Jump to content



Recommended Posts

Το λεπόν, ακούστε τον deadlazarus, που ζει κιόλας από κοντά την κατάσταση.

Σπίτια προς ενοικίαση στη Μυτιλήνη δεν υπάρχουν ούτε για δείγμα. Ακόμη κι αυτά που είχαν ξεμείνει, ενοικιάστηκαν.

Ουδείς γνωρίζει με ποιον ακριβώς τρόπο θα φύγουν όλοι αυτοί οι άνθρωποι από εδώ (αν θέλουν, κιόλας, να φύγουν).

Προσέξτε, τώρα, τι δημιουργήσε το αθάνατο ελληνικό κράτος: αφενός μεν "πετάει" στον δρόμο χιλιάδες ανθρώπους, χωρίς πρόβλεψη ενσωμάτωσης στην ελληνική κοινωνία (πιστεύω ότι δεν ενσωματώνονται, αλλά αυτή είναι μια άλλη κουβέντα), ήτοι τους αφήνει δίχως λεφτά και στέγη (μαντέψτε πού μπορεί να οδηγήσει όλο αυτό, τα μαχαιρώματα στην κεντρική πλατεία της πόλης, οποιαδήποτε ώρα, είναι συχνό φαινόμενο πλέον), αφετέρου δε ουδείς δύναται να τους ξεκουνήσει, από τη στιγμή που έχουν χαρτιά/αναγνωριστεί ως πρόσφυγες.

Μπρος γκρεμός και πίσω ρέμα δηλαδή.

Ξαναλέω, διότι η αριθμητική είναι τυφλή, αμείλικτη και δεν χαμπαριάζει από ενσωματώσεις και επιδείξεις αλληλεγγύης, ότι σε 5 χρόνια θα έχουμε πρόβλημα (μπορεί και πιο νωρίς): ήδη η αναλογία είναι (σχεδόν) 1:1. Ροές δεν έχουμε αυτήν τη στιγμή, αλλά την επόμενη φορά που θα ανοίξει τη στρόφιγγα ο Σουλτάνος, θα δούμε ωραία πράγματα.

Προς ενημέρωσή σας, εάν θέλεις να κάνεις μια βόλτα στην προκυμαία, θα πρέπει να ετοιμαστείς ψυχολογικά. Οι 7 στους 10 είναι ξένοι.

 

  • Like 7
  • Sad 1
  • Replies 2,8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

37 minutes ago, salde said:

υπάρχει ένα πρόγραμμα για τέτοια νομίζω. Τους πληρώνουν ειστήριο αεροπορικό, δίνουν κι ένα ποσόν επιπλέον. 

 

Απλά προφανώς όταν ο άλλος έχει δαπανήσει κάποιες χιλιάδες ευρώ για να μπει στην Ευρώπη, θα προσπαθήσει λογικά πρώτα να αλλάξει όνομα παρά να επιστρέψει πίσω.

Χρειάζεται δηλαδή κάποια οργάνωση της διαδικασίας. Αλλιώς θυμίζει αυτά:

 

και λυπάμαι που αναγκάζομαι να ανεβάσω βίντεο από την ομάδα ηλιθίων.

  • Like 1
3 hours ago, sotiris said:

Απλά προφανώς όταν ο άλλος έχει δαπανήσει κάποιες χιλιάδες ευρώ για να μπει στην Ευρώπη, θα προσπαθήσει λογικά πρώτα να αλλάξει όνομα παρά να επιστρέψει πίσω

