Jump to content

Μεταναστευτικό Ζήτημα στην Ελλάδα

sotiris

Recommended Posts

• Replies 2,8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Μοιραζει τσαγια ο μπουμπουκος! Κριμα η κωλοτουμπα που κανε κ πηγε νδ

ΑΔΩΝΙΣ ταπώνει ΔΡΙΤΣΑ ΣΥΡΙΖΑ για ιθαγένεια Ραγκούση - YouTube

Το συγκεκριμένο νομοσχέδιο το είχαμε σχολιάσει ότι δεν έστεκε εδώ σε αυτό το thread.

Αν σου αρέσει ο τηλεπωλητής και ταυτίζεσαι πραγματικά έχεις πρόβλημα.

Μπορεί να γελάμε με καμιά μπούρδα που λέει που και που, αλλά επειδη τελευταία τό 'χει πάρει στα σοβαρά και θεωρεί ότι όντως είναι πολιτικός και βουλευτής, σοβαρευτείτε.

Χλιμίτζουρας ολκής που προσπαθεί μετά μανίας να πιαστεί από κάπου, και ασκεί κι αυτός πολιτική εκ του ασφαλούς.

Αυτές οι συμπεριφορές / πρακτικές μουσουλμάνων δεν είναι αποδεκτές στην Ελλάδα.

Η Ελλάδα δεν είναι οπισθοδρομική, απλά έχουμε μυαλό.

Το να έχεις μυαλό δεν σε κάνει οπισθοδρομικό και ρατσιστή.

Οι μουσουλμάνοι έχουν αποδείξει ότι σε όποια χώρα και να πάνε, θέλουν σώνει και καλά να έχουν το δικαίωμα να ασκούν πρακτικές της θρησκείας τους. Σου λέει το Σύνταγμα ισότητα των δύο φύλων, και η ερμηνεία του κορανίου είναι να βάλει μπούρκα η γυναίκα για να μην προκαλεί.

Μπροστά στο Σύνταγμα και στο Κοράνι, πιστεύω στο Σύνταγμα, και ας θέλουν να με κρεμάσουν 1 δις μουσουλμάνοι για την τεράστια αυτή ασέβειά μου.

Είναι ατυχές να επιτρέπονται τέτοιες εκδηλώσεις, άποψή μου άμεση απέλαση, τηλέφωνο στη Χ.Α. και cc τον μπουμπούκο.

Και ναι, αν προσβάλλει την ανεξιθρησκία (την οποία δεν πιστεύω), ας απελάσουμε και τους σαιεντολόγους, στα φρύδια μας αν μείνουμε χωρίς σαιεντολόγους και χωρίς κρίσνα και χωρίς ανεξιθρησκεία.

Μας φτάνουν οι μουτζαχεντίν του Χριστόδουλου, δεν θέλω να γεμίσουμε μουτζαχεντίν από κάθε γωνιά της γης με ό,τι βλακεία έχουν μάθει στα παιδικά τους χρόνια κια με όποια άρρωστη ερμηνεία και εφαρμογή, 'κατά τας Γραφάς'.

Αυτοι μετα θα βγουν με τετραγωνακια στο προσωπο στην τιβι, φωτογραφιες τυπου "αχμετ 23 ετων, ηρθε στην ελλαδα για ενα καλυτερο αυριο και οριστε τι του εκανε το απανθρωπο αφεντικο του"

Αυτές οι συμπεριφορές / πρακτικές μουσουλμάνων δεν είναι αποδεκτές στην Ελλάδα.

Η Ελλάδα δεν είναι οπισθοδρομική, απλά έχουμε μυαλό.

Το να έχεις μυαλό δεν σε κάνει οπισθοδρομικό και ρατσιστή.

Οι μουσουλμάνοι έχουν αποδείξει ότι σε όποια χώρα και να πάνε, θέλουν σώνει και καλά να έχουν το δικαίωμα να ασκούν πρακτικές της θρησκείας τους. Σου λέει το Σύνταγμα ισότητα των δύο φύλων, και η ερμηνεία του κορανίου είναι να βάλει μπούρκα η γυναίκα για να μην προκαλεί.

