Hydra Μάϊος 6, 2012 #861 Μάϊος 6, 2012 Εγώ δεν καταλαβαίνω κανέναν που αξιώνει δολοφονίες. Να βρεθούν αυτοί με το μέτωπο στην κάνη, αφού είναι εξοικειωμένοι. Δεν είμαστε Τσοχατζόπουλοι κι εμείς από τα κάτω μεγαλώσαμε.
magicman Μάϊος 6, 2012 #862 Μάϊος 6, 2012 hydra, βαζω στοίχημα, οτι αλλα θα ελεγες.. αν εμπαιναν στο σπιτι σου.εξω απο τον χορο, πολλα τραγουδια λες.
Hydra Μάϊος 6, 2012 #863 Μάϊος 6, 2012 Αυτούς τους λαϊκισμούς και τις εικασίες κράτα τες για τη γιαγιά μου. Όχι, φίλε μου, δε θα έκανα έτσι, όπως δεν έκαναν και γνωστοί μου.Παρανοϊκοί είστε; Θα ήμουν υπέρ της δολοφονίας επειδή θα με έκλεβε; Μην κάνεις υποθέσεις για εμένα και σχολίασε με τη γνώμη σου το θέμα, χωρίς να με ανακατεύεις.
johnysb Μάϊος 6, 2012 #864 Μάϊος 6, 2012 Αφου δεν θες να μιλησουμε για σενα, θα σου πω εγω για μενα.Αν προσπαθησουν καποιοι να μπουν στο σπιτι μου και τους καταλαβω οσο ειναι νωρις θα τους σκοτωσω και θα τους κανω φαγητο στα γουρουνια,αν θελεις χαρακτηρισε με οπως θελεις, δε θα με πειραξει τοσο οσο με πειραζει να δω καποιον να απειλει την οικογενεια μου.-edit χωρις διακρισεις εθνικοτητας.
Hydra Μάϊος 6, 2012 #865 Μάϊος 6, 2012 Αν και διαφωνώ καθέτως είναι πολύ καλύτερα έτσι. (δηλαδή αν μιλάς για το άτομό σου!)
magicman Μάϊος 6, 2012 #867 Μάϊος 6, 2012 Hydra έγραψε: Αυτούς τους λαϊκισμούς και τις εικασίες κράτα τες για τη γιαγιά μου. Όχι, φίλε μου, δε θα έκανα έτσι, όπως δεν έκαναν και γνωστοί μου.Παρανοϊκοί είστε; Θα ήμουν υπέρ της δολοφονίας επειδή θα με έκλεβε; Μην κάνεις υποθέσεις για εμένα και σχολίασε με τη γνώμη σου το θέμα, χωρίς να με ανακατεύεις.λαικισμος ειναι το να το χαρακτηριζεις δολοφονια. απλα. επισης αν θες να μην αναφερεται κανεις σε εσενα απλα μην ποσταρεις. να εισαι ετοιμος να δεχτεις και κριτικη.
Hydra Μάϊος 6, 2012 #868 Μάϊος 6, 2012 [MENTION=1839]MaGiCMaN[/MENTION] Παράθεση λαικισμος ειναι το να το χαρακτηριζεις δολοφονια. απλα. Το δικό μου χαρακτηρισμό περίμενε, αφού ΕΙΝΑΙ ΦΑΚΙΝΓΚ ΝΤΕΝΤ ο Πακιστανός!! Παράθεση επισης αν θες να μην αναφερεται κανεις σε εσενα απλα μην ποσταρεις. να εισαι ετοιμος να δεχτεις και κριτικη. 1. Δεν το πόσταρα για να αναφερθούν σε εμένα, γιατί απλώς δεν έχω καμμία σχέση με την είδηση, αλλά περίμενα να ασχοληθείτε με αυτήν και να ακουσθούν γνώμες. Όμως, όχι αυτές να έχουν να κάνουν μαζί μου. 2. Δεν έκανα κάτι για να δεχθώ κριτική, η είδηση αφορά άλλους. Τί πίνετε...