ίσως δεν κατάλαβα τι είχες ρωτήσει. Απαντούσα στην φράση σου ότι κι ένας νομοταγής να βρεθεί που να θέλει να επιστρέψει πώς θα το κάνει χωρίς λεφτά. Σου απάντησα ότι υπάρχει (υπήρχε σίγουρα, δεν ξέρω αν αυτά τρέχουν με χρονικό περιορισμό, βασικά κάποια στοιχεία τους τρέχουν με χρονικό περιορισμό) πρόγραμμα επαναπατρισμού που πληρώνει για τέτοια αν πραγματικά το θέλει κάποιος.
Νάλιστα δεν ήταν ένα πρόγραμμα, ήταν περισσότερα, το καλό ήταν ένα του ΟΗΕ που εκτός από το ειστήριο έδινε και κάποιο χρήμα μπας και δελεάσει κανέναν. Το αποτέλεσμα πενιχρό φυσικά. Αν παγιωθούν κιόλας ενδέχεται να έχουν αντίθετο αποτέλεσμα από το προσδοκώμενο, για αυτό και δεν τα τρέχουν με απεριόριστη διάρκεια. Αν μάθω ότι ο Σωτήρης επέστρεψε από Παπούα με ένα 5χιλίαρο στην τσέπη και μου κουνιέται εδώ στο χωριό με το γεμάτο πορτοφόλι του, μου μπαίνουν ιδέες μήπως πάω κι εγώ Παπούα να εισπράξω το πεντοχίλιαρο κι επιστρέφω.

Εννοείται ότι αυτά είναι στο μεγαλύτερο μέρος τους φάνταζυλαντ συζήτηση, η συντριπτική πλειοψηφία δεν επιθυμεί να γυρίσει πίσω, μεταξύ άλλων και για τον λόγο που αναφέρεις εδώ.

  • Haha 2
  • 3 weeks later...

Εκτός και αν είναι όπως στην Ελλάδα όπου τους προσφέρονται καθημερινά γεύματα, οπότε ήταν για σπορ

  • Haha 3
(edited)

Ο λόγος που δεν κλείνουν οι ΜΚΟ στην Ελλάδα ... αλλά αλωνίζουν είναι ο παρακάτω.........

Και ναι......... μας δουλεύουν ....

 

%CE%9F%CE%A1%CE%91%CE%9C%CE%91-%CE%A6%CE
WWW.SOLIDARITYNOW.ORG

Το Διοικητικό Συμβούλιο του SolidarityNow αποτελείται από τους κ.κ.: Ζαββός Στέλιος, Πρόεδρος Ο κ. Ζαββός είναι Πρόεδρος της...

 

 

 

 

 

alivizatos.png
Αλιβιζάτος Νίκος, Ομότιμος Καθηγητής Συνταγματικού Δικαίου, Πανεπιστήμιο Αθηνών

 


Ο Νίκος Κ. Αλιβιζάτος είναι καθηγητής Νομικής στο Πανεπιστήμιο Αθηνών. Ασκεί τη Νομική από το 1978. Ασκεί τη δικηγορία ενώπιον του Ελληνικού Συμβουλίου της Επικρατείας, του Ευρωπαϊκού Δικαστηρίου Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων και του Ευρωπαϊκού Δικαστηρίου. Mετά τις σπουδές του στην Αθήνα, ο καθηγητής έλαβε το διδακτορικό του από το Πανεπιστήμιο του Παρισιού 2 το 1977. Διδάσκει συνταγματικό και δημόσιο δίκαιο από το 1980. Ήταν επισκέπτης μελετητής στα πανεπιστήμια του Στάνφορντ (1988-89), Πρίνσετον (1997) και Οξφόρδης (2005). Μερικά από τα βιβλία του: Το Συνταγματικό Καθεστώς των Ενόπλων Δυνάμεων, τόμος 1 & 2 1987 & 1992, εκδ. Σάκκουλας), Πέρα από το άρθρο 16, (2007, εκδ. Μεταίχμιο), Το Σύνταγμα και οι Εχθροί του στη νεοελληνική ιστορία 1800-2010 (εκδ. Πόλις, 2011) και το Ποια δημοκρατία για την Ελλάδα μετά την κρίση; (εκδ. Πόλις, 2013).
Είναι μέλος της Επιτροπής της Βενετίας από το 2014.

vidalis.png
Βιδάλης Ευθύμιος, Αντιπρόεδρος, Επιχειρηματίας

 


Με εντολή του Έλληνα Πρωθυπουργού, τον Αύγουστο του 2012 ο Ευθύμιος Βιδάλης ορίστηκε Διαπραγματευτής εκ μέρους του Ελληνικού Δημοσίου για την επανεκκίνηση των Συμβάσεων Παραχώρησης των 4 αυτοκινητοδρόμων, οι οποίες ολοκληρώθηκαν επιτυχώς τον Δεκέμβριο του 2013.

