morph Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 27, 2010 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 27, 2010 θέλω να αντιγράψω ένα φάκελο από τον δικτυακό σκληρό σε έναν usb με χρήση robocopy. Βάζω robocopy z:\instal\Apps k:\Apps /mir μου βγάζει error : invalid parameter #3 : "k:\Apps" To directory υπάρχει και έχει κάποια αρχεία μέσα που είχαν αντιγραφεί πρωτύτερα To K: είναι FAT32 και το Ζ: δικτυακός δισκος WD my world book (η άθλια επιλογή - παρεπιπτόντως) Link to comment Share on other sites More sharing options...
jpavly Μάρτιος 29, 2010 #2 Κοινοποίηση Μάρτιος 29, 2010 Δοκίμασε με αυτό, δεν το έχω εύκαιρο τώρα για να δω τις εντολές σου. http://technet.microsoft.com/en-us/magazine/2006.11.utilityspotlight.aspx Link to comment Share on other sites More sharing options...
morph Μάρτιος 29, 2010 Author #3 Κοινοποίηση Μάρτιος 29, 2010 Ναι χρησιμοποίησα και το windows GUI. Εκεί μου έβγαζε process completed χωρίς να έχει κάνει τπτ. ετσι, υποψιάστηκα οτι κάτι δεν πάει καλά και το έτρεξα από command prompt, όπου και είδα το μήνυμα λάθους Link to comment Share on other sites More sharing options...
voudas Μάρτιος 29, 2010 #4 Κοινοποίηση Μάρτιος 29, 2010 δοκίμασε κ το richcopy, είναι νεότερο κ με πιο πολλά feats... (multiple file transfers etc) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.