Jump to content



Μεταναστευτικό Ζήτημα στην Ελλάδα


sotiris

Recommended Posts

  • Replies 2,8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Typhonios...(απο σένα πιάνομαι απλά, δεν σημαίνει τίποτα)

Γιατί οι μετανάστες ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ να φύγουν;

Γιατί θα τους κρατήσουν τα αφεντικά για φτηνά χέρια;

Γιατί αισθάνεσαι κατώτερος;

Γιατί ένας άλλος typhonios/snips σε 10 χρόνια απο τώρα, θα ντρέπεται και μόνο που θα λέγεται ΈΛΛΗΝΑΣ;

Γιατί Δεν πρέπει να υπάρχει Εθνική συνείδηση;

Μείνετε μαζί μας. Αυτά και άλλα πολλά ΓΙΑΤΙ στα επόμενο επεισόδειο της σειράς μας...

Ο (εσκεμμένος) βιασμός της Ελληνικής Παιδείας..

Link to comment
Share on other sites

το τελευταιο 48ωρο ζουμε μια συλλογικη παρακρουση με την βουλα παπαχρηστου (μπου του γου ΤΙ ΜΠΙΤΣΑΡΟΣ ΘΕΕ ΜΟΥ)...

ο elawyer στο φεησμπουκοπροφιλ του... τασσεται υπερ της αποφασης της δοε (!!!!!!!) ,τουλαχιστον ως προς το οτι υπαρχει παραπτωμα, δικαιολογωντας την με τον παραλογο κανονα της δοε για τους αθλητες "δεν επιτρεπεται στους αθλητες μπλα μπλα anything that can be deemed to be racist or offensive towards any group of people..κλπ αν οι αθλητες εχουν αμφιβολια για καποιο μηνυμα, να μην το δημοσιευουν αλλα να περιμενουν εγκριση της επιτροπης"

Ο πρωτος κανονας ειναι αντιθετος στην διεθνη αρχη "καμμια ποινη χωρις ακριβη νομο" δηλ αν δεν οριζεται επακριβως η παραβαση δεν μπορει να τιμωρειται

,ο δευτερος ειναι απροκαλυπτη λογοκρισια..

(σημειωτεον εγραψα με λιγα νομικα τα σχολια αυτα στο προφιλ του και ο elawyer με μπαναρε για τα καλα η μυστηριωδως μου χαλασε το φεησμπουκ χθες)

Και εχουμε δημοσιευματα του στυλ "εθνικος διχασμος για την βουλα παπαχρηστου"

Τι διχασμος ρε παιδια, στο φεησμπουκ τουλαχιστον 5.400 εχουν ψηφισει κατα της αποφασης της δοε και 700 κατα!!!!

Link to comment
Share on other sites

Τι διχασμος ρε παιδια, στο φεησμπουκ τουλαχιστον 5.400 εχουν ψηφισει κατα της αποφασης της δοε και 700 κατα!!!!

Ξέχασες να μας πεις πόσοι έχουν ψηφίσει κατά ρε συ....

Link to comment
Share on other sites

ο elawyer στο φεησμπουκοπροφιλ του... τασσεται υπερ της αποφασης της δοε (!!!!!!!)

ο σωτηρόπουλος; είχε αρχίσει να γίνεται εκνευριστικός στο τουίτερ. Κάποιος είχε κάνει ένα αστείο (χοντρό), για τη Γιουροβίζιον, για την ντάνα ιντερνάσιοναλ (ότι έκοβε τον π****ο της ότι θα πέρναγε στην επόμενη φάση, ή κάτι τέτοιο) κι αυτός (ο Σωτηρόπουλος/η-δικηγόρος) το είχε κάνει μείζον θέμα ότι είναι σεξιστικό κλπ κλπ κλπ Στην αρχή είχε λίγο πλάκα αλλά μετά κατάντησε πολύ εκνευριστικός (είχε κι ένα παρελθόν με τέτοιες υπερβολές)

