Jump to content



Μεταναστευτικό Ζήτημα στην Ελλάδα


sotiris

Recommended Posts

το ίδιο και αστυνομικός χωρίς διαταγή από εισαγγελική αρχή. Για το δεύτερο δεν είμαι σίγουρος, για τον ελεγκτή σίγουρα! Οπότε, παρακαλάω να μου πέσει κανένας τέτοιος τσαμπουκάς να "παίξουμε". ;)

μην το κανεις, γιατι θα μας γραφεις μετα απο 1 μερα στο αυτοφωρο... απο το τσαμπουκα.

μπορει να κανει εξακριβωση στοιχειων, ακομα και αν ειναι εκτος υπηρεσιας, αρκει να σου δειξει την ιδιοτητα του(πχ ταυτοτητα). οπουδηποτε.

αν αρνηθεις, εχει το δικαιωμα μα σε παει στο τμημα, για εξακριβωση ή αν κρινει οτι εισαι υποπτος για καποιο αδικημα.

Link to comment
Share on other sites

  • Replies 2,8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

μην το κανεις, γιατι θα μας γραφεις μετα απο 1 μερα στο αυτοφωρο... απο το τσαμπουκα.

μπορει να κανει εξακριβωση στοιχειων, ακομα και αν ειναι εκτος υπηρεσιας, αρκει να σου δειξει την ιδιοτητα του(πχ ταυτοτητα). οπουδηποτε.

αν αρνηθεις, εχει το δικαιωμα μα σε παει στο τμημα, για εξακριβωση ή αν κρινει οτι εισαι υποπτος για καποιο αδικημα.

Για αστυνομικό μιλάς. Ελεγκτής απαγορεύεται να σε αγγίξει.

Link to comment
Share on other sites

Για αστυνομικό μιλάς. Ελεγκτής απαγορεύεται να σε αγγίξει.

ναι. ο ελεγκτης ειναι απλος πολιτης. οπως και οι σεκιουριταδες στα λεωφορεια του οασθ.

Link to comment
Share on other sites

Εγώ πάντως που η μόνη φορά που δεν έχω πληρώσει είναι όταν πήραμε μαζί το τρόλλευ, χαίρομαι με τέτοια, αν και θα προτιμούσα να τους έχωνε το πρόστιμο σε όλους.

Αλλά ναι, και παράνομος μετανάστης, και παράνομος στο τρόλλευ, είναι του ματς.

Και όπως λέει και ο μπράβος βουλευτής στη συνέντευξη του Σρόιντερ:

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΝΟΜΙΜΟΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΗΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΟΛΟΙ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΗΡΘΑΝΕ.

Γατάκια :hehe:

Link to comment
Share on other sites

Από την άλλη άκουγα για κάποιον στο ραδιόφωνο που είχε μπλέξει στα γρανάζια της γραφειοκρατίας προσπαθώντας να διώξει λαθρομετανάστες από το ξενοίκιαστο διαμέρισμα του, που είχαν κάνει κατάληψη.

Ώσπου φίλος του έδωσε ένα τηλέφωνο. Την άλλη μέρα το πρωί άδειο και σφουγγαρισμένο σαν καινούριο.

Μάντεψε : P

Myth busted?

Οι βιασμοί, η Χρυσή Αυγή και οι εκλογές | ΘΕΜΑΤΑ | Protagon

Ο κολλητός φίλος, του φίλου, του φίλου μου, είχε ένα σπίτι που το κατέλαβαν μετανάστες. Ο άτυχος ιδιοκτήτης αφού πήγε στην αστυνομία και δεν έβγαλε άκρη πήρε τηλέφωνο την ΧΑ. Τότε τα γνωστά παιδιά, με τα γνωστά μπράτσα, καθάρισαν το σπίτι διώχνοντας τους κακούς μετανάστες αφού φυσικά τους έσπασαν στο ξύλο. (Ίσως την έχετε ακούσει κι εσείς αυτή την ιστορία. Αν ναι, διαβάστε και τη συνέχεια του περίεργου διαδικτυακού αυτού ρεπορτάζ).

...

