goku_dbz Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 27, 2010 #1 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 27, 2010 καλησπερες...εκανα μια αγορα (μικρης αξιας ευτυχως) πριν απο καμια 15αρια μερες απο Αγγλια!Το πακετακι δεν εφθασε ακομα και επειδη εχω συνηθισει να μου ερχονται τα πραματα το πολυ σε 10 μερες, εστειλα mail στον πωλητη!Αυτος μου ειπε πως το ειχε στειλει κανονικα στην σωστη διευθυνση κτλ...εχει αριστο feedback 100% (157), 4 χρονια εγγεγραμμενος στο ebay, χωρις καποιο παραπονο απο κανενα...μου ειπε να περιμενουμε λιγες μερες ακομα και βλεπουμε...περισσοτερο ρωταω για πληροφοριακους σκοπους καθως νταξ 9Ε εδωσα (αλλα παλι!!!):και αν αυτος λεει πως το εστειλε, εγω οτι δεν το παρελαβα ποτε...πως βρισκω το δικιο μου?(το εστειλε χωρις ασφαλεια, tracking number κτλ)
greekfragma Μάρτιος 27, 2010 #2 Μάρτιος 27, 2010 συνηθως απο αγγλια κανουν 1βδομαδα με 15μερες. εγω σου προτείνω υπομονή και μια επίσκεψη στο τοπικο ΕΛΤΑ να τους ρωτησεις αν εχεις καποιο μικροδεμα ή στα απλά.
unstoppable Μάρτιος 27, 2010 #3 Μάρτιος 27, 2010 Απο Αγγλία 3-4 φόρες που έχω παραγγείλει πάνω από βδομάδα δεν έκαναν σε μένα. Τελευταία φορά πριν 2 βδομάδες έκαναν 3 μέρες μάλιστα. Πάντως και εγώ θα περίμενα μια βδομάδα ακόμα όπως λέει ο fragma.
jpavly Μάρτιος 27, 2010 #4 Μάρτιος 27, 2010 Εφόσον έχεις όριο 30 μέρες για dispute από Paypal έχεις την πολυτέλεια να περιμένεις λίγο ακόμα. Στις 28 μέρες είχα κάνει dispute για αντικείμενο από Ιταλία και μαγικά σε 2 μέρες ήταν στην πόρτα μου.
YDinopoulos Μάρτιος 27, 2010 #5 Μάρτιος 27, 2010 Υπαρχει κ η περιπτωση να χαθει το πακετο. Στις 110 συναλλαγες μου, μου εχει τυχει 4 φορες. Φυσικα ο πωλητης το εστειλε παλι ! Αλλιως μετά τις 30 ημερες κ μεσω PayPal, ανοιγεις ενα dispute και παιρνεις τα χρηματα συ πισω !
goku_dbz Μάρτιος 28, 2010 Author #6 Μάρτιος 28, 2010 ωραια! θα περιμενω τοτε λιγες ακομα μερες και βλεπουμε...αληθεια, αν κανω dispute, και ο αλλος επιμενει πως το εχει στειλει κανονικα, εγω πως αποδεικνυω οτι δεν εχω παραλαβει το δεμα?
SirDiman Μάρτιος 28, 2010 #7 Μάρτιος 28, 2010 Με οτι χαρτουρα εχεις απο ταχυδρομείο κλπ.Εμένα ενα δέμα άξιας 25 ευρω συστημένο με tracking number χάθηκε με τους έξυπνους στο ΕΛΤΑ.Λεφτα δεν καταφερα να παρω πισω :rant:
goku_dbz Μάρτιος 28, 2010 Author #8 Μάρτιος 28, 2010 ^παντως μεχρι τωρα δεν ειχα προβληματα με τα ΕΛΤΑ!θα παω και αυριο μια γυρα απο τα ΕΛΤΑ να μαθω πρωτο χερι τι γινεται...
sotiris Μάρτιος 28, 2010 #9 Μάρτιος 28, 2010 Εμένα πάντως σταλμενο με parcelforce μεγαλουτσικο δεμα (20 pounds αξια αντικειμενου και 35 τα μεταφορικά) απο Αγγλια δεν μου εφτασε. Εγινε total refund βέβαια, αλλα έχω την εντυπωση ότι κάνουν λαμογιες στα ΕΛΤΑ.
pastelidis.n.s. Μάρτιος 29, 2010 #10 Μάρτιος 29, 2010 Εγω ειχα αγορασει ενα θερμομετρο απο Αγγλια...και μου ηρθε σε 3 μερες...βεβαια φιλε μου ειναι και ο τροπος αποστολης ετσι?Εμενα ηταν Airmail
Xzibit Μάρτιος 29, 2010 #11 Μάρτιος 29, 2010 Από Αγγλία γενικά έρχονται οι παραγγελίες σε 4-5 μέρες. Έχω αγοράσει και από amazon.co.uk και ebay.co.uk To αγγλικό ταχυδρομείο (Royal Mail) είναι το καλύτερο/πιο γρήγορο στην Ευρώπη. Δουλεύουν και απόγευμα μπορεί και βράδυ επίσης είναι ανοιχτά και το Σάββατο. Τα ΕΛΤΑ μεσημέρι κλείνουν και Σάββατο δεν δουλεύουν.
goku_dbz Μάρτιος 29, 2010 Author #12 Μάρτιος 29, 2010 ξαχασα να ενημερωσω!!!!μου ηρθε σημερα ειδοποιητηριο να παραλαβω οχι ενωριτερα απο 30/03...(τι το θελουν και αυτο το οχι ενωριτερα?)ολα καλα τελικα:magic:
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.