Link to comment
Share on other sites

ο σωτηρόπουλος; είχε αρχίσει να γίνεται εκνευριστικός στο τουίτερ. Κάποιος είχε κάνει ένα αστείο (χοντρό), για τη Γιουροβίζιον, για την ντάνα ιντερνάσιοναλ (ότι έκοβε τον π****ο της ότι θα πέρναγε στην επόμενη φάση, ή κάτι τέτοιο) κι αυτός (ο Σωτηρόπουλος/η-δικηγόρος) το είχε κάνει μείζον θέμα ότι είναι σεξιστικό κλπ κλπ κλπ Στην αρχή είχε λίγο πλάκα αλλά μετά κατάντησε πολύ εκνευριστικός (είχε κι ένα παρελθόν με τέτοιες υπερβολές)

Ειναι τρελλο, πως απο εκει που για ολα τα αλλα ειναι υπερμαχος της ελευθεριας της γνωμης και στηλιτευει την κρατικη καταστολη, ξαφνικα επικυρωνει ( μην πω τπτ βαρυτερο) μια αποφαση που παραβιαζει σωρεια βασικων αρχων του ποινικου δικαιου... Ειναι σωστο επισης αυτο που ακουγεται στο ιντερνετ οτι παρανομα δεν της επετρεψαν ουτε απολογια η εστω ρε παιδι μου να πει δυο λογια μεσω του δικηγορου της...

Link to comment
Share on other sites

Επίθεση μυστήριο με ρόπαλα σε ζευγάρι από Πακιστανούς - NEWS247

Το μυστήριο είναι ότι αποτελεί ακόμα ''μυστήριο''

.....βέβαια καλού κακού ας περιμένουμε μέχρις της πλήρους ανάλυσης των λογαριασμών των παθόντων στα ''κοινωνικά δίκτυα'' απο την αρμόδια περι φρονημάτων επιτροπή.... μπορεί να βρεθεί κανένα μήνυμα ''εχθροπάθειας'' και έτσι το ''μυστήριο'' θα λυθεί

Έγινε επεξεργασία από colt3003
Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...
theblog24.gr: Αφρικανοί κοροιδεύουν την προεδρική μας φρουρά;;;

Καημένοι λάθρο που ήρθατε κυνηγημένοι για μία καλύτερη ζωή στην Ελλάδα :(

Κλασικό παράδειγμα παραπληροφόρησης, εσκεμμένα μάλιστα αφού εδώ και μέρες παίζει αυτή η φωτό.

(Το εσκεμμένα δεν πάει στο μέλος που ανέβασε την φώτο αν δεν γνώριζε)

Είναι πλέον γνωστό ότι η φωτογραφία απεικονίζει διάσημο αμερικανό μπασκετμπολίστα και φυσικά κακόγουστο όσο αφορά στα αστεία του.

Για μένα τέτοιες γκριμάτσες δεν είναι αστείες προς ένα άγημα...

Δύο μόνο διαπιστώσεις.

1. Πόσο εύκολα πιστεύετε τα μέσα προπαγάνδας που σας πασάρουν ότι γουστάρουν, νομίζω από αυτό και μόνο μπορείτε να το καταλάβετε... Αν όχι, πλέον είστε άξιοι της μοίρας σας... Χιλιάδες πίστεψαν αυτή την φωτογραφία και ίσως να ήταν και ένα πείραμα για να καταλάβουν πόσο εύκολα καθοδηγούν τον κόσμο (τουλάχιστον τον κόσμο που θέλουν).

Κάντε μια προσπάθεια να διαβάσετε και να ανοίξετε το μυαλό σας, να ακούτε τη φωνή της λογικής κι όχι του μίσους..

Μην καταπίνετε ότι σας πασάρουν, διαβάστε και την άλλη άποψη...

