mchls Ιούνιος 30, 2012 #101 Ιούνιος 30, 2012 Ghost Recon: Future Soldier 'Arctic Strike' DLC delayedGhost Recon: Future Soldier's "Arctic Strike" DLC pack will not launch on July 3 as originally planned. Ubisoft sent out a missive today, citing "polish" as the reason for the hold-up."We decided to take a small amount of extra time to further polish the content," an Ubisoft representative said. "The pack is planned for release later in July and the exact release date will be announced as soon as possible."As soon as we know the new launch date, we'll be sure to post it on our website thingy.
Billys Ιούνιος 30, 2012 #102 Ιούνιος 30, 2012 Νταξει το single πλακα εχει..αλλα τα γραφικα τα περιμενα πολυ καλυτερα..
LazyGreek Ιούνιος 30, 2012 #103 Ιούνιος 30, 2012 Όποιος το έχει αγοράσει μπορεί να μας πεί πως είναι το MULTI?
LazyGreek Ιούλιος 1, 2012 #104 Ιούλιος 1, 2012 MultiplayerMultiplayer Mode:Up to 12 players in 6Vs6 matches for a fast-paced, intense online experienceSelect from 3 classes (Rifleman, Engineer and Scout) and unlock new gear to battle online across 10 maps.Gain experience and levels, make decisive choices to customize and develop your character.Gather Intel on your enemies’ positions and share it with your teammates.Use the new suppression system to pin your enemies down while your teammates flank them.4 game modes focused on objectives and cooperation, including new exclusives and GR’s classic Siege.Created by Red Storm, the studio behind the critically acclaimed Ghost Recon Advanced Warfighter multiplayer modes.Δεν ξέρω τι θα λέειΑλλά το σκέφτομαι πάρα πολύ για αγορά και ειδικά CO-OP με Friends.
jesus Ιούλιος 1, 2012 #105 Ιούλιος 1, 2012 Τελευταιο part ειμαι.Το παιχνιδι τα σπαει.Και ιδιαιτερα δυσκολο σε μερικα σημεια.Γουσταρω.Για τα γραφικα τα ειπαμε τιποτα το ιδιαιτερο και αρκετα βαρια.Το δοκιμασαμε σε ενα φιλο μου με 4850,ειτε ολα πανω ειτε ολα κατω, πανω απο 20frames δεν πηγε.:X:
env0y Ιούλιος 2, 2012 #106 Ιούλιος 2, 2012 Τελευταιο part ειμαι.Το παιχνιδι τα σπαει.Και ιδιαιτερα δυσκολο σε μερικα σημεια.Γουσταρω.Για τα γραφικα τα ειπαμε τιποτα το ιδιαιτερο και αρκετα βαρια. Το δοκιμασαμε σε ενα φιλο μου με 4850,ειτε ολα πανω ειτε ολα κατω, πανω απο 20frames δεν πηγε.:X: Έχεις δίκαιο φίλε μου. Έκανα το λάθος να βάλω όλα τα settings στο τέρμα και το ASUS G74SX με την GTX 560M 3GB γονάτισε. Τώρα τα έχω στο default για να το παίζω νερό. Βασικά ψήνομαι να το παίξουμε παρέα αν θέλεις θα με βρεις με το όνομα Sn1persh0t
env0y Ιούλιος 2, 2012 #107 Ιούλιος 2, 2012 Όποιος το έχει αγοράσει μπορεί να μας πεί πως είναι το MULTI? Προσωπικά δεν είχα καθόλου lag με το MULTI. Κάθε αρχή είναι δύσκολη μέχρι να μάθεις τος χάρτες αλλά δεν θα γίνει βαρετό γιατί η UBISOFT θα του ρίξει κι' άλλο update: :banging: “ARCTIC STRIKE” DLC AND THE NEXT TITLE UPDATE Ghost Recon: Future Soldier Άντε πάρτο να λιώvουμε γιατί καταντήσαμε farmers και stockbrokers στο Diablo III
spH3RiCal Ιούλιος 4, 2012 #109 Ιούλιος 4, 2012 Μονο σε μενα φαινεται λιγο χλιαρο? Δε το εχω δει με τα γραφικα στο full λογω καρτας, αλλα περιμενα κατι καλυτερο δεδομενου οτι υπαρχουν παιχνιδια με καλυτερα γραφικα και λιγοιτερο βαρια.. Απο την αλλη το ενω εχει ορισμενα φοβερα χαρακτηριστικα κυριως σε silent tacts ειναι καποια σημεια που θα γκρινιαξω Σε καποιες στιγμες θα επρεπε να ειναι πιο γρηγορο, ειδικα εκει που κουβαλας τους ομηρους με το πιστολι και περπατας με το πασο σου σε ανοικτο πεδιο ενω σου ριχνει ολος ο κοσμος και κατι που εχω παρατηρησει σε πολλα τελευταια παιχνιδια του ειδους, τα οπλα γιατι δε κανουν θορυβο? Οκ με το σιγαστηρα, αλλα χωρις, απλα κανουν ενα τσουφ τσουφ.. Εχει προχωρησει τοσο η τεχνολογια και δε το εχω παρει χαμπαρι?
