Jump to content

Ghost Recon: Future Soldier

Athanasios2104

Recommended Posts

• Replies 115
  • Created
  • Last Reply

αν και γενικά δεν πολυ-συμπαθώ τα παιχνίδια που διαδραματίζονται ακομα και στο εγγυς μελλον το συγκεκριμενο δεχνει εξαιρετικά ενδιαφέρον από το trailer :D

γενικά πάντως, αν και δεν έχω παίξει κανένα GR, ξέρω ότι η σειρά είναι πιο πολύ simulator και όχι arcade fps.

Από την άλλη, κάτι πρόωρα posts/interviews δείχνουν ότι το συγκεκριμένο GR θα έχει περισσότερα arcade fps στοιχεία από ότι τα προηγούμενα.

Ίδωμεν...

αν και γενικά δεν πολυ-συμπαθώ τα παιχνίδια που διαδραματίζονται ακομα και στο εγγυς μελλον το συγκεκριμενο δεχνει εξαιρετικά ενδιαφέρον από το trailer :D

Συμφωνώ απόλυτα και συμπληρώνω οτι με ξενερώνουν ππροσωπικά!! Γι αυτό ποτέ δεν ακούμπησα και το Bf 2142(νομίζω 2142- ουτε καν το όνομα δεν θυμάμαι) !! Αλλά το συγκεκριμένο δείχνει να είναι πολύ καλό..!!

Ηδη η Tactical shooter fanbase της σειρας εχει ξεσηκωθει για την αλλαγη πλευσης του τιτλου σε πιο action μονοπατια.

Aλλα....

ΠΑΛΙ ΡΩΣΟΙ?

Το ενδιαφέρον που το είδατε; Από ένα cinematic που δεν είναι καν ingame; Η' από την deep space nine τεχνολογία του...near future ; :p Αν κρίνω και από το legacy των graw, στο οποίο μάλλον μένει πιστό (αν κρίνω από το logo), μάλλον ένα ακόμα revamped παραπληγικό speedαρισμένο delta force θα είναι...

Πολύ εύκολα εντυπωσιάζεστε :hi:

Το ενδιαφέρον που το είδατε; Από ένα cinematic που δεν είναι καν ingame; Η' από την deep space nine τεχνολογία του...near future ; :p Αν κρίνω και από το legacy των graw, στο οποίο μάλλον μένει πιστό (αν κρίνω από το logo), μάλλον ένα ακόμα revamped παραπληγικό delta force θα είναι...

Πολύ εύκολα εντυπωσιάζεστε :hi:

Εγω πολυ φοβαμαι οτι θα κανει οτι εκανε και το τελευταιο (ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ) Operation Flashpoint.

Δυσκολοι καιροι βλεπεις.Θελουν moar γκαφρα...AKA UBER FAIL.

ρε παιδιά, τι γίνετε? πάλι ρώσοι?

δεν λέω, με βολεύει το να καταλαβαίνω το τι λένε αλλα δεν έχει παραγίνει το πράγμα?

ρε παιδιά, τι γίνετε? πάλι ρώσοι?

δεν λέω, με βολεύει το να καταλαβαίνω το τι λένε αλλα δεν έχει παραγίνει το πράγμα?

Νταξ η φορμουλα ειναι : Μεση Ανατολη/Ρωσοι/Ασιατες/Εξωγηινοι.

Αυτα.

Priom:hehe:

Αυτα.

και γερμανούς..τους ξέχασες..:nerd:

και γερμανούς..τους ξέχασες..:nerd:

Οι Ναζι ειναι ιστορια.

Αυτα που ανεφερα σαν "φορμουλα" ειναι τα "μελλοντολογικα" ;)

Αυτα.

Priom:hehe:

Ξέχασες τους σκινάδες :smoke:

• 2 months later...

[ame=http://www.youtube.com/watch?v=LKPqRcAw7Hg]YouTube - Ghost Recon: Future Soldier Demo -- E3 2010[/ame]

Έτσι για να γουστάρουμε!!! :drool::drool:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.