Jump to content

Μεταναστευτικό Ζήτημα στην Ελλάδα

sotiris

Recommended Posts

• Replies 2,8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

1) ΝΑΙ

2) Πέραν μίας ομπρέλας που μου πούλησε ενας όχι δεν έχω άλλα πάρε δωσε γιατί δεν έτυχε. Εσύ ΠΟΥ είχες?

3) Ναι . Μάλλον άλλοι δε σκέφτονται αφού κλείσουν την τηλεορασή τους και πριν μιλήσουν.

4) Λάθος. Για να ισχύει αυτό που λές σημαίνει ότι πρέπει να υπάρχουν στο ελληνικό κράτος αυτή τη στιγμή ν Ελληνες και τουλάχιστον ν+1 μετανάστες. Δε νομίζω

5) Με μία πρόχειρη ματιά εντοπίζω τουλάχιστον 2-3 ποστ του αθήνα2004 και του σωτήρη που το λιγότερο που μπορώ να τα χαρακτηρίσω είναι ρατσιστικά. Το περισσότερο είναι χυδαία και αποτιπόνουν μίσος ανθρώπου σε άνθρωπο.

όσον αφορά το 50 άνθρωποι προφανώς και δεν είναι φυσιολογικό και δεν το εγκρίνω. Αν θες όμως να τα βάλεις με κάποιον βάλτα με αυτους που τους εκμεταλλεύονται και ευθύνονται για αυτό. Προσωπικά αν δεν είχα στέγη να μείνω και μου δινόταν η ευκαιρία θα έμενα όχι με 50 αλλά με 150 σε 50τμ. Το ίδιο θα έκανες κι εσυ.

Edit (έχω κι εγώ κι αλλα να σου απαντήσω.)

6) Ναι μου λέει. Ότι άλλος δε σκέφτεται πριν μιλήσει. Από ποια μεριά να στο εξηγήσω.? Πάμε:

α) Μας λές ότι είμαστε μειοψηφία μέσα στο ίδο μας το κράτος. Επομένως ο αριθμός των μεταναστών θεωρείς ότι είναι μεγαλύτερος από αυτο των Ελλήνων. Έστω ότι ισχύει!

Στη συνέχεια λες για 20-25 ανθρώπους μαχαιρομένους από μετανάστες. Άρα μου λες ότι 20-25 μετανάστες μαχαίρωσαν 20-25 ανθρώπους και βγάζεις το αυθαίρετο συμπέρασμα στο μυαλό σου ότι και όλοι οι υπολοιποι (οι οποίοι είναι τόσο πολλοί ) είναι και αυτοί δολοφόνοι.

β) Εκτός του ότι δεν γνωρίζουμε αν τον σκότωσαν το συγκεκρημένο μετανάστες δεν έχει καμία σημασία. Ανάλογα εγκλήματα αν ανατρέξεις στο παρελθόν έχουν γίνει και από Έλληνες που δεν είχαν χρήματα πχ. Όταν ο άλλος ζει στην εξαθλίωση τότε δρα ενστικτωδώς. και ψάχνεις χρήματα να φας . Απο κει και πέρα εννοείται ότι αυτό δεν το λέω για να ισχυριστώ ότι έπρεπε να δολοφονήσουν. Απλώς ερμηνεύω το γεγονός. Σαφώς και πρέπει να τιμωρηθούν αυτοί οι 3 άντρες που το έκαναν και όποιοι άλλοι δολοφονούν. Σε αυθαίρετες γενικευσεις δε φτάνω όμως

γ) Το κέντρο της Αθήνας είναι προφανώς σε άθλια κατάσταση. (Να πω την αλήθεια προσωπικά βρίσκω περισσότερο τραγική εικόνα τους ναρκωμανεις) . Για την κατάσταση προφανώς και ένα τεράστιο ρόλο παίζει το μεταναστευτικό πρόβλημα που υπάρχει στην Ελλάδα. Αυτό όμως δε σημαίνει ότι γινόμαστε ρατσιστές και ξενόφοβοι. Οι άνθρωποι αυτοί δε μας φταίνε σε κάτι αλλά αντιθέτως αυτοί που ευθύνονται είναι αυτοί που τους εκμεταλλεύονται.