Διετέλεσε Διευθύνων Σύμβουλος (CEO) της S&B Βιομηχανικά Ορυκτά Α.Ε. απο το 2001 έως το 2011 και Εντεταλμένος Σύμβουλος (COO) απο το 1998 έως το 2001 και ήταν μέλος του Δ.Σ. της εταιρείας επι 15 χρόνια.

Εργάστηκε για περίπου 20 χρόνια στην Owens Corning των ΗΠΑ, όπου κατείχε θέσεις Γενικής Διοίκησης, Αντιπροέδρου του τομέα Reinforcement στην Ευρώπη, (1986-1993),  Προέδρου του στρατηγικού διεθνούς τομέα Composites (1994-1996) και Προέδρου της Μονάδας Μονωτικών Υλικών (1996-1998).
Είναι μέλος του Δ.Σ. της Alpha Bank,  της Α.Ε. ΤΣΙΜΕΝΤΩΝ ΤΙΤΑΝ, της Future Pipe Industries του Dubai.  Συνιδρυτής και εταίρος της εταιρείας Zeus Capital Management.
Είναι μέλος της Συμβουλευτικής Επιτροπής του egg (enter-grow-go). Είναι, επίσης, μέλος του ΜΒΑ International Program του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών, καθώς και του Δ.Σ. του SolidarityNow.
Διετέλεσε Σύμβουλος Διοίκησης και μέλος του Δ.Σ. της εταιρείας RAYCAP S.A. από 2001 έως το 2016 και Πρόεδρος του Δ.Σ. της εταιρείας ΕΝΟΙΑ BV από το 2011 έως το 2013. Μέλος του Δ.Σ. του ΣΕΒ από το 2006 έως το 2016 και ιδρυτής και Πρόεδρος του Συμβουλίου ΣΕΒ για τη Βιώσιμη Ανάπτυξη, από το 2008 έως το 2016. Μέλος του Δ.Σ. του Συνδέσμου Μεταλλευτικών Επιχειρήσεων (ΣΜΕ) από το 2001 έως το 2009, όπου διετέλεσε ως Πρόεδρος τα τελευταία 4 χρόνια.

Σπούδασε Πολιτικές Επιστήμες (ΒΑ) και Διοίκηση Επιχειρήσεων (ΜΒΑ) στο Πανεπιστήμιο του Harvard.

diamantouros.png
Νικηφόρος Διαμαντούρος, Πανεπιστημιακός

 


Ο Νικηφόρος Διαμαντούρος είναι Έλληνας πανεπιστημιακός. Σπούδασε αρχικά στο Πανεπιστήμιο της Ιντιάνα και στη συνέχεια έλαβε το μεταπτυχιακό (1969) και διδακτορικό (1972) του τίτλο από το Πανεπιστήμιο Κολούμπια. Υπηρέτησε τη θέση του Ευρωπαίου Διαμεσολαβητή την περίοδο από το 2003 έως το 2013. Κατά την περίοδο 1992 – 1998 ήταν πρόεδρος της Ελληνικής Εταιρείας Πολιτικής Επιστήμης, ενώ την περίοδο 1995 – 1998 διετέλεσε πρόεδρος του Ελληνικού τμήματος του Εθνικού Κέντρου Κοινωνικών Ερευνών (ΕΚΚΕ) και την περίοδο 1998 – 2003 υπηρέτησε ως ο πρώτος Συνήγορος του Πολίτη της Ελλάδος. Από το 1993 έως το 2009 ήταν καθηγητής της Πολιτικής Επιστήμης στο Πανεπιστήμιο Αθηνών, έχοντας φτάσει στη βαθμίδα του ομότιμου καθηγητή. To 2014 εξελέγη τακτικό μέλος της Ακαδημίας Αθηνών. Το 2010 του απονεμήθηκε ο Σταυρός της Αξίας της Δημοκρατίας της Πολωνίας και το 2004 του Παράσημο του Τάγματος Αριστείας του Φοίνικος, της Ελληνικής Δημοκρατίας.

