Jump to content

GTX 470/480 Benchmarks

Trollarw

Recommended Posts

• Replies 748
  • Created
  • Last Reply

"Το προϊόν που έχετε επιλέξει με κωδικό 1486373 GTX 470 (1280 MB, GDDR5, Pci Express)¨Αναμένεται σύντομα¨.

Η εκτιμώμενη ημερομηνία παραλαβής στις κεντρικές μας αποθήκες είναι στις 23/04/2010. Την επόμενη εργάσιμη από την παραλαβή του θα δρομολογηθεί για αποστολή στο χώρο σας. "

Εχε χαρη candy που με τρωει να παιξω dark void - mafia II - batman the way it's meant to be ruined και να δοκιμασω την καταραμενη τεχνολογια 3d vision, εχε επισης χαρη που οι τιμες στις ατι εχουν ανεβει σε τραγικα επιπεδα, ακου εκει 285 ευρω η φθηνοτερη 5850, χρονια πολλα σε ολους τους αναγνωστες του thread, πρασινοι κοκκινοι καφε δεν εχει σημασια, ολοι κοροιδα ειμαστε :hehe:

με το καλό να σε έρθει

για έμενα την gtx 480 καθε 2 μέρες με αλλάζουν την ημερομηνία ffs

PS: άντε να με έρθουν τα άλλα hardware να τα μάθω λίγο μέχρι να έρθει ο φούρνος fermi

"Το προϊόν που έχετε επιλέξει με κωδικό 1486373 GTX 470 (1280 MB, GDDR5, Pci Express)¨Αναμένεται σύντομα¨.

Η εκτιμώμενη ημερομηνία παραλαβής στις κεντρικές μας αποθήκες είναι στις 23/04/2010. Την επόμενη εργάσιμη από την παραλαβή του θα δρομολογηθεί για αποστολή στο χώρο σας. "

Εχε χαρη candy που με τρωει να παιξω dark void - mafia II - batman the way it's meant to be ruined και να δοκιμασω την καταραμενη τεχνολογια 3d vision, εχε επισης χαρη που οι τιμες στις ατι εχουν ανεβει σε τραγικα επιπεδα, ακου εκει 285 ευρω η φθηνοτερη 5850, χρονια πολλα σε ολους τους αναγνωστες του thread, πρασινοι κοκκινοι καφε δεν εχει σημασια, ολοι κοροιδα ειμαστε :hehe:

Οτι ειμαστε, ειμαστε. Γιατι ομως παμε σα προβατα στη σφαγη μπορεις να μου το εξηγησεις αυτο;

"άκου εκει 285 ευρω η φθηνοτερη 5850"...

Και πάλι όμως ο λόγος τιμής/απόδοση κρατιέται πολύ καλά. :baby:

Κατά τα λοιπά, με το καλό να λάβουν τις νέες κάρτες τους τα παιδιά και Χρόνια Πολλά σε όλους (εταιροχρονισμένα).

Υπερβολές για την 5850 http://www.skroutz.gr/s/93960/Asus-Radeon-HD-5850-1GB.html :nono:

Καλα κανει το Πλαισιο και ανεβαζει τις τιμες...αφου πολλα ατομα κοιτανε μονο αυτο!

Αμα ειναι να κρινεις τιμες αγορας να κοιτας μονο πλαισιο τοτε τι να πω.... το φωναζω πολυ καιρο τωρα! Ανεβασε τιμες η ΑΤΙ επειδη το πλαισιο σας εχει παρει ΠΡΕΦΑ! .... και καλα κανει, εγω εαν ειχα Πλαισιο θα εβαζα ενα ΚΑΠΕΛΟ στις τιμες ΝΑΑΑΑΑΑΑ!!!!

ασε που εχει γινει συνεργασια με το eshop για τις τιμες να τις κρατανε πανω...Εχω αηδιασει με την ολη κατασταση!