Καταρχήν είσαι πολύ λάθος αν νομίζεις ότι όσοι έγραψαν κάτι κατά των μεταναστών είναι ρατισστές ή ξενόφοβοι. Μάλλον κάπου έχεις καταλάβει κάτι λάθος.

Κατά τα άλλα, πολύ καλή η οικονομικοτεχνική θεωρία σου. Ιδίως αυτό με το ν και το ν+1 είναι πολύ ρεαλιστικό.

Φαντάσου λέει να περιμένουμε να γίνει αυτό για να θεωρούμαστε μειονότητα.

"Μα για κοίτα τις πολυσυλεκτικές χώρες τι ωραία και αγαπημένα παιρνούν οι "ιθαγενείς" με τους μετανάστες."

Λοιπόν...τις Ηνωμένες πολυτείες δεν τις σχολιάζω κάν...οπότε άντε να παραβλέψω το γεγονός ότι στις μεν (Ολλάνδίες κτλ) αγοράζεις ναρκωτικά από το supermarket, και στις ΔΕ (Αγγλίες κτλ) δεν υπάρχει διαχωρισμός Άντρα-Γυναίκας γιατί η "μόδα" απαιτεί να μην υπάρχει διαχωρισμός και όλα να είναι ένα....(να βλέπεις....πάλι ρατσιστικά σχόλια κάνω). Παρ'ολα τα παραπάνω άσχημα δεδομένα, για μένα προσωπικά και μόνο, σε ΟΟΟΟΟΛΛΛΛΕΕΕΣΣΣ τις παραπάνω χώρες εφαρμόζονται ΝΟΜΟΙ και στρατηγικές. Εδώ όχι...

Καλά μέχρι εδώ. "Οι μετανάστες γιατί είναι κακοί?" Αυτοί φταίνε που δεν εφαρμόζονται οι νόμοι από τους πολιτικούς μας? (δεν τους πιάνουμε αυτούς τώρα σε αυτό το θέμα, άστους να ξεκουραστούν). Πριν 2 χρόνια που πήγα Ρώμη και (χωρίς να ξέρω ακριβώς) είχα κλείσει δωματιο κάπου στο κέντρο (κάπου πίσω από την republicca για όσους ξέρουν), με το που έφτασα εκεί με το αυτοκίνητο είπα "όχι ρε φούστη, στην Ομόνοια της Ρώμης ήρθα να μείνω?" Κι αυτό διότι δεν έβλεπα ιταλό...παρά μόνο Ασιάτες και Αφρικανούς. Βέβαια σε 1-2 ώρες είχα καταλάβει ότι εκείνο το "ΓΚΕΤΟ" διέφερε κατά πολύ με τα δικά μας ανάλογα της Αθήνας. ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ.

Άρα απάντηση: Οχι δεν φταίνει αυτοί.

Όμως κάποια στιγμή γίνονται ανεπιθύμητοι, και όχι στην πλειοψηφία τους φυσικά. (αν και δυστυχώς πολλές φορές ισχύει το "Αρχαίο" ρητό...."μαζί με τα ξερά, καίγονται και τα χλωρά...".

