Jump to content

Μεταναστευτικό Ζήτημα στην Ελλάδα

sotiris

Recommended Posts

Μαρεσει που το ποστ που πηρε λάιξ ειναι αυτο που κατα τον ντιτζεντι ειναι για κοκκινη καρτα και μπαν.

Μας καταστρεφουν, μας εβαλαν στην ευρωπη για να ξεχωριζουμε απο τα

βαλκανια αλλα μας ανοιξαν τα συνορα σαν αμπελι ξεφραγο

ποιος δε θυμαται το σκηνικο με τους αλβανους που ειχαν σπειρει τον τρομο

[ame=http://www.youtube.com/watch?v=oeSQEBFHkDU]ΟΙ ΑΛΒΑΝΟΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΜΕ ΤΑ ΚΑΛΑΣΝΙΚΟΦ - YouTube[/ame]

• Replies 2,8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Χμ.. Αυτοί δεν έχουν όμως πρωθυπουργάρα σαν την δική μας που είχε ανοίξει τα σύνορα για όλους. Επίσης δεν έχουν πολιτικούς που σε μία νύχτα έκαναν έλληνες κανά εκατομμύριο Πακιστανούς για να τους ψηφίσουν την επομένη.

Εξακολουθείς και χάνεις την ουσία του πράγματος και τα βάζεις με τον κάθε κακομοίρη που προσπαθεί να επιβιώσει. Δείξε εκεί τη μαγκιά σου κι εσύ κι όχι εκεί που πρέπει.

και τα βάζεις με τον κάθε κακομοίρη που προσπαθεί να επιβιώσει.

Καθαρσις αμεσα.

Η ευρωπη δεν ειναι σα τα ξεφραγα αμπελια τα κρατη τους εδω ο κοσμος ξυπναει.

Δειτε τα δεξια κομματα σε ολη την ευρωπη.

Ολοι αυτοι τα βαζουν με τον καθε κακομοιρη που προσπαθει να επιβιωσει;

Οχι απλα βλεπουν ΕΠΙΔΡΟΜΗ ΤΟΥ ΙΣΛΑΜ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ

[ame=http://www.youtube.com/watch?v=S51tO5prAEA]ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΣΤΑΜΑΤΟΥΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΚΑΙ ΤΑ ΚΛΕΒΟΥΝ - YouTube[/ame]

Χμ.. Αυτοί δεν έχουν όμως πρωθυπουργάρα σαν την δική μας που είχε ανοίξει τα σύνορα για όλους. Επίσης δεν έχουν πολιτικούς που σε μία νύχτα έκαναν έλληνες κανά εκατομμύριο Πακιστανούς για να τους ψηφίσουν την επομένη.

Εξακολουθείς και χάνεις την ουσία του πράγματος και τα βάζεις με τον κάθε κακομοίρη που προσπαθεί να επιβιώσει. Δείξε εκεί τη μαγκιά σου κι εσύ κι όχι εκεί που πρέπει.

:OT:

Δεν είδες πόσο τα έβαλαν με αυτούς που πρέπει όσων αφορά την ΕΡΤ? Έλληνες είναι αυτοί οι 2500 κόσμου. Η ΕΡΤ που έκπεμπε στα ακριτικά νησιά, και στο εξωτερικό.

Η αλλοίωση του δυτικού τρόπου ζωής και η επαναφορά της κοινωνίας σε εποχές 100 και 200 χρόνια πριν (ισότητα των 2 φύλων) για μένα είναι τρόπος κατάληψης.

Το κυριακάτικο σχολείο μεταναστών μπορεί να βαφτίζει μόνο τον εαυτό του αριστερό και τους άλλους όσους έχουν προβληματισμό να τους κατηγοριοποιεί εύκολα ως φασίστες / ακροδεξιούς, αλλά με αυτό το σκεπτικό και εγώ αυτοπροσδιορίζομαι αριστερός που δεν γουστάρω τους μουσουλμάνους, τουλάχιστον όχι όταν εκδηλώνουν αντισυνταγματικές συμπεριφορές όπως η μη ισότητα των 2 φύλων.

Αυτο που επισημαινει όμως το άρθρο όμως ειναι οτι αυτό δεν απειλεί το δικό σου τροπο ζωής. Τώρα αν ειναι αριστεροί η δεξιοί δεν έχει καμία σημασία.

Ναι και αυτό που λέω είναι ότι αυτό που υποστηρίζει το άρθρο είναι μια ανυπόστατη μπούρδα.

Δεν κάθομαι καν να το διαβάσω γιατί ξέρω ότι είναι ψιλοβλάκες απλά σου παραθέτω μια τυχαία παράγραφο:

Οι αριθμοί των μεταναστών είναι σίγουρα μεγαλύτεροι σε σχέση με το παρελθόν, λόγω της αύξησης του παγκόσμιου πληθυσμού και τα ποσοστά γεννήσεων, καθώς και τα μοντέρνα μέσα μεταφοράς. Εντούτοις, ο έλεγχος που επιτρέπει η πρόοδος της τεχνολογίας και της κρατικής οργάνωσης σε ότι αφορά τη μετανάστευση, καθώς και η πτώση του ρυθμού νέων γεννήσεων της τελευταίας δεκαετίας, επιβάλουν νέους περιορισμούς.

