JaguarOne Μάρτιος 27, 2010 #141 Μάρτιος 27, 2010 fail, .+1... άλλαξε αρχιτεκτονική, βελτιώσεις σε όλα τα πεδία, ανεξάρτητα sp's και πάει λέγοντας και τελικά το αποτέλεσμα είναι ότι είχε μια αύξηση επιδόσεων ανάλογη με την αύξηση του μεγέθους του chip και της κατανάλωσης....
mellodos Μάρτιος 27, 2010 #142 Μάρτιος 27, 2010 Περίεργα τα πράγματα με τα reviews...Tα conclusion διαφέρουν πολύ απο site σε site , αλλοι αποθεώνουν και άλλοι καταποντίζουν. Πάντως εύκολα μπορεί να επικρατήσει η εντύπωση ότι η σειρά fermi είναι πιο "ασφαλής" επιλογή απο την 58** σε dx11 και αυτό διότι σε τίτλους dx11 που προμόταρε η ati δείχνει να τα πηγαίνει εξίσου καλά ενώ στο metro που είναι "δικό της παιδί" οι κόκκινες απλά δεν την παλέύουν.Προσωπικά θεωρώ αυτό το roundup τελείως μάπα καθώς το dx11 σε σοβαρότητα πιο πολύ θυμίζει εποχές call of juarez - lost planet που σερνόντουσαν χωρίς λόγο σε dx10...Πάντως δεν υπάρχει το justify για να αλλάξει κάποιος με δυνατό setup προηγούμενης γενιάς. Αναπολώ τις εποχές που πραγματικά σε έψηναν να αναβαθμίσεις πχ σειρά x1900 που έραβε στο oblivion...
adpanos Μάρτιος 27, 2010 #143 Μάρτιος 27, 2010 +1... άλλαξε αρχιτεκτονική, βελτιώσεις σε όλα τα πεδία, ανεξάρτητα sp's και πάει λέγοντας και τελικά το αποτέλεσμα είναι ότι είχε μια αύξηση επιδόσεων ανάλογη με την αύξηση του μεγέθους του chip και της κατανάλωσης....Μην κοιτάτε τι έκανε η nvidia και αν η αρχιτεκτονική είναι σωστή ή λάθος! Κοιτάξτε ποιες είναι οι επιδόσεις της κάρτας και σε ποια τιμή δίνεται αυτή! Τι με νοιάζει εμένα αν έχει 10000000 τρανζίστορ παραπάνω από την παλαιά σειρά κ.λ.π. ? Και χρυσάφι να έχει μέσα εμένα το αποτέλεσμα με νοιάζει και πόσα χρήματα θα δώσω για να την αποκτήσω! Με αυτά τα νούμερα που βλέπω και με το δεδομένο πως το φερμι είναι πολύ ακριβό στην παραγωγή του για τις επιδόσεις που δίνει, πιστεύω πως το τραίνο το έχασε η nvidia αφού στην μάχη των τιμών δεν θα μπορέσει να κοντράρει την πολύ αποδοτική υλοποίηση και ταυτόχρονα πολύ φτηνότερη στην παραγωγη 5800 σειρά! Αυτό που πρέπει να μας νοιάζει εμάς τώρα είναι ο ανταγωνισμός που θα φέρει φτηνές κάρτες στα pc μας!
Volrath Μάρτιος 27, 2010 #144 Μάρτιος 27, 2010 να σας πω πώς την βλέπω την όλη υπόθεση: http://i765.photobucket.com/albums/xx293/vaul13/temp/nv.jpg επειδή έχω διάθεση για χιούμορ σήμερα
jaxx Μάρτιος 27, 2010 #145 Μάρτιος 27, 2010 Μην κοιτάτε τι έκανε η nvidia και αν η αρχιτεκτονική είναι σωστή ή λάθος! Κοιτάξτε ποιες είναι οι επιδόσεις της κάρτας και σε ποια τιμή δίνεται αυτή! Τι με νοιάζει εμένα αν έχει 10000000 τρανζίστορ παραπάνω από την παλαιά σειρά κ.λ.π. ? Και χρυσάφι να έχει μέσα εμένα το αποτέλεσμα με νοιάζει και πόσα χρήματα θα δώσω για να την αποκτήσω! Με αυτά τα νούμερα που βλέπω και με το δεδομένο πως το φερμι είναι πολύ ακριβό στην παραγωγή του για τις επιδόσεις που δίνει, πιστεύω πως το τραίνο το έχασε η nvidia αφού στην μάχη των τιμών δεν θα μπορέσει να κοντράρει την πολύ αποδοτική υλοποίηση και ταυτόχρονα πολύ φτηνότερη στην παραγωγη 5800 σειρά! Αυτό που πρέπει να μας νοιάζει εμάς τώρα είναι ο ανταγωνισμός που θα φέρει φτηνές κάρτες στα pc μας!+1 φιλος..
