει ο καθένας ότι του κατεβαίνει, πράγματα που δεν ισχύουν είναι πολύ πολύ εύκολο. Και είναι ακόμη πιο εύκολο να τον πιστεύουν όποιοι είναι αφελείς.

Αλλά που στο εξωτερικό οι μετανάστες ,που είναι μία μειωψηφία που πλήγεται, αντέδρασαν απέναντι στα δικαιώματα μιας άλλης μειοψηφίας?

Council takes Christ out of Christmas - Times Online

Ναι και αυτή είναι η λύση. Λές και όσοι μετανάστες δεν έχουν άδεια έδειχναν ταυτότητα και τώρα θα δείχνουν διαβατήριο. Αυτό περισσότερο γίνεται για να διασφαλίσει τις χώρες που δεν έχουν τόσο έντονο πρόβλημα με τα σύνορα. Δεν είναι τυχαίο ότι αναφέρεται το σκηνικό Ιταλία-Γαλλία.

Δεν είναι έτσι, κανονικά δεν δείχνεις τίποτα (Σένγκεν).

Ούτε ταυτότητα, ούτε διαβατήριο.

(ξέχνα τους ελέγχους στα αεροδρόμια, εκεί φοβούνται και τη σκιά τους και γι' αυτό πολλές φορές ζητάνε ταυτότητα - αν και συνήθως μόνο στο boarding).

Τον σκότωσαν επειδή τόλμησε και κρατούσε την βιντεοκάμερα στο χέρι και δεν τους την έδωσε:

in.gr - Άγρια δολοφονία 44χρονου στο κέντρο της Αθήνας - Ειδήσεις - Ελλάδα

Και τα [censored] της αριστεράς και της προόδου προσφέρουν άσυλο στους εγκληματίες στην ΑΣΟΕ, στην Υπατεία κλπ.

Γι' αυτό ο κόσμος τους δίνει 2% στις δημοσκοπήσεις.

ΟΥΤΕ στη Βουλή ΟΥΤΕ πουθενά, και μετανιώνω και τις 3-4 φορές που τους έχω ψηφίσει.

Οι 3 που τον καθαρισαν ητανε μεταναστες ?

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο άτυχος άνδρας εκείνη την ώρα κατευθυνόταν σε πάρκινγκ όπου βρισκόταν σταθμευμένο το αυτοκίνητό του προκειμένου να μεταφέρει την ετοιμόγεννη σύζυγό του στο μαιευτήριο, έχοντας μαζί του μια βιντεοκάμερα.

ΕΛΕΟΣ .

Θα ακουστώ ΤΡΑΝΟΣ λαλάκας, αλλά ΔΩΣΕ ΤΗΝ ΡΗΜΑΔΑ ΤΗΝ ΚΑΜΕΡΑ και μην το παίζεις άγριος μαμώ το κέρατο μου...

Γιατί ακούγεται πως ο τσαμπουκάς ξεκίνησε επειδή δεν την έδωσε :/

Ενοειτε... που πας ρε με την καμερα στο χερι στην ομονοια :S .

Aπο την αλλη τα ζωντοβολα αυτα επρεπε να εχουν την τυχη κατι αλλων που πηγαν να κανουν ψιριστικη πριν 2-3 χρονια σε καποιον που περιμενε σε φαναρι με tdm o οποιος για κακη τους τυχη οπλοφορουσε ( μαλλον αστυνομικος - ασφαλιτης - whatever ) και εβγαλε το σιδερικο και ξαπλωσε τον εναν κατω και την εκανε σφυριζοντας ανεμελος . :triniti:

Καλά. εγώ είμαι πιο κάθετος και απο τον Σωτήρη σε αυτά τα θέματα... απλά είναι φάσεις που θέλει και λίγο σκέψη.

Πας να γίνεις μπαμπάς... άστο να πάει στον διάολο...

Μακάρι να τους είχε ξαπλώσει και τους 3 αλήτες που σκοτώνουν για 100ευρώ...

Οι 3 που τον καθαρισαν ητανε μεταναστες ?

Δεν χρειάζεται να το γνωρίζεις σε τέτοιες περιπτώσεις, όταν ακούσεις το σημείο και την ώρα είσαι σίγουρος. Παρ'όλ'αυτά για να μην μου πει και κανείς ότι τα βάζω με τους άμοιρους, τους κακόμοιρους κλπ ναι, έτσι διάβασα τις πρώτες εκτιμήσεις.

Και να μην είναι όμως, η αύξηση της εγκληματικότητας και η ασυδοσία που επικρατεί οφείλεται κατά κύριο λόγο στην ύπαρξη των μεταναστών που δεν μπορούν να ελεγχθούν από την αστυνομία. Π.χ. στην Πλατεία Βικτωρίας υπάρχουν 100-200 αραγμένοι σε μόνιμη βάση. Άντε πέρνα με τη βιντεοκάμερα στο χέρι.

Καλά. εγώ είμαι πιο κάθετος και απο τον Σωτήρη σε αυτά τα θέματα... απλά είναι φάσεις που θέλει και λίγο σκέψη.

Πας να γίνεις μπαμπάς... άστο να πάει στον διάολο...

Μακάρι να τους είχε ξαπλώσει και τους 3 αλήτες που σκοτώνουν για 100ευρώ...

Το κακό είναι ότι αν αρχίσουμε να ξαπλώνουμε όποιον ο καθένας πιστεύει ότι θέλει ξάπλωμα, θα πάμε σε νέο εμφύλιο.

Π.χ. εγώ πιστεύω ότι θέλουν ξάπλωμα 300 βουλευτές, ο κομματικός μηχανισμός των κομμάτων, οι μετανάστες κλπ.

Με βλέπω στη Χάγη με το Μιλόσεβιτς αγκαλιά.

Οπότε do the chinese, άλλωστε του φευγάτου η μάνα δεν έκλαψε ποτέ.

Έγινε επεξεργασία από sotiris