2. Όταν έγινε το περιστατικό και δημοσιεύτηκε η φωτογραφία κανένας "πατριώτης" - πατριδοκάπηλος δεν ούρλιαξε για την προσβολή προς τον τσολιά, ξέρετε γιατί;

Γιατί ο μπασκετμπολίστας είναι Αμερικάνος κι ως γνωστό οι "πατριώτες" σκύβουν κεφαλάκι - κι όχι μόνο - στα αμερικανά.... Μην κάνουμε και σκηνή, δεν έγινε και τίποτα...

Όλα αυτά ας σας βάλουν σε σκέψεις...

Link to comment
Share on other sites

Θα εκτεθώ; Εγώ το έγραψα;

Το είδα. Πίστεψα ότι μπορεί να ισχύει και το πόσταρα. Από την άλλη, εσύ έρχεσαι, με λες βλάκα και άλλα πολλά, αλλά δεν κάνεις τον κόπο να μου ανοίξεις τα μάτια.

Οπότε συνεχίζω να το πιστεύω και ας μην μπορώ μετά να το μαζέψω !!!

Link to comment
Share on other sites

Stars της "Dream Team" στο Σύνταγμα | Mediasoup

Και βέβαια

Μπασκετμπολίστας της Dream team?

"Ελπίζω οι εικόνες αυτές να φθάσουν σε όλο τον κόσμο"

Μαύρος όχι και τόσο καλός στο μπάσκετ?

"Αφρικανοί κοροιδεύουν την προεδρική μας φρουρά;;;"

Έγινε επεξεργασία από yanni
Link to comment
Share on other sites

"Αφρικανοί μετανάστες συγκεντρώθηκαν στο μνημείο του αγνώστου στρατιώτη και άρχισαν να κινούνται ΑΠΕΙΛΗΤΙΚΑ προς τους Εύζωνες που ήταν εκείνη τη στιγμή στο σημείο."

lmMFao!

Και να προσθέσω: "ενώ άρχισαν να εκτοξεύουν προς τους τιμημένους μας τσολιάδες υπογεγραμένα μπλουζάκια με εκρηκτικά"

Α ρε ΣΑΜΠΡΩΤΑ που σας χρειάζεται...

1542986.jpg

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Πλήθος κόσμου αλλά και ένταση στο αντιρατσιστικό συλλαλητήριο - NEWS247

Έβλεπα το ρεπορτάζ στην TV και δεν θα έλεγα ότι συμβαδίζει με αυτά που γράφονται στο παραπάνω λινκ. Το παιδί που πλακώσανε στο ξύλο είχε απλά κοντό μαλλί όχι ξυρισμένο (μισό με έναν πόντο και πυκνό) και καλά τον περάσανε για Χρυσή Αυγή (νομίζω δεν είχε μαύρη μπλούζα αλλά δεν είμαι και απόλυτα σίγουρος). Το πρόσωπο του, ήταν φουλ στα αίματα (σπασμένη μύτη και ίσως και κανένα δόντι υποθέτω από την εικόνα που είδα). Στην TV αναφέρθηκε ξυλοδαρμός από Πακιστανούς όχι από Έλληνες που συμμετείχαν στην πορεία καθώς και ότι Πακιστανοί τον γλύτωσαν από τα χειρότερα.

Γενικά το πράγμα πάει από το κακό στο χειρότερο και αν φτάσαμε να κινδυνεύει όποιος έχει κοντό μαλλί ή/και μαύρη μπλούζα χαιρετίσματα. Επίσης δεν μου άρεσε καθόλου η κίνηση για ντου προς την Βουλή. Το ότι ζουν εδώ χρόνια δεν τους δίνει δικαίωμα να διαμαρτύρονται όπως οι Έλληνες. Αύριο τι θα κάνουν; Κατάληψη και πανό στην Ακρόπολη; Πριν με κατηγορήσετε για το τελευταίο (ου ρατσιστή κ.τ.λ.) ακόμα και ένας ενοικιαστής σε ένα σπίτι, όχι φιλοξενούμενος, δεν έχει τα ίδια δικαιώματα με τον ιδιοκτήτη.

