ArisG Απρίλιος 5, 2010 #101 Κοινοποίηση Απρίλιος 5, 2010 Χαχαχα, τί ιστορίες είναι αυτές που διαβάζω? Ο κοντός και ο ψηλός, μου θύμισαν αυτούς που ληστεύανε τις τράπεζες. Και ασχολήστε ακόμα με το στοκ? Και με τα όρνεα που κάνουν εμπόριο από εκεί? Link to comment Share on other sites More sharing options...
agelosLX Απρίλιος 5, 2010 #102 Κοινοποίηση Απρίλιος 5, 2010 Δν πειράζει...καλά κάνουν τα παιδιά και το σχολιάζουν για να μαθαίνουμε και μεις οι ανυποψίαστοι!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
sofix Απρίλιος 5, 2010 #103 Κοινοποίηση Απρίλιος 5, 2010 γιατι μερικοι επιμενετε να κοιτατε το δεντρο(1 ατομο που πηρε μια μητρικη 200€ στα 30€ να κανει το κομματι του και μετα την εδωσε..) και δεν βλεπετε το δασος(καρτες κατα 10αδες και μετα καπακι πωληση με καπελο 300% να βγαλω μεροκαματο..) ?τοσο δυσκολο ειναι και χρειαζονται 6 σελιδες να το αναλυσουμε?εκτος αν δεν υπαρχουν "κορακια" εδω μεσα ,οπότε να κλεισει το νημα ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
yanni Απρίλιος 5, 2010 #104 Κοινοποίηση Απρίλιος 5, 2010 γιατι μερικοι επιμενετε να κοιτατε το δεντρο(1 ατομο που πηρε μια μητρικη 200€ στα 30€ να κανει το κομματι του και μετα την εδωσε..) και δεν βλεπετε το δασος(καρτες κατα 10αδες και μετα καπακι πωληση με καπελο 300% να βγαλω μεροκαματο..) ?τοσο δυσκολο ειναι και χρειαζονται 6 σελιδες να το αναλυσουμε?εκτος αν δεν υπαρχουν "κορακια" εδω μεσα ,οπότε να κλεισει το νημα ...Βλέπουμε και το δέντρο και το δάσος. Δεν θα ήταν σωστό να επιλέγουμε να βλέπουμε μόνο το δέντρο ή μόνο το δάσος. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sofix Απρίλιος 5, 2010 #105 Κοινοποίηση Απρίλιος 5, 2010 μα νομιζω οτι για το "δεντρο" της υποθεσης συμφωνουμε ολοι...δεν υπαρχει κατι το κατακριτεο...αλλά αντι να μιλατε για το δασος,αναπαραγετε τον μεσο χρηστη που πηρε 1 τεμαχιο και το πουλησε με 10 ευρω καπελο..σιγα τα ωα!χαιρω πολυ εκει δεν υπαρχει κανενα θεμα...και ειδικα εσυ επιμενεις σε αυτη την κατηγορια ενω ο crio μιλαει για κατι διαφορετικο...δεν μιλαμε για τον χρηστη που καθε 6 μηνες πουλαει κατι,αλλα για χρηστες που την εχουν δει εμποροι, με 20-25 αγγελιες πωλησεων μεσα σε ενα χρονο, hardware χωρις αποδειξεις και παρελκομενα ...εμενα αυτο χωρις να με ενοχλει,οσο να 'ναι με ξενιζει...επειδη δεν ειμαστε σελιδα πωλησεων,αλλα τεχνολογικο φορουμ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
yanni Απρίλιος 5, 2010 #106 Κοινοποίηση Απρίλιος 5, 2010 μα νομιζω οτι για το "δεντρο" της υποθεσης συμφωνουμε ολοι...δεν υπαρχει κατι το κατακριτεο...αλλά αντι να μιλατε για το δασος,αναπαραγετε τον μεσο χρηστη που πηρε 1 τεμαχιο και το πουλησε με 10 ευρω καπελο..σιγα τα ωα!χαιρω πολυ εκει δεν υπαρχει κανενα θεμα...και ειδικα εσυ επιμενεις σε αυτη την κατηγορια ενω ο crio μιλαει για κατι διαφορετικο...δεν μιλαμε για τον χρηστη που καθε 6 μηνες πουλαει κατι,αλλα για χρηστες που την εχουν δει εμποροι, με 20-25 αγγελιες πωλησεων μεσα σε ενα χρονο, hardware χωρις αποδειξεις και παρελκομενα ...εμενα αυτο χωρις να με ενοχλει,οσο να 'ναι με ξενιζει...επειδη δεν ειμαστε σελιδα πωλησεων,αλλα τεχνολογικο φορουμ...Έτσι όπως ειπώθηκαν κάποια πράγματα κανείς δεν μπορούσε να ξεχωρίσει το δέντρο(μέσο χρήστη) από το δάσος("έμπορα"). Κάποια στιγμή το δέντρο αποτελούσε μέρος του δάσους και άρα μέρος του προβλήματος. Ειπώθηκαν πολλές γενικεύσεις - οποιαδήποτε αγγελία με... τάχα χαμένη απόδειξη ή οποιαδήποτε αγγελία χωρίς παρελκόμενα - και ποιο ειδικά και παράδειγμα μέλους με 9 αγγελίες σε 6 ολόκληρα χρόνια. Δεν έχω κάτσει - παρόλο που έχω και εγώ αναφερθεί σε αυτό το παράδειγμα καν να δω για ποιο μέλος μιλάμε. Μου αρκεί το 9 αγγελίες σε 6 χρόνια! WOW!.... 9 ολόκληρες αγγελίες;Την όλη... φασαρία λοιπόν την έκανα διότι κάποια στιγμή ταυτίσαμε το δέντρο με το δάσος. Και το κάναμε και με ενθουσιασμό!