CoolNet Μάρτιος 27, 2010 #146 Μάρτιος 27, 2010 να σας πω πώς την βλέπω την όλη υπόθεση:http://i765.photobucket.com/albums/xx293/vaul13/temp/nv.jpg επειδή έχω διάθεση για χιούμορ σήμερα http://www.evga.com/products/moreinfo.asp?pn=015-P3-1489-AR&pwindow=specs&family=GeForce%20400%20Series%20Family
AlCapone Μάρτιος 27, 2010 #147 Μάρτιος 27, 2010 να σας πω πώς την βλέπω την όλη υπόθεση:http://i765.photobucket.com/albums/xx293/vaul13/temp/nv.jpgεπειδή έχω διάθεση για χιούμορ σήμερα Η μαγκια ειναι που αφαιρειται η ψυκτρα με τα heatpipes μονο και δεν υπαρχει αναγκη για full face block
csaris Μάρτιος 27, 2010 #148 Μάρτιος 27, 2010 Το hardcop δεν βλεπω διπλα στο hardware canucks θα ειχε μεγαλη πλακα... Πραγματικα οτι να ναι τα reviews! Τα παμε παιδια, epic fail... Candyman, εγκατελειψε το καραβι οδο ειναι ειναι καιρος! Εντωμεταξυ μετα απο 1-2 μηνες που θα ρθουν οι καρτες κατι μου λεει οτι θα χουν χειροτερες επιδοσεις κ λιγοτερη καταναλωση...
papatsonis Μάρτιος 27, 2010 #150 Μάρτιος 27, 2010 Οn topic: Σίγουρα η κάρτα καίει λίγο ρεύμα παραπάνω, αλλά σκέψου ότι βγάζει επιδόσεις εφάμιλλες της 295 (που έκαιγε και λίγο παραπάνω). Αν το δει κανείς έτσι, δεν φαντάζει τόσο παράλογο.αφοπλιστικη συλλογιστικη... τι να πει τοτε και η 5870 vs 4870x2...
GruntGR Μάρτιος 27, 2010 #151 Μάρτιος 27, 2010 Σε 1920x1200 και σε 2560x1600 εχεις δει στο περιπου που παιζει η καθεμια??Δεν υπαρχει* η 470... εκτος κι αν αγορασεις 5870/480 για να παιζεις σε 1024x768...*Για να μη πεσετε να με φατε ορισμενοι εννοω μεταξυ 5870 και 480.. κατα τα αλλα μια χαρα ειναι η καρτα. Πραγματικα δεν υπαρχει η 470, κοστιζει 350 ~ ευρω και δεν τιμαει τα λεφτα της καθολου, ξαναλεω πως οι τιμες ειδικα για αυτους που περιμενανε τοσο καιρο και θα φανε και 2% αυξηση στο ΦΠΑ ειναι τραγικες, οχι πως η υλοποιηση της 5870 απο την ASUS με τα 2gb στα 500 ευρω ειναι συμφερουσα αγορα αλλα ξερουμε ολοι πως απευθυνεται σε συγκεκριμενη μεριδα χρηστων, το 480 υποτιθεται πως απευθυνεται σε ΟΛΟΥΣ αυτους που περιμενανε τοσο καιρο για μια καρτα που να κοιταζει στα ισα την 5870 εχοντας ταυτοχρονα ανταγωνιστικη τιμη, ή τουλαχιστον αυτο το 500αρι που κοστιζει να το τιμαει και να "θεριζει" τον ανταγωνισμο, το εισαι πιο γρηγορος 20-30% στο farcry2 απτον ανταγωνιστη σου δεν ειναι θριαμβος, κοροιδια ειναι, βγαλε μια 20αρια fps παραπανω average στο metro / crysis / clear sky / call of juarez DX10 αν εισαι μαγκας να σε παραδεχθει και ο σοβαρος κοσμος. Οσο για τις αναλυσεις εγω παντα τις ελεγχω ολες στα συγκιτικα και ας παιζω σε 22αρα, γιατι με ενδιαφερει να δω πως ανταπερχεται η καρτα σε συνθηκες μεγιστης πιεσης και τι παιζει με το cpu scaling, ακομα και οταν επαιζα στα 1280*960 ( μεχρι περσι ) το ιδιο εκανα
csaris Μάρτιος 27, 2010 #152 Μάρτιος 27, 2010 Αυτες οι καρτες που πηγαν στους reviewers νομιζω οτι ηταν full cherry picked κ τρελα κλοκαρισμενες απο default....Με τπτ το τελικο προιον θα χει την ιδια καταναλωση που εχει η 5970!