Έστω ότι έχεις έναν γείτονα βλαμμένο (πολιτεία) και έρχεται μια μέρα και σου αμολάει μέσα στο σπίτι σου από το ανοιχτό παράθυρο (μη σου πω και την πόρτα...αν με πιάνεις ;) ) 3 κυψέλες μέλισσες. Βέβαια επειδή δεν ξέρει να κάνει "πλάκες" έφερε και ένα σακουλάκι με φονικές σφήκες...(δεν ξέρω αν με ξαναπιάνεις ;) ) Έχεις δύο επιλογές. Η πρώτη είναι να αποφεύγεις τις μέλισσες και να βρεις τρόπο να τις βγάλεις από το σπίτι σου. Η δεύτερη είναι να αποφεύγεις τις μέλισσες και να πάς να βρεις τον γείτονα να τις βγάλει αυτός. Μα ο γείτονας δεν μπορεί να κάνει κάτι....εξακολουθεί να είναι βλαμμένος. Οι μέλισσες δεν φταίνε σε τίποτα. Λίγο τραβηγμένο το παράδειγμα όσων αφορά τις αναλογίες, αλλά κάπως έτσι είναι η κατάσταση.

Και τέλος πάντως από την στιγμή που αυτοί ήρθαν στην χώρα μας, χωρίς να τους προσκαλέσει κανείς,........

Χίλια δυστυχώς, αλλά τους προσκάλεσαν. Όταν δεν υπάρχει σχέδιο και στρατηγική κατά της λαθραίας μετανάστευσης είναι σαν να λες ΠΕΡΑΣΤΕ. Και αυτό το περάστε το εκμεταλλεύονται (δουλειά τους είναι άλλωστε....) και πολλοί εγκληματίες.

Έγινε επεξεργασία από Snips
  • Like 3

Πολυ ωραια . ειμαστε ολοι φασιστες . Οκ μεχρι εδω . περαν των αμπελοφιλοσοφιων με τις ομπρελες εχεις καποια προταση για το θεμα των αλλοδαπων και των γκετοποιησεων ? Να το συζητησουμε .... Εγω λεω να βαλουμε απο 300-400 σε καθε σχολη ΑΕΙ ΤΕΙ ΙΕΚ ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΛΥΚΕΙΟ και οσοι περισσεψουν τους παιρνουμε σπιτια μας. Ευχαριστημενος ?

"Πέραν μίας ομπρέλας που μου πούλησε ενας όχι δεν έχω άλλα πάρε δωσε γιατί δεν έτυχε"

Αρα πως εκφερεις γνωμη επι του θεματος?

Και μια ερωτηση σε παρακαλω εαν εχεις την καλοσυνη : Σε ποια περιοχη μενεις?

Σοβαρά μιλάς τώρα? Ο μόνος που μπορεί να εκφέρει άποψη είναι αυτός που έχει πάθει κάτι?

μάλλον λοιπόν απλά θέλεις ένα τοπικ που να μιλάς με άλλους που έχουν ιδιες απόψεις με σενα για να συμφωνείτε και να χαίρεστε.

Δηλαδή για να σχολιασω ότι κάνετε συνεχώς ρατσιστικά σχόλια πρέπει να έχω αναγκαστικά πάρε δώσε με αλλοδαπούς?

και τι εννοείς παρε δωσε? τον delivery που μου φέρνει την πίτσα? δε με πείραξε.... τον πακιστανό που με ρώτησε στο μετρό πώς θα πάει Πειραια? δε με πείραξε... τον μετανάστη που μου ζητιάνεψε χρήματα? δε με πείραξε... τον μετανάστη που καθόταν στο λεοφωρείο και σηκώθηκε για να κάτσει ένας παππούς? δε με πείραξε... όπως επίσης δε με πείραξαν τα δύο μικρά μαυράκια που καθόταν δίπλα μου στο λεοφωρείο μαζί με τη μαμά τους και δέχθηκαν τη λεκτική επίθεση από κάποιον αγανακτισμένο σαν εσας....

αν και δεν έχει σημασία που μένω... μενω Ιλλίσια...

