Jump to content

GTX 470/480 Benchmarks

Trollarw

Recommended Posts

• Replies 748
  • Created
  • Last Reply

Μάγκες βρήκε κανείς aftermarket αεροψυκτρα για την 480??

Δεν βρήκα πουθενά και τίποτα ακόμα..:slap:

Μάγκες βρήκε κανείς aftermarket αεροψυκτρα για την 480??

Δεν βρήκα πουθενά και τίποτα ακόμα..:slap:

Να μην εύχεσαι μόνο να βγει αερόψηκτρα για 480 αλλά να μην βγει και σε τιμή

"Αφού είχατε για 480 θα έχετε και για την ψήκτρα"

Yanni δε πας σε νερακι να γλυτωσεις μια και καλη? ναι θα σου στοιχισει κατιτις παραπανω αλλα για μενα ειναι μονοδρομος γι αυτες τις καρτες.

Παντως κοιταξα το internet και εγω αλλα δυστηχως δεν εχει βγαλει κανεις προς το παρον.

Yanni δε πας σε νερακι να γλυτωσεις μια και καλη? ναι θα σου στοιχισει κατιτις παραπανω αλλα για μενα ειναι μονοδρομος γι αυτες τις καρτες.

Δεν νιώθουν όλοι καλά με νερό στο κουτί τους. Πολλοί θα κοιτάξουν να βρουν λύση βασιζόμενοι αποκλειστικά στον αέρα. Είτε βάζοντας 10 περιφερειακούς ανεμιστήρες, είτε χρησιμοποιώντας την καλύτερη δυνατή πάστα του εμπορίου, είτε βρίσκοντας μια ακόμα ποιο extreme ψύξη, είτε κάνοντας όλα τα παραπάνω. Επιπλέον δεν έχουν όλοι τις βαθιές τσέπες που έχεις εσύ (αυτό τουλάχιστον δείχνει η υπογραφή σου). Δεν έχουν όλοι την οικονομική άνεση να φτιάξουν και υδρόψυξη. Πολλοί θα έχουν μείνει ήδη με άδειες τσέπες από την αγορά της κάρτας και μόνο.

Με την ευκαιρία, θα δώσεις κανένα benchmark με τις 3 GTX480? Μέχρι στιγμής μόνο μια φωτογραφία με κάποιες γυμνές βλέπω (η οποία φωτογραφία μάλλον είναι και ενάντια στους κανόνες του forum ασχέτως αν έχει καλλιτεχνική χροιά).

Δεν νιώθουν όλοι καλά με νερό στο κουτί τους. Πολλοί θα κοιτάξουν να βρουν λύση βασιζόμενοι αποκλειστικά στον αέρα. Είτε βάζοντας 10 περιφερειακούς ανεμιστήρες, είτε χρησιμοποιώντας την καλύτερη δυνατή πάστα του εμπορίου, είτε βρίσκοντας μια ακόμα ποιο extreme ψύξη, είτε κάνοντας όλα τα παραπάνω. Επιπλέον δεν έχουν όλοι τις βαθιές τσέπες που έχεις εσύ (αυτό τουλάχιστον δείχνει η υπογραφή σου). Δεν έχουν όλοι την οικονομική άνεση να φτιάξουν και υδρόψυξη. Πολλοί θα έχουν μείνει ήδη με άδειες τσέπες από την αγορά της κάρτας και μόνο.

Με την ευκαιρία, θα δώσεις κανένα benchmark με τις 3 GTX480? Μέχρι στιγμής μόνο μια φωτογραφία με κάποιες γυμνές βλέπω (η οποία φωτογραφία μάλλον είναι και ενάντια στους κανόνες του forum ασχέτως αν έχει καλλιτεχνική χροιά).

Εμ :kiss3: ειρηνη ειμην αδερφε μια προταση εκανα.