Στην Ελλάδα λοιπόν που έχει 15% πληθυσμό από Αλβανία είναι περισσότεροι από πριν το 90 επειδή με το Χότζα ήταν πολύ χαρούμενοι και γεννοβολάγανε αβέρτα! Αυτό συνέβη σύμφωνα με το κυριακάτικο σχολείο μεταξεταστέων, όχι ότι άνοιξαν τα σύνορα!

Και όπως έχω ξαναπεί δεν έχω κανένα πρόβλημα με την εσωτερική μετανάστευση εντός Ε.Ε. και γενικότερα και των γειτόνων μας (αρκεί να μη μας έρχεται όλη η λέρα). Να μου φεύγει ο άλλος όμως από το Βλακιστάν να μού'ρθει εδώ να μου υποδεικνύει ότι είμαι ασεβής και ότι θα πρέπει να βάλω μπούρκα στην κοπέλα μου για να μην προκαλώ δεν νομίζω ότι είναι το ίδιο πράγμα.

Διάβασε το λοιπόν για να κάνουμε κουβέντα, ούτε εγώ συμφωνώ με όλα τα κομμάτια του. Από μια παράγραφο και τον τίτλο δε βγαίνει άκρη.

Αυτό πάντως που εσένα σου φαίνεται μπούρδα, εμένα μου κάνουν απλά μαθηματικά. Το ποσοστό των φανατικών μουσουλμάνων είναι τόσο μικρό ανά την ευρώπη που απλά δεν διατρέχει κανένας κίνδυνος να αλλοιωθεί ο τρόπος ζωής σου. Εκτός αν την αλλαγή του τρόπου ζωής σου την αντιλαμβάνεσαι με τον αν βλέπεις γυναίκες με μπούργκες ή όχι. Επίσης το θεωρώ από απίθανο ως εκτός πραγματικότητας να έρθει κανείς και να σου ζητήσει να βάλεις στην γυναίκα σου φουλάρι.

[MENTION=1085]sotiris[/MENTION] Ως ουδέτερος παρατηρητής στα γραφεία της Dell στο Δουβλίνο (αλλά φαντάζομαι και στην Ιρλανδία γενικότερα), έχω να σου δώσω μερικά νούμερα:

- Αριθμός μη-μουσουλμάνων συναδέλφων που υποχρεώθηκαν να βάλουν μπούρκα ή να σταματήσουν να τρώνε χοιρινό: 0 (+- 3% περιθώριο λάθους)

- Αριθμός μουσουλμάνων συναδέλφων που τους άρεσε ο "δυτικός" τρόπος και πίνουν τα μπυρόνια τους στα Dell nights out και μουσουλμάνων γυναικών που φοράνε φουστίτσα και τιραντούλες στο γραφείο (έξω από το σπίτι τους γενικότερα): 20 (+- 3% περιθώριο λάθους)

Ποιος τον κουβάλησε εκεί άραγε και για ποιο λόγο;

Γιατί μόνος του δεν πήγε.

Εμένα με προβοκάτσια μου μοιάζει αλλά μπορεί να κάνω λάθος.

[ame=http://www.youtube.com/watch?v=zop7k8wO570&]Ραδιομέγαρο: Παρέμβαση λαθρομετανάστη στην κατάληψη της ΕΡΤ - YouTube[/ame]

Τα σχολια στο βιντεο ειναι τα πιο αντιπροσωπευτικα του κοινωνικου "βαρομετρου".

Το ποστ του τζοζεν εννοειται πως ειναι λογικο, αλλα απο μια ερευνα που εχει την ιδια διαλογη

με το να λες σπουδαζουν 10 πακιστανοι μηχανικοι στην αγγλια άρα ολοι οι πακιστανοι στην ελλαδα εχουν την ιδια συμπεριφορα ιδεολογια.

Που παρολαυτα οταν ερχονται στο ελλαντα για μια καλυτερη μερα ΔΕΝ απαρνιονται τη θρησκεια ΔΕΝ αλλαζουν εθιμα ΠΑΡΑΜΕΝΟΥΝ βαρβαροι, άρα; Γιατι εφυγαν εξαρχης; Για να ζησουν ευρωπαιοι ή να καλυτερέψουν τη ζωη τους; Μπα...

