Jump to content

Ghost Recon: Future Soldier

Athanasios2104

Recommended Posts

Γιατι το παιζω:crazy_pilot:

Μετρια γραφικα και μετριο γενικοτερα σαν παιχνιδι.Μεχρι στιγμης φυσικα..

• Replies 115
  • Created
  • Last Reply

Άντε για να δούμε,

Με το που μπεί θα πω εντυπώσεις από γραφικά μιας και ο Jesus λέει είναι GTP

και κατα άλλα βλέπουμε..

Να θυμισω οτι οι κανονες του TheLab λενε οτι δεν επιτρεπεται η κουβεντα για παιχνιδια που σας εφερε ο θειος σας?

Οκ θα ξεκινησουμε να μιλαμε για το παιχνιδι στις 26 ιουνιου.

Παιδιά το δοκίμασα κι εγώ απο uncle δεν μπορώ ακόμη να εκφέρω ολοκληρωμένη άποψη 10 -20 λεπτά που το έπαιξα δεν είναι κακό πάντως, τα γραφικά δεν είναι σε καμία περίπτωση το ατού του παιχνιδιού θα τα πούμε και ποιο εκτεταμένα όταν το προχωρήσω περισσότερο.

Το GRFS δεν βγήκε για να χτυπήσει στα γραφικά το Crysis ούτε το Battlefield 3, επίσης το multi-player δεν θα έχει την λογική Call Of Duty ή Counter Strike.

Αν αγοράσατε το game για τα παραπάνω χαρακτηριστικά :sorry: κάνατε λάθος επιλογή.

Το single-player του παντως δεν ειναι ασχημο.Αρκετα ευχαριστο θα το λεγα.

Ενα shooteraki βασικα με καποια στοιχεια stealth.

Επίσης το Single μπορείς να το παίξεις και με φίλους..

που είναι ωραίο και αρκετά μεγάλο..

Δεν έχει τα γραφικά BF3 crysis κ.τ.λ.π

αλλά δεν είναι καθόλου άσχημα..

Μακάρι να βγούνε και τίποτα Mods

Τώρα δεν μου φαίνεται παιχνίδι που θα μπορείς να το λιώσεις σε Multi όπως BF3 για παράδειγμα

γιατί είναι κάτι το τελείως διαφορετικό

και δεν ξέρω το πόσο εύχρηστο θα είναι με όλα αυτά που έχει το Game και όλα αυτά τα Tacticts.. και όλα αυτά τα Cinematics που έχει Ingame..

Άντε να περιμένουμε το Medal of Honor τώρα.

να δούμε αν θα παίζουμε αυτό και όλα τα Expasion του BF3 μέχρι να βγεί κάτι καλύερο.

Πραγματικά άλλο παιχνίδι σε σχέση με το xbox 360. :o Τώρα βέβαια εξαρτάται και σε τί σύστημα το παίζει ο τυπάς.

[ame=http://www.youtube.com/watch?v=RZu6XDHDjzA]Start Game - Ghost Recon Future Soldier Greek Presentation - YouTube[/ame]

Ελεος ο παιχνιδι εχει για τον ***** γραφικα και ειδικα μετα απο κατι πατς που περασα σερνεεεεετε.Tragic.

Χαζευω και λιγο το spec ops με την ταπεινη unreal το παταει στην μαπα το ghost recon.

Και εγώ σκέφτομαι..

Βασικά μου αρέσει το παιχνίδι αρκετά

τα γραφικά εντάξη καλούτσικα είναι (τα περιμενα χειρότερα)

αλλά σκέφτομαι και εγώ να το αγοράσω αλλά δεν ξέρω άμα γενικά θα το πάρει κόσμος να παίξουμε και λίγο Multi..

να κάνουμε ένα pause από BF3 και να μπαίνουμε μόνο στο DB XP Events!

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.