Jump to content

Μεταναστευτικό Ζήτημα στην Ελλάδα

sotiris

Recommended Posts

• Replies 2,8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

http://news247.gr/eidiseis/koinonia/tetamenh-h-katastash-se-tae-kvon-nto-kai-ellhniko-marokinos-apeilhse-na-aytoktonhsei.3814283.html

δώστε τους βρε χαρτιά, να πάνε οι άνθρωποι όπου θέλουν !! Τι τους ταλαιπωρείτε ?? ;)

• 2 weeks later...
  • 4 weeks later...

Α Π Ο Κ Λ Ε Ι Ε Τ Α Ι   !!!!!!!!  :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl:

Και, για να σοβαρευτούμε, στην χώρα γίνεται ΠΑΡΤΙ πρακτόρων, οι οποίοι σκηνοθετούν και ''αφίξεις'', και οι κυβερνώντες ''κοιμούνται όρθιοι και πληρώνουν ξενοδοχείο''. Αν αυτό το συνδυάσουμε με τις επιθέσεις στη Γαλλία, και τα αστυνομικά μέτρα που ελήφθησαν μετά για την πάταξη (λέμε τώρα) του φαινομένου, εύκολα καταλήγουμε στο συμπέρασμα, ότι το ''μεταναστευτικό'' ήταν η χρυσή ευκαρία των ολίγων να δημιουργήσουν ασφυκτικά αστυνομούμενα κράτη, που θα επιφέρουν περικοπές των ατομικών ελευθεριών, στα πρότυπα της Αμερικής. Και όλα αυτά με τη βοήθεια των χρησίμων ηλιθίων, που ακούνε στο όνομα προοδευτικοί / αριστεροί. 

Όλοι οι δικτάκτορες που παρήλθαν απο την ανθρωπότητα, θα κλίναν γόνυ (αν ζούσαν) μπροστά στην ικανότητα των σημερινών.

• Like 1

Δεν φτάνει που τους μαζεύουμε...βγάζουνε και γλώσσα...

Και γιατί ρε μεμέτι ήρθες Σουηδία ???

Πάνε Σ. Αραβία αφού δεν σου αρέσει στην ευρώπη ή Ιράν

Έγινε επεξεργασία από mad_dog

Χαχαχαχαχα

Καλό...

Στην ετήσια έκθεσή της για τις 50 χώρες που πρωτοστατούν σε επιθέσεις - διωγμό των χριστιανών, η οργάνωση «Open Doors», πιστοποίησε ότι διπλασιάστηκαν οι θάνατοι των χριστιανών το 2013 καθώς έχουμε 2123 δολοφονίες χριστιανών έναντι 1201 το 2012.
Μόνο στη Συρία, καταγράφηκαν επίσημα 1213 σεκταριστικές ανθρωποκτονίες κατά χριστιανών, μόνο τον τελευταίο χρόνο.
Σε παγκόσμιο επίπεδο, εκτός από τις εκτελέσεις, οι χριστιανοί είναι θύματα διακρίσεων, φυλακίσεων, επιθέσεων, σεξουαλικών κακοποιήσεων και εκτοπισμών από διάφορες χώρες μόνο και μόνο γιατί εξασκούν την πίστη τους.
Η πλέον εχθρική προς τους Χριστιανούς χώρα  εμφανίζεται σ΄ αυτήν την έκθεση να είναι η Βόρεια Κορέα όπου 50.000 με 70.000 χριστιανοί βρίσκονται έγκλειστοι σε στρατόπεδα κράτησης για εγκλήματα όπως η κατοχή μιας Βίβλου, ή το ότι πηγαίνουν εκκλησία ή ότι διαδίδουν την πίστη τους (κουμμουνισμός και ελευθερία...ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ)

Σύμφωνα με την παγκόσμια έκθεση το ισλάμ είναι η μόνη θρησκεία που δεν σέβεται καμία άλλη θρησκεία. Μάλιστα τα θύματα οι γυναίκες βιάζονται και θεωρούνται σκύλες γιατί δεν είναι του ισλάμ.

Οι κόπτες το ίδιο (κάθε μέρα απαγωγές)

Επίσης είναι η μόνη θρησκεία (δηλαδή τι θρησκεία...μιλάμε για εποχή της πέτρας) που αναφωνεί όλους τους άλλους σαν άπιστους.

Οι διωγμοί και οι διώξεις για θρησκευτικούς λόγους είναι-δυστυχώς-και στις μέρες μας μια σκληρή πραγματικότητα και αφορά κυρίως τους χριστιανούς που ζουν σε μουσουλμανικές χώρες. Από τη Νιγηρία ως το Σουδάν, από τη Συρία ως το Ιράκ και από το Πακιστάν ως την Ινδονησία οι χριστιανοί διώκονται απηνώς.

