johnymag Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 28, 2010 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 28, 2010 στο λαπτοπ μου(toshiba a300-15d αν δεν κανω λαθος)εχω περασμενα τα vista(αυθεντικα παντα) αλλα τελευταια παρακολουθω κατι προβληματακια..π.χ.δεν βγαζει το εικονιδιο του ηχου στην γραμμη εργαλειων,κολληματα και αλλα τετοια..ετσι σκεφτηκα να κανω format..υπαρχει κατι διαφορετικο απο format και επανεγκατασταση των windows απο τα desktops?χρειαζεται να κατεβασω κανα driver τιποτα?..ευχαριστω εκ των προτερων Link to comment Share on other sites More sharing options...
MOS Μάρτιος 28, 2010 #2 Κοινοποίηση Μάρτιος 28, 2010 Αν σκέφτεσαι να βάλει πάλι vista ή στην καλύτερη Seven, δεν χρειάζεσαι να κατεβάσεις κάποιο πρόγραμμα οδήγησης για την εγκατάστασή τους στο λάπτοπ σου !! Link to comment Share on other sites More sharing options...
johnymag Μάρτιος 28, 2010 Author #3 Κοινοποίηση Μάρτιος 28, 2010 παλι sVista θα βαλω..να ρωτησω κ κτι αλλο..το λαπτοπ τα χε μεσα τα vista και δεν εχω dvd εγκαταστασης..να φτιαξω recovery disk ή να βαλω το dvd των vista του desk(λεει πανω turbox μονο αλλα ειναι ακριβως το ιδιο λειτουργικο..) Link to comment Share on other sites More sharing options...
outlaw Μάρτιος 29, 2010 #4 Κοινοποίηση Μάρτιος 29, 2010 Απέφυγε το recovery είτε απο το F8 είτε απο dvd και προτίμησε καθαρή εγκατάσταση Vista+drivers. Θα γλυτώσεις όλο το junkware που είναι preinstalled απο την Toshiba και κάνει το lap να σέρνεται on first boot. Link to comment Share on other sites More sharing options...
johnymag Μάρτιος 29, 2010 Author #5 Κοινοποίηση Μάρτιος 29, 2010 δεν χρειαζεται να κατεβασω drivers εγω ετσι;εκτος απο τους drivers για την καρτα γραφικων φανταζομαι..σορρυ για τις χαζες ερωτησεις αλλα εχω μεσα πραγματα που χρειαζομαι κ δεν θελω να εχω κνενα προβλημα.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
astrolabos Μάρτιος 29, 2010 #6 Κοινοποίηση Μάρτιος 29, 2010 Για το bloatware, υπάρχει και αυτό Link to comment Share on other sites More sharing options...
johnymag Μάρτιος 30, 2010 Author #7 Κοινοποίηση Μάρτιος 30, 2010 bloatware ενοεις τα προγραμματα τις toshiba? και τελικα τι να κανω? να βαλω το dvd του turbox ή το recovery disk? και drivers θα χρειαστουνε? να τους κατεβασω? Link to comment Share on other sites More sharing options...
astrolabos Μάρτιος 30, 2010 #8 Κοινοποίηση Μάρτιος 30, 2010 Bloatware είναι τα προγράμματα που σε φορτώνουν οι εταιρίες φορητών. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tony_Montana Απρίλιος 1, 2010 #9 Κοινοποίηση Απρίλιος 1, 2010 εγώ έκανα format πέρασα τα 7άρια σε ένα laptop χωρίς να κρατήσω drivers χωρίς να έχω το cd της εταιρίας και όλα λειτουργούν ρολόι ,Τους drivers τους βρήκαν τα w7 (χωρίς να τους ψάξω εγώ) στα Updates Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.