doxiadis.png
Δοξιάδης Αρίστος, Εταίρος, Venture Capital Investor

 


Ο Αρίστος Δοξιάδης είναι εταίρος στο JEREMIE Openfund II, κεφάλαιο επιχειρηματικών συμμετοχών (venture capital) για νέες επιχειρήσεις ψηφιακής τεχνολογίας. Δραστηριοποιείται στο χώρο των επιχειρηματικών συμμετοχών από το 1995, αρχικά στην Εμπορική Κεφαλαίου και μετά στη Notos Associates. 
Με την ιδιότητα αυτή έχει αξιολογήσει εκατοντάδες επιχειρηματικά σχέδια, και έχει μετάσχει στη διοίκηση εταιριών σε πολλούς διαφορετικούς κλάδους. Το 2017 θα ξεκινήσει το Big Pi Ventures, νέο επενδυτικό κεφάλαιο σε ένα ευρύτερο φάσμα τεχνολογιών. Το 2010 άρχισε να ερευνά και να γράφει για την κρίση, τους θεσμούς, και τις προοπτικές ανάπτυξης της ελληνικής οικονομίας. Το 2013 κυκλοφόρησε το βιβλίο του «Το Αόρατο Ρήγμα: Θεσμοί και Συμπεριφορές στην Ελληνική Οικονομία». Το ιστολόγιο του είναι: aristosd.wordpress.com. 
Παλαιότερα έχει εργαστεί σε δράσεις κατά της φτώχειας για την Ευρωπαϊκή Επιτροπή, και στο σχεδιασμό κοινωνικής και βιομηχανικής πολιτικής για την ελληνική κυβέρνηση. Έχει επίσης διοικήσει εταιρίες πληροφορικής και συμβούλων επιχειρήσεων. Έχει σπουδάσει κοινωνικές επιστήμες (Harvard) και οικονομικά (Birkbeck College, University of London).

cavounidi.png
Καβουνίδη Τζένιφερ, Ερευνήτρια – Κέντρο Προγραμματισμού και Οικονομικών Ερευνών, Επισκέπτρια Αναπληρώτρια Καθηγήτρια – Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών

 


Η Τζένιφερ Καβουνίδη είναι Ανώτερη Ερευνήτρια στο Κέντρο Προγραμματισμού και Οικονομικών Ερευνών (ΚΕΠΕ) στην Αθήνα και διδάσκει μαθήματα Κοινωνιολογίας στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών.
Σπούδασε στο Πανεπιστήμιο του Στάνφορντ (Β.Α.), στο Πανεπιστήμιο της Βοστώνης (Μ.Α.) και στη Σχολή Οικονομικών Επιστημών του Λονδίνου (Ph.D.). Πριν από την ένταξή της στο ΚΕΠΕ το 2008, συνεργάστηκε με άλλα ερευνητικά ινστιτούτα στην Ελλάδα όπως το Εθνικό Κέντρο Κοινωνικών Ερευνών, το Παρατηρητήριο Απασχόλησης και το Ινστιτούτο Ελληνικής Μεταναστευτικής Πολιτικής, όπου ήταν Διευθύντρια Έρευνας. Έχει συγγράψει δεκάδες βιβλία, κεφάλαια σε συλλογικούς τόμους και άρθρα σε διεθνή περιοδικά όπως η Διεθνής Επισκόπηση της Μετανάστευσης, η Διεθνής Μετανάστευση και η Βρετανική Εφημερίδα Κοινωνιολογίας.

   
mpoutaris.png
Γιάννης Μπουτάρης, Επιχειρηματίας, Πολιτικός, Χημικός, Οινολόγος

 