Αυτοί απλά δεν είνα άνθρωποι και δεν έχουν καμία σχέση με την Ευρώπη.

Δεν θα αναφερθώ στην περίπτωση του άτυχου κοριτσιού που ακόμη και σήμερα είναι φυτό απο ένα αφγκάνι ή πάκι...

Και αυτά στα λέει ένας άθεος...απλά θέλω να τονίσω τα μουσουλμάνια δεν έχουν θέση στην Ευρώπη.

Για να μην αναφέρω και το γεγονός τι κάνουν με τους πούστηδες ή τις άλλες μειονότητες.

Απλά, μένετε εκεί που είστε και τέλος.

Και το μουσουλμάνι στο video λέει εγώ θέλω να κάνω χασίς γιατί δεν με αφήνετε ???

Χαχαχαχαα

Ρε μαζευτε τους λέμε !!!

[emoji23] [emoji23] [emoji23] [emoji23] [emoji23] [emoji23] [emoji23] [emoji23] [emoji23]

Το μουσουλμάνι πέθενε (μαχητής της ISIS) και αντί να φέρουνε γιατρό τον ρωτούσαν...αδερφέ βλέπεις τις 72 παρθένες ??? Τι βλέπεις ???

Αχαχαχαχαχα

Ρε εποχή της πέτρας λέμε !!!

Αν πας στον παράδεισο, σύμφωνα με το κοράνι, θα έχεις για πάρτι σου 72 παρθένες...

Ουγκ-ουγκ λεμε !!!

Θα φτιάξουν λέει κεντρο μεταναστών στη Ροδόπολη Σερρών, 15 χλμ απ το σπίτι μου.  GLHF δλδ.

Μακαρι να φτιαξουν και κανα δρόμο μαζι γιατί τωρα είναι σαν απέραντο αμορτισερόμετρο.

Αν πας στον παράδεισο, σύμφωνα με το κοράνι, θα έχεις για πάρτι σου 72 παρθένες...

Από τη στιγμή που ο κάθε θρήσκος άνθρωπος οπτικοποιεί τον παράδεισο ως ένα μέρος που θα έχει όλες τις απολαύσεις και καθόλου προβλήματα, τότε είτε έχει παρθένες, είτε όχι, δεν παίζει ρόλο. Προτιμώ να σου πω να έχω 72 παρθένες και όπως γράφει το Κοράνι, κουκλάρες εν ολίγης, παρά αγγελάκια να παίζουν άρπα 24/7. Ο φανατισμός και η τυφλή πίστη σε όλες αυτές τις αλληγορίες, προέρχεται από το σώμα του κλήρου, για δικά του συμφέρονται και κάποιοες φορές, κυβερνητικά συμφέροντα. Τα ίδια γινόντουσαν και στο Μεσαίωνα που οι Χριστιανοί έσφαζαν κόσμο στο όνομα του Χριστού, ενώ στην πράξη οι σταυροφορίες, ήταν απλά επεκτατικοί πόλεμοι.

Ζούνε οι Μουσουλμάνοι στο Μεσαίωνά τους; Ναι, γιατί η θρησκεία τους είναι 600 χρόνια νεώτερη από το Χριστιανισμό, οπότε είναι σα να έχουν 1400μΜ τώρα. Αυτό όμως δε σημαίνει ότι είναι όλοι έτσι, γιατί σε αντίθεση με τον δικό μας Μεσαίωνα, υπάρχει πληροφόρηση και ευτυχώς είναι πολύ περισσότεροι οι πολιτισμένοι από τους κάφρους.

Το να τους τσουβαλιάζουμε λοιπόν όλους, φανατικούς και μη, δείχνει μεροληψία και ρατσισμό από δική μας πλευρά κι όχι από δική τους.

να αναλάβει ο στρατός, και να βάλει την ΧΑ στα κέντρα υποδοχής μεταναστών & προσφύγων. Καλά τα λέω μαντ_ντογκ;

Ο στρατός να αναλάβει αν μπορεί. Η ΧΑ γιατί να αναλάβει ?

Αλλά αν θέλεις να πέσει γέλιο βάλε τον Stalin να τα τους φυλάει και την παρέα του.

