zz13 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 28, 2010 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 28, 2010 Που θα βρω drivers για xp ; Ευχαριστώ πολύ . :hi: Link to comment Share on other sites More sharing options...
elapse Μάρτιος 28, 2010 #2 Κοινοποίηση Μάρτιος 28, 2010 http://support.ts.fujitsu.com/com/support/index.html Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΝTG Μάρτιος 28, 2010 #3 Κοινοποίηση Μάρτιος 28, 2010 Υποθετω ερχεται με vista/7 και θελει να βαλει XP.Σαν πρωτη συμβουλη ειναι μην το κανεις.Αργή η γρηγορα θα πρεπει να τα συνηθισεις.Σαν δευτερη πρεπει να τα βρεις μεσω google ενα ενα μεσω oνομασιας.Πχ για audioΥ.ΓΣε μερικα hardware ισως χρειαστει κατι πιο εξειδικευμενο.Μεχρι τοτε εχεις καιρο(ισως να μην χρειαστει κιολας)..συνεχισε το googling με τα υπολοιπα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
zz13 Μάρτιος 28, 2010 Author #4 Κοινοποίηση Μάρτιος 28, 2010 Παιδιά ευχαριστώ για τις απαντήσεις , vista έχει τώρα και βογγάει το μηχανάκι , βρήκα τους οδηγούςγια xp τελικά με googling , διάβασα κ ' δω κάποια πράγματα , προβλήματαhttp://www.amilo-forum.com/topic,708,-install-windows-xp-pro-sp2-on-Amilo-Li-1705.htmlτώρα θα δοκιμάσω να του κάνω το format . :hi: Link to comment Share on other sites More sharing options...
zz13 Απρίλιος 1, 2010 Author #5 Κοινοποίηση Απρίλιος 1, 2010 Όλα εντάξει , το μηχανάκι πάει σφαίρα τώρα !! :thank_you2: Link to comment Share on other sites More sharing options...
harrys13 Δεκέμβριος 19, 2012 #6 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 19, 2012 Καλημερα στην παρεα.Τελικα εχεις το αρχειο για τον ηχο για αυτο το μηχανημα?Γιατι εγω βαζω ενα,δουλευει κανονικα ο ηχος αλλα στην αρχη μου βγαζει ενα μηνυμα οταν ανοιγει τα windows xp. Link to comment Share on other sites More sharing options...
harrys13 Δεκέμβριος 19, 2012 #7 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 19, 2012 Αυτο ακριβως εχω δοκιμασει.hΧΧp://thepiratebay.se/torrent/4183270 Link to comment Share on other sites More sharing options...
zz13 Δεκέμβριος 19, 2012 Author #8 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 19, 2012 Καλημερα στην παρεα.Τελικα εχεις το αρχειο για τον ηχο για αυτο το μηχανημα?Γιατι εγω βαζω ενα,δουλευει κανονικα ο ηχος αλλα στην αρχη μου βγαζει ενα μηνυμα οταν ανοιγει τα windows xp. Go : Start - Control Panel - Administrative Tools - Computer Manager - Device Manager - κάνεις δεξί κλικ στην συσκευή με το κίτρινο ερωτηματικό - Properties - Details - scroll down the bar menu βρίσκεις Hardware Ids - δεξί κλικ επάνω στον κωδικό copy - paste εδώ να δούμε Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stefanos83 Δεκέμβριος 19, 2012 #9 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 19, 2012 Θα συμφωνήσω με NTG . Τα XP έχουν χάσει πια την υποστηρίξη απο τις εταιρίες , και όσο πάει θα γεμίζουν τρύπες ασφαλείες . Ισως καλύτερα να πας σε win7 ή Linux ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
harrys13 Δεκέμβριος 19, 2012 #10 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 19, 2012 Τελικα το εφτιαξα.Κατεβασα αυτο που εστειλα ποιο πανω και μετα πηγα και αφερεσα απο την εκτελεση ποια προγραμματα να μην ξεκινανε και ετσι δεν μου εμφανιζει το μηνυμα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
harrys13 Δεκέμβριος 20, 2012 #11 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 20, 2012 Μια ερωτηση ακομα παιδια.Εχω ενα σταθερο υπολογιστη ειναι μια χαρα.Απλα οταν μπαινεις σε παιχνιδια στο facebook που παιζει η γυναικα κανει εναν θορυβο.."μπιιιιιιιιιι" συνεχεια...Αν βγει απο εκει σταματαει κατευθιαν.Εχω δοκιμασει αλλη καρτα γραφικων,δεν αλλαζει κατι.Εχω αλλαξει μνημη παλι δεν αλλαζει κατι...Εχει καποιος καποια λυση για αυτο?Ευχαριστω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
zz13 Δεκέμβριος 21, 2012 Author #12 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 21, 2012 Μια ερωτηση ακομα παιδια.Εχω ενα σταθερο υπολογιστη ειναι μια χαρα. Απλα οταν μπαινεις σε παιχνιδια στο facebook που παιζει η γυναικα κανει εναν θορυβο.."μπιιιιιιιιιι" συνεχεια... Αν βγει απο εκει σταματαει κατευθιαν. Εχω δοκιμασει αλλη καρτα γραφικων,δεν αλλαζει κατι.Εχω αλλαξει μνημη παλι δεν αλλαζει κατι... Εχει καποιος καποια λυση για αυτο? Ευχαριστω. Μπήκε από άλλο υπολογιστή μήπως είναι από το παιχνίδι ο ήχος ; Αν θες άνοιξε καινούργιο θέμα Link to comment Share on other sites More sharing options...
harrys13 Δεκέμβριος 22, 2012 #13 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 22, 2012 Οταν λες μπηκε απο αλλο υπολογιστη τι εννοεις?Απο αυτον τον υπολογιστη μπηκε που αναφερθηκα.Ο θορυβος αυτος δεν ειναι απο το παιχνιδι και φαντασου οτι στο υπολογιστη δεν εχω βαλει ουτε ηχεια. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.