Ο Γιάννης Μπουτάρης είναι επιχειρηματίας, πολιτικός, πτυχιούχος Χημικός του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης και πετυχημένος Οινολόγος. Από το 2011 μέχρι σήμερα είναι Δήμαρχος Θεσσαλονίκης. Η θητεία του στο δήμο Θεσσαλονίκης έχει χαρακτηριστεί «ως θετική πολιτική, μεταρρυθμιστική ανανέωση της πόλης και αλλαγή νοοτροπίας». Στη διαχείριση του Δήμου, σημαντική είναι η συμβολή του στη μείωση των οικονομικών δαπανών, στον εξορθολογισμό των δημοσίων υπηρεσιών και στην πάταξη της διαφθοράς.

nomikou.png
Νομικού Καλυψώ, Πρόεδρος της A. M. Nomikos Transworld Maritime Agencies S.A.

 


Η κ. Νομικού είναι Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου A.M. Nomikos Transworld Maritime Agencies S.A. – την οικογενειακή ναυτιλιακή εταιρεία. Μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της εταιρείας S & B Βιομηχανικά Ορυκτά Α.Ε. για περισσότερα από 10 χρόνια μέχρι την ιδιωτικοποίηση της εταιρείας τον Ιούνιο του 2013, με πρόσφατη την ιδιότητα της Αντιπροέδρου του Διοικητικού Συμβουλίου. Μέλος του Οργανισμού Νέων Προέδρων και του Παγκόσμιου Οργανισμού Προέδρων (1992 έως σήμερα). Μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της ΜΚΟ Διεθνής Διαφάνεια από το 2006 έως το 2009. Μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου στο SPDI, εταιρείας αξιοποίησης ακινήτων. Μέλος Δ.Σ σε διάφορες ΜΚΟ. Έχει σπουδάσει Οικονομικά και Διοίκηση Επιχειρήσεων και παρακολούθησε το πρόγραμμα President’s Program in Leadership (PPL)στο Harvard Business School μεταξύ 1996 και 2012.

rozakis.png
Ροζάκης Χρήστος, Καθηγητής του Δημοσίου Διεθνούς Δικαίου – Πανεπιστήμιο Αθηνών, Αντιπρόεδρος του Ευρωπαϊκού Δικαστηρίου Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων του Συμβουλίου της Ευρώπης

 


Ομότιμος Καθηγητής Διεθνούς Δικαίου στο Πανεπιστήμιο Αθηνών. Πρόεδρος του Διοικητικού Δικαστηρίου του Συμβουλίου της Ευρώπης. πρώην αντιπρόεδρος του Ευρωπαϊκού Δικαστηρίου Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων (1998-2011). Πρώην μέλος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων (1987-2011). Μέλος του Institut de Droit International. Έχει γράψει εκτενώς για το Δίκαιο των Συνθηκών, το Ναυτικό Δίκαιο, τα Διεθνή Ανθρώπινα Δικαιώματα.

   

Η Γενική Διευθύντρια του SolidarityNow

lymperaki.png
Αντιγόνη Λυμπεράκη

 


Η Αντιγόνη Λυμπεράκη, είναι οικονομολόγος, Καθηγήτρια Οικονομικών στο Πάντειο Πανεπιστήμιο. Σπούδασε στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών) και στο Ινστιτούτο Αναπτυξιακών Σπουδών στο Πανεπιστήμιο Sussex. Έχει επίσης διδάξει στο City University της Νέας Υόρκης (Queen’s College) και στο  Ecole des Hautes Etudes en Sciences Sociales στο Παρίσι. Kατά την εκπόνηση της διδακτορικής διατριβής της και μετά, τα ερευνητικά της ενδιαφέροντα επικεντρώθηκαν στην αλληλεπίδραση των κοινωνικών δομών με τις οικονομικές επιδόσεις: Οι μικρές ελληνικές επιχειρήσεις ως σημείο συρροής της οικογένειας, μικρής κλίμακας παραγωγής και αναζήτησης ανταγωνιστικότητας σε ένα παγκοσμιοποιημένο περιβάλλον. Έχει πολλές δημοσιεύσεις και έχει συμμετάσχει σε πρωτοβουλίες της κοινωνίας των πολιτών που σχετίζονται με τα δικαιώματα των γυναικών, τη μετανάστευση και την ανάπτυξη. Διετέλεσε μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της Action Aid Hellas και Action Aid της Κένυας, καθώς και Πρόεδρος του Επιστημονικού Συμβουλίου της Ελληνικής Εθνικής Σχολής Δημόσιας Διοίκησης.