Έστω ότι έχεις έναν γείτονα βλαμμένο (πολιτεία) και έρχεται μια μέρα και σου αμολάει μέσα στο σπίτι σου από το ανοιχτό παράθυρο (μη σου πω και την πόρτα...αν με πιάνεις ;) ) 3 κυψέλες μέλισσες. Βέβαια επειδή δεν ξέρει να κάνει "πλάκες" έφερε και ένα σακουλάκι με φονικές σφήκες...(δεν ξέρω αν με ξαναπιάνεις ;) ) Έχεις δύο επιλογές. Η πρώτη είναι να αποφεύγεις τις μέλισσες και να βρεις τρόπο να τις βγάλεις από το σπίτι σου. Η δεύτερη είναι να αποφεύγεις τις μέλισσες και να πάς να βρεις τον γείτονα να τις βγάλει αυτός. Μα ο γείτονας δεν μπορεί να κάνει κάτι....εξακολουθεί να είναι βλαμμένος. Οι μέλισσες δεν φταίνε σε τίποτα. Λίγο τραβηγμένο το παράδειγμα όσων αφορά τις αναλογίες, αλλά κάπως έτσι είναι η κατάσταση.

Ωραία... Απ'οτι κατάλαβα οι μέλισσες είναι άνθρωποι. ωραιο παράδειγμα τεσπα...

Λοιπόν ... Η λύση είναι να δώσεις στις μέλλισες τα δικαιώματα που τους αναλογούν ως μελισσες. Στη συνέχεια οι μέλισσες έχοντας δικαιώματα να παράγουν μέλι θα μπορούν να ζήσουν σαν μέλισσες και δε θα μετατραπούν σε σφήκες. Φυσικά αυτό δε γίνεται με όλες τι μέλισσες. Γι'αυτό πρέπει κάποιες να τις αφήσεις να πάνε στον πιο μεγάλο γείτονα και πρέπει να απαιτήσεις απο το μεγάλο γείτονα να τις δεχτεί. Όσες σφηκες έχεις πρέπει να πράξεις τα νόμιμα.

στο κάτω κάτω κι εσύ μέλισσα είσαι...

Σοβαρά μιλάς τώρα? Ο μόνος που μπορεί να εκφέρει άποψη είναι αυτός που έχει πάθει κάτι?

μάλλον λοιπόν απλά θέλεις ένα τοπικ που να μιλάς με άλλους που έχουν ιδιες απόψεις με σενα για να συμφωνείτε και να χαίρεστε.

Δηλαδή για να σχολιασω ότι κάνετε συνεχώς ρατσιστικά σχόλια πρέπει να έχω αναγκαστικά πάρε δώσε με αλλοδαπούς?

και τι εννοείς παρε δωσε? τον delivery που μου φέρνει την πίτσα? δε με πείραξε.... τον πακιστανό που με ρώτησε στο μετρό πώς θα πάει Πειραια? δε με πείραξε... τον μετανάστη που μου ζητιάνεψε χρήματα? δε με πείραξε... τον μετανάστη που καθόταν στο λεοφωρείο και σηκώθηκε για να κάτσει ένας παππούς? δε με πείραξε... όπως επίσης δε με πείραξαν τα δύο μικρά μαυράκια που καθόταν δίπλα μου στο λεοφωρείο μαζί με τη μαμά τους και δέχθηκαν τη λεκτική επίθεση από κάποιον αγανακτισμένο σαν εσας....

Συνεχιζεις να παραφραζεις ... το παρε δωσε δεν εννοω να εχεις παθει κατι!! Ελεος! Ουτε εγω εχω παθει κατι (ευτυχως!)

Παρε δωσε = να τους εχεις μεσα στην καθημερινοτητα σου. Και τα γεγονοτα που αναφερεις με τα λεωφορεια και τα σχετικα ΟΛΟΙ οι Ελληνες τα εχουμε ζησει και δεν νομιζω να παραπονιομαστεγια αυτα. Ξερεις πολυ καλα για τι καταστασεις μιλαμε ...