Όσο για την ιστορία με το διαμέρισμα υπό κατάληψη από μετανάστες, είναι η ιστορία που διέδιδε και επίσημα (22 Νοεμβρίου 2011) το όργανο της ΧΑ, δηλαδή η Ελεύθερη Ώρα. Διαβάστε το σχετικό ρεπορτάζ και βγάλτε τα συμπεράσματά σας

Link to comment
Share on other sites

Για να γινω λιγο λαικιστης, αυτη που το γραψε αυτο ας παει ενα βραδυ στην ομονοια μονη της βολτα η με τις φελλοου μπιτσιζ και να ακουσω μετα την διαψευση της.

Εγω μια φορα το Πασχα του 2010 περασα με την τοτε μπιατς απο πανεπιστημιου βραδυ (~21.00) ,και σε αποσταση 50 ποντων απο εμας ,ενας μεταναστης εκανε ηχηρα κ επιδεικτικα την χειρονομια της συνουσιας.

Προφανως επειδη ηταν κοπαδι εκει γυρω, δεν μπορουσα να κανω και πολλα ,οποτε αρκεστηκα στην σκεψη του οτι οι 50 ποντοι θα ηταν το κοντινοτερο που την ειχε πλησιασει στην ζωη του.Ας φανταστει ομως μονος του κανεις τι σημαινει να φοβασαι να περασεις απο την πανεπιστημιου (μπροστα απο την ακαδημια) στις 9 το βραδυ.

Link to comment
Share on other sites

Μπορεί να έχεις δίκιο όμως επειδή διαβάζω και ακούω συνέχεια για ξυλοδαρμούς αλλοδαπών από την ΧΑ , το πίστεψα.

Τώρα αποδεικνύετε ότι οι άνθρωποι είναι φιλειρηνικοί και δεν κοπάνησαν κανέναν : P

Σε κανέναν δεν μπορείς να βασίζεσαι σε αυτόν τον τόπο : )

Link to comment
Share on other sites

Στη Μανωλάδα...

Αστυνομικο πογκρομ κατα μεταναστων στη μανωλαδα - astynomiko pogkrom kata metanaston sti manolada

Μετανάστες εργάτες στα φραουλοχώραφα της Ηλείας - Ιστορικό | i-RED

Μανωλάδα: Τους περιέφεραν γυμνούς για παραδειγματισμό

Σιχαμένοι υποκριτές... οταν σας δουλευαν τα χωράφια για ενα κομμάτι ψωμι ομως, τους δερνατε και τους σερνατε πισω απο τα μηχανακια γυμνούς σε σκηνές βγαλμένες απο το μεσαίωνα για "παραδειγματισμό", ήταν καλά και δε φοβόσασταν, ελεεινοί τσιφλικάδες της δεκάρας...

Λέει τώρα ο άλλος ο χλεχλεδάκος "Διώξιμο"... Ουστ λεχρίτη!

Υ.Γ. Καντε μια αναζητηση στο Google και θα σας βγάλει κι άλλα, αν αυτα τα λινκ δε σας φτανουν για να δειτε τι σημαίνει Μανωλάδα...

Υ.Γ. Για να μη παρεξηγηθώ... δεν ειμαι κανενας μεταναστολάγνος ή απ' αυτούς που πιστεύουν οτι "Ολοι χωράνε" και αλλες τετοιες βλακειες... μακαρι να μην υπήρχαν σύνορα, αλλα απο τη στιγμή που υπάρχουν, και που λειτουργουν οργανωμένα συστήματα εντός τους που λέγονται κράτη, πρέπει να γίνονται σεβαστά. Προβληματάρα τη θεωρώ την παράνομη μετανάστευση, οχι απλως πρόβλημα. Αλλά οταν βλέπω τέτοιες απόψεις να εκφράζονται απο κατοίκους της Μανωλάδας -και της κάθε Μανωλάδας- τρελαίνομαι. Σαν να ακους απο τα SS οτι φοβούνται για τη ζωή τους απο τους Εβραίους στα στρατόπεδα συγκέντρωσης ενα πραμα...