Εφόσον έχουμε ξεκαθαρίσει ότι το δάσος με το δέντρο δεν είναι το ίδιο πράγμα δεν έχω λόγο να επιμένω να αναπαράγω το θέμα με τον μέσο χρήστη. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sofix Απρίλιος 5, 2010 #107 Κοινοποίηση Απρίλιος 5, 2010 αν δεν κανω λαθος ο χρηστης στο λινκ του crio ειχε 64 αγγελιες απο 1/1/07προς θεου δεν λεω οτι το παλικαρι τα παιρνει απο το στοκ κ τα πουλαει με καπελο εδω κ βγαζει χρημα..απλα ειναι ενα παραδειγμα,του οτι καποιοι εχουν το φορουμ ως εμπορικο μεσο..αλλο 9 αγγελιες σε 6 χρονια,αλλο 64 σε 3χρονια...εμενα η ενσταση εχει να κανει με την υφη του φορουμ γενικοτερα..επιτρεπει η δεοντολογια μας ,τετοιες εμπορικες συναλλαγες που ξεφευγουν απο 1-2 κοματια που ολοι καποια στιγμη πουλαμε ή οχι..?εγω ειλικρινα δεν θα ειχα προβλημα,να αγοραζα απο το συγκεκριμενο χρηστη προιον σε συμφερουσα τιμη,ακομα και αν ειχε καπελο 10-20 ευρω..αλλά πχ μητρικη που αγορασε 25€ και την βαζει καπακι καποιος στα 80,βγαζει ματι ρε παιδια! Link to comment Share on other sites More sharing options...
yanni Απρίλιος 5, 2010 #108 Κοινοποίηση Απρίλιος 5, 2010 αν δεν κανω λαθος ο χρηστης στο λινκ του crio ειχε 64 αγγελιες απο 1/1/07Όπως είπα χρησιμοποίησα το παράδειγμα χωρίς να το δω προσωπικά και προφανώς έχοντας καταλάβει λάθος το 9/10.Λάθος μου. :sorry:προς θεου δεν λεω οτι το παλικαρι τα παιρνει απο το στοκ κ τα πουλαει με καπελο εδω κ βγαζει χρημα..απλα ειναι ενα παραδειγμα,του οτι καποιοι εχουν το φορουμ ως εμπορικο μεσο..αλλο 9 αγγελιες σε 6 χρονια,αλλο 64 σε 3χρονια...εμενα η ενσταση εχει να κανει με την υφη του φορουμ γενικοτερα..επιτρεπει η δεοντολογια μας ,τετοιες εμπορικες συναλλαγες που ξεφευγουν απο 1-2 κοματια που ολοι καποια στιγμη πουλαμε ή οχι..?εγω ειλικρινα δεν θα ειχα προβλημα,να αγοραζα απο το συγκεκριμενο χρηστη προιον σε συμφερουσα τιμη,ακομα και αν ειχε καπελο 10-20 ευρω..αλλά πχ μητρικη που αγορασε 25€ και την βαζει καπακι καποιος στα 80,βγαζει ματι ρε παιδια!Εδώ είναι το θέμα. Ότι όταν πιάνουμε έναν έναν τους χρήστες, πάντα υπάρχει ο κίνδυνος να αδικήσουμε και κάποιον που δεν φταίει όσο και αν... ταιριάζει στην περιγραφή. Δεν διαφωνώ με τα υπόλοιπα που γράφεις. Απλά έχω δει κάτι πολύ χειρότερο. Στο pctechnology μου είχε τύχει περίπτωση χρήστη που επειδή ήθελε να σπρώξει συγκεκριμένο hardware μέσω αγγελιών, άνοιγε και σχετικά θέματα έμμεσης προώθησης αυτού του hardware με ταυτόχρονο υποβιβασμό των υπολοίπων επιλογών που είχε ο χρήστης. Έχοντας αυτόν σαν παράδειγμα ναι μεν βλέπω κάποιους να χρησιμοποιούν το forum προς όφελός τους, από την στιγμή όμως που δεν έχουν αρνητική επίδραση στην αξιοπιστία και αντικειμενικότητα του forum, όσον αφορά την βασική θεματολογία του, δεν νομίζω ότι τίθεται πραγματικά θέμα. Ακόμα και αν τίθεται δεν νομίζω ότι η ΔΟ του forum μπορεί να κάνει κάτι χωρίς να περιπλέξει την κατάσταση στις αγγελίες ή να δημιουργηθούν παρεξηγήσεις με μέλη. Εκεί μάλλον ποιο πολύ μπορούμε να κάνουμε εμείς κάτι ως χρήστες με το να μην αγοράζουμε από αυτούς, πράγμα μάλλον δύσκολο ακόμα και στην περίπτωση που το 25 γίνεται 80 διότι το καινούριο μπορεί να έχει π.χ. 150. Link to comment Share on other sites More sharing options...