LazyGreek Ιούλιος 4, 2012 #110 Ιούλιος 4, 2012 ειδικα εκει που κουβαλας τους ομηρους με το πιστολι και περπατας με το πασο σου σε ανοικτο πεδιο ενω σου ριχνει ολος ο κοσμος και κατι που εχω παρατηρησει σε πολλα τελευταια παιχνιδια του ειδους, Ειναι Future Soliders δεν τους χτηπάνει οι σφάιρες!
mchls Ιούλιος 12, 2012 #111 Ιούλιος 12, 2012 Ghost Recon: Future Soldier patched on PCThe patch addresses input compatibility issues such as found using the Xbox 360 controller and the mouse and WASD keys not working for some configurations. The next update, 1.4, will add the latest console and cloud update, but also other improvements including graphics, performance, stability and online.
mchls Ιούλιος 19, 2012 #112 Ιούλιος 19, 2012 Ubisoft reports 27% increase in Q1 earnings thanks to Ghost Recon: Future SoldierUbisoft has reported a 27% increase in earnings for Q1 of its current fiscal year 2012-2013 ending June 30. The increase was attributed to sales of Ghost Recon: Future Soldier.
sstav Ιούλιος 20, 2012 #113 Ιούλιος 20, 2012 Εγώ πάντως το έβαλα και βλέποντας τα γραφικά τόσο ....τόσο μέτρια προς το κακό, το έβαλα σε full settings σε gtx580 και σερνόταν το σύμπαν. <30fps σε 1920χ1200...Τι γίνεται και είναι τόσο χάλια; Δεν δικαιολογείται με τίποτα αυτό που βλέπω με τα fps που επίσης βλέπω...Έτσι είναι και σε σας;
env0y Ιούλιος 20, 2012 #114 Ιούλιος 20, 2012 Ναι ρε γμτ για game. Το τρέχω στο Asus RoG G74SX με την GTX570M σε medium setting και με ξενερώνει αλλά πάλi με κερδίζει το campaign. Μήπως έκανα λάθος αγορά και να έπαιρνα την XBOX έκδοση?
jesus Ιούλιος 20, 2012 #115 Ιούλιος 20, 2012 Εγώ πάντως το έβαλα και βλέποντας τα γραφικά τόσο ....τόσο μέτρια προς το κακό, το έβαλα σε full settings σε gtx580 και σερνόταν το σύμπαν. <30fps σε 1920χ1200...Τι γίνεται και είναι τόσο χάλια; Δεν δικαιολογείται με τίποτα αυτό που βλέπω με τα fps που επίσης βλέπω...Έτσι είναι και σε σας;Μπααα, κατι παιζει.Εγω με το συστημα της υπογραφης σε 1680χ1050 ολα τερμα(vsync off φυσικα) πηγαινε καλα.30+ με 40+ στο μεγαλυτερο κομματι του παιχνιδιου εκτος απο μερικα σημεια (οπως η λαστ πιστα) που για ανεξηγητους λογους ηταν στο 25αρι.Γενικα παντως πολυ βαρυ παιχνιδι χωρις λογο.
mchls Αύγουστος 1, 2012 #116 Αύγουστος 1, 2012 Ghost Recon: Future Soldier PC – Update 1.4 Coming On August 13th With Free ContentHere is the changelog for Update 1.4:-Compatibility, performance, stability, graphics improvements and more – taking your feedback directly into account;-Improved FPS on all configurations;-Fixes for several stability issues during map loading;-God-Rays no longer disappear;-Fixed some localization issues;-Fixed some issues causing the display of hint icons from X360 controller when disconnected.-Free Content: 2 exclusive developer weapon skins
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.