Link to comment
Share on other sites

Αυτα περι θηριωδιων σε βαρος των μεταναστων καλο θα ηταν να τα παιρνει κανεις λιγο πιο επιφυλακτικά...Πως ειναι δυνατον να μαθαινουμε κατι τετοια μονο μεσα απο το ιντερνετε και να μην τα βλεπουμε γυρω μας...ολοι παμε λιγο πολυ στην επαρχια...Καποιες φορες η αληθεια ειναι λίγο πιο περίπλοκη..Θυμαμαι παρακολουθουσα μια δικη πριν απο εμας με εναν μεταναστη 50+ που δηθεν ειχε τραυματιστει σε εργοστασιο πηγαινοντας να καθαρισει ενα μηχανημα..και ειχε γινει μηνυση κατα του υπευθυνου ασφαλειας...τελικα αποκαλυφθηκε πως ο συγκεκριμενος, ειχε καταλαβει πως λογω ηλικιας και επειδη δεν ξερει την γλωσσα δεν εχει πολυ μέλλον στην ελλαδα, και βρηκε εναν τροπο να εισπραξει ΧΟΝΤΡΗ αποζημιωση απο το εργοστασιο...(ειχε βαλει το χερι του να καθαρισει ενα μηχανημα που καθαριζοταν μονο απο ειδικο)

Link to comment
Share on other sites

γενικά ισχύει αυτό. Παντού χρειάζεται επιφύλαξη και προσοχή οσον αφορά την παραπληροφόρηση.

Αλλά η Μανωλάδα ειναι περίπτωση. Εχουν γραφτει εκατονταδες αρθρα, ρεπορταζ, εχουν γινει καταγγελίες, δικαστήρια*, υπάρχει και ενα κίνημα "μην αγοράζετε φράουλες Μανωλάδας"... Τωρα, αν θες να μου πεις οτι ολα αυτά ηταν... "μουφα"... τι να πω.

*Μπορώ να σου δωσω και link για ολα αυτα. Αν και με μια αναζήτηση θα βρεις και μονος σου. edit: Να κι ενα ακόμα, πιο αναλυτικό. Οσα θελεις εχει...

Α, και τελος.. ενταξει, για θηριωδίες δε ξέρω -εξαρτάται απο το τι ειναι και θηριωδία για τον καθένα-, αλλά όλα τα υπόλοιπα, μη μου πεις οτι δε τα βλέπεις γύρω σου... Για εκμετάλευση ως εκει που δε παει, και καμια κακοποίηση συχνα- πυκνα. Εγώ Θεσσαλονίκη είμαι και τα βλέπω, ουτε καν Αθήνα, ούτε καν επαρχία.

Είπαμε κακοί στραβοί κι ανάποδοι "αυτοί", αλλά όχι οτι κι "εμεις" εχουμε καθαρή τη φωλια μας.. να ξερουμε και τι λεμε.

Έγινε επεξεργασία από geogeoland
Link to comment
Share on other sites

Επειδή διάβασα σχετικές εμπειρίες...

Θα ήθελα να είμαι ειλικρινής, τόσα χρόνια που κυκλοφορώ στο κέντρο της Αθήνας μέρα και νύχτα έχω δει πολλά σχετικά με το θέμα.

Έχω δει τους λαθραίους που βγάζουν μάτι ότι "ψάχνονται". Συνήθως νιγηριανοί σε ομάδες τριών και άνω. Μου έχουν τύχει τέτοιοι και νύχτα και μεσημέρι. Κάτι μεσημέρια στο Μεταξουργείο γίνεται της τ@ν@ς από τέτοιους, όταν πάω για δουλείες. Τραγικό, για μέρα μεσημέρι. Η καλύτερη λύση, όπως το κατάλαβα όλα αυτά τα χρόνια και που ακολουθούν και άλλοι που ξέρω και μένουν μεσ' το κέντρο είναι να μη δείχνεις ταραγμένος και να έχεις "ύφος". Ούτε να σε δουν να τους αποφεύγεις αλλάζοντας πεζοδρόμιο 5 μέτρα πριν φθάσεις σ' αυτούς ούτε να τους κοιτάς σαν να ψάχνεσαι για μπελάδες. Όμως, περνάς από δίπλα τους κανονικά με το ύφος του πολλά βαρή κι έτσι, τους ρίχνεις και μια κλεφτή ματιά καρφωτή και τέλος. Έτσι, ποτέ δε με πήραξε κάποιος. Στον φόβο ποντάρουν...