crio Απρίλιος 5, 2010 #109 Κοινοποίηση Απρίλιος 5, 2010 Εγώ έδωσα ένα παράδειγμα γιατί μου το ζήτησαν μέλη της Δ.Ο.Υπάρχουνε κι άλλοι....δυστυχώς. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aias Απρίλιος 5, 2010 #110 Κοινοποίηση Απρίλιος 5, 2010 Φιλε Crio επειδη συνεχεια αναφερεσαι σε μενα και λες οτι ειμαι μεγαλος απατεωνας και εμπορος εχεις αποδειξεις για ολα αυτα?Με ξερεις και προσωπικα?Και εφοσον σε εχει ενοχλησει τοσο πολυ η μητρικη και 2 μερες το εχεις πει 10 φορες εχω βαλει τιμη και δεν το ξερω?Παρακαλω οποιος υπευθυνος του φορουμ να διαβασει ολα τα προσωπικα μου μηνυματα να δει ποσο και που δωθηκε και τι ευθυνη εχω εγω στην αγοραπωλησια.Και οποιος θελει ,σε οποια αγγελια εχω βαλει, να δουμε τι αισχροκερδειες εχω κανει.Ελεος πια ασχολησου και με κατι πιο επoικοδομητικο στην ζωη σου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
crio Απρίλιος 6, 2010 #111 Κοινοποίηση Απρίλιος 6, 2010 Ασχολούμαι με πολλά πράγματα.Δεν χρειάζομαι την προτροπή σου για να το κάνω. Μου ζητήθηκε απο του mod να δείξω πια αγγελία βλέπω ύποπτη.Η δικιά σου είναι και μάλιστα πολύ.Στην αγγελία σου γράφεις 270€ και λογικές προσφορές....Όσο για άλλες αγγελίες σου εγώ προσωπικά δεν είπα κάτι γιατί δεν τις είδα.Απατεώνες είπα όσους είδανε το στοκ σαν δεύτερο μεροκάματο.Απο τη στιγμή που λες ότι δεν είσαι ένας απο αυτούς γιατί θίχτηκες? Link to comment Share on other sites More sharing options...
narta Απρίλιος 6, 2010 #112 Κοινοποίηση Απρίλιος 6, 2010 Το παρεμπόριο ειναι μαστιγα των forum. γνωμη μου ειναι να επιτρέπεται σε καποιον να βάζει το πολυ 6 αγγελίες το χρόνο. Ο μέσος χρήστης του φόρουμ αποκλέιεται και σε εξερετικές περιπτώσεις θα αλλάξει 6 φορες πράγματα μεσα σε ενα χρόνο (1 φορα το δίμηνο). Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΝTG Απρίλιος 6, 2010 #113 Κοινοποίηση Απρίλιος 6, 2010 Σεμναααα...Μην προσπαθησετε αλλο να τραβηξετε διαχωριστικη γραμμη για το ποιος θεωρειται απατεωνας και ποιος οχι.Καλώς ή κακώς δεν χωραμε ολοι στη μια μερια.(σε όποια μερια).Καντε αυτο που σας επιβαλλει η ηθική σας.Παρολα αυτα αν καποιος ξερει τι προσφορα επαιξε στο stock και βλεπει περιεργη αγγελια εδω ας το κανει report και η Δ.Ο lab θα το εξετασει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sebastian Απρίλιος 6, 2010 #114 Κοινοποίηση Απρίλιος 6, 2010 Εγω παντως απατεωνια δεν το βλεπω...Δεν πειραζει αυτον που του τα αγοραζει, πειραζει εμας! Μονο για να πας εκει πανω, να τα αγορασεις, να τα δοκιμασεις, και τι στο τελος να μας τα δωσει και τσαμπα.....Ο καθενας αγοραζει εν γνωση του....Δεν γουσταρεις ρε αδερφε μην το παρεις....Εδω η παραοικονομια ειναι στο ζενιθ, το 90% δηλωνει αφορολογητο, η καρμιρια σε ολο το μεγαλειο....και ασχολουμαστε με την σαβουρα του πλαισιου (stock house)! Link to comment Share on other sites More sharing options...