Ιλλισια. Μαλιστα ... δεν νομιζω να εχετε πολλους αλλοδαπους εκει. Αρα 1) Οχι πολλα παρε δωσε με αλλοδαπους και 2) Δεν τους εχεις ζησει ουτε στο ελαχιστο ... αρα καλα λεω και σου λεω οτι δεν εχεις ιδεα το τι λες

Και κανεις απο τους παραπανω δεν ειπε οτι ΟΛΟΙ οι αλλοδαποι ειναι δολοφονοι. Αλλα πολλοι απο αυτους ειναι εαν με πιανεις ή τουλαχιστον εχουν "αγριες" διαθεσεις

Πολυ ωραια η κασετα που παιζεις . μας αρεσε αλλα για να μας εκανε πραγματικα εντυπωση θα επρεπε να μας την πεις πριν 2-3-4 και βαλε χρονια . Πλεον η κατασταση εχει ξεφυγει . Η μαμα τους δεχθηκε λεκτικη επιθεση απο καποιον αγανακτισμενο ( γιατι αγανακτει ο κοσμος αραγε ? για πες μας. η λεξη αγανακτηση ξερεις τι σημαινει ? ) Καημενο μου παιδι . . . πρεπει να δακρυσες πραγματικα . Για τον συμπατριωτη σου ( αν εισαι Ελληνας ) που σφαξανε προχθες για μια βιντεοκαμερα και η γυναικα του γεννησε χηρα το 2ρο τους παιδι τι εχεις να πεις ? Αν την ειχες απεναντι σου τι θα της ελεγες ?

Έγινε επεξεργασία από Athens2004
  • Like 1

Και μιλώντας για πολιτικούς της προκοπής και όχι Γιωργάκηδες, διάβασε τι είπε ο Αυστραλός πρωθυπουργός Kevin Rudd όταν τόλμησαν να σηκώσουν μπαϊράκι εκεί κάτω. Όχι σαν τους δικούς μας που τους χαϊδεύουν τα αυτιά...

Αλλά μάλλον και αυτός ρατσιστής είναι και ακροδεξιό φασιστόμουτρο

ναι με αυτά που λέει αυτό είναι.

και hayabusa η χώρα δε σου ανήκει. Όπως εσύ έχεις το δικαίωμα να πας σε μία άλλη χώρα και να ζητήσεις εργασία έτσι το έχει και αυτός. Κατάλαβε ότι δεν είσαι ανώτερος από ένα μετανάστη επεισή είσαι Ελληνας.

Σε οποιαδήποτε άλλη χώρα να πας υπάρχουν ΚΑΝΟΝΕς ΚΑΙ ΝΟΜΟΙ

που αν δεν τους τηρείς φεύγεις το ίδιο δευτερόλεπτο.

Εδώ τι υπάρχει ?

ΜΙα Γερανίου που Έλλήνας δεν πατάει γιατί θα βρεθεί το λιγότερο σφαγμένος( και δεν είναι ο μόνος δρόμος)

Πω πω ρε φίλε....τζάμπα έχασα τον ύπνο μου ειλικρινά. Πραγματικά δεν καταλαβαίνεις δηλαδή;

ΔΕΝ είναι το θέμα μας φιλοσοφικό "ΑΝ ένας άνθρωπος είναι διαφορετικός από έναν άλλον μιας άλλης χώρας-φυλής-ομάδας".

Είναι το ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ.

Τέσπα. Νομίζω το σχόλιο σου για τον Αυστραλό μάλλον τελειώνει άδοξα την συζήτηση.

• Like 4

τι λεει το παπαγαλακι ελεος . Ποιο δικαιωμα ρε ? το 98,5% ειναι παρανομοι το καταλαβαινεις αυτο ? ΠΑΡΑΝΟΜΟΙ χωρις χαρτια χωρις βιζα χωρις βιβλιαριο ασθενειας χωρις τπτ . , σου λεει κατι αυτη η λεξη ? ? ? Πως δεν ειμαι ανωτερος ? 5 γενιες φορους πληρωνει η οικογενεια μου απο οταν γιναμε ανεξαρτητο κρατος . Σας κανουν πραγματικη πλυση . λυπαμαι .