Ωστόσο, δεν πρέπει μεμονωμένα περισταστικά να μας στιγματίζουν και να πέφτουμε σε γενικόλογα. Έχω γνωρίσει πολύ καλούς ξένους, ίσως και παρανόμους! Στα Εξάρχεια είναι ένας έγχρωμος μικροπωλητής, που περνάω και μιλάμε κάθε φορά που είμαι εκεί γύρω ή έστω ένα γειά. Και Πακιστανούς ακόμη έχω γνωρίσει πολύ καλούς. Οκ, πάω και σε μαγαζιά Πακιστανών, Αράβων, Αιγυπτίων δε χρειάζεται να το κρύβω... όταν μου κόβει απόδειξη με 1.50 την μπύρα, δε με νοιάζει ο Ελληνάρας που τη χρεώνει 6 και απόδειξη άμα τη θυμηθεί.

Αυτά, θέλοντας να πω ότι δεν είναι όλοι κακοί. Είμαστε στον 21ο αιώνα και κυβερνάει η προκατάληψη! :dots:

Υ.Γ: Δεν είμαι από αυτούς τους χαζούληδες και καλά αντι-ρατιστές και τέτοια. Αυτά είναι βλακείες. Έχω χιλιοβρίσει Πακιστανό (όπως οι φασίστες) και άλλους ξένους, αλλά όταν φέρονται άσχημα. Το ίδιο που θα έκενα και με Έλληνα, χωρίς να παίζει ρόλο δηλαδή το ότι είναι Πακιστανός.

Έγινε επεξεργασία από Hydra
Link to comment
Share on other sites

λογικό μου ακούγεται. Αν, δηλαδή, καπνίσω φούντα, και πάω να ληστέψω τράπεζα, θα με δικαιολογήσουν; «Δεν είναι συνηθισμένος σε ναρκωτικά, λόγω θρησκείας»;

Link to comment
Share on other sites

λογικό μου ακούγεται. Αν, δηλαδή, καπνίσω φούντα, και πάω να ληστέψω τράπεζα, θα με δικαιολογήσουν; «Δεν είναι συνηθισμένος σε ναρκωτικά, λόγω θρησκείας»;

Αν καπνίσεις φούντα και πας να.........; Θα σε δικαιολογήσουν. : P

Αν ληστέψεις τράπεζα, δεν θα υπάρχει κανείς που να πιστέψει ότι κάπνισες φούντα. : )

Link to comment
Share on other sites

η κατασταση στην Πατρα έχει ξεφυγει...

μετα το περιστατικό αρχισαν συνελευσεις σε πλατειες με σκοπο ο κοσμος να αποφασισει τι θα κανει...

μιλαμε πλεον για εκατονταδες,ισως και χιλιαδες χωρις υπερβολη..το βραδυ δεν μπορεις να κυκλοφορήσεις απο το υψος Αγ.Ανδρέα και προς το νεο λιμανι...ολα τα σπιτια που ηταν κλειστα ή εγκαταλειμμένα,εχουν γινει τρώγλες οπου στιβαζονται κατα 10αδες..τα παλαια κτηρια πειραϊκής πατραϊκής επισης..

οι μαχες μεταξυ εθνικοτητων σομαλοι-αφγανοι ειναι συνηθες φαινομενο..τις προαλλες 5 νομιζω πηγαν νοσοκομειο μαχαιρωμενοι..επειδη δεν μαχαιρωθηκε ελληνας δεν επαιξε πολυ το στορυ..χυμα στο δρομο σε κεντρικο σημειο ειδα με τα ματια μου τους πετσοκομενους με επιδεσμους σε χερια,κοιλιες,ποδια..δεν θελει και πολυ να βρεθεις ξαφνικα σε διασταυρούμενα πυρά και να φας καμια αδεσποτη..

πραγματικα κατι πρεπει να γινει διοτι η πεινα,απελπισια και το ενστικτο επιβιωσης μπορει πολυ ευκολα να οπλισει το μαχαιρι του καθε σομαλου,αφγανου κτλ..

Link to comment
Share on other sites

Θα τραβηξει ατομα η ΧΑ ανετα απο κατι τετοια. Παντου υπαρχουν προβληματα στην επαρχια

απο "αυτους".

η ΧΑ εκανε την εμφανιση της σημερα στο χωρο της συνελευσης των κατοικων κ εφαγε πορτα απο τον κοσμο..

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.