Καλα κανει το Πλαισιο και ανεβαζει τις τιμες...αφου πολλα ατομα κοιτανε μονο αυτο!

Αμα ειναι να κρινεις τιμες αγορας να κοιτας μονο πλαισιο τοτε τι να πω.... το φωναζω πολυ καιρο τωρα! Ανεβασε τιμες η ΑΤΙ επειδη το πλαισιο σας εχει παρει ΠΡΕΦΑ! .... και καλα κανει, εγω εαν ειχα Πλαισιο θα εβαζα ενα ΚΑΠΕΛΟ στις τιμες ΝΑΑΑΑΑΑΑ!!!!

Επειδή με "ένδιαφέρει" η 5850 από τότε που βγήκε και την "παρακολουθώ, να πώ ότι μέσα σε 5 μήνες έχει πάρει κοντά 40-50 ευρώ επάνω και αυτό όχι εδώ αλλά Γερμανία/Ευρώπη : http://geizhals.at/deutschland/?cat=gra16_512&asuch=5850&sort=p και συνέχει ανεβαίνει, ήτανε πιο φθηνή τότε που την έβρισκες με το κιάλι, μόλις πρωτοβγήκε !!

Πρώτη φορά γίνεται αυτό σε κάρτα γραφικών, έχει φτάσει τόσους μήνες στην αγορά που κοντεύει να βγεί EOL με τα "δεδομένα" της κατηγορίας που είναι και παρόλα αυτά ανεβαίνει η τιμή της συνέχεια.

Γι'αυτό φωνάζω μποϋκοτάζ σε ΑΤΙ nVidia !!!

Απο Οκτωβριο μεχρι τωρα εχουμε

5850 : 225 ευρω και τωρα 245

5870 : 315 ευρω και τωρα 340

Αυτα παιζουν στην αγορα, τωρα οτι το eshop-πλαισιο χερακι χερακι ανεβαζουν τιμες ειναι αλλου παπα θεμα!

Με τα 500αρια και 360αρια που θελει η nvidia για τις μπριζολες της ή 300-350 ευρα (285gtx) για καρτες μουσεια και ευχαριστω να λετε!

Πρώτη φορά γίνεται αυτό σε κάρτα γραφικών!

Έχει ξαναγίνει με την 8800GT. Και στις δύο περιπτώσεις οι εταιρίες παίξανε/παίζουνε παιχνίδι στις πλάτες των καταναλωτών.

Η Nvidia είχε βγάλει την κάρτα με τιμή τα 200€ ώστε να κερδίζει ξεκάθαρα όσον αφορά την απόδοση/τιμή στα reviews έναντι των νέων τότε HD3000 της ΑΤΙ. Η κάρτα είχε αρχίσει να διατίθεται σε αυτή την τιμή, αλλά σε πολύ περιορισμένο αριθμό κομματιών για mainstream κομμάτι. Αφού έκανε την δουλειά της η NVidia με όλους τους reviewsrs να λένε πόσο όνειρο είναι μια κάρτα αυτών των επιδόσεων σε αυτή τη τιμή, η κάρτα μετά από κάποιο διάστημα βρέθηκε να πωλείται κοντά στα 250€ σε σαφέστατα ποιο μεγάλες ποσότητες.

Τα ίδια κάνει και η ΑMD. Μόλις είδε ότι δεν υπάρχει Fermi στον ορίζοντα άρχισε να ανεβάζει σταδιακά την τιμή. Κάποια στιγμή για να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα και για να χρυσώσει το χάπι πέταξε ένα κόκκαλο για αυτούς που ξερογλείφονταν για μια κάρτα της σειράς 5800 κοντά στα 200€, αλλά έβλεπαν το όνειρο να απομακρύνεται. Το όνομα του κόκαλου προφανώς είναι 5830.