Ολοι εχουμε γνωστο στην αγγλια και τη γαλλια και το αμερικα να μας λενε ποιοι είναι

αυτοι που σπουδαζουν εκει, οι ελιτ των κοινωνιων τους , δειτε λιγο ποιοι ερχονται εδω

ΟΡΚ, ΕΞΩ, μολις ερθουν και μας οι κυριλε που ειναι ανθρωποι τοτε οκ, αλλιως ας φτιαξουν κρατος, δεν φταιξαμε σε τιποτα για την "ισλαμικη δημοκρατια του πακισταν"

[ame=http://www.youtube.com/watch?v=4_oJSg4u2XU]Αλλοδαποι πακιστανοι χουφτωνουν βιαζουν ελληνιδες - YouTube[/ame]

Που παρολαυτα οταν ερχονται στο ελλαντα για μια καλυτερη μερα ΔΕΝ απαρνιονται τη θρησκεια ΔΕΝ αλλαζουν εθιμα ΠΑΡΑΜΕΝΟΥΝ βαρβαροι, άρα; Γιατι εφυγαν εξαρχης; Για να ζησουν ευρωπαιοι ή να καλυτερέψουν τη ζωη τους; Μπα...

Ώπα ρε φίλε, εσύ είσαι ο μη βάρβαρος δηλαδή κι ο χριστιανισμός σου; Ποιος στα είπε αυτά και τον πίστεψες; Από που κι ως που να απαρνηθούν την θρησκεία τους; Επειδή ενοχλείσαι εσύ; Όχι δεν έφυγαν για να καλυτερέψουν την ζωή τους, έφυγαν για να ρθουν να κάνουν κατάληψη στην ελλάδα και να την μετατρέψουν σε ισλαμικό παράδεισο. Να δούμε τι άλλο θα ακούσουμε δηλαδή.

Προβλημα προβλημα πως το λυνεις πως το λυνεις

Εκτος απο την ισλαμοποιηση και τις παρανομιες των λαθρομεταναστων

δειτε λιγο και το παρακατω γιατι το χουμε παραμελησει

[ame=http://www.youtube.com/watch?v=D8Pe8wbtppI]ΠΑΝΟΥΚΛΑ ΘΑ ΜΑΣ ΓΕΜΙΣΟΥΝ ΟΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ - YouTube[/ame]

Έχεις δίκιο, εγώ φταίω που ασχολούμαι. Μα όταν μου λες αυτά που διαβάζω στο στόχο τι απάντηση περιμένεις δηλαδή; Η ερώτηση μένει, τι είναι αυτό που τους υποχρεώνει να ακολουθούν τα δικά σου πιστεύω επειδή μετανάστευσαν;

ΧΑχαχα ολοκληρος φάουντερ με επιχειρηματα δημοτικου! Οχι εμενα ειναι καλυτερη η δουλεια των γονιων μου οχι εμενα.

Δηλαδη τα μαστιγωματα στον πειραια τι ητανε χριστιανικα; :hehe:

Ώπα ρε φίλε, εσύ είσαι ο μη βάρβαρος δηλαδή κι ο χριστιανισμός σου; Ποιος στα είπε αυτά και τον πίστεψες; Από που κι ως που να απαρνηθούν την θρησκεία τους; Επειδή ενοχλείσαι εσύ; Όχι δεν έφυγαν για να καλυτερέψουν την ζωή τους, έφυγαν για να ρθουν να κάνουν κατάληψη στην ελλάδα και να την μετατρέψουν σε ισλαμικό παράδεισο. Να δούμε τι άλλο θα ακούσουμε δηλαδή.

Για εμένα, το να κάθεται κάποιος για ώρα και να προσευχεται Στον "Ύψιστο" μέρα-νύχτα, και να πηγαίνει στη Εκκλησία κάθε Κυριακή, και να σπαταλάει χρήμα για το παγκάρι των απορων και των πτωχών, και το παγκάρι των κληρικών, και το παγκάρι προς αποπεράτωση του ναού είναι τόσο βάρβαρο και βάναυσο όσο το να αυτομαστιγώνεται.

Δεν με ενδιαφέρει καθόλου όμως τι κάνει και σε τι πιστευουν, εφόσον κανένας από τους 2 δεν προσπαθεί να με πείσει να το κάνω και εγώ.

Δεν έχει νόημα βέβαια ότι και να σου γράφουμε από την στιγμή που δεν μπορείς να καταλάβεις ότι δεν προσπαθούμε να τους κάνουμε να φαίνοντε Χριστιανοί, προσπαθούμε να σου δείξουμε ότι είναι τόσο Άνθρωποι όσο και εσύ.

Οι ανθρωποι ειναι ανθρωποι τα ορκ ειναι ορκ.

Ξερω και ξερεις σε ποιους αναφερομαι.

Επισης εκει στο συριζα προσεχτε, γιατι ενω μεχρι τωρα δεν ειχατε πατησει μεγαλη μπανανοφλουδα οσο αφορα στις σχεσεις με το πασοκ,

δες το βιντεο με το λαθρομεταναστη συναγωνιστη και δες και την παρακατω εικονα

και δε χρειαζεται να πω πολλα παραπανω

7142656091_1eac0b14a5_z.jpg