Jump to content

GTX 470/480 Benchmarks

Trollarw

Recommended Posts

• Replies 748
  • Created
  • Last Reply

H θερμοκρασία ανεβαίνει για να ανεβαίνουν τα fan στις 480 και να ανοίγουν τα κουτιά!

[ame=http://www.youtube.com/watch?v=95VHrdXZ7i4&feature=related]YouTube - NVIDIA 3D Vision Surround Gaming on Fermi GF100[/ame]

[ame=http://www.youtube.com/watch?v=l0JT4JCChgw&feature=channel]YouTube - NVIDIA GeForce GTX 480 3D Vision Surround Lost Planet 2 Demo[/ame]

κατι δεν μου παει καλα!!!! Τελος εβδομαδας θα ξερουμε...

Λετε να ειμαστε στο ιδιο αλλα και χειροτερο εργο θεατες! Αν εχει stuttering σε eyefinity σε nvidia setup τοτε αυτο σημαινει οτι θα πρεπει να το παντρευτείς

dN συμφωνώ.

Sebastian ο Atiman χτες στο θέμα με τους catalyst μου έγραψε πως η τάση στην 5970 είναι σταθερή. με το afterburner δεν ανεβάζεις την τάση?

Συγνωμη για το off topic, αλλα η απαντηση μου αφορουσε την ταση των μνημων...για να μην γινονται παρενοησεις.

Ανεβαζε τον πυρηνα σιγα σιγα να δεις μεχρι που παει χωρις ταση. 800 - 810 ειναι ασφαλες.

Οι μνημες δεν πανε πολλες φορες γιατι η 5970 εχει σταθερη ταση 1.1 volt εκει, θελουν λιγο παραπανω.

Η ASUS εχει χαλαρωσει λιγο τα timings και ετσι μπορει και ανεβαινει λιγο πιο ψηλα..

Οι μνημες δεν πανε πολλες φορες γιατι η 5970 εχει σταθερη ταση 1.1 volt εκει

Atiman εγώ δεν κατάλαβα σωστά τι διάβασα στο μήνυμά σου, ευχαριστώ.

Δειτε το τι μπορει να κανει μια Overclocked 480 απο το Guru3d

http://www.guru3d.com/article/overclocking-geforce-gtx-480-with-extra-gpu-voltage/

Στο θεμα του oc ολες μπορουν να κανουν τα επιπλεον fps...Το θεμα ειναι να μην κανει σαν blower!

πχ 5870 με 1000/1300

5970 με 925/1150

5850 με 1000/1200

Σε αυτες τις συχνοτητες το fermi ποσο καιει? Παλι 250!!!!

Ενδιαφερον θα εχει και το πως παει το fermi και σε αλλα socket πχ 775,am3

Εχει κανεις καποια εικονα ;

Στο θεμα του oc ολες μπορουν να κανουν τα επιπλεον fps...Το θεμα ειναι να μην κανει σαν blower!

πχ 5870 με 1000/1300

5970 με 925/1150

5850 με 1000/1200

Σε αυτες τις συχνοτητες το fermi ποσο καιει? Παλι 250!!!!

θα μας τρελάνεις εντελώς εσύ :p

δηλ πχ ένας AMD 4cores με έναν intel 4cores στα ίδια ghz έχουν ίδιες επιδόσεις?

Δειτε το τι μπορει να κανει μια Overclocked 480 απο το Guru3d

http://www.guru3d.com/article/overclocking-geforce-gtx-480-with-extra-gpu-voltage/

Παρατηρησα οτι σε 3-4 bench η σολο 480 (ακομα και σε στοκ, ουτε καν OC) εδωσε περισσοτερα απο την διπλη 5970.

Aυτο δικαιολογηται απο την εξτρα vram; 1,5Gb εναντι του 1GB (x2) της 5970;

Γιατι αν οχι απο την vram, απο τι;

2 updates απτο πλαισιο μιας και το ξεχωριστο thread με τις δικες μας εντυπωσεις βλεπω να αργει αρκετα ακομα ( thanks nvidia !!! )

1) Η gainward gtx470 που εξαφανιστηκε μυστηριωδως απτο site προκειται για 3 κομματια που γινανε προπαραγγελια και υπολογιζουν να ερθουν 27 του μηνος, ενα απο αυτα θα ειναι και στο ονομα μου

2) Η ECS που προφανως καποιοι θα γλυκοιταζετε στα 339 ευρω εχει αναμενομενη αφιξη 31 Μαιου :suicide:

Η gainward gtx470 που εξαφανιστηκε μυστηριωδως απτο site προκειται για 3 κομματια που γινανε προπαραγγελια και υπολογιζουν να ερθουν 27 του μηνος, ενα απο αυτα θα ειναι και στο ονομα μου/QUOTE]

Υποψην το multirama extreme στον πειραια εχει εδω και 5 μερες τις καρτες 470 και 480 στα ραφια του :hi:

100% scalling στο sli? είναι σίγουρα οκ τα διαγράμματα;;;:suicide:

Και στο crossfire το ιδιο ειναι και μπορω να το επειβεβαιωσω.:yes4:

Το ΜΕΤΡΟ 2033 ειναι unplayable με ΑΑ ακομα και με Trifire 5970+5870 ο/ced; Σε μενα παει χαλια. (1920Χ1080 παντα). Συμφωνα με το review ακομα και στις 480/470 σερνεται.

Το ΜΕΤΡΟ 2033 ειναι unplayable με ΑΑ ακομα και με Trifire 5970+5870 ο/ced; Σε μενα παει χαλια. (1920Χ1080 παντα). Συμφωνα με το review ακομα και στις 480/470 σερνεται.

Αυτο ειναι αληθεια που λες. Το θεμα ειναι τι φταιει ομως. Μαμακια engine η μουφες οι καρτες (ΑΤΙ/Nvidia)?

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.