Οσο για τα benchmark θα ερθουν συντομα απλα δεν ειναι ευκολο να σεταρεις ενα τετοιο συστημα. Πειραματιζομαι ακομα με το o/c 3 καρτων. Επισης υπαρχει η φημη οτι θα βγουν οι πολυαναμενομενοι drivers 256.xx τις nvidia ως την παρασκευη ωστε να σας πω και με το surround vision (eyefinity) τι γινεται.

Σιγουρα παντος θα εχω βοηθεια εκπληξη οταν γινει αυτο

Εμ :kiss3: ειρηνη ειμην αδερφε μια προταση εκανα.

Και εγώ σου έδωσα μια ήρεμη απάντηση. Δεν χρειάζονται τα "ειρηνη ειμην".

Καλημέρα σου

Και εγώ σου έδωσα μια ήρεμη απάντηση. Δεν χρειάζονται τα "ειρηνη ειμην".

Καλημέρα σου

Χαχαχα οτι πεις καλη σου ημερα.

Το review θα γινει με τους νεους drivers...αναμονη θελει δουλεια το μηχανημα!

Να χαρείς όσο μπορείς τις γυμνές γιατί μετά έχει άλλα…

....πάντως yanni δεν ακούγονται καλά τα σχόλια σου για τον spartan

....πάντως yanni δεν ακούγονται καλά τα σχόλια σου για τον spartan

Εντάξει θέλεις να υποστηρίξεις τον ξάδερφό σου, το κατανοώ. Αλλά να σου εξηγήσω κάτι. Πετάει ένα σχόλιο σε προσωπικό επίπεδο περί υδρόψυξης χωρίς να υπάρχει λόγος το σχόλιο αυτό να είναι σε προσωπικό επίπεδο, αλλά του απαντάω ήρεμα. Μετά πετάει ξεκάρφωτα ένα "ειρηνη ειμην" ερμηνεύοντας με το ζόρι ως επιθετικό το post μου και του ξανά εξηγώ ότι του απάντησα ήρεμα. Τώρα έρχεσαι εσύ, για κάποιο λόγο που δεν με απασχολεί, να ξανά ερμηνεύσεις αρνητικά μία απάντηση η οποία δεν είναι επιθετική.

Αυτό που έχω να σου πω είναι ότι αν ψάχνετε δικαιολογία για flame τουλάχιστον μην το κάνετε τόσο ξεκάρφωτα.

Εντάξει θέλεις να υποστηρίξεις τον ξάδερφό σου, το κατανοώ. Αλλά να σου εξηγήσω κάτι. Πετάει ένα σχόλιο σε προσωπικό επίπεδο περί υδρόψυξης χωρίς να υπάρχει λόγος το σχόλιο αυτό να είναι σε προσωπικό επίπεδο, αλλά του απαντάω ήρεμα. Μετά πετάει ξεκάρφωτα ένα "ειρηνη ειμην" ερμηνεύοντας με το ζόρι ως επιθετικό το post μου και του ξανά εξηγώ ότι του απάντησα ήρεμα. Τώρα έρχεσαι εσύ, για κάποιο λόγο που δεν με απασχολεί, να ξανά ερμηνεύσεις αρνητικά μία απάντηση η οποία δεν είναι επιθετική.

Αυτό που έχω να σου πω είναι ότι αν ψάχνετε δικαιολογία για flame τουλάχιστον μην το κάνετε τόσο ξεκάρφωτα.

Σχόλια του τύπου βαθιές τσέπες δεν ακούγονται ωραία στο ξαναλεω....πες του αυτο που θες χωρις να σχολιαζεις τις τσεπες του!

ειρηνη υμην απο mod αυτη τη φορα..και χωρις καρτες.

Αν ειναι να το συνεχισετε καντε το με πμ..

popcorn + ati vs nvidia fanboy time

Ο οποίος θα φάει το ποπκορν βλέποντας κάτι άλλο, μιας και έγινε thread-banned εδώ.

SpartanGR, νόμιζα ότι τις έχεις ήδη...

Κάνε benchmarks μόλις έρθει η υδρόψυξη, να δούμε αν θα έχεις bottleneck με τον 980x και overclockάρισε τον όσο δεν πάει...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.