Jump to content



format σε λαπτοπ


johnymag

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

στο λαπτοπ μου(toshiba a300-15d αν δεν κανω λαθος)εχω περασμενα τα vista(αυθεντικα παντα) αλλα τελευταια παρακολουθω κατι προβληματακια..π.χ.δεν βγαζει το εικονιδιο του ηχου στην γραμμη εργαλειων,κολληματα και αλλα τετοια..ετσι σκεφτηκα να κανω format..υπαρχει κατι διαφορετικο απο format και επανεγκατασταση των windows απο τα desktops?χρειαζεται να κατεβασω κανα driver τιποτα?..

ευχαριστω εκ των προτερων

Αν σκέφτεσαι να βάλει πάλι vista ή στην καλύτερη Seven, δεν χρειάζεσαι να κατεβάσεις κάποιο πρόγραμμα οδήγησης για την εγκατάστασή τους στο λάπτοπ σου !! :)

παλι sVista θα βαλω..να ρωτησω κ κτι αλλο..το λαπτοπ τα χε μεσα τα vista και δεν εχω dvd εγκαταστασης..να φτιαξω recovery disk ή να βαλω το dvd των vista του desk(λεει πανω turbox μονο αλλα ειναι ακριβως το ιδιο λειτουργικο..)

Απέφυγε το recovery είτε απο το F8 είτε απο dvd και προτίμησε καθαρή εγκατάσταση Vista+drivers. Θα γλυτώσεις όλο το junkware που είναι preinstalled απο την Toshiba και κάνει το lap να σέρνεται on first boot.

δεν χρειαζεται να κατεβασω drivers εγω ετσι;εκτος απο τους drivers για την καρτα γραφικων φανταζομαι..σορρυ για τις χαζες ερωτησεις αλλα εχω μεσα πραγματα που χρειαζομαι κ δεν θελω να εχω κνενα προβλημα..

bloatware ενοεις τα προγραμματα τις toshiba? και τελικα τι να κανω? να βαλω το dvd του turbox ή το recovery disk? και drivers θα χρειαστουνε? να τους κατεβασω?

εγώ έκανα format πέρασα τα 7άρια σε ένα laptop χωρίς να κρατήσω drivers χωρίς να έχω το cd της εταιρίας και όλα λειτουργούν ρολόι ,

Τους drivers τους βρήκαν τα w7 (χωρίς να τους ψάξω εγώ) στα Updates

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.