MOS Μάρτιος 29, 2010 #21 Κοινοποίηση Μάρτιος 29, 2010 Μπορείς ξυλώσεις όλα τα καλωδιάκια και να βραχυκυκλώσεις τα power switch pins με ένα κατσαβίδι. Για σιγουριά κάν΄το με την μητρική εκτός κουτιού. Το 24pin σίγουρα είναι συνδεδεμένο ε; :OT:πρεπει να κανω copyright τα screenshot :P Link to comment Share on other sites More sharing options...
Flekis Μάρτιος 29, 2010 Author #22 Κοινοποίηση Μάρτιος 29, 2010 Moλις με πηρανε τηλεφωνο απο το service.Καηκε τελικα(ναι απο το front panel) να δω τωτα τι 8a κανω με την εγγυση.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
astrolabos Μάρτιος 29, 2010 #23 Κοινοποίηση Μάρτιος 29, 2010 Τι κάηκε; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Linos Μάρτιος 29, 2010 #24 Κοινοποίηση Μάρτιος 29, 2010 όλο και κάτι Θα κάηκε.... καμιά μητρική μάλλον, αλλά είναι τουλάχιστον περίεργο. εγώ είχα κάψει τα usb από το front panel του stacker μια μέρα που είχα πάνω έναν εξωτερικό και του σύνδεσα λάθος μετασχηματιστή. του έβαλα έναν 18 βολτ, αντί 12 και τα έκανε όλα άστα να πάνε. πάλι καλα που δεν έπαθε τίποτα η rampage. χε χε Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gregorypeg1000 Μάρτιος 29, 2010 #25 Κοινοποίηση Μάρτιος 29, 2010 εμενα ρε παιδια γτ ανοιγει οπως και να βαλω αυτο το διπινο?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Flekis Μάρτιος 29, 2010 Author #26 Κοινοποίηση Μάρτιος 29, 2010 Τι κάηκε;Αν σου πω πως ουτε αυτοι ξερουν τι καηκε,τι 8α μου πεις?Ειχα νεα ενημερωση και μου λενε πως η μητρικη δεν φταιει τελικα κα8ως αν της βαλει αλλα compοnets πανω ανοιγει.Το 8εμα ειναι οτι ολα (gpu,rAM,CPU,ΤΡΟΦΟΤΙΚΟ) το κα8ενα μονο του δουλευει,Ετσι μου ειπαν.ΟΛΑ ΜΑΖΙ οχι..8α το στειλουν στα κεντρικα για περετερο ελεγχο..Καλα χριστουγενα τωρα :triniti: Link to comment Share on other sites More sharing options...
MOS Μάρτιος 29, 2010 #27 Κοινοποίηση Μάρτιος 29, 2010 Α καλα τρελη φαση....το ειχα περασει αυτο....να γιατι καμια φορα πρεπει να κοιταμε την λιστα υποστήριξης απο τους κατασκευαστες.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
bpapad81 Απρίλιος 7, 2010 #28 Κοινοποίηση Απρίλιος 7, 2010 Αν σου πω πως ουτε αυτοι ξερουν τι καηκε,τι 8α μου πεις?Ειχα νεα ενημερωση και μου λενε πως η μητρικη δεν φταιει τελικα κα8ως αν της βαλει αλλα compοnets πανω ανοιγει.Το 8εμα ειναι οτι ολα (gpu,rAM,CPU,ΤΡΟΦΟΤΙΚΟ) το κα8ενα μονο του δουλευει,Ετσι μου ειπαν.ΟΛΑ ΜΑΖΙ οχι..8α το στειλουν στα κεντρικα για περετερο ελεγχο..Καλα χριστουγενα τωρα :triniti:Τελικα τι εγινε?αλλα αν ειναι ετσι τοτε μπορεις να πεις οτι ειναι ελλατωματικο το μοντελο και να γινει αντικαταστση..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
thanos21 Απρίλιος 7, 2010 #29 Κοινοποίηση Απρίλιος 7, 2010 συνηθως τα γραμματα πανω στα καλωδια του κουτιου να κοιτανε το πατο του κουτιου ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.