Μπροστά στο Σύνταγμα και στο Κοράνι, πιστεύω στο Σύνταγμα, και ας θέλουν να με κρεμάσουν 1 δις μουσουλμάνοι για την τεράστια αυτή ασέβειά μου.

Είναι ατυχές να επιτρέπονται τέτοιες εκδηλώσεις, άποψή μου άμεση απέλαση, τηλέφωνο στη Χ.Α. και cc τον μπουμπούκο.

Και ναι, αν προσβάλλει την ανεξιθρησκία (την οποία δεν πιστεύω), ας απελάσουμε και τους σαιεντολόγους, στα φρύδια μας αν μείνουμε χωρίς σαιεντολόγους και χωρίς κρίσνα και χωρίς ανεξιθρησκεία.

Μας φτάνουν οι μουτζαχεντίν του Χριστόδουλου, δεν θέλω να γεμίσουμε μουτζαχεντίν από κάθε γωνιά της γης με ό,τι βλακεία έχουν μάθει στα παιδικά τους χρόνια κια με όποια άρρωστη ερμηνεία και εφαρμογή, 'κατά τας Γραφάς'.

Το εθιμοτυπικό αυτό το κάνουν εδώ και χρόνια , στην Ελλάδα,αλλά τα ΜΜΕ το έκαναν πρώτη είδηση ,μιας και είναι της μόδας.

Θα συμφωνήσω σε αυτά που λες για τους μουτζαχεντίν Χριστιανούς, τους οποίους αντιπαθώ σε ίδιο βαθμό με τους Μουσουλμάνους αλλά να με συγχωράς...φυσικά και θα έχουμε ανεξιθρησκεία, διαφορετικά θα είμασταν κάθε Σ/Κ στην Εκκλησιά να φιλάμε παπαδοχέρια και τραγίσια μούσια.

Με την ίδια σκεπτική τότε να φωνάξουμε και την ΧΑ για να βαρέσουν ή να απελάσουν τους Σατανιστές , Δωδεκαθειστές, Βραχμανιστές κτλπ.

Αιματηρό αυτό που είδαμε και ειδεχθές αλλά και πολλοί άλλοι ακόλουθοι άλλων θρησκειών βρίσκουν βάρβαρο το σούβλισμα του αρνιού και τα κοκορέτσια , κατάλοιπο φυσικά και clopy paste παγανιστικών εθιμοτυπικών.

Αιματηρό αυτό που είδαμε και ειδεχθές αλλά και πολλοί άλλοι ακόλουθοι άλλων θρησκειών βρίσκουν βάρβαρο το σούβλισμα του αρνιού και τα κοκορέτσια

Τα αρνιά δεν τα σουβλίζουμε στη μέση των δρόμων, στα σπίτια του ο κόσμος ψήνει.

Το εθιμοτυπικό αυτό το κάνουν εδώ και χρόνια , στην Ελλάδα,αλλά τα ΜΜΕ το έκαναν πρώτη είδηση ,μιας και είναι της μόδας.

Μια και βλέπω το γνωρίζεις καλά το θέμα σε πια περιοχή γίνεται αυτό το εθιμοτυπικό;

Γιατί εγώ δεν το έχω ξαναδεί και γυροφέρνω σχεδόν κάθε μέρα στον Πειραιά.

Μια και βλέπω το γνωρίζεις καλά το θέμα σε πια περιοχή γίνεται αυτό το εθιμοτυπικό;

Γιατί εγώ δεν το έχω ξαναδεί και γυροφέρνω σχεδόν κάθε μέρα στον Πειραιά.

Το εθιμοτυπικο αυτό λαμβάνει χώρα από το 1970 , απλά τώρα είχε μεγαλύτερη συνάθροιση μουσουλμάνων, διότι έχουμε και το 1000 πλάσιο αριθμό λαθρομεταναστών με αποτέλεσμα να βλέπουμε τις εικόνες αυτές.

