Jump to content

GTX 470/480 Benchmarks

Trollarw

Recommended Posts

Οπως είπα και στο σχετικό θρεντ.

Σε ι7 @ 4.0 με 5870 μαμα.

Με DX11, 1920, HIGH

Παίζει αρκετά καλά αλλά έχει frame drops σε φάσεις.

Με την 5870 @ 980/1250 έφτιαξε κάπως το θέμα.

Σε Very High σπάει αισθητά συνέχεια, σε φάση που απλά ΔΕΝ το παίζεις εκεί. Εγώ το παίζω σε high πάντως και ζω με το περιστασιακό frame drop.

Τώρα σε trifire δεν καταλαβαινω γιατί να ΜΗΝ παίζει νερό σε 1920 τουλάχιστον.

Είναι πάντως ότι πιο βαρύ έχω βάλει τελευταία, την 5870 να λυγίζει έτσι σε very high δεν την έχω δει ποτέ πριν.

• Replies 748
  • Created
  • Last Reply
Οπως είπα και στο σχετικό θρεντ.

Σε ι7 @ 4.0 με 5870 μαμα.

Με DX11, 1920, HIGH

Παίζει αρκετά καλά αλλά έχει frame drops σε φάσεις.

Με την 5870 @ 980/1250 έφτιαξε κάπως το θέμα.

Σε Very High σπάει αισθητά συνέχεια, σε φάση που απλά ΔΕΝ το παίζεις εκεί. Εγώ το παίζω σε high πάντως και ζω με το περιστασιακό frame drop.

Τώρα σε trifire δεν καταλαβαινω γιατί να ΜΗΝ παίζει νερό σε 1920 τουλάχιστον.

Είναι πάντως ότι πιο βαρύ έχω βάλει τελευταία, την 5870 να λυγίζει έτσι σε very high δεν την έχω δει ποτέ πριν.

Ειναι γενικος απαραδεκτο με τις καρτες που εχουμε να μη πηγαινει νερο ακομη και στο very high. Κατι δε παει καλα εδω. Για μενα η το engine πολυ μουφα (αν σκεφτεις οτι το εφτιαξαν Ρωσοι παιζει να ισχυει) η οι καρτες που εχουμε δεν κανουν dx11 καθολου.

Ειναι γενικος απαραδεκτο με τις καρτες που εχουμε να μη πηγαινει νερο ακομη και στο very high. Κατι δε παει καλα εδω. Για μενα η το engine πολυ μουφα (αν σκεφτεις οτι το εφτιαξαν Ρωσοι παιζει να ισχυει) η οι καρτες που εχουμε δεν κανουν dx11 καθολου.

Δεν διαφωνώ αλλά έχεις ακόμα και σήμερα το Crysis να μην παίζει τέλεια και είναι ~ 3 ετών... το Μέτρο μας πείραξε?

Πάντως τα γραφικά στο HIGH είναι να παίρνεις τα @@ σου στο χέρι...

Δεν έχω δοκιμάσει σε DX10/9 να δω τι διαφορές έχει στα γραφικά αλλά και σε καρέ, θα το κοιτάξω σήμερα αν έχω το cpu μου!

Αμαρτια απο τον Θεο να ξοδευεις 500αρικα για καρτες και να μην παιζουν νερο τα παιχνιδια. Ας βαλουν καποια στιγμη μυαλο οι εταιρειες και ας βγαζουν τιμιες engines.

Παντα θα υπαρχει καποιο Game το οποιο θα ειναι θεοβαρο και θα σερνεται κοινως... Κοινως το pc δεν ειναι για Games και γι αυτο μας τα παιρνουν συνεχως με αναβαθμισεις κτλ. Αν παρεις σαν παραδειγμα το PS3 του οποιο το hardware ειναι 10 χρονια πισω σε σχεση με αυτο των pc και δεις καποια Games οπως God of War 3, Gran turismo, Uncharted κτλ σε μια καλη tv, θα μεινεις με το σαγονι στο πατωμα. Απο αυτο και μονο καταλαβαινεις οτι ολα ειναι θεμα marketing, πετανε κ ενα DX11 και σε κανουν να αλλαζεις καρτες... και οχι δεν μπορεις να παιζεις το ιδιο καλα σε DX9 γιατι αν δεις πως ειναι το BC2 σε DX9 θα εχεις... αναγουλες.

Καθομαστε ολοι και λεμε για το Metro που ειναι ενα "παιχνιδακι" με ΑΙ κατσαριδας. Και ενω σαν παιχνιδι ειναι της πλακας βλεπεις οτι σε ολα τα φορα ξενα και μη, κοιτανε πως θα καταφερουν να το τρεξουν με καλο framerate! Aπο την αλλη βλεπεις καποιες "παιχνιδαρες" οπως το Fallout3 το οποιο ειναι μια "παιχνιδαρα", παναλαφρο με γραφικαρες κ βλεπεις οτι δεν το αναφερει κανεις σημερα...

καλοριζικες φιλε Spartan:T:

απο που τις αγορασες?

Σε ευχαριστω φιλε μου. Πλαισιο. Απο τις λιγες που εφερε.

Πας να γίνεις Seb στην θέση του Seb!

Μεγειές!

Ευχαριστω φιλε μου! Οσο για τον SEB να σας πω οτι με το ζορι τον κραταω.

Ευχαριστω φιλε μου! Οσο για τον SEB να σας πω οτι με το ζορι τον κραταω.

:rofl: lol! καλορίζικες!

Καλοριζικες!! Εκτος απο το review δωσε και καμια φωτο να τις δουμε πως "υγραινονται" απο το νερακι... :cool:

3 480GTX? Έτσι εξηγείται. :happy2:

Περιμένουμε αντικεμενική παρουσίαση.

3 480GTX? Έτσι εξηγείται. :happy2:

Περιμένουμε αντικεμενική παρουσίαση.

Αν δεν υποστηρίξουν αυτό που αγόρασαν...:p

αντε να δουμε αποτελεσματα...

υγ:spartan,ωραια υπογραφη,μηπως μπορεις να μου δωσεις τη διευθυνση του σπιτιου σου;:happy2:

καλορίζικες

το βραδυ θα την εχω και εγω

αντε αναμενουμε bench's

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.