Το αποκορύφωμα βεβαίως ήταν πρόσφατα με την AMD να δηλώνει ικανοποιημένη από αυτές τις τιμές, ικανοποίηση που απορρέει από την μάλλον μέτρια αποδοχή του Fermi, τις μάλλον δεδομένα περιορισμένες ποσότητες καρτών από την μεριά της NVidia, αλλά και την δεδομένη επιθυμία της NVidia να μην πουλήσει ένα chip σαν το Fermi που της κόστισε απίστευτα σε χρόνο και χρήμα για πενταροδεκάρες.

Ανταγωνισμός; :rip:

Καλές τιμές; :suicide2:

....από Χριστούγεννα και βλέπουμε :wall:

εγώ ο κακομοίρης που θέλω να πάρω μια 5970 από το πλαίσιο, γιατί δεν φέρνει? Αυτές που που έχει τώρα είναι 650+ έλεος ....

πάντως και η nvidia δείχνει να έχει προβλήματα με τις διαθέσιμες κάρτες...άτιμη tsmc xD

Φετος που η nVidia αργησε να βγαλει υλικο συν οτι εχασε τη σκυταλη κατι μηνες νωριτερα αρχικα με ευχαριστησε.Λεω "ωραια,σαν αργοπορημενη που ειναι θα κοστιζουν φτηνοτερα (ακομα και απο της ΑΤΙ) και θα μας κατσει κουτι...Πολυ το πιστεψα ο μακακας.

Τωρα αντι να δουμε φτηνοτερες καρτες απο την nVidia,εχουμε και την ΑΤΙ να ανεβαζει και τις δικες της.

Αυτοι δε νιωθουν!Τι ανταγωνισμο μου λετε και κουραφεξαλα,παλι θα πρεπει να σκασω 300 ευρω για καρτα και παλι μετα απο 2 χρονια θα παιζω με 35-40 fps.

Με βλεπω για 5850 ομως.

Αλλα νομιζω η παρενθεση που καναμε για ΑΤΙ καταντησε off-topic.Μια σελιδα γεμισε και για τις καινουριες nVidia τιποτα δε λεμε.

Εγω παντως και να χα τα λευτα,δε θα αγοραζα τωρα την 470 η την 480,οπως δεν αγορασα και οταν πρωτοβγηκαν οι ΑΤΙ ...Ας βγουνε και βλεπουμε...

:offtopic2: πιστεύω μέχρι τα Χριστούγεννα να έχει πέσει η 5870 κάτω από τα 300 ευρώ ώστε να κάνω crossfire ....:baby:

edit

τώρα που το θυμήθηκα τα μαγαζιά τις πουλάνε όσο θέλουν (η ud7 είχε 305 πριν τα νέα μέτρα και τώρα 325 :suicide2:) . την δικιά μου την 5870 την πήρα 300 ευρώ (μαγαζί δεν λέω (έχει κάτι ηλίθιο για μασκότ)) την εποχή που κυνήγαγες με την καραμπίνα για να πάρεις μια 5870 και μετά απο μία ώρα στο ίδιο site είχε πάει 350 ευρώ ..... τα συμπεράσματα δικά σας .

To ειδα yanni το review απλα σου λεει με λιγα λογια οτι το 5970 (+30% ανεβαζει με oc) ειναι ο βασιλιας και το 5870 και 5850 οι καλυτερες καρτες απο πισω της.

Η nvidia ειναι για τους ρομαντικους και φασαριοζους ....

Δηλαδη εν ολιγοις 5870/5850 > 470/480 ?

H 470 π.χ εχει γενικοτερα καλυτερη μνημη.Δεν εχει?

εγώ ο κακομοίρης που θέλω να πάρω μια 5970 από το πλαίσιο, γιατί δεν φέρνει? Αυτές που που έχει τώρα είναι 650+ έλεος ....

Και εγώ το ίδιο περιμένω από multirama εδώ και 1 μήνα..αν γνωρίζει τι γίνεται κάποιος ας μας ενημερώσει..

sorry για το offtopic

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.