astrolabos Μάϊος 6, 2012 #869 Μάϊος 6, 2012 Εσύ τι πίνεις. Την επόμενη φορά που θα εκφέρεις άποψη και θα ζητήσεις μετά να μην την σχολιάζουν θα φας κάρτα
Hydra Μάϊος 6, 2012 #870 Μάϊος 6, 2012 astrolabos έγραψε: Εσύ τι πίνεις. Την επόμενη φορά που θα εκφέρεις άποψη και θα ζητήσεις μετά να μην την σχολιάζουν θα φας κάρτα Μαζί σου, αλλά ένα απλό "διαφωνώ γι' αυτό και γι' αυτό αρκεί", αυτό ήταν flaming όμως...
johnysb Μάϊος 6, 2012 #871 Μάϊος 6, 2012 Απλα αυτο που δεν εχει αναφερθει,ειναι οτι το ελληνικο συνταγμα δινει τη δυνατοτητα της αυτοαμυνας στους πολιτες(εχει και καμποσα ψιλα γραμματα το αρθρο αυτο προφανως).
darien Μάϊος 6, 2012 #872 Μάϊος 6, 2012 Υπάρχει διαφορά στο να αμύνεσαι, στο να δολοφονείς, και στο να χειροκροτάς έναν δολοφόνο και να του φωνάζεις "Άξιος".Τις συνθήκες της ληστείας τις ξέρουμε; Απειλούνταν η ζωή του, ή τον σκότωσε χωρίς να απειλείται; Η ληστεία τιμωρείται με θάνατο; Την δικαιοσύνη την αποδίδει ο καθένας όπως γουστάρει; Όλοι αυτοί που χειροκροτάνε είναι τίμιοι μέχρι παρεξηγήσεως; Άμα ήταν Πακιστανός ο δολοφόνος και Έλληνας το θύμα οι αντιδράσεις θα ήταν οι ίδιες;
magicman Μάϊος 6, 2012 #873 Μάϊος 6, 2012 [MENTION=10676]Hydra[/MENTION], προφανως και σε εσενα αναφερθηκα. για αυτο εγραψα hydra, στο πρωτο ποστ.πιαστικα απο το ''δολοφονια'' που αναφερες. δεν αφορα εσενα η ειδηση. αλλα οταν ποσταρεις κατι, δεδομενο ειναι, οτι καποιος μπορει να σχολιασει αυτο που λες.σου ειπα, αν θες να μην αναφερεται κανεις σε εσενα. μην κανεις διαλογο. βγαζε ανακοινωσεις.δεν αναλυω την ειδηση, γιατι δεν ξερω τις συνθηκες κατω απο τις οποιες εγινε. οπως και καθε ανθρωπος αντιδραει διαφορετικα κατω απο πιεση.αλλα η λογικη, οταν οταν μπαινει καποιος στο σπιτι σου, ειναι δυσκολη κατασταση..για αυτο και η οικια ειναι ασυλο.επισης δεν πινω τιποτα ακομα. νωρις ειναι. μεχρι το βραδυ που θα βγω.
sotiris Μάϊος 6, 2012 Author #874 Μάϊος 6, 2012 hydra, μην το παίρνεις προσωπικά για το άτομό σου.Αν σου απειλούσαν (έστω και λίγο, να του σπάσουν ένα χέρι για 5 ευρώ) το παιδί σου, τι θα έκανες? Δεν είσαι στην ηλικία να το κρίνεις, αλλά ο άνθρωπος δρα προστατευτικά στους οικείους του, και αν νοιώσει την απειλή, υπάρχει και το εν βρασμώ ψυχής / αμυνόμενος. (έχει προβλέψει μέχρι και ο νομοθέτης).Τώρα γενικά ναι, αποδοκιμάζω τη βία. Αν απειληθώ όμως, για ένα xyz διάστημα μέχρι να με φάνε ή να τους φάω, δεν μπορώ να ξέρω τι θα κάνω. Το πρόβλημα είναι να μην απειληθώ. Επίσης, ο παράγοντας ψυχολογία παίζει μεγάλο ρόλο. Όταν τα ΜΜΕ παίζουν κάθε μέρα την κασέτα του κακού μετανάστη (δικαίως κατά τη γνώμη μου, απλά θα έπρεπε να μην έχουμε φτάσει σε αυτό το σημείο) μην περιμένεις ... αθώες αντιδράσεις.