Πρόσεξε, δεν είπα ότι συμφωνώ, (άλλωστε απεχθάνομαι οτιδήποτε Μουσουλμανικό, Χριστιανικό εθιμοτυπικό έχει μπασταρδέψει και κατακλέψει Αρχαία Ελληνικά Έθιμα και ιδεώδη ,και ναι το σούβλισμα των αρνιών δεν είναι Χριστιανικό ,η παράδοση απαιτούσε οι αρχαίοι Έλληνες, σαράντα ημέρες μετά τον θάνατο των συγγενών τους, να μαγειρεύουν δίπλα από τον τάφο, καθώς πίστευαν ότι στο γεύμα που δίνεται μετά την ταφή και στο μνημόσυνο, συμμετέχει και ο ίδιος ο νεκρός. Οι αρχαίοι έψηναν αρνιά σε εστίες, έπιναν κρασί και χόρευαν για να τον τιμήσουν).

Επίσης υπάρχει και Σωματείο Πακιστανών Μουσουλμάνων Σιιτών στον Πειραιά (Δήμητρας 5).

Όχι δεν είμαι σύμφωνος , αντιθέτως είμαι εξτρεμιστικά κατά , αλλά κινήθηκαν στα πλαίσια του Νόμου και είμαι ενήμερος ότι χρόνια τώρα λαμβάνει χώρα η πράξη αυτή, παλαιότερα σε μικρούς λατρευτικούς χώρους και πλέον προς τέρψιν του Ελληνικού Λαού, σε κοινή περίοπτη θέση, με τα ΜΜΕ να ανακαλύπτουν κάτι που υπάρχει εδώ και δεκαετίες.

Δημοσιογραφία ολκής, όπως πάντα και καλό είναι να μην τρώμε ότι μας σερβίρουν.:jump1:

Υ.Γ. Βάρβαρους θεωρώ και τους Χριστιανούς , στην ίδια κλίμακα με τους Μουσουλμάνους.

Έγινε επεξεργασία από Typhonios

λκής, όπως πάντα και καλό είναι να μην τρώμε ότι μας σερβίρουν.:jump1:

Υ.Γ. Βάρβαρους θεωρώ και τους Χριστιανούς , στην ίδια κλίμακα με τους Μουσουλμάνους.

Εσυ τα θεωρεις ,δεν ενδιαφερει τον κοσμο που ζει εκει ομως καθολου τι θεωρεις. Ειναι βαρβαρο μεταναστοφερμενο και ο τροπος αντιμετωπισης ειναι να φυγουν.

Εσυ τα θεωρεις ,δεν ενδιαφερει τον κοσμο που ζει εκει ομως καθολου τι θεωρεις. Ειναι βαρβαρο μεταναστοφερμενο και ο τροπος αντιμετωπισης ειναι να φυγουν.

Απάντησα, λαμβάνει χώρα από το 1970 , επίσης υπάρχει και Νόμος, οι κάτοικοι ας καλούσαν την Αστυνομία και όχι τα ΜΜΕ.

Όπως επίσης δήλωσα ότι είμαι κατά. και θεωρώ άκυρη την σημείωση σου, προς εμένα , στην παρούσα φάση.

Εκτός και εάν πάρουμε τον Νόμο στα χέρια μας και πράξουμε όπως μας αρέσει.

Εάν είναι έτσι ,καιρός και εμείς να εκ διώξουμε τους Χριστιανούς από τους τόπους λατρείας μας.:crazy_pilot:

Έγινε επεξεργασία από Typhonios

Το εθιμοτυπικο αυτό λαμβάνει χώρα από το 1970 , απλά τώρα είχε μεγαλύτερη συνάθροιση μουσουλμάνων, διότι έχουμε και το 1000 πλάσιο αριθμό λαθρομεταναστών με αποτέλεσμα να βλέπουμε τις εικόνες αυτές.

Πρόσεξε, δεν είπα ότι συμφωνώ, (άλλωστε απεχθάνομαι οτιδήποτε Μουσουλμανικό, Χριστιανικό εθιμοτυπικό έχει μπασταρδέψει και κατακλέψει Αρχαία Ελληνικά Έθιμα και ιδεώδη ,και ναι το σούβλισμα των αρνιών δεν είναι Χριστιανικό ,η παράδοση απαιτούσε οι αρχαίοι Έλληνες, σαράντα ημέρες μετά τον θάνατο των συγγενών τους, να μαγειρεύουν δίπλα από τον τάφο, καθώς πίστευαν ότι στο γεύμα που δίνεται μετά την ταφή και στο μνημόσυνο, συμμετέχει και ο ίδιος ο νεκρός. Οι αρχαίοι έψηναν αρνιά σε εστίες, έπιναν κρασί και χόρευαν για να τον τιμήσουν).