narta Απρίλιος 6, 2010 #115 Κοινοποίηση Απρίλιος 6, 2010 Σεμναααα...Μην προσπαθησετε αλλο να τραβηξετε διαχωριστικη γραμμη για το ποιος θεωρειται απατεωνας και ποιος οχι.Καλώς ή κακώς δεν χωραμε ολοι στη μια μερια.(σε όποια μερια).Καντε αυτο που σας επιβαλλει η ηθική σας.Παρολα αυτα αν καποιος ξερει τι προσφορα επαιξε στο stock και βλεπει περιεργη αγγελια εδω ας το κανει report και η Δ.Ο lab θα το εξετασει.Ισως το κραξτε τους να ηταν υπερβολη και θα το αποσύρω. Αλλα ειλικρινα πιστευω οτι ενα οριο στις αγγελίες που μπορεί να βαλει ενας χρηστης ειναι λογική επιλογη ωστε να σταματησουν τέτοιου ειδους φαινόμενα.My 2cent Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aias Απρίλιος 6, 2010 #116 Κοινοποίηση Απρίλιος 6, 2010 Εγώ έδωσα ένα παράδειγμα γιατί μου το ζήτησαν μέλη της Δ.Ο.Υπάρχουνε κι άλλοι....δυστυχώς.Παραδειγμα δινεις με προσωπικο μηνυμα σε operator/admin και αν υπαρχει προβλημα μιλανε μαζι μου.Αν παλι θες μου στελνεις προσωπικο μηνυμα. Οταν ομως βγαζεις εμενα σε ποστ 10 σελιδων και το λες 100 φορες που το διαβαζουν 10000 ατομα ναι με θίγεις .Επισης το ποστ ειναι προσφορες του stock ,το τι σχεση εχουν ολα αυτα που λεγονται ειναι αλλο θεμα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aias Απρίλιος 6, 2010 #117 Κοινοποίηση Απρίλιος 6, 2010 Το παρεμπόριο ειναι μαστιγα των forum. γνωμη μου ειναι να επιτρέπεται σε καποιον να βάζει το πολυ 6 αγγελίες το χρόνο. Ο μέσος χρήστης του φόρουμ αποκλέιεται και σε εξερετικές περιπτώσεις θα αλλάξει 6 φορες πράγματα μεσα σε ενα χρόνο (1 φορα το δίμηνο).Εγω αλλαζω hardware σχεδον καθε μηνα.Υπαρχουν ατομα στο φορουμ που αλλαζουν και πιο συχνα .Ο καθενας με την τρελα του. Link to comment Share on other sites More sharing options...
crio Απρίλιος 6, 2010 #118 Κοινοποίηση Απρίλιος 6, 2010 Δυστυχώς έχω τεράστια ψυχολογικά και τα λύνω βάλλοντας εναντίον σου.Έτσι τι βρίσκω... Ρε τι άλλο θα ακούσουμε.Αν είσαι τόσο αθώος γιατί θίγεσαι? Link to comment Share on other sites More sharing options...
junior-21- Απρίλιος 6, 2010 #119 Κοινοποίηση Απρίλιος 6, 2010 με όλο το θάρρος Aias, η classified δεν σου έκανε και κράτησες την Ρ6Τ? την βρήκες χειρότερη?γιατι εγώ συνήθως πουλάω για να πάω σε καλύτερο :red: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jiggabyte Απρίλιος 6, 2010 #120 Κοινοποίηση Απρίλιος 6, 2010 Αυτοί οι γνωστοί "παρέμποροι" του stock house καλό θα ήταν να ξεκόψουνε ή έστω να προσέχουνε γιατί ξέρω αρκετό κόσμο που είναι έτοιμος να ρίξει κανά μπουνίδι...Λίγο ήθος ρε,λίγη αξιοπρέπεια δεν έχετε ?Ντροπή της κοινωνίας είστε. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.