Stallone Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 28, 2010 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 28, 2010 Καλησπέρα παιδιά Χθες ανακάλυψα ότι όταν πληκτρολογώ μερικά αρχεία στο search μου γράφει "δεν βρέθηκαν αρχεία που να συμφωνούν με την αναζήτησή σας", ενώ στα PCs φίλων μου τους τα βγάζει τα συγκεκριμένα αρχεία. Π.χ. το secpol.msc που είναι για να ορίζεις δικαιώματα διαχειριστή και το gpedit.msc δεν μου τα βγάζει. Και ποιός ξέρει και πόσα άλλα ακόμη που δεν τα έχω ανακαλύψει. Τι συμβαίνει; Μήπως έχουν καταστραφεί κάποια αρχεία; Αν ναι πώς μπορώ να τα επαναφέρω; ΥΓ. Έχω τα Windows 7 home premium 32bit. Ευχαριστώ Link to comment Share on other sites More sharing options...
pank Μάρτιος 28, 2010 #2 Κοινοποίηση Μάρτιος 28, 2010 Ο λόγος που δε βρίσκεις τα συγκεκριμμένα αρχεία είναι αυτός :ΥΓ. Έχω τα Windows 7 home premium 32bit.Ο Group policy editor (gpedit.msc) και το Local security polity (secpol.msc), είναι διαθέσιμα μόνο στις εκδόσεις Professional, Ultimate και Enterprise των Windows. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stallone Μάρτιος 28, 2010 Author #3 Κοινοποίηση Μάρτιος 28, 2010 Ο λόγος που δε βρίσκεις τα συγκεκριμμένα αρχεία είναι αυτός :Ο Group policy editor (gpedit.msc) και το Local security polity (secpol.msc), είναι διαθέσιμα μόνο στις εκδόσεις Professional, Ultimate και Enterprise των Windows.Έτσι εξηγείται. Σ'ευχαριστώ πολύ tamerlan!:hi: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.