AlCapone Μάρτιος 27, 2010 #153 Μάρτιος 27, 2010 Εντωμεταξυ μετα απο 1-2 μηνες που θα ρθουν οι καρτες κατι μου λεει οτι θα χουν χειροτερες επιδοσεις κ λιγοτερη καταναλωση... Oντως η καταναλωση εσπασε ολα τα ρεκορ σε καποια φαση που κοιτουσα ενα γραφημα με τις % απο παιχνιδια βλεπω ενα 48%+ και λεω wow ποιο παιχνιδι ειναι αυτο που εχει 48% προβαδισμα?, μετα οταν κοιταξα καλυτερα ειδα οτι ηταν η καταναλωση... το ιδιο επαθαν και αλλα παιδια στο XS Aπο θεμα εγγυησης οντως ειμαι περιεργος τι θα γινει τελικα... 1 χρονο?? 2 χρονια?? θα δωσει η Asus 3?? χλωμο εως ψοφιο με 95C Μαρτη μηνα... τι θα γινει τον Ιουλιο και τον Αυγουστο και σε ενα χρονο που θα εχει πιασει και σκονες το φουρφουρι και η ψυκτρα??
goku_dbz Μάρτιος 27, 2010 #154 Μάρτιος 27, 2010 ^ και μιλαμε για Μαρτη μηνα σε Αγγλια και Αμερικη, οπου εγιναν και τα περισσοτερα reviews... μου μυριζει καμενο, μηπως ηρθε πισω η 2900ΧΤ?
adpanos Μάρτιος 27, 2010 #155 Μάρτιος 27, 2010 Οι θερμοκρασίες είναι άλλο θέμα παιδιά! Δεν νομίζω να υπάρξει πρόβλημα εκεί! Σίγουρα ξέρουν τι έχουν φτιάξει και είναι εγγυημένο όπως όλο σχεδόν (εκτός 8000 mobility της nvidia) hardware που κυκλοφορεί στην αγορά! Κοιτάξτε και τους AMD TURION ULTRA που η AMD δίνει τους 100C σαν ασφαλές όριο, δεν παθαίνουν τίποτα!Η κατανάλωση όμως είναι άσχημο πράγμα!
Nephiλiμ Μάρτιος 27, 2010 #157 Μάρτιος 27, 2010 Ισχυει το ιδιο.Ηδη ο Csaris εγκατελειψε το "πλοιο".Κυριοι πρωτη και τελευταια προειδοποιηση.Συγκεντρωθειτε στα "νουμερακια" και αφηστε τις κοκορομαχιες εκτος.Στην πρωτη κουτσουκελα κατω απο τη γραμμη εχουμε thread ban(για παντα) και 3ημερο ban-ακι να καλμαρετε απο το "σοκ και δεος" του Fermi.Ευχαριστω._______________________________________________________
goku_dbz Μάρτιος 27, 2010 #158 Μάρτιος 27, 2010 μα με τετοιες ψηλες θερμοκρασιες που να κλοκαρεις?ακολουθει μια θεωρητικη μελλοντικη συζητηση:-μα η 5870 με λιγο oc φτανει την 480!-ναι, αλλα και η 480 κλοκαρει!-ναι, κλοκαρει το χειμωνα! το καλοκαιρι θελει underclock! :clap:εκτος βεβαια και αν επενδυσεις σε πιο αποδοτικη ψυξη=more $!οπως και να'χει, μετα απο την 2900ΧΤ και μια 4850 single-slot εγω δεν ξαναπαω σε καρτες φουρνους, οποιας εταιρειας και να ειναι αυτες, κι ας μου τις δινουν σε τιμη χωμα! ΤΕΛΟΣ...
TifoziF1 Μάρτιος 27, 2010 #159 Μάρτιος 27, 2010 εκτος βεβαια και αν επενδυσεις σε πιο αποδοτικη ψυξη=more $!έχει ήδη ΠΟΛΥ καλή αερόψυκτρα. Δεν θυμάμαι να έχω ξαναδεί τέτοια ψύξη σε reference/stock κάρτα, 4 direct-touch heatpipes. Σαν να δίνουν τον Ι7 980 μαζί με Megahalems ! Συνεπώς σε τι 3rd party ψύξη να πάς για να δείς διαφορά ? Νερό ??? Εκεί είναι πολλά τα $$ για το μεγαλύτερο ποσοστό gamers.
Dante80 Μάρτιος 27, 2010 #160 Μάρτιος 27, 2010 Συνεπώς σε τι 3rd party ψύξη να πάς για να δείς διαφορά ? Νερό ??? Προφανώς. Για Ελληνικό καλοκαίρι ή σοβαρό OC, η κάρτα το χρειάζεται το νεράκι της. Όπως εξάλλου και οι περισσότερες enthusiast cards...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.