Από τη στιγμή που ο κάθε θρήσκος άνθρωπος οπτικοποιεί τον παράδεισο ως ένα μέρος που θα έχει όλες τις απολαύσεις και καθόλου προβλήματα, τότε είτε έχει παρθένες, είτε όχι, δεν παίζει ρόλο. Προτιμώ να σου πω να έχω 72 παρθένες και όπως γράφει το Κοράνι, κουκλάρες εν ολίγης, παρά αγγελάκια να παίζουν άρπα 24/7. Ο φανατισμός και η τυφλή πίστη σε όλες αυτές τις αλληγορίες, προέρχεται από το σώμα του κλήρου, για δικά του συμφέρονται και κάποιοες φορές, κυβερνητικά συμφέροντα. Τα ίδια γινόντουσαν και στο Μεσαίωνα που οι Χριστιανοί έσφαζαν κόσμο στο όνομα του Χριστού, ενώ στην πράξη οι σταυροφορίες, ήταν απλά επεκτατικοί πόλεμοι.

Ζούνε οι Μουσουλμάνοι στο Μεσαίωνά τους; Ναι, γιατί η θρησκεία τους είναι 600 χρόνια νεώτερη από το Χριστιανισμό, οπότε είναι σα να έχουν 1400μΜ τώρα. Αυτό όμως δε σημαίνει ότι είναι όλοι έτσι, γιατί σε αντίθεση με τον δικό μας Μεσαίωνα, υπάρχει πληροφόρηση και ευτυχώς είναι πολύ περισσότεροι οι πολιτισμένοι από τους κάφρους.

Το να τους τσουβαλιάζουμε λοιπόν όλους, φανατικούς και μη, δείχνει μεροληψία και ρατσισμό από δική μας πλευρά κι όχι από δική τους.

Από την στιγμή που τα μεμέτια χούφτωναν και έκαναν επιθετικές χειρονομίες στις γυναίκες τα Χριστούγεννα στουθς σταθμούς της Γερμανίας...τι να λέμε τώρα

Μιλάμε βλέπουνε γυναίκα και κάνουν σαν πιθήκια...

Και εμένα φίλε δεν με ενδιαφέρει αν θέλουν 72 παρθένες ή 72 αγοράκια

Εμένα με ενδιαφέρει ο σεβασμός στην άλλη θρησκεία.

Δεν υπάρχει σεβασμός ??

Κανένα πρόβλημα

Τράβα πίσω στα δέντρα από όπου ήρθες και άσε μας ήσυχο...

Ο σεβασμός στην άλλη θρησκεία δεν δηλώνει ρατσισμό

Δηλώνει πολιτισμό

Έχεις δει καμία άλλη θρησκεία να κυνηγά άλλους ???

Για πάνε Πακιστάν, Αφγανιστάν, Αίγυπτο, Συρία...οτι θέλουμε λέμε ???

Δεν έχουν αφήσει χριστιανό για χριστιανό.

Είναι σαν να σου λέω να ξεσηκωθεί η Κομοτηνή και να πάρει σβάρνα τα μεμέτια...

Για αυτό σου λέω...άλλο ο σεβασμός στην άλλη θρησκεία και άλλο ο μη σεβασμός.

Φίλε μου...500 χρόνια ήταν η μισή Ευρώπη στους Οθωμανούς.

Ακόμη και σήμερα σε περιοχες με έντονο στοιχείο από μεμέτια πληρώνουν φόρους όπως παλιά οι χριστιανοί. Ακόμη και σήμερα !

Και που κολλά η ιερά εξέταση ???

Εδώ ρε σεις ο Stalin δεν άφησε εκκλησία για εκκλησία, εσύ την ιερά εξέταση μου λες ???

Και άντε η ιερά εξέταση...αυτά γίνανε πριν 1000 χρόνια περίπου. Τι μου το αναφέρεις ???

Και εγώ σου αναφέρω τα 500 χρόνια της επετακτικής των Οθωμανών. Και τι έγινε ???

Το θέμα είναι σήμερα τι κάνουμε

Και τα μεμέτα δεν έχουν θέση στην Ευρώπη γιατί έμειναν ακόμη στην εποχή της πέτρας.

Από την στιγμή που δεν σέβεσαι άλλες θρησκείες πάς πίσω στα δέντρα...

Απλά πράματα.

Και ένα άλλο που με αηδιάζει είναι ότι επειδή είναι τελειώς απολίτιστοι την γυναίκα την βλέπουν και σαν κάτι που κάνει παιδιά και τίποτα άλλο...

Δικαιώματα μηδέν. Ακόμη και σήμερα !!!

Εποχή της πέτρας δικέ μου λέμε !!!

Και σου είπα..δεν πιάνω το θέμα με τους πούστηδες...που τους κυνηγάνε λες και κυνηγάνε μάγισσες...

Ο φανατισμός είναι καταδικαστέος από όπου και αν προέρχεται. Η ιστορία κάνει κύκλους και επαναλαμβάνεται, πολλές φορές με διαφορετικούς πρωταγωνιστές.