Jump to content

Toshiba satellite l505-13n πρόβλημα με ασύρματο δίκτυο στα win7 64bit ultimate

fits79

Recommended Posts

Έχω MEGA ΠΡΟΒΛΗΜΑ με το νέο laptop toshiba satellite l505-13n που αγόρασα.

Ενώ του έχω περάσει από το μηδέν τα win7 64bit ultimate και ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ DRIVERS σωστά και ενώ όλα δουλεύουν κανονικά το ασύρματο δίκτυο δεν δουλεύει παρόλο που έχω περάσει τους drivers του κανονικά το βλέπει λες και είναι απενεργοποιημένο παρολο που το φωτάκι του δείχνει ότι δουλεύει αφού είναι αναμμένο.

Έχω τσεκάρει είδη αν:

1. Αν οι drivers είναι σωστοί

2. Αν είναι ανοιχτό το ασύρματο και παρόλο που το bluetooth δουλεύει το ασύρματο δεν δουλεύει(Αυτό το λέω γιατί ασύρματο & blutooth είναι η ίδια κάρτα απλά αλλάζουν οι drivers)

3. Η ασύρματη κάρτα δικτύου ΔΕΝ είναι ελαττωματική γιατί πριν που είχε τα win7 home premium 32bit δούλευε κανονικά και το ασύρματο και όλα.

4. Δεν μπορώ να δω ποιο μέρος του ασύρματο είναι ανοιχτό και ποιο όχι για τον απλό λόγο ότι το πρόγραμμα που δείχνει ποιο είναι on και ποιο off δεν ξέρω(Δεν έχει κάποιο διακόπτη να ανοίγεις ή να κλείνεις το ασύρματο το κάνεις από συνδιασμο 2 κουμπιών του fn+ f8) πως λέγεται για να το κατεβάσω ώστε να βλέπω σε τι κατάσταση είναι το ασύρματο:

a. off

b. on μόνο το wifi

c. on το blutooth

d. on όλα(Wifi & blutooth) k.t.l.

Τι λες να φταίει?

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.