 

 

Θέλουμε επίσης να αναγνωρίσουμε την προσφορά στο Δ.Σ. της οργάνωσης του εκλιπόντος Δημήτρη Τριχόπουλου, Καθηγητή Πρόληψης Καρκίνου και Επιδημιολογίας, Σχολή Δημόσιας Υγείας του Πανεπιστημίου Harvard και Μέλος της Ακαδημίας Αθηνών.

 

 

και οοοοοοοοοοοο .............

 

zavvos.png
Ζαββός Στέλιος, Πρόεδρος

 


Ο κ. Ζαββός είναι Πρόεδρος της SolidarityNow και ιδρυτής και Διευθύνων Σύμβουλος της Zeus Capital Management, μιας διεθνούς εμβέλειας εταιρείας διαχείρισης επενδύσεων, που ειδικεύεται σε επενδύσεις σε ακίνητα στην Ευρώπη, τη Μέση Ανατολή και τις Ηνωμένες Πολιτείες. Ήταν ο ιδρυτής και διευθύνων σύμβουλος της Continental American Capital, ένας επενδυτικός όμιλος που επικεντρώθηκε στις επενδύσεις και στη χρηματοδότηση ακινήτων στις ΗΠΑ. Ο κ. Ζαββός είναι ο ιδρυτής και πρόεδρος του Harvard Business School Club of Greece, ένα από τα κορυφαία φόρουμ στη Νοτιοανατολική Ευρώπη που ασχολείται με τα οικονομικά, γεωπολιτικά και κοινωνικά θέματα. Είναι επίσης μέλος του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου Εξωτερικών Σχέσεων. Ήταν επίσης μέλος του Συμβουλίου Διεθνούς Κρίσης. Ο κ. Ζαββός κατείχε προηγουμένως θέσεις σε εταιρείες όπως η Citibank, η Johnson & Johnson και η Procter & Gamble. Είναι κάτοχος MBA από το Harvard Business School και μεταπτυχιακό από το Εθνικό Μετσόβειο Πολυτεχνείο Αθήνας ως Πολιτικός Μηχανικός.

 

 

 

Και ποιος είναι ο Ζαββός ?

 

Μήπως μέλος της οικογένειας του Υφυπουργού  Οικονομικών ....

 

https://www.minfin.gr/yphypourgos-oikonomikon-armodios-gia-to-chrematopistotiko-systema

Έγινε επεξεργασία από adpanos
  • Like 1
elas-ellhnikh-astynomia-1024x663.jpg
ECHOFLORINA.GR

Ένταση επικράτησε πριν λίγη ώρα στο Ξενοδοχείο στη Τ.Κ. Αετού Αμυνταίου, όταν οι μετανάστες που

 

Ένταση επικράτησε πριν λίγη ώρα στο Ξενοδοχείο στη Τ.Κ. Αετού Αμυνταίου, όταν οι μετανάστες που διαμένουν εκεί προπηλάκισαν την Κοινωνική Λειτουργό, με το πρόσχημα της μη καταβολής του μισθού τους.

Στο συμβάν μετέβησαν δύο περιπολικά της Α.Τ Αμυνταίου. Οι Αστυνομικοί στην προσπάθεια τους να απεγκλωβίσουν την Κοινωνική Λειτουργό, δέχτηκαν, ύβρεις και διαπληκτίστηκαν με τους εξαγριωμένους μετανάστες.

Με την συνδρομή της Αστυνομίας η Κοινωνική Λειτουργός απεγκλωβίστηκε από το ξενοδοχείο και οι Αστυνομικές δυνάμεις αποχώρησαν από το συμβάν.