• Like 5

Πολυ ωραια η κασετα που παιζεις . μας αρεσε αλλα για να μας εκανε πραγματικα εντυπωση θα επρεπε να μας την πεις πριν 2-3-4 και βαλε χρονια . Πλεον η κατασταση εχει ξεφυγει . Η μαμα τους δεχθηκε λεκτικη επιθεση απο καποιον αγανακτισμενο ( γιατι αγανακτει ο κοσμος αραγε ? για πες μας. η λεξη αγανακτηση ξερεις τι σημαινει ? ) Καημενο μου παιδι . . . πρεπει να δακρυσες πραγματικα . Για τον συμπατριωτη σου ( αν εισαι Ελληνας ) που σφαξανε προχθες για μια βιντεοκαμερα και η γυναικα του γεννησε χηρα το 2ρο τους παιδι τι εχεις να πεις ? Αν την ειχες απεναντι σου τι θα της ελεγες ?

χαχαχα περίμενα πραγματικά πότε θα κάνεις μία μομφή για το αν είμαι Έλληνας. Ήμουν 1000% σίγουρος ότι θα ρωτήσεις.

Φίλε σε όλα τα ποστ σου δε λες ΤΙΠΟΤΑ απολύτως. απλά ειρωνεύεσαι. Επι της συζήτησης μας για ρατσισμό δε μου λες 2-3 επιχειρήματα για να μου αποδείξεις ότι δεν είσαι. απλά ειρωνεύεσαι.

όσον αφορά τον άνθρωπο που σκοτώθηκε, εννοείται ότι είναι κάτι τραγικό που μου προκαλεσε θλίψη και αγανάκτηση σχετικα με την κατασταση που φτάσαμε. Προσωπικά δε μου εγείρει κανένα συναίσθημα μίσους για τους μετανάστες παρα μόνο για τους δολοφόνους του.

καλα κυνηγα την ουρα σου οσο θες ; )

Σιγα μην μπω και στην διαδικασια να σου αποδειξω αν ειμαι η οχι . εσυ τοσα ποστ πας γυρω γυρω ολοι ; ) ( φρου φρου και αρωματα , οι καλοι οι ξενοι κριμα που πεινανε , τα βαζουμε ολα στους 160 και ανακατευουμε σιγα σιγα ;) ) η τεχνικη σας ειναι πιο παλια και απο την φωτια & τον τροχο .

Έγινε επεξεργασία από Athens2004

τι λεει το παπαγαλακι ελεος . Ποιο δικαιωμα ρε ? το 98,5% ειναι παρανομοι το καταλαβαινεις αυτο ? ΠΑΡΑΝΟΜΟΙ χωρις χαρτια χωρις βιζα χωρις βιβλιαριο ασθενειας χωρις τπτ . , σου λεει κατι αυτη η λεξη ? ? ? Πως δεν ειμαι ανωτερος ? 5 γενιες φορους πληρωνει η οικογενεια μου απο οταν γιναμε ανεξαρτητο κρατος . Σας κανουν πραγματικη πλυση . λυπαμαι .

τέλος. Αυτό που μας λέγαν αγαπητέ στο σχολείο είναι ότι βασικό χαρακτηριστικό του φασισμού είναι να θεωρείς τον εαυτό σου ανώτερο από τους άλλους...

και hayabusa η χώρα δε σου ανήκει. Όπως εσύ έχεις το δικαίωμα να πας σε μία άλλη χώρα και να ζητήσεις εργασία έτσι το έχει και αυτός. Κατάλαβε ότι δεν είσαι ανώτερος από ένα μετανάστη επεισή είσαι Ελληνας.

1)να γίνει νόμιμος (άκα να πληρώνει τα άντερα του όπως εγώ) για να του ανήκει και εκείνου ένα μέρος των δικαιωμάτων που έχω και εγώ. Αν δεν μου ανήκει εμένα η χώρα μου μια φορά ποσο μάλλον εκείνου που ήρθε ακάλεστος.