johnysb Μάϊος 6, 2012 #875 Μάϊος 6, 2012 Επειδη δε μπορουμε να εκφερουμε γνωμη για τους υπολοιπους(^^), για μενα θα ηταν το ιδιο.Ο καθενας σε τετοιες πςριπτωσεις εχει τρεις επιλογες:1. Καλεις την αστυνομια2. Αμυνεσαι3. Κανεις τον ψοφιο κοριο.Το τι θα επιλεξει ο καθενας ειναι δικο του θεμα και θα κλειθει να απολογηθει στη δικαιοσυνη.
Lakisss Μάϊος 6, 2012 #876 Μάϊος 6, 2012 Ο Ρουμάνος προσπάθησε να κλέψει υλικά εργολαβίαςΦωνή λαού, Οργή Θεού: "Αθώωσαν" τον κατηγορούμενο για ανθρωποκτονία: Αστυνομικά,
o polonos Μάϊος 6, 2012 #877 Μάϊος 6, 2012 johnysb έγραψε: Αφου δεν θες να μιλησουμε για σενα, θα σου πω εγω για μενα.Αν προσπαθησουν καποιοι να μπουν στο σπιτι μου και τους καταλαβω οσο ειναι νωρις θα τους σκοτωσω και θα τους κανω φαγητο στα γουρουνια,αν θελεις χαρακτηρισε με οπως θελεις, δε θα με πειραξει τοσο οσο με πειραζει να δω καποιον να απειλει την οικογενεια μου.-edit χωρις διακρισεις εθνικοτητας.Φιλε δεν σε ξερω προσωπικα αλλα χαλαρωσε. Αρχικα σου ευχομαι να μην χρειαστει να ζησεις ποτε τετοια κατασταση, αλλα αν τυχον γινει κατι τετοιο... Κανε απλα πως κοιμασαι, δεν ξερεις με ποιον εχεις να κανεις και τι εχει ο αλλος πανω του. Ναι ειναι ωραιο να παιζεις τον ηρωα αλλα σκεψου τους δικους σου ανθρωπους. Αξιζει να πεθανεις για λιγα χρηματα η αντικειμενα ?
johnysb Μάϊος 6, 2012 #878 Μάϊος 6, 2012 Σίγουρα δεν αξίζει να κανεις κάτι τέτοιο για χρήματα η αντικείμενα,άλλα για την οικογένεια σου?Edit το πλέον λογικό είναι να μη συμβεί σε κανέναν.
o polonos Μάϊος 6, 2012 #879 Μάϊος 6, 2012 Και τι να την κανεις τη οικογενεια οταν εισαι νεκρος ? Τα ιδια με σενα ελεγα πιστεψε με, ειλικρινα δεν ξερω τι θα εκανα τωρα και ποσο μαλλον αν διπλα μου κοιμοταν το παιδι μου. Χρησιμος θα'μαι στη οικογενεια μου μονο ζωντανος
johnysb Μάϊος 6, 2012 #880 Μάϊος 6, 2012 Το λογικότερο κατα την άποψη μου,αν δεις ενα όπλο να σημαδεύει το παιδι σου,ειναι να μπεις αναμεσα.Αν ποτέ τύχει κατι σε οποιονδηποτε,χρειάζεται ψυχραιμία και σωστή εκτίμηση της κατάστασης πριν κανει το οτιδήποτε.
Recommended Posts