Επίσης υπάρχει και Σωματείο Πακιστανών Μουσουλμάνων Σιιτών στον Πειραιά (Δήμητρας 5).

Όχι δεν είμαι σύμφωνος , αντιθέτως είμαι εξτρεμιστικά κατά , αλλά κινήθηκαν στα πλαίσια του Νόμου και είμαι ενήμερος ότι χρόνια τώρα λαμβάνει χώρα η πράξη αυτή, παλαιότερα σε μικρούς λατρευτικούς χώρους και πλέον προς τέρψιν του Ελληνικού Λαού, σε κοινή περίοπτη θέση, με τα ΜΜΕ να ανακαλύπτουν κάτι που υπάρχει εδώ και δεκαετίες.

Δημοσιογραφία ολκής, όπως πάντα και καλό είναι να μην τρώμε ότι μας σερβίρουν.:jump1:

Το ξέρω ότι μπορείς εύκολα να βρεις την οδό από το Google για αυτό ρώτησα περιοχή.

Όχι δεν γίνεται από 1970 γιατί θα το γνώριζα . Τρία στενά πάρα κάτω ήταν το παλιό μου μαγαζί.

Τώρα έγινε, γιατί υπερέβησαν τον πληθυσμό της μικρής ομάδας που φοβάται. Αν σε κάποιο δωμάτιο γινόταν κάτι αντίστοιχο στο παρελθόν δεν έχει καμία σχέση με αυτό που γίνετε δημόσια.

Δεν με ενδιαφέρουν τα έθιμα κανενός. Εκείνο που γνωρίζω καλά είναι ότι αυτός που με ευχέρεια χρησιμοποιεί μαχαίρι στον εαυτό του με την ίδια ευχέρεια θα το χρησιμοποιήσει σε άλλον

Εμείς τους μαχαιροβγάλτες και τον πολιτισμό που αντιπροσωπεύουν τους αφήσαμε πίσω 2 -3 γενιές και τώρα τους βρίσκουμε μπροστά μας εισαγόμενους!!

Σωματεια αντιθετα στις αρχες του Δημοκρατικου πολιτευματος ειναι παρανομα.

Πχ η ισοτητα ανδρα- μπι... εεε γυναικας ειναι αρχη του δημοκρατικου πολιτευματος

Δεν πρέπει να διαφύγει της προσοχής μας το γεγονός ότι το βίντεο τραβήχτηκε από δημοσιογραφική ομάδα, που σημαίνει ότι ειδοποίησαν οι ίδιοι.

Φιγούρα στην πατρίδα: Κοιτάξτε πόσο καλά περνάμε εμείς στην Ελλάδα.

Φερε το σκουπιδι μου μη σε σκοτωσω! Οχι, ειναι το δικο μου σκουπιδι!

Στα τρενα και εξω μακρυα απο δω!

Πιο μακρυα και απο τον μυραλις!

«Πόλεμος» Ρομά με Πακιστανούς | ειδησεις , κοινωνια | Ημερησία

Φερε το σκουπιδι μου μη σε σκοτωσω! Οχι, ειναι το δικο μου σκουπιδι!

Στα τρενα και εξω μακρυα απο δω!

Πιο μακρυα και απο τον μυραλις!

«Πόλεμος» Ρομά με Πακιστανούς | ειδησεις , κοινωνια | Ημερησία

Αν αντί να κοιτάς κάθε φορά το δάχτυλο αφουγκραζόσουν για λίγο και το έψαχνες θα καταλάβαινες ότι δεν φταίνε οι σκραπερς αλλά αυτοί που τους χρειάζονται, για να βγάλουν χρήμα.

Οι χαλυβουργίες για το σχεδόν τσάμπα μέταλλο και τα ευρωπαϊκά σχέδια για πράσινη ανάπτυξη και ανακύκλωση στην Ελλάδα είναι η αιτία.

Το πρόβλημα αναδεικνύει ο Χρήστος Καρακέπελης στην ταινία του "πρώτη ύλη"

[ame=http://www.youtube.com/watch?v=8Vb7oANwog8]ΠΡΩΤΗ ΥΛΗ - RAW MATERIAL TRAILER short - YouTube[/ame]