Kosmos Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 26, 2010 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 26, 2010 Καλησπερα σε ολους.Εχω ενα ζητηματακι με 2 DDR2 μνημες twinmos οι οποιες τα τιναξαν, αλλα δεν εχω την αποδειξη αγορας.Οποτε εριξα μια ματια στο site της twinmos για να δω την διαδικασια για rma απευθειας απο κει, μιας και εχουν lifetime warranty.Στο site λοιπον λεει οτι πρεπει να στειλω ενα mail στο london@twinmos.com για να μου στειλουν ενα rma procedure form για τα σχετικα.Τους εστειλα λοιπον πριν 2 βδομαδες 1 mail...τπτ καμια απαντηση.Τους ξαναεστειλα αλλο ενα πριν μια βδομαδα μπας και το προηγουμενο δεν ειχε παει, αλλα παλι καμια απαντηση.Πριν τεσσερις ωρες τους εστειλα το ιδιο μαιλ και στο rma@twinmos.nl μπας και στην αγγλια δεν κανουν rma,αλλα φανταζομαι οτι και να μην κανουν θα επρεπε να μου απαντησουν με τα σχετικα.Επειδη επειγει πλεον το rma, μηπως εχει κανεις εμπειρια απο την ενλογο εταιρια? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kosmos Μάρτιος 27, 2010 Author #2 Κοινοποίηση Μάρτιος 27, 2010 Σημερα στο hotmail μου ηρθε αυτο:This is an automatically generated Delivery Status Notification.THIS IS A WARNING MESSAGE ONLY.YOU DO NOT NEED TO RESEND YOUR MESSAGE.Delivery to the following recipients has been delayed.rma@twinmos.nlΚαμια ιδεα κανεις?:flower: Link to comment Share on other sites More sharing options...
jax7480 Μάρτιος 27, 2010 #3 Κοινοποίηση Μάρτιος 27, 2010 Τα μόνα λινκς που βρηκα εγω για RMA ειναι τα παρακατω:http://www.twinmos.com/contact_rma.htmlΔοκιμασε να στειλεις μειλ στα κεντρικα στην Ασια. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kosmos Μάρτιος 27, 2010 Author #4 Κοινοποίηση Μάρτιος 27, 2010 Απο κει τα ειδα και αυτα που εστειλα, αλλα μονο αυτο της ολανδιας λεει για rma...Σε ποιο εννοιεις να στειλω γιατι εχει παρα πολλα στην ασια? Link to comment Share on other sites More sharing options...
jax7480 Μάρτιος 28, 2010 #5 Κοινοποίηση Μάρτιος 28, 2010 Το mail δεν κοστιζει.Στειλε σε ολους και ζητα οδηγιες, στο πως να κινηθεις για το ελλατωματικο προϊον που εχεις. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jpavly Μάρτιος 29, 2010 #6 Κοινοποίηση Μάρτιος 29, 2010 Δεν έκλεισε πριν 1-2 χρόνια αυτή ρε παιδιά;Ή την μπερδεύω με κάποια άλλη που έβγαζε value ram? Link to comment Share on other sites More sharing options...
jax7480 Μάρτιος 29, 2010 #7 Κοινοποίηση Μάρτιος 29, 2010 Δεν έκλεισε πριν 1-2 χρόνια αυτή ρε παιδιά;Ή την μπερδεύω με κάποια άλλη που έβγαζε value ram?Μηπως εκλεισε μονο για Ευρωπη. Ειδαλλως το site γιατι να δουλευει ακομα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chosen Μάρτιος 29, 2010 #8 Κοινοποίηση Μάρτιος 29, 2010 Μηπως εκλεισε μονο για Ευρωπη. Ειδαλλως το site γιατι να δουλευει ακομα? http://www.abit.com.tw/page/en/index.php Link to comment Share on other sites More sharing options...
juno12 Μάρτιος 30, 2010 #9 Κοινοποίηση Μάρτιος 30, 2010 η twinmos ακουγότανε οτι κλείνει πρίν 3 χρόνια περίπου αλλά βλέπω οτι ακόμα βγάζει νέες μνήμες. λογικά μάλλον μπορείς να τις κάνεις rma από εκεί που τις αγόρασες. να δώ τι θα κάνω εγώ που σε laptop-desktop έχω μόνο twinmos αν συμβεί κάτι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kosmos Μάρτιος 30, 2010 Author #10 Κοινοποίηση Μάρτιος 30, 2010 Νομιζω οτι ειναι απο e-shop οι μνημες...αλλα δεν παιζει αποδειξη οποτε δεν γινεται να τις παω στο e-shop.Θα στειλω σε ολα τα μεηλ να δω τι θα γινει... Link to comment Share on other sites More sharing options...
junior-21- Μάρτιος 30, 2010 #11 Κοινοποίηση Μάρτιος 30, 2010 το eshop βρίσκει αποδείξεις και από τα serial (έχει και ένα καλό ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
dellman Μάρτιος 30, 2010 #12 Κοινοποίηση Μάρτιος 30, 2010 ναι αλλά έχουν pins=άρα στραβωμένα :crazy_pilot: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kosmos Μάρτιος 30, 2010 Author #13 Κοινοποίηση Μάρτιος 30, 2010 Θα τους παρω αυριο πρωι να ρωτησω...Αν και για εναν σκληρο τους ειχα ρωτησει και μου ειχαν πει οτι δεν τον ειχα αγορασει απο κει...μεχρι που βρηκα την αποδειξη και ηταν απο e-shop. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.