2)δεν είπα πως είμαι ανώτερος (μονίμως "καταλαβαίνεις" άλλα από αυτά που σου λένε και αυτό από μόνο του λέει πολλά). απλά όπως έχω εγώ υποχρεώσεις έτσι έχει και αυτός και με το παραπάνω για όλους τους λόγους που αναφέραμε

3)αν πάω εγώ σε άλλη χωρα μαζί με άλλους 299 ελληναράδες, καταλάβουμε τη Νομική και αρχίσουμε να απαιτούμε το λιγότερο που θα πάθουμε είναι θα είναι να φύγουμε με κάμποσα σπασμενα κόκκαλα και να σαπίσουμε σε κάποια φυλακή (και καλά θα πάθουμε)

4) Η κουβέντα μαζι σου είναι ανώφελη και δεν πρόκειται να σου απαντήσω ξανα. Μπορείς να πιστεύεις ότι θέλεις, αλλά να με κάνεις το μαύρο να το δω άσπρο ή έστω γκρι δεν υπάρχει περίπτωση.-

• Like 2

καλα κυνηγα την ουρα σου οσο θες ; )

Σιγα μην μπω και στην διαδικασια να σου αποδειξω αν ειμαι η οχι . εσυ τοσα ποστ πας γυρω γυρω ολοι ; ) ( φρου φρου και αρωματα , οι καλοι οι ξενοι κριμα που πεινανε , τα βαζουμε ολα στους 160 και ανακατευουμε σιγα σιγα ;) ) η τεχνικη σας ειναι πιο παλια και απο την φωτια & τον τροχο .

Οκ λοιπόν η συζήτηση τελειώνει αφού δεν θες να αποδείξεις κάτι άρα παραδέχεσαι ότι τοση ώρα απλά πόσταρες για να με ειρωνευτείς. Αν πόσταρες για άλλο λόγο τότε θα έμπαινεις στη διαδικασία να μου αποδείξεις. Αυτή είναι η ουσία της συζήτησης άλλωστε.

Η τεχνική μας??? Εντάξει το παράκανες. Απλώς δεν είσαι διατεθιμένος (ή μαλλον δε μπορείς) να στηρίξεις τις απόψεις σου πουθενα επειδή είναι ακραίες.

να απαντησεις σε κατι μπορεις ? ? ? η εισαι ακομη ενας κλασικος ψευτο-αριστερος ψευτο αναρχικος - δεν ξερω και εγω τι . Τοσα ποστ ολοι κατι σε ρωτανε αλλα εσυ εκει . την εκαψες την κασετα με το replay . Το καταλαβαμε ειμαστε ολοι ρατσιστες .

ΣΟΥ ΑΡΕΣΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΟΠΩΣ ΕΧΕΙ ? ? ? με τους αλλοδαπους την ανεξελεγκτη εισχωρηση τους και την γκετοποιηση απο τα φαναρια ως την τελευταια πλατεια ? ? ναι η ου ? και ποιες ειναι οι προτασεις σου .

• Like 3

Οκ hayabusa εγώ μιλάω για δικαίωμα να εργάζεται, να έχει στέγη, να έχει τροφή . Δε νομίζω να σκοτίζεται κανένας Πακιστανός να γίνει Έλληνας. Τον ενδιαφέρει να έχει εργασιακά δικαιώματα. Δεν καταλαβαίνετε ότι αν αποκτήσει δε θα ζει μέσα στην εξαθλίωση και δε θα οδηγηθεί στην παρανομία.?

Πώς να στο πω αλλιώς... Συμφωνω μαζί σου ότι έχει υποχρεώσεις. Οκ. Αλλά για να πληρώσει φόρους κλπ πρέπει να δουλεύει ΝΟΜΙΜΑ και όχι να τον εκμεταλλεύονται για φθηνα εργατικά χέρια ανασφάλιστο κλπ. Άρα αμα αποκτήσει εργασιακά δικαιώματα δε θα έχει ανάγκη πλεον.