 

  • Like 1
8f7abaf4f3d84268bda8a9abcc3f7bb0.jpg
WWW.CAPITAL.GR

Οι μνήμες είναι κοντινές. Αναφερόμαστε στα έτη 1989-1992, το μεγαλύτερο μέρος του πληθυσμού έχει σαφείς και καθαρές μνήμες απ’...

 

 

Με λίγα λόγια, ο λόγος δεν γίνεται για τους μετανάστες ή τους πρόσφυγες. Ο λόγος γίνεται αποκλειστικά και μόνο για παράσιτα.

Τα παράσιτα πουθενά δεν είναι αρεστά. Παρά μόνο σε άλλα παράσιτα. Ειδικά όταν τα πρώτα, μπορούν να εξασφαλίσουν ακόμα περισσότερο πλούτο στα δεύτερα. 

  • Like 3
  • Haha 1
%25CF%2583%25CF%2584%25CE%25B1%25CE%25BD
SAMIAKONVIMA.BLOGSPOT.COM

Επεισόδιο μεταξύ του δημάρχου Ανατολικής Σάμου, Γεωργίου Στάντζου...

 

Και η αντίδραση του μοντέρνου Εφιάλτη:

%25CE%25BB%25CE%25B1%25CE%25B9%25CE%25BA
SAMIAKONVIMA.BLOGSPOT.COM

Σχόλιο για το χθεσινό επεισόδιο μεταξύ του δημάρχου Ανατολικής Σάμου και...

 

Όταν η "Δημοκρατία"  και η "Ελευθερία" του Λόγου, γίνονται επικίνδυνες για το κοινωνικό σύνολο.

 

Απέλαση στους μεν, απέλαση και στους δε.

  • Like 7

Υποχρεωτική παραμονή των μεταναστών στα σπίτια των συσπειρωτών. Και τα φαγητά κερασμένα από εμένα.

  • Like 9
apostolos_doxiadis.jpg?itok=b3U0Xb2V
WWW.ATHENSVOICE.GR

Ο συγγραφέας Απόστολος Δοξιάδης γράφει για την επίθεση που δέχτηκε η Ελλάδα στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο και αποδομεί τους ισχυρισμούς.

 

Φυσικά, δεν θα μπορούσαν να λείπουν και Έλληνες (κατ' ευφημισμόν, και μόνο για την είσπραξη της βο(υ)λευτικής αποζημίωσης) ευρωβουλευτές από αυτό το άθλιο παιχνίδι. 

 

  • Like 7
(edited)

Και να θέλω να αγιασω δλδ...

 

Πάει η γυναίκα σήμερα να δει ένα σπίτι προς αγορά. το συγκεκριμένο σπίτι έχει παραχωρηθεί σε πρόσφυγες προς το παρόν. Σύριους.

7 άτομα πάνω, 7 κάτω. 

Ώρα 12.00.

 

Γυναίκες άντρες παιδιά ενώ μπαίνουν μεσίτης, πωλητής και ενδιαφερόμενος μέσα, συνεχίζουν να κοιμούνται!! Ατάραχοι λέμε. Ξένιος Δίας.

Βρωμιά και δυσοσμία στο φουλ. Άπλυτοι στο φουλ. Το σπίτι διαθέτει και νερό σε αφθονία βεβαίως. 

 

Οι γείτονες, μας είπαν, ότι κάθε βράδυ φωνάζουν την αστυνομία για δυνατή μουσική από τους πρόσφυγες. Δηλαδή εσείς Έλληνες μας δίνετε σπίτι, αλλά εμείς σας γράφουμε κανονικά.

 

Θα πήγαινε κάποιος από μας σε ξένη χώρα κατατρεγμένος από τον πόλεμο και θα έκανε αυτά έ; Σε επαρχιακές Ελληνικές γειτονιές μάλιστα που σχεδόν όλοι θα σου προσφέρουν κάτι, ιδίως αν δουν μικρά παιδάκια.

 

Αυτά είναι τα ήθη και τα έθιμα που θέλουμε να βάλουμε στα σπίτια μας;

 

Έγινε επεξεργασία από Snips
  • Like 2
  • Haha 1
  • 2 weeks later...

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.