Είχε μαύρη μπλούζα τελικά, όχι ότι παίζει ρόλο

Real.gr - Κοινωνία - Τραυματισμοί στο αντιρατσιστικό

Έγινε επεξεργασία από yanni
Link to comment
Share on other sites

τυχαίνει να μένω διπλα στο στρατοπεδο Κορίνθου,το οποιο εν μία νυκτί μετατράπηκε σε χώρος "υποδοχης" λαθρομεταναστων.ας κανω ένα μικρο "ρεπορταζ" ..

παραλληλα με τους εναπομείναντες φαντάρους ζουνε από χτες μεγαλος αριθμος λαθρομεταναστών, σε διπλανους θαλαμους σε αποσταση μερικών μέτρων..

μπορει το στρατοπεδο να μην δεχεται εδω και 3-4 ΕΣΣΟ νεοσυλλεκτους,αλλα έχει κανονικά άτομα που υπηρετούν τη θητεία τους και εποπ.

νομικά στέκει αυτο το πραγμα? να συνυπαρχουν φανταροι,οπλισμος και λαθρομεταναστες στον ιδιο χωρο?

προφανως μέσα στην προχειρότητα της μια νυχτας οπου στηθηκε ο "χωρος υποδοχης",το βραδυ χτες εγιναν εντος στρατοπεδου συμπλοκες απο ομαδες διαφορων εθνικοτητων και 4 διακομίστηκαν στο νοσοκομειο..ετυχε να γυρναω την ωρα της αναταραχης απο νυκτερινη εξοδο..απο την ταρατσα μου,βλεπεις εντος του στρατοπεδου το οποιο ειναι στο κεντρο κυριολεκτικα της πολης..

ακουστηκε 1 πυροβολισμος και μετα απο 10 λεπτα ηρθε το ασθενοφορο(περασε μπροστα μου)..

στον πανικο καμια 20αρια πηδησαν την μαντρα(οποιος υπηρετησε κορινθο,καταλαβαινει οτι η μαντρα ειναι παιχνιδακι να την πηδηξεις) και γεια σας!

ο πυροβολισμος και η 'αποδραση" αληθεια έπαιξαν σε κανενα καναλι?

επίσης ποιος πυροβολισε?φανταρος?αστυνομικος? κυνηγος Κορίνθιος που εψαχνε μπεκατσες στην Οδο Αγ Αννης 3 το πρωι?

όλα αυτα μολις το 1ο βραδυ "φιλοξενίας"..

λεω για πλακα να στηθω την νυχτα στα σκοτεινα σημεια της μαντρας,αναμεσα στους φωτισμους του δρομου, να βντεοσκοπησω την "κινηση",ετσι μπας και με την εικονα σταματησουμε να ειμαστε οι τρελοι του χωριου..αλλά μαλλον μετα τα χτεσινα,σημερα και για 2-3 μερες θα έχουν βαλει φυλαξη..

Link to comment
Share on other sites

Πρώτον η Αυστραλία έχει γυναίκα πρωθυπουργό. Οπότε εάν αναφέρεται σε κάποιον, αναφέρεται σε προηγούμενο πρωθυπουργό της χώρας.

Επίσης σύμφωνα με το snopes δεν ισχύουν αυτά τα οποία γράφει το gamato. Αυτά που αναφέρει είναι ότι έγιναν συζητήσεις και συναντήσεις με μετριοπαθή ιμάμιδες και εκπροσώπους των μουσουλμάνων της Αυστραλίας, με σκοπό την πρόληψη ενεργειών σαν και αυτήν της βομβιστικής επίθεσης στο μετρό του Λονδίνου. Επίσης ένας πρώην υπουργός σε μία συνένετευξή του σε τηλεοπτικό πρόγραμμα, αναφέρεται ξεκάθαρα στην εκκοσμίκευση της Αυστραλίας, η οποία είναι θρησκευτικά ουδέτερη τονίζοντας πως οι Μουσουλμάνοι θα πρέπει να σέβονται και να ακολουθούν μόνο τους νόμους στις χώρας και όχι το νόμο της Σαρία.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.